Zebra Tc15

ROBUSTE, CARACTERISTICILE POTRIVITE, PREȚUL POTRIVIT — DE LA UN LIDER ÎN CARE POȚI AVEA ÎNCREDERE

Terminal mobil Zebra TC15 – Economia la cerere creează un volum din ce în ce mai mare de comenzi care trebuie livrate la viteze din ce în ce mai mari, inclusiv în aceeași zi. Pentru a face față acestei provocări, lucrătorii din fiecare punct al lanțului de aprovizionare trebuie să poată accesa și colecta cu ușurință informații. Aveți nevoie de un dispozitiv care este proiectat pentru multe medii diferite pentru diferite tipuri de locuri de muncă – de la transport și logistică până la retail. Vă prezentăm dispozitivul care poate rezolva totul

Obțineți funcțiile de care lucrătorii au nevoie pentru a finaliza sarcinile mai rapid, cu o acuratețe fără cusur. Un design robust, care funcționează fiabil în interiorul instalațiilor, precum și în afara terenului. Puterea de a susține fără probleme multe aplicații de flux de lucru. Un ecran foarte mare de 6,5 inchi pentru a vedea mai multe informații – cu mai puțină defilare. Puterea bateriei la schimbul complet. Scanare constantă de încredere. Ergonomie de neegalat. Toate într-un dispozitiv dovedit cu tehnologie dovedită – și un nou nivel de accesibilitate.

CONSTRUIT PENTRU A DURA, DAR MAI PUȚIN DECÂT COSTUL TOTAL AL UNUI TELEFON MOBIL

Dispozitivul robust conceput pentru durabilitate și confort

TC15 este construit pentru afaceri din interior spre exterior. Este rezistent la apă, praf și picături – supraviețuind picăturilor pe beton, una dintre cele mai dificile suprafețe. Folosiți-l la căldură arzătoare sau la frig înghețat, în ploaie sau zăpadă. 

Două dintre cele mai vulnerabile caracteristici – afișajul și fereastra scanerului – sunt consolidate cu o sticlă rezistentă la zgârieturi, cu o suprafață frumoasă. Sunt mediile dumneavoastră mai solicitante? Doar adăugați cizma robustă opțională pentru și mai multă durabilitate.

În timp ce afacerea dvs. va beneficia de designul robust care economisește costuri, personalul afacerii va beneficia de designul său extrem de ergonomic. 

Într-un dispozitiv cu un ecran mare de 6,5 inchi, echilibrul este esențial — echipa de design industrial premiată a Zebra a optimizat distribuția greutății, astfel încât utilizatorii să descopere că țin TC15 practic fără efort. Și toate punctele de atingere au fost create cu atenție – de la colțuri rotunjite, dimensiunea butoanelor și locația până la o textură ondulată special concepută pe spate pentru a permite o prindere solidă.

Costă mult mai puțin de deținut decât un telefon mobil 

Telefoanele mobile pentru consumatori necesită întreținere mai frecventă și înlocuiri de dispozitive din cauza lipsei de durabilitate – și se vede în costul total de proprietate. 

În timp ce telefoanele mobile pentru consumatori pot costa până la jumătate din omoloagele lor robuste, pe parcursul a cinci ani, telefonul mobil de consum mediu va costa de aproape 2,5 ori mai mult în costuri de operare, de 2,5 ori mai mult în pierderea productivității și aproape de două ori costurile de suport IT. 1


ÎNCĂRCAT CU TOATE FUNCȚIILE DE CARE LUCRĂTORII DVS. AU NEVOIE PENTRU A FACE AFACERI MAI BINE – ȘI MAI RAPID

Toate conexiunile wireless de care lucrătorii tăi au nevoie pentru a rămâne conectați

5G oferă conexiunile super rapide și fiabile necesare pentru a maximiza productivitatea – cu mai puțină energie a bateriei. Activați două rețele celulare cu sloturi duale pentru carduri SIM – ideal pentru lucrătorii care călătoresc în zone deservite de mai multe rețele. 

În interiorul clădirilor, Wi-Fi rapid oferă lucrătorilor o conexiune wireless solidă și de încredere. Acest dispozitiv gata de Wi-Fi 6 acceptă sunetul 8 x 8 pentru performanță extinsă și Timpul de trezire țintă pentru o eficiență energetică îmbunătățită. 2

Unde poți folosi terminalele Zebra TC21-HC/TC26-HC – Piețe și aplicații

Transport si Logistica

 • Dovadă de livrare
 • Dovada stării
 • Contabilitatea rutelor
 • Verificări de identitate a angajaților
 • Gestionarea activelor

Comerț cu amănuntul și ospitalitate

 • Verificarea pretului
 • Căutare informații/articol
 • Atribuirea/managementul sarcinilor
 • Numărări de inventar și cicluri
 • Pune deoparte
 • Reaprovizionare
 • Ridicarea comenzilor
 • Primire/expediere
 • Gestionarea activelor

Munca de teren

 • Inventarul pieselor
 • Contabilitatea rutelor și facturarea
 • Optimizarea rutei
 • Servicii de programare și locație
 • Instruire
 • Gestionarea activelor

Productie/Depozitare

 • Culegere/colectare
 • Transport
 • Primirea
 • Gestionarea activelor

TC15 — TERMINALUL MOBIL ROBUST LA PREȚ POTRIVIT, GATA PENTRU AFACERI.

ALEGE MODELUL POTRIVI: TC15

Bluetooth 5.1 BLE oferă o stabilitate îmbunătățită a conexiunii și o asociere ușoară, oferind lucrătorilor conexiuni Bluetooth solide și de încredere la căști, imprimante mobile și multe altele. Și cu „o singură atingere” NFC, lucrătorii pot doar să apese pentru a asocia un dispozitiv, a verifica o carte de identitate, a verifica un pachet pe un doc de încărcare și multe altele.

Scanare integrată de clasă mondială

Practic, fiecare industrie se bazează pe date cruciale de afaceri încorporate în codurile de bare. Însă capturarea datelor codurilor de bare cu camera de pe smartphone-urile consumatorilor este lentă și greoaie, necesitând alinierea codului de bare și a scanerului – și un cod de bare nedeteriorat. Cu scanerul integrat omnidirecțional de clasă enterprise, nu este nevoie să aliniați codul de bare și scanerul. Lucrătorii obțin o captură fără efort, fără efort, a oricărui cod de bare – inclusiv 1D, 2D și Digimarc – chiar dacă sunt deteriorate, prost imprimate sau murdare. Scanerul captează, de asemenea, imagini, permițând aplicațiilor OCR terțe să capteze automat informații text, cum ar fi datele plăcuțelor de înmatriculare pentru a simplifica procesul de emitere a biletelor, informații de pe etichete pentru a urmări expedierile într-un depozit și numere de serie în producție pentru a urmări și urmări piesele și echipamentele. .

Un ecran excepțional de mare de 6,5 inchi

Ecranul mare înseamnă mai multe informații și mai puțină defilare. Afișajul este ușor de citit în interior și în exterior, chiar și în lumina puternică a soarelui. Funcționează atunci când este ud, chiar și cu mănuși – ideal în zilele ploioase sau cu zăpadă. Și acceptă toate gesturile familiare pe care lucrătorii dvs. le folosesc deja pe telefoanele mobile personale, eliminând practic nevoia de instruire.

Puterea constantă a bateriei de care au nevoie lucrătorii tăi

Bateria de mare capacitate de 5000 mAh este mai mult decât aveți nevoie pentru o tură completă. Cu încărcare rapidă, bateriile sunt încărcate în proporție de 80% în mai puțin de două ore. Și, deoarece bateria este detașabilă, dispozitivele nu sunt niciodată în afara serviciului – o baterie descărcată poate fi înlocuită cu o baterie complet încărcată în orice moment.

Puterea de a rula toate aplicațiile — simultan

Procesorul avansat Qualcomm octa-core de 2,2 GHz oferă utilizatorilor timpii de răspuns rapid pe care îi așteaptă pentru toate aplicațiile de care au nevoie – de la GPS până la cele mai mari aplicații de date.

Faceți fotografii la rezoluție ultra-înaltă

Faceți fotografii clare și detaliate pentru dovada stării și livrării, audituri vizuale de comercializare în magazin pentru a asigura calitatea și conformitatea și multe altele cu camera spate de 13 MP cu focalizare automată.

Rezolvați problemele mai rapid cu apelurile video

Personalizați-vă comunicațiile cu apeluri video care, de asemenea, îmbunătățesc eficiența fluxului de lucru și reduc erorile. TC15 le permite lucrătorilor să contacteze managerii sau un expert în produse de la distanță pentru răspunsuri la fața locului la întrebările pe care clienții le pot avea despre un produs, îmbunătățind calitatea și viteza serviciului pentru clienți. Iar tehnicienii de service pe teren pot primi ajutor de la un tehnician expert la distanță pentru a permite o reparație la prima vizită, eliminând costul ridicat al unei a doua vizite și îmbunătățind satisfacția clienților.

Accesoriiii de clasă business pentru gestionarea mai ușoară a dispozitivelor

Încărcați TC15 și o baterie de rezervă cu suportul de încărcare TC15 – ideal pentru mediile de lucru în mai multe schimburi. Dacă încărcați dispozitive într-o cameră din spate, puteți conecta oricâte încărcătoare aveți nevoie cu un conector cu închidere. O curea de mână cu eliberare rapidă oferă o prindere sigură și sigură. Pentru medii mai solicitante, un boot robust permite dispozitivelor să suporte o cădere de 5 ft./1,5 m. Și puteți încărca TC15 în suportul de încărcare cu sau fără cizma de protecție.


CREȘTEȚI PRODUCTIVITATEA FORȚEI DE MUNCĂ ȘI VALOAREA DISPOZITIVULUI CU INSTRUMENTELE ZEBRA MOBILITY DNA TM PROFESSIONAL FĂRĂ COSTURI

Asigurați-vă dispozitivele mai sigure

Adăugați funcții de întreprindere puternice la Android standard cu Extensii de mobilitate (Mx) – alegeți dintre peste o sută de funcții pentru a crește securitatea, a îmbunătăți gestionabilitatea dispozitivului și multe altele. Controlați aplicațiile și serviciile GMS care sunt disponibile pe dispozitivele dvs. cu Modul restricționat GMS. Activați automat suportul EMM pentru fiecare caracteristică din TC15 cu OEMConfig. Controlați aplicațiile și funcțiile dispozitivului pe care angajații le pot accesa cu Enterprise Home Screen – nu este nevoie de dezvoltator.

Integrați cu ușurință dispozitivele în afacerea dvs

Introduceți coduri de bare în aplicațiile dvs. imediat din cutie cu DataWedge – nu este necesară programarea. Integrați toate caracteristicile dispozitivelor dvs. în aplicațiile dvs. cu Enterprise Mobility Development ToolKit (EMDK) de la Zebra.

Obțineți și păstrați cu ușurință dispozitivele în mâinile lucrătorilor dvs

Pune în scenă o mână sau mii de dispozitive pentru a fi utilizate în câteva secunde cu toate setările corecte ale dispozitivului și toate aplicațiile tale cu StageNow. Colectați diagnostice țintite pentru o depanare mai ușoară cu RxLogger. Și puteți testa toate sistemele principale de computere mobile prin apăsarea unui buton cu Device Diagnostics. Problemele legate de dispozitive care pot fi rezolvate la fața locului sunt ușor identificate, eliminând costul ridicat al transportului inutil al unui dispozitiv la centrul de reparații.

SPECIFICAȚII

Caracteristici fizice

Dimensiuni175.8 mm L x 78.6 mm L x 14.2 mm D
Greutate266 g
Afişa6,5 inchi/16,51 cm HD+, 720 x 1600, 450 NITS
Panou tactilMulti-touch capacitiv
PutereBaterie Li-Ion detașabilă, reîncărcabilă, 5.000 mAh; 19,35 Wh
SIMDual nano SIM sau One NANO one Micro SD

Conexiuni de rețea
WLAN, WWAN, WPAN, tip C USB 2.0
NotificăriTonul audibil; LED-uri multicolore; vibratie
TastaturaTastatură tactilă de pe ecran
Voce și AudioDifuzor 1 Watt
Două (2) microfoane
Căști audio acceptate de la portul USB-C sau
Bluetooth
ButoaneButon de scanare pe fiecare parte; buton de creștere/reducere a volumului; butonul de pornire; Buton programabil

Caracteristici de performanta

CPUQualcomm Snapdragon™ SM6375
Octa- (8) Core 2,2 GHz (2) și 1,8 GHz (6)
Sistem de operareAndroid 11 cu suport încorporat pentru o viitoare
lansare Android
Memorie4 GB RAM/64 GB Flash
SecuritatePornire verificată, pornire sigură

Mediul utilizatorului

Temp. de operare-10°C până la 50°C
Temp. stocare-40°C până la 70°C
Umiditate5% până la 95% fără condensare
Drop SpecificațiiiiCădere de 4 ft./1,2 m pe beton pe MIL-STD 810G la temperatura de funcționare
5 ft./1,5 m cădere pe beton pe MIL-STD 810G la temperatura de funcționare cu încălțăminte robustă

Specificațiiie Tumble
1.000 de tumbe, 1,6 ft./0,5 m
SigilaIP65 și IP67
VibrațieSinusoidală: vârf de 4 g, 5 Hz până la 2 kHz, durată de 1 oră pe axă
Aleatoriu: 0,04 g²/Hz sau 6 g RMS, 20 Hz până la 2 kHz
Descărcare electrostatică
(ESD)
+/-15 kV refulare în aer, +/- 8 kV descărcare directă;
+/- 8 kV descărcare indirectă

Tehnologia senzorilor interactivi (IST)

Senzor de luminaReglează automat luminozitatea afișajului, iluminarea de fundal a afișajului
Senzor de mișcaregiroscop cu 3 axe; accelerometru cu 3 axe
Senzor de proximitateDetectează automat când utilizatorul plasează
receptorul pe cap în timpul unui apel telefonic pentru a
dezactiva ieșirea afișajului și intrarea tactilă

Captură de date

ScanareMotor de scanare SE4100 1D/2D, Motor de scanare 1D/2D SE4710 3
aparat fotoCameră din spate: cameră cu focalizare automată de 13 MP cu blitz LED controlabil de utilizator
Camera frontală: 5 MP
NFCCititor/Scriitor: ISO 14443 Tip A și B, MIFARE, FeliCa®, ISO 15693, NFC Forum Tag Tips 1 până la 5; Emulare card gazdă, compatibil NFC Forum

Date WAN fără fir

Banda de frecvențe radioSuport pentru 3GPP Rel-15,SA&NSA,4×4
MIMO,NRCA,DLCA
5G FR1: n1/2/3/5/7/8/20/28/38/40/41/66/77/78 LTE
: B1/2 /3/4/5/7/8/20/28/B38/39/40/41/42/43 UMTS:
B1/2/4/5/8
GSM: 850/900/1800/1900
GPSGPS cu A-GPS; Glonass; BeiDou; Galileo

Wireless LAN

RadioWi-Fi 5
802.11a/b/g/n/ac/d/h/i/r/w/k IPv4, IPv6
Rate de date2,4 GHz: 802.11b/g/n — 20 MHz, 40 MHz — până la 150 Mbps
5 GHz: 802.11a/g/n/ac – 20 MHz, 40 MHz, 80 MHz – până la 433 Mbps
Canale de operareBenzi de operare: 2,4 GHz:
canale de la 2,4 GHz la 2,497 GHz 1-13
Banda de operare 5 GHz:
canale de 20 MHz:
5,15 GHz — 5,25 GHz (canale 36-48)
5,25 GHz — 5,35 GHz (canale 52-64)
5. — 5,725 GHz (canale 100-140.144)
5,725 GHz — 5,825 GHz (canale 149-161)
5,825 GHz — 5,850 GHz (canal 165)
Canale 40 MHz (38, 46, 54, 10, 6, 10, 12, 12, 12, 12, 165) , 142, 151, 159)
Canale de 80 MHz (42, 58, 106, 122, 138, 155)
Canalele/frecvențele și lățimile de bandă reale de operare
depind de regulile de reglementare și de
agenția de certificare
Securitate și
criptare
Criptare WEP
Moduri de securitate WPA-Personal și WPA-Enterprise cu criptare TKIP
Moduri de securitate WPA2-Personal și WPA2-Enterprise cu criptare TKIP și AES.
WPA3-Securitate personală și WPA3-Enterprise; EAP-TTLS (PAP, MSCHAP, MSCHAPv2); PEAPv0-MSCHAPv2; PEAPv1-EAP-GTC; EAP-TLS
Roam rapid802.11r (aer)
CertificariWFA 802.11ac; WFA 802.11n; WFA WMM; Certificare WFA WPA și WPA2 în modurile Personal și Enterprise; WFA WPA3; WFA Wi-Fi Direct

Wireless PAN

BluetoothBluetooth 5.1 BLE, clasa 2

Garanție

Sub rezerva termenilor declarației de garanție hardware a Zebra, TC15 este garantat împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de un (1) an de la data expedierii. Pentru declarația completă de garanție, vă rugăm să vizitați
www.zebra.com/warranty

Respectarea cerințelor de mediu

Directiva RoHS 2011/65/UE; Modificarea 2015/863; REACH SVHC 1907/2006

Servicii recomandate

Protejați-vă dispozitivele mobile TC15 cu Zebra OneCare™ SV, serviciul la preț potrivit pentru dispozitivele mobile Zebra la preț corect. Beneficiați de doi ani de protecție împotriva defecțiunilor, acoperire pentru uzura normală, asistență tehnică live și online, timp de rezolvare a reparațiilor prioritare și livrare gratuită, precum și vizibilitate bazată pe cloud a rapoartelor de pe dispozitivele dvs. – inclusiv reparații, cazuri de asistență tehnică, contracte, starea corecției de securitate LifeGuard Analytics pentru Android și multe altele. 

Note de subsol

1. Costul total al proprietății pentru mobilitatea întreprinderii: de la așteptat la neașteptat — Descoperirea costurilor adevărate ale soluțiilor mobile pentru lucrătorii mobili de primă linie, Grupul de cercetare VDC, octombrie 2020 2. Upgrade-urile
și actualizările viitoare nu vor accepta funcționalități suplimentare Wi-Fi 6
3 Disponibilitatea motorului de scanare variază în funcție de țară
4. Necesită încărcare laterală

Soluții integrate profesionale Mobility DNA™

Soluțiile Mobility DNA vă ajută să obțineți mai multă valoare din computerele noastre mobile, adăugând funcționalități, precum și simplificând implementarea și gestionarea dispozitivelor noastre mobile. 
Mobility DNA este disponibil numai pe Android. Caracteristicile pot varia în funcție de model și poate fi necesar un contract de asistență. 

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts