Zebra Mc67

REDEFINIȚI PRODUCTIVITATEA PENTRU FORȚA DVS

Ce poate face utilizatoru cu Zebra MC67? Tot ce au nevoie pentru a face treaba. Alegeți sistemul de operare care vă sprijină cel mai bine strategia de mobilitate — Windows Embedded Handheld 6.5 sau Android Jelly Bean (4.1) — pentru a accesa instantaneu multitudinea de informații din sistemele dvs. de afaceri pentru a crește eficiența și acuratețea sarcinilor.

Trimiteți un videoclip cu un echipament care necesită reparații pentru a obține îndrumare la fața locului de la un expert intern sau un producător de echipamente. Realizați o fotografie de înaltă rezoluție pentru a documenta starea. Scanați un cod de bare pentru a urmări rapid și precis piesele pe măsură ce sunt utilizate.

Capturați un document important. Sunați un client pentru a actualiza fereastra pentru ora de sosire. Verificați și răspundeți la e-mail. Și dacă utilizați în prezent MC65, compatibilitatea anterioară cu majoritatea accesoriilor MC55/MC65 pe care le dețineți deja vă permite să faceți upgrade la cea mai recentă tehnologie de calcul mobil în mod eficient.

Așadar, indiferent dacă lucrătorii dvs. mobili repară echipamente, ridică sau livrează transporturi, preiau comenzile clienților, inspectează clădiri sau restaurante, emit citate sau colectează informații competitive, oferiți-le toate cele mai noi instrumente pentru a face mai mult și a face corect – totul într-un singur lucru super robust. dispozitiv care iubește viața pe teren.

REDEFINIȚI PRODUCTIVITATEA FORȚEI DE MUNCĂ CU MC67 ROBUSTE

ALEGE MODELUL POTRIVIT: MC67

Cel mai robust terminal mobil MC67 compact

Indiferent de ceea ce oferă angajații tăi, MC67 îl poate accepta. Îl poți arunca pe beton, îl poți arunca în apă, îl poți folosi la căldură, frig, ploaie, zăpadă și multe altele.

Conexiuni celulare și wireless Wi-Fi de mare viteză

4G HSPA+, 802.11a/b/g/n, Bluetooth 2.1 EDR și cel mai bun GPS din clasă oferă angajaților dumneavoastră cele mai bune conexiuni de voce, date și periferice disponibile.

Un afișaj strălucitor pentru o citire ușoară

Ecranul rezistiv de 3,5 inchi este excepțional de luminos pentru o citire ușoară, chiar și în lumina puternică a soarelui, cu eficiența energetică necesară pentru a maximiza durata ciclului bateriei.

Tehnologie avansată de scanare

Indiferent ce tip de cod de bare trebuie să scaneze lucrătorii tăi, MC67 îl poate captura. Scanați codurile de bare 1-D și 2-D la viteza laserului – chiar dacă codurile sunt murdare, deteriorate sau prost imprimate. Cu mai multe opțiuni de motor de scanare, puteți personaliza MC67 pentru a oferi cea mai bună performanță la tipurile de coduri de bare utilizate în întreprinderea dumneavoastră.

O voce cristalină

Cu tehnologia de anulare a zgomotului cu microfon dublu, zgomotul de fundal este mult redus – tot ce va auzi oricine ești tu.

Puterea de care aveți nevoie pentru a susține aproape orice aplicație

Lucrătorii se bucură de cea mai bună performanță din clasă, cu mult spațiu pentru mai multe aplicații, fotografii, baze de date și multe altele, cu procesorul dual core de 1 GHz și cea mai mare memorie din această clasă.

Inteligență fotografică bogată

O imagine valorează cât o mie de cuvinte, așa că am inclus o cameră de înaltă rezoluție cu focalizare automată de 8 MP cu bliț extern, care permite lucrătorilor să documenteze starea livrărilor, bunurilor și multe altele în aproape toate condițiile de iluminare.

Android fortificat pentru întreprindere

Extensiile (Mx) de la Zebra transformă Android dintr-un sistem de operare (OS) pentru consumatori într-un sistem de operare adevărat de clasă enterprise, cu funcții suplimentare care îmbunătățesc securitatea, gestionarea dispozitivelor și suportul pentru captarea avansată a datelor de întreprindere.

Un dispozitiv cu inteligența de a se gestiona singur

Senzorii integrati opresc automat MC67 atunci când nu este utilizat și ajustează luminozitatea ecranului în funcție de iluminare.

Aplicații pentru viitor cu RhoMobile Suite

Toate modelele MC67 acceptă opțiunea de a rula aplicații construite cu RhoMobile Suite, care permite crearea de aplicații cross-platform care pot rula pe iOS, Android, Windows Mobile și sistemele de operare ale viitorului.

Zebra Mc67

Unde poți folosi terminalele Zebra MC2200/MC2700 – Piețe și aplicații

Transport si Logistica

 • Ridicare și livrare
 • Conducerea flotei
 • Urmărirea și întreținerea vehiculelor
 • Urmărirea bagajelor și a mărfurilor

Service pe teren și vânzări

 • Automatizarea serviciului
 • Gestionarea stocurilor
 • Optimizarea logisticii
 • Introducere comenzi de vânzare/CRM
 • Inspecții/întreținere

DSD/Contabilitatea rutelor

 • Comanda automată
 • Reconcilierea inventarului
 • Urmărirea livrării
 • Serviciu complet de vending
 • Sondajele competitive
 • Analiza spațiului de raft
 • Optimizarea rutei

Guvern și Siguranța Publică

 • eCitation/ticketing
 • Primul răspuns responsabilitate
 • Inspectii/întreținere
 • Aplicarea codului

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts