Zebra Mc3300X

TERMINAL MOBIL TACTIL MC3300X, UȘOAR ȘI ROBUZ

Vă prezentăm următoarea evoluție a familiei noastre de mare succes Zebra MC3300x de computere mobile cu tastatură/touch, dotate cu noi funcții pentru a face față cerințelor tot mai mari ale economiei actuale la cerere, bazate pe comerțul electronic. Obțineți același design ergonomic dovedit, potrivit pentru scop, acum cu cea mai recentă, cea mai puternică și mai sigură arhitectură Android Zebra, inclusiv o opțiune de scanare cu gamă extinsă care captează cu ușurință codurile de bare în partea de sus a raftului depozitului și o capacitate cu 35% mai mare. acumulatorul are putere pentru până la trei schimburi.

Toate specificațiile robuste sunt mai înalte pentru o fiabilitate sporită – cădere, răsturnare și etanșare. Și cu afișajul tactil luminos, mai multe opțiuni de tastatură și patru opțiuni de factor de formă, puteți oferi lucrătorilor dvs. un dispozitiv care va face captarea datelor la locul de muncă mai ușoară ca niciodată. Îmbunătățiți productivitatea și eficiența forței de muncă de la atelierul de producție până la depozitul din unitatea dvs. cu MC3300x – numai de la Zebra.

CARACTERISTICI PUTERNICE PENTRU PRODUCTIVITATE

Mai robust și gata pentru afaceri pe tot parcursul zilei

Obțineți o funcționare fiabilă și liniște sufletească cu o specificație crescută de cădere de 6 ft./1,8 m la nivelul temperaturii de funcționare, triplu specificația de cădere (3.000 3,3 ft./1 m); iar acum etanșare rezistentă la praf IP64. Cu Corning® Gorilla® Glass pe panoul tactil și fereastra de scanare, investiția dumneavoastră va fi protejată de uzura normală.

Performanță superioară pentru toate aplicațiile de voce și date

Alimentați chiar și cele mai solicitante aplicații de astăzi și de mâine cu cel mai puternic procesor și cea mai mare memorie din această clasă – fiecare model oferă un procesor octa-core de 2,2 GHz ultra-puternic și 4 GB RAM/ 32 GB Flash.

Alimentați în trei schimburi cu bateria de 7000 mAh, lider în clasă

Noua baterie cu capacitate extinsă de 7000 mAh este standard cu fiecare MC3300x. Mai multă putere înseamnă mai puține schimbări ale bateriei, o gestionare mai ușoară a bateriei și un grup mai mic de baterii cu mai puține baterii de achiziționat și administrat, economisind timp și bani la implementarea dvs.

Rază și viteză WiFi maximă – cu mai puțină putere

Tehnologia 2×2 Multiple-User Multiple Input Multiple Output (MU-MIMO) permite punctelor de acces să comunice cu mai multe dispozitive simultan prin formarea precisă a fasciculului, sporind capacitatea, viteza și raza de acțiune a rețelei WiFi. Iar procesarea este mutată de la dispozitivul mobil la punctul de acces, prelungind durata de viață a bateriei.

Combinația perfectă: ecran tactil și tastatură

Indiferent dacă aplicația dvs. necesită introducerea tactilă sau fizică de la tastatură, vă oferim acoperire. Aplicația dvs. poate utiliza întregul afișaj, în timp ce tastatura fizică oferă aceeași experiență familiară de introducere a utilizatorului pe care o au lucrătorii dvs. astăzi. În plus, ecranul tactil deschide calea pentru migrarea către interfețe intuitive bazate pe atingere. Și cu trei opțiuni diferite, puteți alege tastatura potrivită pentru nevoile dvs. de introducere a datelor – alfanumeric, numeric și numeric funcțional.

Zebra Mc3300X

Unde poți folosi terminalele Zebra MC3300X – Piețe și aplicații

Depozitare/Distribuție

 • Managementul depozitului
 • Culegerea și punerea deoparte
 • Procesare returnări/logistica inversă
 • Aplicații direcționate vocal
 • Tranzacții EDI
 • Managementul curtilor

Producție

 • Managementul stocurilor
 • Reaprovizionarea liniei de aprovizionare
 • Testare de siguranță
 • Urmărirea pieselor

Retail

 • Managementul spatelui/depozitului
 • Verificare/actualizări de preț
 • Recepție în magazin
 • Culegerea și punerea deoparte
 • Managementul stocurilor
 • Comunicații în magazin
 • Aplicații direcționate vocal

MC3300X — MAI MULTĂ PUTERE, MAI ROBUSTE ȘI MAI MULTE UNELE PENTRU A MĂRI PRODUCTIVITATEA.

ALEGE MODELUL POTRIVIT: MC3300x, MC3300x-Gun

Bluetooth 5.0 — de două ori mai mare viteză, de patru ori mai mare, mai puțină putere

Vitezele de până la 2 Mbps îmbunătățesc performanța perifericelor Bluetooth, cum ar fi scanere cu inele, imprimante și căști. Rezultatul? Timpi de răspuns mai rapid al aplicațiilor, imprimare mai rapidă și o calitate mai bună a vocii. Și durata de funcționare a bateriei este, de asemenea, extinsă, deoarece Bluetooth Low Energy reduce consumul de energie.

NFC integrat pentru asociere simplă, în fracțiune de secundă

Cu o atingere rapidă, lucrătorii pot asocia MC3300x cu familia Zebra de scanere cu inele, imprimante mobile și căști Bluetooth – posibilitățile dvs. de asociere sunt nelimitate.

Ergonomie de neegalat

Echipa de proiectare premiată a Zebra a făcut-o din nou — MC3300x echilibrat ergonomic oferă confort pe tot parcursul zilei, chiar și în timpul celei mai intense zile de scanare.

Un agent de securitate pe viață pentru Android

Cu LifeGuardTM pentru AndroidTM, obțineți actualizările de securitate de care aveți nevoie pentru a vă menține în siguranță computerele mobile MC3300x în fiecare zi în care sunt în funcțiune – împreună cu un control ușor de la capăt la capăt al procesului de actualizare a sistemului de operare, plus suport încorporat pentru următorul versiunea de Android.

PERFORMANȚĂ ȘI OPȚIUNI DE CAPTARE DE DATE

Gamă largă de opțiuni de scanare

Scanare 1D și 2D pe distanță scurtă, medie sau lungă — motorul de scanare SE4850 face totul. Cu raza sa extinsă, lucrătorii pot captura coduri de bare în mână la o distanță de până la 3 inchi/7,62 cm și pe rafturile tale cele mai sus din depozit – până la 70 ft./21,4 m distanță. Capturați cele mai largi coduri de bare la distanță apropiată cu câmpul vizual de vârf din industrie. Gama standard 1D/2D SE4770 captează coduri de bare la o distanță de până la 24 inchi/60 cm și oferă un punct ideal pentru simplitatea punctării și a tragerii. SE965 oferă cea mai bună scanare din clasa 1D, capabilă să captureze coduri de bare până la 16 metri distanță. Indiferent de scanerul pe care îl alegeți, MC3300x surprinde totul – chiar și codurile de bare care sunt zgâriate, murdare, prost imprimate sau sub folie termocontractabilă.

Capturați fotografii și videoclipuri de înaltă rezoluție pentru a vă simplifica procesele de afaceri

Camera opțională color de 13 MP orientată spre spate facilitează capturarea de fotografii și videoclipuri pentru a documenta dovada stării, dovada conformității și multe altele.

FLEXIBILITATE ȘI CONFORT

Confort de scanare pentru fiecare cu patru modele

Alegeți modelul care corespunde cel mai bine cerințelor dvs. de scanare: mâner de pistol pentru cele mai intense sarcini de scanare, turelă rotativă pentru confort de scanare în cea mai largă gamă de poziții ale mâinii, un trăgător drept la 0° pentru scanarea standard și la distanță lungă de zi cu zi și o dreaptă de 45°. shooter care aduce o ergonomie excepțională.

KIT DE INSTRUMENTE MOBILITY DNA™ ZEBRA MC3300X

Peste 17 instrumente cu valoare adăugată sporesc productivitatea forței de muncă, simplifică gestionarea dispozitivelor și îmbunătățesc performanța dispozitivului

Începeți să capturați și să trimiteți coduri de bare direct către aplicațiile dvs., imediat din cutie cu DataWedge. Găsiți cu ușurință dispozitivele pierdute cu Device Tracker. Asigurați-vă că dispozitivele sunt utilizate numai pentru lucrul cu Enterprise Home Screen. Organizați instantaneu o mână sau mii de dispozitive cu o scanare rapidă a unui cod de bare sau atingeți o etichetă NFC. Du-ți performanța WLAN la următorul nivel cu WorryFree WiFi. Adăugați capabilități de bază de apăsare și vorbire cu Push-to-Talk (PTT) Express sau PTT avansat cu Workforce Connect™ PTT Pro, un serviciu de abonament ușor de lansat. Și vă puteți transforma MC3300x într-un receptor PBX complet cu o interfață personalizată ușor de utilizat cu Workforce Connect Voice.

Susține-ți aplicațiile de emulare terminală (TE) imediat din cutie

Rulați aplicațiile TE existente, imediat din cutie – nu este necesară modificarea backend-ului sau instruirea utilizatorilor. Două soluții facilitează transformarea ecranelor verzi în ecrane tactile intuitive care sporesc productivitatea. All Touch Terminal Emulation (ATTE) alimentat de Wavelink, unul dintre cele mai populare emulatoare de terminale (TE) din lume, este gata de utilizare fără costuri – preîncărcat pe fiecare model și pre-licențiat pe modelul de tip pistol. Și dacă utilizați TekTerm cu dispozitivele vechi WinCE, StayLinked SmartTEK deschide calea pentru o migrare ușoară la MC3300x bazat pe Android. Și dacă doriți să utilizați un alt TE, nicio problemă – cu suport pentru TE lider, alegerea vă aparține.

ACTUALIZAȚI COST-EFICIENT LA TEHNOLOGIA DE GENERATIE URMĂTOARE

Compatibilitate cu accesoriile înapoi și înainte

Puteți utiliza majoritatea accesoriilor MC3200 și MC3300 pe care le dețineți deja, maximizând investiția actuală în accesorii pentru a minimiza costul modernizării.

SPECIFICAȚII

Caracteristici fizice

DimensiuniMC3300x Straight Shooter (45° Scan
and 0° Scan): 

202.2 mm L x 74.7 mm W x 34.5 mm D
MC3300x Turret/Rotating Head:
223.4 mm L x 74.7 mm W x 34.5 mm D
MC3300x Gun/Pistol:
202.6 mm L x 74.7 mm W x 163.9 mm D
GreutateMC3300x Straight Shooter (0° Scan):
445 g
MC3300x Turret/Rotating Head:
460 g
MC3300x Gun/Pistol:
522 g
MC3300x (45° Scan):
450 g
Display4 in. WVGA (800 x 480), LED backlight, color display
Imager WindowCorning® Gorilla® Glass
Panou TactilPanou tactil Corning® Gorilla® Glass cu spațiu de aer; acceptă modul de intrare dublă cu degetul, degetul înmănușat și stiloul (stylerul conductor se vinde separat)
AlimentareToate modelele sunt livrate cu baterie reîncărcabilă Li-Ion, 3,6 V, 7000 mAh PowerPrecision+; încărcare completă sub cinci (5) ore; Suport de schimb la cald cu persistență temporară a sesiunii WLAN/Bluetooth

Compatibilitate inversă cu MC3300 2740mAh baterii (1X) și 5200mAh (2X).
Slot MemorieMicroSD accesibil utilizatorului cu 32 GB SDHC și până la 512 GB SDXC
Conexiuni RețeaUSB 2.0 de mare viteză OTG (gazdă și client) WLAN (WiFi), WPAN (Bluetooth)
NotificăriTon sonor, LED-uri multicolore
TastaturiNumeric (29 de taste), Funcții numerice (38 de taste), Alfanumeric (47 de taste)
VocePTT Express și Workforce Connect PTT Pro (suport pentru difuzor intern, microfon și căști fără fir Bluetooth)
AudioDifuzor și microfon încorporate
ButoaneDouă taste de scanare laterale programabile

Caracteristici de performanță

CPUQualcomm SnapdragonTM 660 octa-core, 2.2 GHz
Sistem de OperareAndroid 11; upgradabil la Android 14
Recomandat pentru Android Enterprise (AER)Google AER Certfied
MemorieLa nivel mondial: 4 GB RAM/32 GB memorie flash
Numai China: 4 GB RAM/16 GB memorie flash
SecuritateProdusul este validat FIPS 140-2. Această caracteristică de securitate poate fi activată pe anumite configurații printr-o solicitare SKU personalizată. Produsul acceptă Secure Boot, Verified Boot

Mediul utilizatorului

Temp. de operare-20° C to 50° C
Temp. de stocare-40°C to 70°C
Umiditate5% până la 95% RH (fără condensare)
Specificațiiii de rezistențăCăderi multiple de 1,8 m pe beton în intervalul de temperatură de funcționare conform MIL-STD-810G
Specificațiiii test 3.000 căderi de 1,0 m; îndeplinește și depășește specificațiile IEC pentru rulare
Etanșare IP64 conform specificațiilor de etanșare IEC aplicabile
VibrațiePK Sine de 4g (5Hz până la 2kHz); 0,04 g 2/Hz aleatoriu (20 Hz la 2 kHz); Durată de 60 de minute pe axă, 3 axe
Descărcare electrostatică (ESD)+/- 15kV aer, +/-8kV descărcare de contact
+/-8kV descărcare indirectă prin contact

Tehnologia senzorilor interactivi (IST)

Senzori de mișcareAccelerometru cu 3 axe cu giroscop MEMS

Captură de date

ScannerMC3300x Brick/Straight Shooter (0° Scan):
SE965 1D, SE4720/SE4770 2D, SE4850 ERI
MC3300x Turret/Rotating Head:
SE965 1D Laser
MC3300x Gun/Pistol:
SE965 1D, SE4720/SE4770 2D, SE4850 ERI
MC3300x (45° Scan):
SE4770 2D
Camera din spateCameră color de 13 MP cu bliț LED (opțional numai pentru configurațiile Straight Shooter și Turret)
NFCISO14443 Tip A și B: carduri FeliCa și ISO 15693. Suport pentru modul P2P și emularea cardului prin gazdă (HCE).

Wireless LAN

RadioIEEE 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/r/k/v1/w/mc1; certificat Wi-Fi™; IPv4, IPv6, 2×2 MU-MIMO
Rate date5 GHz: 802.11a/n/ac — până la 866,7 Mbps
2,4 GHz: 802.11b/g/n — până la 300 Mbps
Canale de operare (în funcție de reglementare)Canal 1-13 (2412-2472 MHz): 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13
Canal 36-165 (5180-5825 MHz): 36,40,44,48,52
56,60,64,100,104,108,112,116,120,124,128,132,136,140,144,149,153,157,161,165
Lățimea de bandă a canalului: 20, 40, 80 MHz
Canalele/frecvențele și lățimile de bandă reale de operare depind de regulile de reglementare și de agenția de certificare.
Securitate și criptareWEP (40 sau 104 biți); WPA/WPA2 Personal (TKIP și AES); WPA3 Personal (SAE); WPA/WPA2 Enterprise (TKIP și AES); WPA3 Enterprise (AES) — EAP-TTLS (PAP, MSCHAP, MSCHAPv2), EAP-TLS, PEAPv0-MSCHAPv2, PEAPv1-EAP-GTC, LEAP și EAP-PWD; WPA3 Enterprise 192-bit Mode (GCMP-256) — EAP-TLS; Deschis îmbunătățit (OWE)
CertificariWFA: 802.11n, 802.11ac, PMF, Wi-Fi Direct, WMM-PS, WMM-AC, Voice Enterprise
Roam Rapid802.11r (Over-The-Air); PMKID caching; Cisco CCKM; OKC

Wireless PAN

BluetoothClasa 2, Bluetooth v5.0 cu BR/EDR și suport Bluetooth Low Energy (BLE).

Regulatory

EMI/EMCFCC Partea 15 Subpartea B Clasa B; ICES 003 Clasa B; EN 301 489-1; EN 301 489-3; EN 55024; EN 55032 Clasa B
Siguranta electricaUL 60950-1, CAN/CSA C22.2 No. 60950-1, IEC 60950-1, EN 60950-1
Expunerea la RFUE: EN 50364, EN 62369-1, EN 50566, EN 62311
SUA: FCC Partea 2, 1093 OET Buletin 65
Suplimentul „C”
Canada: RSS-102

Respectarea cerințelor de mediu

• Directiva RoHS 2011/65/UE; Modificarea 2015/863
• REACH SVHC 1907/2006

Garanție

Sub rezerva termenilor declarației de garanție hardware a Zebra, MC3300x este garantat împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de 1 (un) an de la data expedierii.

Servicii recomandate

Zebra OneCare Essential and Select: Maximizați disponibilitatea dispozitivului Zebra, valoarea dispozitivului și eficiența operațională cu aceste servicii de asistență complet care stabilesc bara de asistență în industrie.

Serviciile Zebra VisibilityIQTM: Îmbunătățiți valoarea dispozitivului cu serviciile opționale VisibilityIQ™ de la Zebra. VisibilityIQ oferă o perspectivă acționabilă bazată pe date pentru a profita la maximum de dispozitivele, lucrătorii și sarcinile zilnice. VisibilityIQ™ Foresight reunește datele mari într-un singur panou de sticlă, bazat pe cloud, cu coduri de culori, transpunându-le în informații utile pentru a eficientiza fluxul de lucru. VisibilityIQ™ DNA oferă o vedere asupra instrumentelor cheie ADN, iar tabloul de bord bazat pe cloud VisibilityIQ™ OneCare® oferă vizibilitate asupra reparațiilor, asistență tehnică, starea securității software și multe altele.

Mobility DNA

Soluțiile Mobility DNA vă ajută să obțineți mai multă valoare din computerele noastre mobile, adăugând funcționalități, precum și simplificând implementarea și gestionarea dispozitivelor noastre mobile.
Mobility DNA este disponibil numai pe Android. Caracteristicile pot varia în funcție de model și poate fi necesar un contract de asistență.

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts