Zebra Pd20

Cititor de carduri securizat PD20 Activați plata mobilă cu aproape orice card pe dispozitivele mobile Zebra

Revoluția plăților digitale este aici Zebra PD20 – se estimează că plățile cu portofelul mobil și cu cardul vor reprezenta aproape 80% din toate tranzacțiile în persoană, în timp ce plățile în numerar continuă să scadă în fiecare an. Cu atât de multe opțiuni de plată, comercianții trebuie să fie agili pentru a procesa orice card, oriunde – de la holurile magazinelor până la ridicarea de la margine și magazinele pop-up. Și cu PD20 puteți – chiar pe dispozitivele mobile Zebra.

PD20 este un modul suplimentar care transformă computerele și tabletele portabile compatibile Zebra în stații mobile POS (mPOS). Puteți achiziționa dispozitive noi cu soluția PD20 sau puteți adăuga soluția PD20 la dispozitivele dvs. compatibile existente. Acum, comercianții cu amănuntul pot activa plata pentru achiziții oriunde în magazin. Operațiunile de tranzit pot permite validarea și achiziționarea de bilete în metrou, metrou ușor sau autobuze. Hotelurile pot finaliza formalitățile de check-in și check-out pentru oaspeți atunci când intră pe ușă. Șoferii de livrare pot primi plata chiar la site-ul clientului. Și altele.

Transformarea dispozitivelor mobile Zebra într-un POS mobil este la fel de simplă ca și înlocuirea ușii bateriei cu combinația PD20 Secure Card Reader și Secure Card Reader. Și datorită integrării strânse, dispozitivul gazdă Zebra oferă energie și comunicații de date prin portul USB al dispozitivului Zebra, oferind o soluție de plată completă, perfectă și ergonomică cu o singură mână.

Rezultatul? Vânzări crescute – cu o infrastructură POS mai mică. Productivitate îmbunătățită a forței de muncă prin fluxuri de lucru mai simplificate. O experiență mai bună pentru clienți și o loialitate sporită a clienților prin căi de cumpărare extrem de convenabile și fără fricțiuni. Și o rentabilitate superioară a investiției pentru dispozitivele dvs. mobile Zebra.

Activați plata mobilă pe dispozitivele Zebra

Caracteristici cheie

Acceptă toate modalitățile de card – atingeți, glisați și introduceți PD20 are totul – NFC plus un cititor de carduri inteligente și un cititor de bandă magnetică (MSR), permițând clienților să atingă pentru a plăti cu portofelele digitale sau cu cardurile compatibile NFC; introduceți un card cu cip sau glisați cardurile bazate pe MSR.

Certificat pentru toate mărcile importante de carduri

PD20 este certificat EMV Nivel 2 pentru plăți contact și contactless pentru Visa®, Mastercard®, American Express®, Discover® și UnionPay® și Interac, permițându-vă să acceptați practic orice tip de card de credit.

Complet integrat pentru o funcționare fără probleme

Cititorul securizat de carduri PD20 și bateria Secure Card Reader formează o singură sanie care înlocuiește bateria existentă pe dispozitivele Zebra compatibile. Portul USB al dispozitivului gazdă oferă energie și comunicații de date fără întreruperi.

Proiectat pentru confort

PD20 este conceput pentru a menține ergonomia dispozitivului Zebra, care rămâne bine echilibrat în mână, oferind lucrătorilor confort pe tot parcursul zilei.

Utilizați suporturi de încărcare existente și cizme robuste

Dacă dețineți deja dispozitive Zebra compatibile, nu este nevoie să cumpărați accesorii noi. Suporturile de încărcare existente pe care le dețineți deja vor găzdui dispozitivele Zebra cu PD20 atașat. Și cizmele robuste se vor potrivi de asemenea, permițându-vă să creșteți robustețea dispozitivului pentru exterior și alte medii solicitante.

Putere de schimb complet

Bateria puternică Secure Card Reader care conduce PD20 și dispozitivul mobil gazdă Zebra oferă peste 10 ore de putere — suficientă pentru cea mai lungă tură. Iar interfața de programare a aplicației de gestionare a energiei (API) inclusă vă oferă flexibilitatea de a controla cu ușurință consumul de energie și configurațiile pentru a vă asigura că bateria oferă putere la schimbul complet.

Certificat PCI, imediat scos din cutie

PD20 este certificat PCI PTS 6.x — trebuie doar să certificați aplicația de plată cu achizitorul, simplificând implementarea.

Instrumente de dezvoltare incluse

Cu setul de dezvoltare software (SDK) PD20 inclus, puteți utiliza o aplicație de plată existentă sau puteți crea o nouă aplicație pentru o nouă soluție POS – alegerea vă aparține.

Unde poți folosi cititoru Zebra PD20 – Piețe și aplicații

Retail

 • Supercentre
 • Magazine de reduceri
 • Magazine universale
 • Magazine specializate
 • Magazine
 • Rupere de linie
 • Vânzare asistată
 • Achiziții în afara locației/exterior
 • Se intoarce
 • Vânzări pop-up
 • Comandă online — ridicare/plată în magazin sau la bord

Ospitalitate

 • Parcuri de distracții
 • Restaurante
 • Hoteluri
 • Aeroporturi
 • Vânzări de bilete
 • Vânzări pop-up
 • Plată la masă
 • Vânzări concierge
 • Rupere de linie
 • Upgrade de servicii (plată la poartă)

Servicii de teren

 • Apeluri de service
 • Reparații pe teren
 • Plata pentru servicii

Transport si Logistica

 • Livrare
 • Servicii de curierat
 • Servicii poștale
 • Plata la livrare
 • Vânzări pe teren

Îmbunătățiți experiența cumpărătorilor din magazin – și loialitatea față de marca dvs

Capacitatea de a primi oriunde plata pentru achiziții elimină timpii lungi de așteptare la casă, îmbunătățind experiența clienților și probabilitatea ca clienții să se întoarcă în magazinul dvs. – 93% dintre cumpărători spun că confortul este motivul pentru care aleg să cumpere la un anumit magazin.

Preveniți pierderea vânzărilor

97 la sută dintre cumpărători au renunțat la achiziții din cauza lipsei de confort. Dar atunci când vă transformați dispozitivele Zebra într-un punct de vânzare mobil (mPOS), clienții își pot plăti pentru achizițiile chiar în momentul în care se ia decizia de cumpărare, oriunde s-ar afla în magazin. În cazul în care un articol este epuizat, în loc să piardă vânzarea, asociații pot comanda articolul la fața locului pentru livrare la domiciliul clientului, oferind onorarea pe culoar omnicanal. Rezultatul? Vânzări crescute — și profitabilitate.

Creșteți vânzările încrucișate prin îmbunătățirea implicării clienților și a clientelei

91% dintre cumpărători au șanse mai mari să cumpere cu mărci care recunosc, își amintesc și le oferă oferte și recomandări relevante. Atunci când același dispozitiv care poate suna achiziții poate pune, de asemenea, toate informațiile disponibile despre clienți la îndemâna asociaților dvs., rezultatul este serviciul extrem de personalizat care crește vânzările și loialitatea clienților.

Funcționalitate dublă a dispozitivului – și valoare

Acum, un dispozitiv îndeplinește două funcții. Același dispozitiv mobil care le permite lucrătorilor să îmbunătățească productivitatea și serviciile pentru clienți este, de asemenea, un punct de vânzare, oferind mai multă valoare și sporind rentabilitatea investiției dvs. în dispozitivele mobile Zebra.

Specificațiiii

Dispozitive compatibile
TC52x, TC57x, TC52ax, TC53, TC58, TC73, TC78, ET40, ET45

Specificațiiii cititor de carduri de plată PD20

Caracteristici fizice

Dimensiuni58,1 mm L x 78,7 mm H x 15,2 mm D
Greutate72,5 g
ButoaneUn buton de susținut funcții multiple: Pornit/Oprit și Confirmare pereche Bluetooth
ConectoriUSB tip C, 5 contacte (USB + panou de pornire/oprire)
Caracteristici audioSonerie electromagnetică
BaterieBaterie reîncărcabilă LiPo; 3,7 V, 340 mAh
Fiabilitate1.000.000 de glisări de card magnetic; 500.000 de cicluri de card cu cip
AlimentareDC 5 V prin USB sau contact tampoane

Caracteristici legate de plată

Cititor de carduri magneticeBidirecțională triplă
Cititor de carduri inteligenteTip de aterizare
Plăți contactlessVISA payWave; MasterCard Fără contact; American Express ExpressPay; Descoperiți D-PAS; Google Pay; Apple Pay
CititorISO/IEC 14443 Tip A; MIFARE Ultraușoară; MIFARE Ultralight C; MIFARE Plus 2K; MIFARE Plus 4K; MIFARE DESFire; ISO/IEC 14443 Tip B; ISO/IEC 15693; JIS X 6319-4 – FeliCa; ISO/IEC 18000-3 – NFC

Conectivitate

ConexiuniComunicare prin cablu USB 2.0 (dispozitiv)

Caracteristici de performanta

Compatibilitate OSAndroid 10 și versiuni ulterioare
CertificateCE; FCC; PCI PTS 6.x; EMV Nivel 1; EMV Nivel 2; EMV Nivel 1 fără contact
Temperatura de Operare-10 °C până la 40 °C
5 până la 90% RH
Temperatura de depozitare-15 °C până la 50 °C
5 până la 90% RH
Testat la cădere1,2 m pe țiglă de vinil
Conținutul cutieiDispozitiv cititor de carduri

Mărci de carduri acceptate

Zebra Pd20

PD20 acceptă toate rețelele majore de carduri

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts