Zebra Tc21-Hc Tc26-Hc

CEL MAI BUN COMPUTER MOBIL RENTABIL CONSTRUIT PENTRU ASISTENȚA MEDICALĂ

Cu calculatoarele mobile accesibile TC21-HC și TC26-HC, puteți oferi tuturor lucrătorilor din domeniul sănătății clinici și non-clinici instrumentele de care au nevoie pentru a acționa mai eficient, pentru a îmbunătăți acuratețea sarcinilor și pentru a oferi îngrijire pacientului de cea mai înaltă calitate. Wi-Fi TC21-HC și Wi-Fi/cellular TC26-HC sunt mici, ușor de transportat, dar cu funcții mari. 

Tehnologiile mobile avansate, inclusiv un procesor opțional de 2,2 GHz, oferă puterea de a rula toate aplicațiile de asistență medicală pe care le utilizați astăzi și mâine. Designul durabil și bateriile detașabile asigură o funcționare sigură non-stop. Carcasa este special construita pentru dezinfectarea constanta. Scanarea integrată a codurilor de bare asigură identificarea pacientului, administrarea medicamentelor și multe altele. Soluțiile de voce de top de la Zebra transformă aceste dispozitive în radio-uri bidirecționale și telefoane mobile PBX. 

UN NOU NIVEL DE CARACTERISTICI LA UN PREȚ RENTABIL

Conectați tot personalu din domeniul sănătății, oriunde s-ar afla

Cu cât mai mulți membri ai personalului sunt conectați, cu atât mai bună siguranța și calitatea îngrijirii pacientului pe care o puteți oferi. Cu modelele WiFi și WiFi/celular, puteți conecta lucrătorii indiferent de locul în care se află – în interiorul unității dvs., între clădiri, în facilități extinse în stil campus, pe teren sau acasă.

Cel mai bun design din clasă gata pentru dezinfectant

Materialele plastice pentru sănătate rezistente la substanțe chimice rezistă la curățarea regulată cu peste 30 de dezinfectanți. Designul carcasei minimizează crăpăturile unde bacteriile se pot ascunde. Și o mufă preinstalată împiedică ascunderea bacteriilor în portul USB-C. 

O mulțime de spațiu de afișare pentru toate aplicațiile dvs

Ecranul tactil HD avansat mare de 5 inchi este ușor de văzut în interior și în lumina puternică a soarelui. Și tehnologia capacitivă multi-touch oferă familiaritate instantanee – și chiar funcționează cu mănuși.

Durabilitate non-stop

Practic impermeabil, rezistent la praf, picături, zăpadă, ploaie, căldură, frig înghețat — TC21-HC/TC26-HC poate face față tuturor. Iar două dintre cele mai importante, dar mai vulnerabile caracteristici sunt întărite cu Gorilla Glass rezistent la zgârieturi și la spargere – fereastra de ieșire a ecranului și a scanerului. 

Buton de alertă medicală pentru răspuns rapid

În cazul unei urgențe, personalul poate apela pentru ajutor printr-o apăsare de o fracțiune de secundă a acestei taste programabile.

Alimentare non-stop cu baterii detașabile

Doar schimbați o baterie PowerPrecision complet încărcată pentru o putere mai mult decât suficientă pentru a rezista peste o tură completă. 

Zebra Tc21-Hc/Tc26-Hc

Unde poți folosi terminalele Zebra TC21-HC/TC26-HC – Piețe și aplicații

Medicala

  • Asistentele 
  • Îngrijitorii la domiciliu 
  • Asistente medicale, infirmiere și însoțitori 
  • Ocupații de asistență medicală 
  • Terapeuți și tehnicieni 
  • Curatenie si mentenanta 
  • Tehnicieni de laborator și tehnologi 
  • Servicii alimentare 
  • Alți practicieni și ocupații tehnice

Zebra TC21-HC

Zebra TC26-HC

ÎMBUNĂTĂȚIȚI CALITATEA ÎNGRIJIRII ÎN ÎNTREAGA ORGANIZAȚIE MEDICALĂ CU TC21-HC/TC26-HC – DIMENSIUNEA POTRIVITĂ, CARACTERISTICILE POTRIVITE ȘI PREȚUL CORECT.

ALEGE MODELUL POTRIVI: TC21-HC, TC26-HC

Puterea de a rula toate aplicațiile dvs. — astăzi și mâine

Cu o alegere între un procesor avansat Qualcomm octa-core de 1,8 GHz sau 2,2 GHz, TC21-HC/TC26-HC oferă performanțe asemănătoare desktop-ului pentru toate aplicațiile dvs., inclusiv aplicațiile EHR de la Cerner și Epic, soluții de voce, video și mesagerie, administrarea medicamentelor, urmărirea probelor și multe altele.

Familiaritate cu Android

Eliminați practic antrenamentul cu familiaritatea cu Android; Suportul încorporat pentru viitoarele versiuni Android oferă o protecție superioară pentru viitor.

LifeGuard TM — un agent de securitate pe viață pentru Android

Inclus gratuit cu planul de întreținere Zebra OneCare TM , LifeGuard™ pentru Android™ oferă corecții de securitate și actualizări pentru a menține dispozitivele în siguranță, cu opțiuni care vă oferă control deplin asupra fiecărui aspect al procesului de actualizare.


TOT CE ARE NEVOIE PERSONALUL DVS. PENTRU O COLABORARE DE NEEGALAT

Conectați-vă personalul cu o funcționalitate accesibilă walkie-talkie

Activați comunicațiile în stil walkie-talkie prin rețeaua WiFi rapid, ușor și la prețuri accesibile cu ajutorul opțional Workforce Connect Push-to-Talk Express de la Zebra. 

Sau activați un abonament cu costuri reduse pentru a activa PTT instantaneu prin WiFi și celular cu Workforce Connect PTT Pro 2 , conectând toți cei din interiorul și din afara unității dvs.

Adăugați o funcționalitate completă a telefonului PBX mobil

Cu opțional Workforce Connect Voice 3 , dispozitivele dvs. TC21-HC/TC26-HC se pot dubla ca telefoane PBX cu funcții complete pentru a menține personalul conectat la medici și nu numai. Iar interfața personalizabilă poate simplifica chiar și cele mai complexe funcții de telefonie.

Obțineți mai multă valoare cu camerele de înaltă rezoluție față și spate

Camera din spate de 13 MP este ideală pentru documentarea stării rănilor și nu numai, în timp ce camera frontală de 5 MP acceptă apeluri video cu alți medici pentru a îmbunătăți viteza și calitatea îngrijirii.

Opțiuni flexibile pentru captarea perfectă a codurilor de bare

Motorul de scanare opțional SE4100 captează practic orice cod de bare în orice condiție – ideal pentru personalul care captează în mod obișnuit coduri de bare pentru administrarea medicamentelor, gestionarea probelor și multe altele. 

Indicatorul LED este sigur, chiar și în NICU, în sălile de travaliu și de naștere. Și iluminarea albă citește cu ușurință codurile de bare de pe tăvile pentru specimene și casetele de biopsie codate cu culori. Alternativ, camera de înaltă rezoluție este perfectă pentru captarea ocazională a codurilor de bare.

Capturați coduri de bare UDI (Unique Device Identifier).

Suportul pentru codurile de bare UDI (Unique Device Identification) permite urmărirea și gestionarea mai bună a activelor și echipamentelor medicale. 

Îngrijitorii pot verifica pentru a vedea dacă echipamentul medical a fost rechemat înainte de utilizare, protejând siguranța pacientului. Și urmărirea îmbunătățită a inventarului asigură că taxele pentru toate articolele sunt capturate și ajută la prevenirea epuizării riscante a stocurilor.

Capturați fără efort și cu acuratețe informațiile de identificare

OCR Wedge opțional de la Zebra captează fără efort date standardizate, cum ar fi informații despre permisele de conducere și cărțile de identificare pentru a eficientiza procesele de primire a pacienților.


DEZLĂNȚUIȚI POTENȚIALUL DISPOZITIVELOR DUMNEAVOASTRĂ ȘI AL PERSONALULUI MEDICAL CU ZEBRA MOBILITY DNA

Obțineți un avantaj încorporat cu Mobility DNA Professional fără costuri

Adăugați funcții de întreprindere puternice la Android standard cu Extensii de mobilitate (Mx) – alegeți dintre peste o sută de funcții pentru a crește securitatea, a îmbunătăți gestionabilitatea dispozitivului și multe altele. 

Pune în scenă o mână sau mii de dispozitive în câteva secunde cu StageNow. Controlați aplicațiile și funcțiile pe care personalul dvs. le poate accesa cu Enterprise Home Screen. Introduceți coduri de bare în aplicațiile dvs. imediat din cutie cu DataWedge. 

Integrați funcțiile TC21-HC/TC26-HC în aplicațiile dvs. cu Enterprise Mobility Development ToolKit (EMDK) de la Zebra. Controlați aplicațiile și serviciile GMS care sunt disponibile pe dispozitivele dvs. cu Modul restricționat GMS. 

Activați automat suportul EMM pentru fiecare caracteristică TC21-HC/TC26-HC cu OEM Config. Colectați diagnostice țintite pentru o depanare mai ușoară cu RxLogger. Și testați toate sistemele principale ale dispozitivelor prin apăsarea unui buton cu Device Diagnostics.

Maximizați funcționalitatea dispozitivului, productivitatea personalului și experiența utilizatorului cu licența opțională Mobility DNA Enterprise

Capturați simultan până la 100 de coduri de bare, chiar și pe mai multe etichete, cu o singură scanare. Cu un singur buton, capturați și decupați o imagine a documentului, opțional capturați un cod de bare și detectați prezența semnăturii. 

Activați introducerea mai rapidă a datelor cu o tastatură soft personalizată. Permiteți angajaților să își gestioneze cu ușurință accesoriile Bluetooth. 

Oferiți personalului din domeniul sănătății conexiuni Wi-Fi de neegalat „nu va scăpa” în fiecare minut al fiecărei ture. Instrumentele suplimentare disponibile pentru cumpărare includ Device Tracker pentru a urmări și a localiza dispozitivele lipsă. Iar Zebra DNA Cloud facilitează implementarea, configurarea și gestionarea instrumentelor de care aveți nevoie. 4

SPECIFICAȚII

Caracteristici fizice

Dimensiuni156 mm L x 79 mm L x 13,7 mm A
Greutate239 g
AfişaHD color de 5,0 inchi (1280 x 720); iluminare din spate cu LED; Corning® Gorilla® Glass
Fereastra ImagerCorning® Gorilla® Glass
Panou tactilPanou tactil capacitiv; atingere multiplă
PutereLi-Ion reîncărcabil detașabil/reîncărcabil 
Capacitate standard 3400 mAh / 13,09 Wh
Slot de expansiuneUn (1) slot micro SD de 128 GB
SIM1 slot Nano SIM; eSIM opțional (numai TC26-HC)
Conexiuni de reteaTC21-HC: WLAN, WPAN, USB 2.0 de mare viteză (gazdă și client)
TC26-HC: WWAN, WLAN, WPAN, USB 2.0 de mare viteză (gazdă și client)
NotificăriTonul audibil; LED-uri multicolore; vibratie
TastaturaTastatură pe ecran
AudioDifuzor –
Suport voce de 1 W (difuzor/receptor intern  și microfoane)
ButoaneScanați pe fiecare parte; volum crescut/coborât; putere; 
taste apăsați și vorbiți (PTT); Tasta HC Alert

Caracteristici de performanta

CPUQualcomm Snapdragon TM 660 octa-core, 1,8 GHz sau 2,2 GHz (alete configurații)
Sistem de operareTC21-HC: Android 11; upgrade la Android 14
TC26-HC: Android 11; upgrade la Android 14
Memorie3 GB RAM/32 GB memorie flash

Mediul utilizatorului

Temp. de operare-10°C până la 50°C
Temp. stocare-30°C până la 70°C
Umiditate5% – 95% fără condensare
Drop Spec.Picături de 4 ft./1,2 m pe țiglă de vinil peste beton, conform MIL-STD 810G, la temperatura de funcționare
Tumble Spec.300 de tumbe, 1,6 ft./0,5 m
SigilaIP67
Descărcare electrostatică
(ESD)
+/-15 kV refulare în aer, +/-8 kV descărcare directă; 
+/-8 kV descărcare indirectă

Tehnologia senzorilor interactivi (IST)

Senzor de luminaReglează automat luminozitatea luminii de fundal a ecranului
Senzor de mișcareAccelerometru cu 3 axe cu MEMS Gyro
Senzor de proximitateDetectează automat când utilizatorul plasează receptorul pe cap în timpul unui apel telefonic pentru a dezactiva ieșirea afișajului și intrarea tactilă

Captură de date

ScanareImager opțional SE4100 1D/2D
Scanarea codurilor de bare disponibilă prin intermediul camerei; software de decodare cod de bare inclus
aparat fotoCamera spate 13 MP; camera frontala 5 MP
NFCIntegrat; Carduri acceptate MIFARE, ISO 14443 A&B, FeliCa, ISO 15693 și NFC Forum; interval de citire de până la 50 mm

Comunicații de date și voce WAN fără fir

Banda de frecvență radio (doar TC26-HC)TC26-HC America de Nord
• UMTS: B2/B4/B5
• LTE: B2/B4/B5/B7/B12/B13/B14/B17/B25/B26/ B41/B66
• LTE: Categoria 6
TC26-HC Restul lumii
• GSM: 850/900/1800/1900
• UMTS: B1/B2/B3/B4/B5/B8/B9/B19
• LTE-FDD: B1/B2/B3/B4/B5/B7 /B8/B19/B20/B28
• LTE-TDD: B38/B40/B41
• LTE: Categoria 6
TC26-HC China
• GSM: 850/900/1800
• UMTS: B1/B5/B8
• LTE-FDD: B1/B3/B5/B7/B8
• LTE – TDD: B38/B39/B40/B41
• LTE: Categorie 6
Comunicații vocaleAplicație opțională Push-to-Talk (PTT) Express Mobility DNA pentru apeluri instantanee PTT în stil walkie-talkie în interiorul celor patru pereți.Aplicația software opțională Workforce Connect Push-to-Talk (PTT) Pro Mobility DNA care oferă apeluri instant în stil walkie-talkie PTT în interiorul și în afara celor patru pereți printr-un serviciu de abonament ușor de implementat.Opțional Workforce Connect Voice permite dispozitivelor TC21-HC/TC26-HC să se dubleze ca telefoane mobile PBX complet funcționale.
GPS (doar TC26-HC)GPS cu A-GPS: Glonass; BeiDou; Galileo

Wireless LAN

Radio WLANIEEE 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/r/k/v/w; certificat Wi-Fi™; IPv4, IPv6
Rate de date2,4 GHz: 802.11b/g/n — 20MHz, 40MHz — până la 150 Mbps
5 GHz: 802.11a/g/n/ac – 20MHz, 40MHz, 80MHz – până la 433 Mbps
Canale de operareCanal 1-13 (2412-2472 MHz): 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 Canal 36-165 (5180-5825 MHz): 36, 40, 44, 48, 52, 56, 60, 64, 100, 104, 108, 112, 116, 120, 124, 128, 132, 132, 132, 141 , 149, 153, 157, 161, 165 Lățimea de bandă a canalului: 20, 40, 80 MHz Canalele/frecvențele și lățimile de bandă reale de operare depind de regulile de reglementare și de agenția de certificare
Securitate și criptareWEP (40 sau 104 biți); WPA/WPA2 Personal (TKIP și AES); WPA3 Personal (SAE); WPA/WPA2 Enterprise (TKIP și AES); WPA3 Enterprise (AES) — EAP-TTLS (PAP, MSCHAP, MSCHAPv2), EAP-TLS, PEAPv0-MSCHAPv2, PEAPv1-EAP-GTC, LEAP și EAP-PWD; WPA3 Enterprise 192-bit Mode (GCMP-256) —  EAP-TLS; Deschis îmbunătățit (OWE)
CertificariWFA (802.11n, WPA2-Personal, WPA3-Personal, WPA2-Enterprise, WPA3-Enterprise)
Roam rapidMemorarea în cache PMKID; Cisco CCKM; 802.11r (Aer); OKC

PAN fără fir

BluetoothBluetooth 5.0 BLE Clasa 2

Respectarea cerințelor de mediu

• Directiva RoHS 2011/65/UE; Amendament 2015/863
• REACH SVHC 1907/2006

garanție

Mobility DNA™ este disponibil numai pe Android. Soluțiile integrate Mobility DNA Professional sunt preîncărcate și pre-licențiate, furnizate gratuit. Pentru a profita de ofertele suplimentare Mobility DNA pentru TC21-HC/TC26-HC, este necesară o licență Mobility DNA Enterprise. 

Servicii recomandate

Protejați-vă dispozitivele mobile TC21-HC/TC26-HC cu Zebra OneCare™ SV, serviciul la preț potrivit pentru dispozitivele mobile Zebra la preț corect. Beneficiați de doi ani de protecție împotriva defecțiunilor, acoperire pentru uzura normală, asistență tehnică live și online, timp de rezolvare a reparațiilor prioritare și livrare gratuită, precum și vizibilitate bazată pe cloud a rapoartelor de pe dispozitivele dvs. – inclusiv reparații, cazuri de asistență tehnică, contracte, starea corecției de securitate LifeGuard Analytics pentru Android și multe altele. 

Note de subsol

1. Pe baza profilurilor tipice de utilizator.  
2. Pentru a permite performanța maximă și calitatea vocii pentru Workforce Connect PTT Express, PTT Pro și alte soluții VoWiFi, se recomandă Licența Mobility DNA Enterprise.
3. Licența Mobility DNA Enterprise este necesară pentru a implementa Workforce Connect Voice și alte soluții de voce full duplex terțe pentru performanță și asistență optime.
4. Zebra DNA Cloud disponibil T3 2022.

Specificațiiiile pot fi modificate fără notificare.

ADN de mobilitate

Soluțiile Mobility DNA vă ajută să obțineți mai multă valoare din computerele noastre mobile, adăugând funcționalități, precum și simplificând implementarea și gestionarea dispozitivelor noastre mobile. 
Soluțiile integrate Mobility DNA Professional sunt preîncărcate și pre-licențiate, oferite gratuit. Pentru a profita de ofertele complete Mobility DNA pentru TC21-HC/TC26-HC, este necesară o licență Mobility DNA Enterprise. 

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts