Zebra Ps20

PERSONAL SHOPPERUL SUPREM PENTRU CLIENȚI ȘI ASOCIAȚI

Zebra PS20 – Oferiți fiecărui client care intră în magazinul dvs. cea mai bună experiență de cumpărături personalizată cu ajutorul asistentului de cumpărături de generație următoare, PS20 Personal Shopper. Bazându-se pe MC18 de succes și dovedit, PS20 adaugă o mulțime de funcții care îl propulsează în fruntea clasei sale pentru a oferi servicii revoluționare pentru clienți și multe altele. 

Obțineți cel mai robust dispozitiv din categoria sa, gata pentru utilizarea zilnică pe tot parcursul zilei. Funcțiile avansate permit cea mai bună experiență de cumpărături personalizată. Obțineți o rentabilitate maximă a investiției (ROI) prin capabilități de neegalat care reduc costurile dispozitivelor și cresc ciclul de viață al dispozitivului. Iar Zebra Mobility DNA include acum patru aplicații puternice noi și unice, care oferă o funcționalitate de neegalat. Oferiți clienților dvs. cea mai bună experiență de cumpărături în magazinul dvs. cu dispozitivul care oferă cea mai mare valoare – PS20, doar de la Zebra.

OFERIȚI CEA MAI BUNĂ EXPERIENȚĂ DE CUMPĂRĂTURI ÎN MAGAZIN

Android pentru familiaritate instantanee

Clienții tăi se vor simți confortabil cu PS20, deoarece știu deja să folosească un dispozitiv Android, eliminând practic curbele de adoptare. Și puteți oferi aplicațiile intuitive și interactive la care se așteaptă clienții de astăzi.

Scanare ușoară a codurilor de bare pentru prima dată

Tehnologia avansată de scanare Zebra și PRZM Intelligent Imaging oferă o captare rapidă a codurilor de bare 1D/2D, indiferent de stare. Simplitatea „point-and-shoot” elimină nevoia de a alinia codul de bare și PS20. 

Cu scanarea hands-free, clienții dvs. pot plasa PS20 în suporturile de cărucior pe care le utilizați astăzi și pot scana automat articolele pe măsură ce sunt plasate în cărucior – nu este nevoie să țineți dispozitivul. 

Suportul pentru codurile de bare electronice permite cumpărătorilor să scaneze cu ușurință cupoanele și cardurile de fidelitate stocate pe telefoanele mobile. 

Și suportul pentru aproape toate tipurile de coduri de bare, inclusiv Digimarc, asigură că clienții dvs. pot scana codurile de bare pe care le utilizați în magazinul dvs. astăzi și mâine.

Baterie PowerPrecision+ pentru putere de încredere — Numai de la Zebra

Obțineți timpi de ciclu mai lungi cu o nouă baterie de capacitate mai mare. Doar 15 minute de încărcare oferă suficientă putere pentru 45 de minute de cumpărături. Și o mulțime de valori ale bateriei, inclusiv starea avansată de sănătate și starea de încărcare, permite o gestionare mai bună a bateriei.

Suportul pentru cea mai recentă îmbunătățire WiFi îmbunătățește raza și viteza WiFi – Cu mai puțină putere

Oferiți utilizatorilor dvs. conexiuni WiFi mai rapide și mai fiabile cu tehnologia MU-MIMO (Multiple-User Multiple Input Multiple Output) 2×2. 

Punctele dvs. de acces pot comunica acum cu mai multe dispozitive simultan prin formarea precisă a fasciculului, sporind capacitatea, viteza și raza de acțiune a rețelei WiFi. Iar procesarea este mutată de la dispozitivul mobil la punctul de acces, prelungind durata ciclului bateriei.

Unde poți folosi terminalele Zebra PS20 – Piețe și aplicații

Tipuri de magazin

 • Magazine alimentare
 • Magazine de bricolaj
 • Marile magazine universale
 • Magazine Big Box
 • Cluburi de membri ai depozitelor
 • Magazine mari de hardware

Aplicații pentru clienți

 • Auto-checkout fără fricțiuni
 • Cuponare dinamică
 • Vânzare asistată
 • Pathing (lista de cumpărături)
 • Registre de cadouri
 • Informații despre produs
 • Verificări de preț
 • Disponibilitatea produsului
 • Punctul de loialitate uită-te în sus

Aplicații pentru forța de muncă

 • Comanda online faceți clic și colectați
 • Pathing (prelevarea comenzilor)
 • Gestionarea stocurilor
 • Verificări de preț
 • Căutări de stoc
 • Alegerea produselor
 • Pune deoparte
 • Reumplerea raftului
 • Reduceri/markupuri
 • Procesarea retururilor

OFERĂ CEA MAI BUNĂ EXPERIENȚĂ DE CUMPĂRĂTURI ÎN MAGAZINUL TĂU CU PS20.

ALEGE MODELUL POTRIVI: PS20Base, PS20Plus

Suport bogat de localizare pentru cel mai personalizat serviciu

Oferiți cupoane relevante în funcție de locație, reduceri bazate pe achizițiile anterioare, cea mai rapidă cale de cumpărături pentru o anumită listă de cumpărături, indicații către orice articol și multe altele, cu suport pentru o multitudine de tehnologii de localizare – inclusiv Bluetooth 5.0 BLE, Visible Light Communication (VLC) prin intermediul camera frontală de 5 MP, WiFi, plus soluțiile de localizare SmartLens și MPact de la Zebra.

Obțineți ajutor instantaneu

Cu PS20, solicitarea ajutorului este simplă. Cu microfonul și difuzorul integrat, plus suportul pentru apăsare și vorbire, cumpărătorii pot apela la un asistent live sau virtual pentru ajutor. Și odată cu localizarea, ajutorul vine rapid, deoarece asociații pot găsi rapid cumpărători.


OBȚINEȚI RENTABILITATEA INVESTIȚIEI SUPREMĂ

Sistem de operare Android (OS) și suport de securitate de neegalat

PS20 oferă o longevitate maximă a sistemului de operare cu suport încorporat pentru versiunile viitoare de Android. Și cu LifeGuard* de la Zebra, obțineți un agent de securitate pe viață pentru PS20 și toate dispozitivele dvs. mobile Zebra Android, asigurând actualizări de securitate, chiar și atunci când versiunea dvs. de Android nu mai este acceptată de Google.

Gata pentru utilizare zilnică pe tot parcursul zilei

Când vine vorba de durabilitate, PS20 se află în topul clasei sale, cu un design robust pentru a asigura o funcționare fiabilă pe tot parcursul zilei. Doar PS20 este construit pentru a gestiona căderi de 4 ft./1,2 m pe beton pe întregul interval de temperatură de funcționare și 1.000 de scăderi de 1,64 ft./0,5 m, oferind o rezistență maximă la cădere și răsturnare în această categorie de dispozitive. 

Panoul tactil Corning Gorilla Glass și fereastra pentru imagini oferă rezistență maximă la zgârieturi și rezistență la spargere la două dintre cele mai vulnerabile caracteristici ale dispozitivului – afișajul și ochiul lentilei. Și cu o gamă mai largă de temperatură de funcționare, puteți utiliza PS20 în mai multe locuri, cum ar fi zonele frigorifice și de cumpărături în aer liber.

Un dispozitiv cu două sarcini pentru dublarea valorii

PS20 poate oferi, de asemenea, asociaților dvs. un instrument puternic de creștere a productivității. De exemplu, cu localizarea, asociații dvs. pot ridica comenzile rapid pentru a se asigura că articolele sunt gata și așteaptă clienții care preferă să cumpere online și să le ridice din magazin. Și cu o imprimantă mobilă compatibilă cu Bluetooth, asociații pot executa rapid reduceri pentru a se pregăti pentru o vânzare și multe altele.

Noua cameră frontală de 5 MP acceptă aplicații mai avansate

Activați recunoașterea imaginilor printr-o mare varietate de aplicații terță parte bazate pe imagini. Implementați eficient cea mai recentă tehnologie de localizare, VLC, care valorifică infrastructura dvs. de iluminat LED existentă pentru a urmări clienții și lucrătorii.

Minimizați costurile de actualizare cu compatibilitate cu versiunea anterioară

Deoarece puteți folosi toate accesoriile existente MC18 cu noul PS20, puteți face upgrade la cea mai recentă tehnologie de personal shopping. Nu este nevoie să schimbați afișajele suportului, indiferent dacă utilizați suportul flexibil 3-în-1 care economisește spațiu în configurații de înaltă densitate, super-densitate sau de montare pe birou.

Implementare mai rapidă cu software-ul Cradle Setup

Leagănurile cu autoprovizionare sunt configurate automat în timpul configurării dispozitivului, economisind timp și simplificând implementarea.


OBȚINEȚI CELE MAI BUNE FUNCȚII CU VALOARE ADĂUGATĂ CU PATRU APLICAȚII NOI MOBILITY DNA PUTERNICE — NUMAI DE LA ZEBRA

WorryFree WiFi — WiFi superior de încredere, livrat

Oferiți fiecărui lucrător cea mai bună conexiune WiFi posibilă, în fiecare minut din fiecare tură. Acest instrument gratuit oferă timpi de răspuns aproape instantaneu al aplicațiilor, performanță de roaming de neegalat, plus calitate excepțională a vocii și claritate la fiecare apel – tot ce aveți nevoie pentru a vă folosi rețeaua WiFi pentru a crește productivitatea forței de muncă și pentru a servi mai bine clienții.

Consola PowerPrecision — Preveniți învechirea bateriilor să reducă productivitatea forței de muncă

Identificați și îndepărtați bateriile vechi din grupul dvs. de baterii cu această aplicație gratuită, înainte ca acestea să afecteze productivitatea forței de muncă și timpul de funcționare al dispozitivului mobil.

Control revoluționar end-to-end al procesului de actualizare cu LifeGuard

Actualizarea dispozitivelor mobile Android de clasă întreprindere este adesea consumatoare de timp, costisitoare, complexă și dificil de urmărit. Acum puteți face totul cu LifeGuard Analytics – gratuit cu contractul de asistență Zebra OneCare. 

Vedeți ce actualizări sunt disponibile împreună cu prioritatea și ce dispozitive sunt eligibile pentru actualizare. Actualizați automat dispozitivele prin aer prin apăsarea unui buton. Și monitorizați și gestionați cu ușurință starea actualizărilor în timp real.


OBȚINEȚI CELE MAI BUNE OPȚIUNI DE VIZIBILITATE A DISPOZITIVULUI

Îmbunătățiți valoarea dispozitivului cu serviciile opționale de vizibilitate Zebra

Obțineți datele de gestionare a dispozitivelor de care aveți nevoie pentru a duce timpul de funcționare al dispozitivului, eficiența operațională și rentabilitatea investiției la următorul nivel cu serviciile opționale de vizibilitate Zebra. Asset Visibility Service (AVS) este o soluție ușor de utilizat și ușor de implementat, care nu necesită un sistem Enterprise Mobility Management (EMM). 

Operational Visibility Services (OVS) este o soluție cuprinzătoare de gestionare a dispozitivelor care valorifică și adaugă informațiile dintr-un EMM pentru a vă ajuta să obțineți mai multă valoare din dispozitivele dvs. mobile Zebra. Aceste servicii opționale pot fi adăugate la contractul opțional de asistență Zebra OneCare.

SPECIFICAȚII

Caracteristici fizice

Dimensiuni7,50 cm H x 21,80 cm L x 7,86 cm
Greutate290 g
Afişa4.0 inch capacitiv; WVGA; culoare
Panou tactilPanou tactil Corning Gorilla Glass cu spațiu de aer
Fereastra ImagerCorning Gorilla Glass
Interfață/ComunicațiiCablu client USB 2.0 pentru întreținerea dispozitivului
VoceSuport vocal Push-to-Talk (PTT) prin difuzorul intern; Zebra Workforce Connect PTT Pro (opțional)
AudioDifuzor; Un (1) microfon (configurație Plus)
Butoane1 buton de scanare dedicat

Caracteristici de performanta

ProcesorQualcomm Snapdragon™ 660 octa-core, 2,2 GHz
Sistem de operareAndroid 11; upgrade prin Android 13
MemorieListă prețuriii de bază și Plus: 4 GB RAM/16 GB Flash
PutereBaterie reîncărcabilă Li Ion PowerPrecision+ de 3500 mAh
SecuritatePornire verificată; Încărcare sigură

Mediul utilizatorului

Temp. de operare-10° C până la 50° C
Temp. stocare-20° C până la 70° C
UmiditateUmiditate relativă 5% până la 95% fără condensare
Specificațiiie de dropCăderi multiple de 4 ft./1,2 m pe beton pe întregul interval de temperatură de funcționare
Specificațiiie Tumble1.000 0,5 m/1,64 ft. la temperatura camerei
VibrațieVârf de 2 g, 5 Hz până la 2 kHz, durată de 1 oră pe axă
Soc termic-4° până la 158° F/-20° până la 70° C
Descărcare electrostatică (ESD)(+/-15kV) aer, (+/-8kV) descărcare de contact

Captură de date

ScanareModel de bază: SE2100 1D/2D imager
Model Plus: SE4710 1D/2D imager + suport Digimarc
Sursă de luminăModel de bază: Iluminare LED albă.
Model Plus: Iluminare LED roșie cu model de țintire cu LED-uri
Cameră – orientată spre fațăNumai modelul Plus: focalizare fixă ​​de 5 MP

Tehnologia senzorilor interactivi

Doar configurații Plus: accelerometru cu 3 axe, giroscop, senzor de proximitate de scanare

WLAN

RadioIEEE 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/r/k/v 3 /w; certificat Wi-Fi™; IPv4, IPv6, 2×2 MU-MIMO
Rate de date5 GHz: 802.11a/n/ac — până la 866,7 Mbps
2,4 GHz: 802.11b/g/n — până la 300 Mbps
Canale de operare (în funcție de reglementare)Canalul 1-13 (2412-2472 MHz); Canal 36-165
(5180-5825 MHz)
Lățimea de bandă a canalului: 20, 40, 80 MHz
Canalele/frecvențele și lățimile de bandă efective de operare depind de regulile de reglementare și de agenția de certificare
Securitate și criptareWEP (40 sau 104 biți); WPA/WPA2 Personal (TKIP și AES); WPA/WPA2 Enterprise (TKIP și AES)
— EAP-TTLS (PAP, MSCHAP, MSCHAPv2), EAP-TLS, PEAPv0-MSCHAPv2, PEAPv1-EAP-GTC și LEAP. EAP-PWD
CertificariWFA (802.11n, WMM-PS, 801.11ac, PMF)
Roam rapidMemorarea în cache PMKID; Cisco CCKM; 802,11r; OKC

WPAN

Clasa 2, Bluetooth v5.0, Bluetooth Low Energy (BLE)

Localizare

Suportă Device Tracker de la Zebra; SmartLens, SNAP și MPact acceptă comunicarea vizuală cu lumină (VLC)

Garanție

Sub rezerva termenilor declarației de garanție hardware a Zebra, PS20 este garantat împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de 1 (un) an de la data expedierii.

Servicii recomandate

Servicii de asistență Zebra OneCare Essential și Select
Servicii de vizibilitate Zebra OneCare (OVS, AVS)

Software Mobility DNA

Soluțiile Mobility DNA vă ajută să obțineți mai multă valoare din computerele noastre mobile, adăugând funcționalități, precum și simplificând implementarea și gestionarea dispozitivelor noastre mobile. 
Mobility DNA este disponibil numai pe Android. Caracteristicile pot varia în funcție de model și poate fi necesar un contract de asistență. 

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts