Zebra Mp7000

SCANER MP7000 – OBȚINEȚI O VITEZĂ DE PLATĂ DE NEEGALAT, REDUCEȚI PIERDERILE ȘI PROTEJAȚI PROFITABILITATEA ÎN CELE MAI AGLOMERATE MAGAZINE

Oferiți o experiență superioară de plată pentru casierii și cumpărătorii pe benzile POS cu volum mare cu MP7000. Această generație de imagini 1D/2D cu mai multe planuri duce performanța și simplitatea scanării la următorul nivel pentru o comandă mai rapidă decât oricând pe benzile cu personal de casierie și auto-casări. O cameră color opțională permite o gamă largă de aplicații, cum ar fi recunoașterea produselor și prevenirea pierderilor, pentru a îmbunătăți în continuare experiența clienților și pentru a maximiza succesul auto-check-out. 

O investiție inteligentă, MP7000 oferă un cost total de proprietate (TCO) de neegalat, oferind timp de funcționare maxim, consum minim de energie și un design ușor de întreținut, cu mai puține piese și componente. Și DataCapture DNA TM, ecosistemul software exclusiv al Zebra, duce performanța mult peste elementele de bază — simplificând fiecare etapă a experienței de scanare pe toată durata de viață a dispozitivului dvs.

PERFORMANȚĂ RAPIDĂ DE PLATĂ

Scanare de neegalat pe cele mai aglomerate benzi de casă

Păstrați benzile de casă în mișcare și procesați mai multe tranzacții pe schimb. Cu tehnologia exclusivă PRZM Intelligent Imaging de la Zebra, casierii și cumpărătorii care fac auto-casă pot captura instantaneu practic fiecare cod de bare 1D sau 2D electronic și imprimat, inclusiv codurile de bare murdare, deteriorate, prost imprimate și sub ambalaj termocontractabil.

Volumul mare de scanare maximizează viteza de plată

MP7000 oferă cel mai mare volum de scanare din clasa sa, permițându-le angajaților tăi să treacă și să meargă pur și simplu, sporind productivitatea casierului și experiența de plată a cumpărătorilor tăi.

Scanerul la nivelul clientului îmbunătățește productivitatea

Cu scanerul lateral opțional, clienții pot scana simultan cupoane mobile, carduri de fidelitate și articole de cumpărare impulsiv – fără a încetini casieria.


INOVAȚIE LA POS

Camera color opțională crește versatilitatea și valoarea

Camera opțională color de înaltă rezoluție de 2,3 megapixeli deschide calea pentru noi aplicații care oferă beneficii majore pentru afaceri. Aplicațiile de recunoaștere a produselor pot ajuta la identificarea produselor pentru a eficientiza selecția articolelor, pentru a face plăți automate mai ușoare și mai rapide. 

Aplicațiile de prevenire a pierderilor pot folosi camera pentru a ajuta la identificarea tranzacțiilor suspecte și pentru a se asigura că codul de bare adecvat a fost scanat pentru un articol. Iar camera color facilitează construirea bazei de date de imagini necesare pentru a susține aceste aplicații.

Reduceți reducerea cu evenimente fără decodare

Evenimentele non-decodificate bazate pe senzori ale MP7000 pot identifica când articolele trec prin câmpul vizual al scanerului, dar codul de bare nu este scanat.

Zebra MP7000 – Piețe și aplicații

Retail

 • Produce identificarea și recunoașterea
 • Produce reducerea contracției
 • Prevenirea pierderilor: verificarea articolului
 • Verificarea vârstei
 • Suport pentru colectarea bazei de date de imagini
 • Auto-checkout client
 • Aplicații de fidelizare
 • Captura documente
 • Băcănie
 • Hipermarketuri
 • Comercianți în masă
 • Lanțuri de reduceri
 • Cluburi de depozit
 • Magazine „dolar”.
 • Sisteme de self-checkout la orice comerciant cu amănuntul
 • Ghid de instalare a suportului MP7000 (ro)MN-003573-01 Rev. A Descărcați 1 MB
 • MP7000 Scanner Scale Color Camera Instrucțiuni de instalare (ro)MN-003948-01EN Rev. A Descărcați 750 KB
 • Ghid de integrare pentru scara scanerului MP7000MN-002914-09EN Rev. A Descărcați 34 MB
 • Ghid de reglementare pentru scara scanerului MP7000 (ro)MN-002939-01 Rev. A Descărcați 1 MB
 • Ghid de reglementare pentru scara scanerului MP7000 (ro)MN-002939-01 Rev. ADescărcați 1 MB
 • Scanerul MX101 pentru client pentru scanerul MP7000 Ghid de referință pentru produsMN-003031-02 Rev. A Descărcați 5 MB
 • Ghid de programare a codurilor de bare pentru scara scanerului MP7000 (ro)MN-002912-07EN Rev. A Descărcați 16 MB

MAXIMIZAȚI VITEZA ȘI CALITATEA EXPERIENȚEI DE PLATĂ PENTRU CASIERII ȘI CUMPĂRĂTORII DIN CELE MAI AGLOMERATE MAGAZINE CU MP7000.

Pentru mai multe informații, vizitați: MP7000

Această caracteristică poate detecta dacă un casier ratează accidental o scanare, precum și schemele de evitare a scanării atunci când clienții încearcă să ocolească scanerul pentru a evita plata pentru un articol în auto-checkout. Atunci când sunt detectate astfel de evenimente nedecodificate, MP7000, împreună cu alte echipamente POS, poate furniza alerte și videoclipuri sistemului POS, astfel încât să poată fi luate măsuri adecvate de atenuare.

Eliminați limitarea de scanare a gazdei dvs. cu identificatori de etichetă selectabili

Atunci când gazda dvs. nu poate accepta datele de pe o etichetă din cauza tipului de cod de bare, nu profitați din plin de utilizarea codurilor de bare la finalizare. Acum, vă puteți baza pe identificatorii de etichetă selectabili pentru a converti o simbolizare într-un tip de cod de bare pe care sistemul dvs. POS îl poate recunoaște – de exemplu, convertirea unui cod QR în codul 128.

Suport integrat pentru Digimarc®

Capacitatea de a scana pachetele de produse îmbunătățite de Digimarc din orice unghi duce la finalizarea comenzii cu amănuntul mai rapidă, reducând timpul petrecut de cumpărători la coadă.

Funcționează ca un scaner de documente

Camera opțională color poate captura rapid și ușor imagini de înaltă calitate ale cecurilor, chitanțelor, facturilor de utilități sau articolelor care nu sunt în dosar.

Iluminare inteligentă

Iluminarea MP7000 se activează numai atunci când un articol se află în zona de scanare. Și, din moment ce iluminarea este încastrată, este practic invizibilă, ușoară pentru ochii casierilor și cumpărătorilor tăi.


DATACAPTURE DNA — AVANTAJUL ÎNCORPORAT AL SCANERULUI DVS

Înțelepciune încorporată pentru fiecare etapă a călătoriei de scanare

Scanați cu abilități dezvoltate și perfecționate continuu de un partener cu peste 50 de ani de inovație dovedită pe teren. Zebra cunoaște călătoria de scanare mai bine decât alți furnizori. De aceea, am proiectat în toate scanerele noastre Zebra DataCapture DNA — o suită de capabilități software pentru a vă ajuta echipa să se adapteze la nevoile viitoare și să obțină rezultate mai bune în afaceri. Dezvoltați aplicații mai rapid, detectați automat și programați dispozitivele pentru o implementare rapidă, simplificați gestionarea flotei și multe altele.

Capacitate de management fără precedent

Cu fiecare Zebra MP7000, beneficiați de un software de gestionare gratuit puternic pentru gestionarea ușoară de la distanță a întregii soluții de scanare — scaner, cântar și toate perifericele atașate, cum ar fi un scaner portabil.

Perspectivă de ultimă oră asupra fiecărui aspect al scanerelor dvs

Capacitățile de diagnosticare la distanță ale agentului de logare automatizează înregistrarea informațiilor despre activele scanerului, starea și statisticile, setările de configurare și datele codurilor de bare – oferindu-vă informațiile necesare pentru verificarea evenimentelor, trasabilitatea blockchain, generarea ROI a site-ului pilot, depanarea și analiza predictivă a tendințelor la nivelul întregii flote.

Scoateți un cod de bare din mai multe

Cu simbolul preferat de la Zebra, MP7000 poate captura și scoate numai codul de bare preferat, astfel încât lucrătorii să nu mai fie nevoiți să piardă timp acoperind fizic codurile de bare din apropiere înainte de scanare.

Citiți până la 20 de coduri de bare cu o singură apăsare a declanșatorului de scanare

Cu formatarea datelor cu mai multe coduri (MDF), MP7000 poate captura mai multe coduri de bare cu o singură scanare și poate transmite doar codurile de bare de care aveți nevoie, în ordinea la care se așteaptă aplicația dvs.


CEL MAI BUN COST TOTAL DE PROPRIETATE DIN INDUSTRIE

Ușor de implementat

MP7000 este proiectat pentru a se potrivi cu ușurință în ambalajul dvs. de numerar existent, oferind o cale rentabilă pentru implementarea celei mai noi tehnologii POS în benzile dvs. de casă.

Cel mai mic consum de energie din industrie

Sistemul nostru inteligent de iluminare consumă cu până la 60% mai puțină energie decât dispozitivele competitive, reducând considerabil consumul de energie și costul.

Durabilitate superioară pentru un timp maxim de funcționare

Cu tehnologia solidă, MP7000 nu are piese în mișcare, oferind cele mai puține puncte de defecțiune din această clasă. Rezultatul? Mai puține reparații, timp maxim de funcționare și un cost total de proprietate (TCO) scăzut.

Ușor de service

MP7000 a fost proiectat cu mai puține componente și piese și o carcasă superioară care poate fi îndepărtată fără unelte. Ca rezultat, fiabilitatea este mult îmbunătățită, există mai puține piese de stocare și este nevoie de mai puțin timp pentru reparații.

SPECIFICAȚII

Caracteristici fizice

DimensiuniScaner lung și scaner/cantar:
20 in. L x 11.5 in. L x 4.00 in. L x 5.00 in. H
506 mm L x 292 mm L x 102 mm D x 128 mm H
Scaner mediu și scaner/cantar:
15,7 in. L x 11,5 in. L x 4,00 in. A x 5,00 in. H
398 mm L x 292 mm L x 102 mm A x 128 mm H
Scaner scurt:
13.9 in. L x 11.5 in. L x 4.00 in. L x 5.00 in. H
351 mm L x 292 mm L x 102 mm A x 128 mm H
GreutateScaner lung: 14,6 lb/6,6 kg
Scaner lung/cântar: 17,6 lb
/8,0 kg Scaner mediu: 12,6 lb/5,7 kg
Scaner mediu/cântar: 15,7 lb/7,1 kg
Scaner scurt: 12,1 lb/5,5 kg
Scară30 lb în trepte de 0,01 lb/15 kg în trepte de 5 g
Greutate statică maximă: 300 lb/136 kg
Protocoale cu un singur cablu și cu două cabluri
Compatibil cu cântarele de calcul de preț MettlerOpțiuni:
0-12 lb în trepte de 0,005 lb și 12-30 lb în trepte de 0,01 lb
0-6 kg în trepte de 2 g și 6-15 kg în trepte de 5 g
.
Sticla orizontalaSafir; producă bară flip-up pe modele la scară
Interfața cu utilizatorulTampoane capacitive la atingere moale (fără butoane care să se rupă sau să se uzeze) Beeper
LED mare în două culori
: volum reglabil și tonuri sonore
Patru butoane programabile
PorturiUn port POS partajat pentru USB/RS-232/IBM RS-485
Trei porturi periferice USB
Două porturi periferice RS-232 alimentate
Port de blocare punct de control
Port de afișare a cântarului de la distanță
Putere12VDC de la cablu de interfață POS
(USB PlusPower sau RS-232)

Alimentare Zebra PWR-BGA12V50W0WW:
90V – 264V (110-240 nominal),
47-63Hz (50-60 nominal)Consum de energie:
Mod inactiv: 3,0 W (tipic)
Modul activ: 5,5 W (tipic), 6,0 W (maxim, numai când iluminarea este pornită)
Putere de utilizare tipică = 3,5 W, presupunând 18% activ și 82% inactiv
Conformitatea TAAConform legii privind acordurile comerciale

Mediul utilizatorului

Temperatura de Operare0° C până la 40° C
Temperatura de depozitare-40° C până la 70° C
Umiditate20 până la 95% fără condensare

Tehnologia imagistică

TipMultiple CMOS Array Imager
IluminareIluminare inteligentă, controlată de sistemul de detectare a articolelor
Zona de citire/scanare lateralăCitirea codurilor liniare și 2D în toate planurile
Simbolologii 1D2 din 5 (Interleaved, Discrete, IATA, Chinese); Bookland EAN; Cod 128; Cod 39 (standard, ASCII complet); Cod 93; EAN128; EAN-13; EAN-8; GS1 DataBar (omnidirecțional, trunchiat, stivuit); Cupon extins GS1 DataBar; GS1 DataBar Limited; GS1 DataBar Expanded (obișnuit, stivuit); 8 IAN; IAN-13; MSI/Plessey; TLC-39; Cod trioptic 39; UPC-A; UPC-E; UPC-E1; Suplimente din 2 cifre; Supliment de 5 cifre; Codabar; Pharmacode (Cod 32)
Simbolologii 2Daztec; Datamatrix; MicroPDF417; Cod MicroQR; PDF417; Cod QR; Han Xin
DigimarcCod de bare Digimarc

Aparat foto color

Rezoluţie2,3 Megapixeli
Frame RateSincronizarea capturii imaginii cu scanerul MP7000 la 45 de cadre pe secundă
InterfațăStandard industrial USB 3 Type-C
IluminareLED alb
OrientarePeisaj sau Portret
Format imagineJPEG și BMP
OpțiuniComandați cu camera integrată sau ca kit suplimentar pentru o instalare simplă pe teren – nu sunt necesare instrumente (disponibil pe modelele 2020 și viitoare)

Utilități și management

123ScanareProgramează parametrii scanerului, actualizează firmware-ul, afișează datele scanate de coduri de bare, statistici de scanare, starea bateriei, datele activelor și tipărește rapoarte.
Symbol Scanner SDKGenerează o aplicație de scanare completă, inclusiv documentație, drivere, utilitare de testare și exemplu de cod sursă.
Serviciu de gestionare a scanerelor (SMS)Gestionează de la distanță scanerul Zebra și solicită informații despre activele acestuia.
Prevenirea pierderiiPunct de control EAS acceptat:
Interblocare punct de control prin cablu opțional,
suportat Sensormatic
Plato pentru cântare zebra: platou orizontal și vertical integrat pentru suprafață de cântărire crescută

Periferice și accesorii

Scaner partea clientului (permite autoscanarea codurilor de bare de pe telefoanele mobile, carduri de fidelitate și articole de cumpărare impulsionată); afișaj stâlp; scară

Garanție

Sub rezerva termenilor declarației de garanție hardware a Zebra, MP7000 este garantat împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de 1 (un) an de la data expedierii. 

Servicii recomandate

Zebra OneCare Select; Zebra OneCare Essential; Programul de autorizare a service-ului Zebra (permite achiziționarea de piese de schimb pentru reparații terțe)

Note de subsol

Specificațiiiile pot fi modificate fără notificare.

DataCapture ADN

Zebra DataCapture DNA împuternicește scanerele dvs. cu aplicații, utilități și instrumente încorporate care maximizează performanța dispozitivului dvs., de la implementare și gestionare până la optimizarea, integrarea și securitatea flotei de scanere. 

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts