Zebra Tc21 Tc26

TERMINAL TOUCH EFICIENT COST-EFICAZ CONSTRUIT PENTRU AFACERI MICI ȘI MARI

Dacă vă gândiți să cumpărați telefoane mobile la preț redus pentru lucrătorii dvs., treceți la computerele tactile TC21/TC26 – fără a crește prețul. Ajutați-vă angajații să acceseze datele de care au nevoie pentru a acționa mai eficient. Cu mai multe configurații la diferite puncte de preț, plătiți doar pentru funcțiile de care au nevoie lucrătorii dvs., inclusiv conectivitate – TC21 numai pentru Wi-Fi pentru lucrătorii din cei patru pereți sau TC26 Wi-Fi/celular pentru lucrătorii de pe teren.

Noile opțiuni includ cea mai bună putere de calcul de 2,2 GHz din clasă pentru a maximiza performanța aplicației, o pornire de protecție pentru medii mai solicitante și capacitatea de a transforma aceste dispozitive într-o stație de lucru completă în câteva secunde. Și noile soluții puternice Zebra Mobility DNA™ extind capacitățile de captare a datelor și simplifică gestionarea dispozitivelor pentru implementarea de orice dimensiune. Computerul tactil TC21/TC26 – dimensiunea corectă, caracteristica corectă, prețul corect.

UN NOU NIVEL DE CARACTERISTICI

Design mic, ușor, de mărime corectă

Ușor, ușor de transportat și ușor de manevrat cu o singură mână.

Familiaritate cu Android

Eliminați practic antrenamentul cu familiaritatea cu Android și suportul încorporat al viitoarelor versiuni Android oferă o protecție superioară pentru viitor.

Ecran tactil avansat de înaltă definiție mare de 5 inchi

Obțineți mult spațiu pentru a interacționa cu aplicațiile dvs. Iar ecranul tactil este ușor de vizualizat în interior și în exterior, în lumina puternică a soarelui.

Construit pentru afaceri

Rezistent la apă, la praf, la cădere pe beton, zăpadă, ploaie, căldură, frig înghețat — TC21/TC26 poate face față tuturor. Afișajul și fereastra de ieșire a scanerului sunt îmbogățite cu Gorilla Glass. Și dacă lucrați în medii mai solicitante, nicio problemă — cizma de protecție opțională asigură o funcționare fiabilă chiar și după o cădere de 5 ft./1,5 m.

Puterea de a rula toate aplicațiile dvs

Cu o alegere între un procesor Qualcomm octa-core avansat de 1,8 GHz sau 2,2 GHz, TC21/TC26 oferă timpii de răspuns rapid de care au nevoie utilizatorii, chiar și pentru cele mai solicitante aplicații.

Toate conexiunile wireless de care ai putea avea nevoie vreodată

Când vine vorba de wireless, TC21/TC26, lider în clasă, oferă totul – Wi-Fi, celular, Bluetooth, GPS și NFC.

Suport portofel digital pentru tranzacții fără contact

Cu suport pentru Apple VAS și Google Smart Tap, TC21/TC26 poate citi bilete, carduri de fidelitate, carduri cadou, permise de îmbarcare și multe altele stocate în portofelele Apple sau Google pe smartphone-urile consumatorilor.1

Calitate superioară a vocii și funcționalitate

VoLTE oferă o calitate superioară a vocii prin rețelele celulare, în timp ce tehnologia avansată VoWiFi de la Zebra, inclusă cu licența Mobility DNA Enterprise, oferă o calitate superioară a vocii peste toate aplicațiile dvs. de voce Wi-Fi — de exemplu, Push-to-Talk Express pentru comunicații de bază în stil walkie-talkie, serviciul de abonament Workforce Connect PTT Pro2 pentru comunicații în stil walkie-talkie prin rețele celulare și Wi-Fi și Workforce Connect Voice3 pentru a transforma dispozitivele TC21 și TC26 în totalitate. -refoane PBX cu caracteristici.

Zebra Tc21/Tc26

Unde poți folosi terminalele Zebra TC21, TC26 – Piețe și aplicații

În interiorul celor patru pereți

În afara celor patru pereți

  • Muncă de teren
  • Livrare directă în magazin (DSD)
  • Poştal
  • Curier
  • Contabilitatea rutelor

TC21/TC26 — DIMENSIUNEA CORECTĂ. DREPT. PRET CORECT

ALEGE MODELUL POTRIVIT: TC21, TC26

Surprindeți totul cu o cameră spate de 13 MP de înaltă rezoluție

De la dovada livrării până la un pachet deteriorat, reparația finalizată și capturarea ocazională a codurilor de bare, faceți totul cu camera color integrată cu focalizare automată.

Planul corect de întreținere la prețul corect

Primiți servicii la nivel de întreprindere la prețul corect cu Zebra OneCare™ SV. Acest serviciu ajută la eliminarea costurilor neașteptate de reparație și menține dispozitivele în funcțiune – la o fracțiune din costul unei singure reparații neacoperite.

LifeGuardTM — un agent de securitate pe viață pentru Android

Inclus gratuit cu planul de întreținere Zebra OneCare, LifeGuardTM pentru AndroidTM oferă corecții de securitate și actualizări pentru a menține dispozitivele în siguranță, cu opțiuni care vă oferă control deplin asupra fiecărui aspect al procesului de actualizare.

Familie extinsă de accesorii de clasă business

Gestionați ușor și eficient din punct de vedere al costurilor un grup de dispozitive de orice dimensiune, în orice mediu, cu încărcătoare și suporturi cu un singur slot și cu mai multe sloturi, suporturi pentru vehicule, soluții portabile și de transport și multe altele.

Creați o soluție purtabilă hands-free în depozit

Accesoriiul opțional de montare la încheietura mâinii oferă confortul și creșterea productivității utilizării mâinilor libere. Pur și simplu atingeți pentru a asocia cu scanerul cu inele Bluetooth RS5100 de la Zebra și cu imprimantele mobile Zebra.

Adăugați o cameră frontală de 5 MP pentru apeluri video

Permiteți tehnicienilor din domeniu să colaboreze cu experți pentru a crește tarifele pentru prima remediere, a simplifica instruirea la locul de muncă și multe altele.

Creați o stație de lucru mobilă

Puneți pur și simplu TC21/TC26 într-un suport pentru stație de lucru pentru a vă conecta la un monitor, tastatură, mouse, imprimantă și multe altele, eliminând nevoia de a achiziționa și gestiona stații de lucru fixe separate.5 O soluție bazată pe mobil utilizează mai puțină energie decât un computer desktop obișnuit — reducerea costurilor cu energia și a amprentei de carbon.

Zebra Tc21/Tc26

CELE MAI BUNE OPȚIUNI DIN CLASA SA

Alegeți opțiunea de scanare potrivită pentru aplicațiile dvs

Pentru aplicațiile 1D/2D cu scanare intensivă, alegeți SE4710 pentru o captură de coduri de bare mai rapidă ca niciodată. Pentru cerințe de scanare 1D/2D ușoare până la moderate, alegeți SE4100.

Camera de înaltă rezoluție de 13 MP a modelului de bază poate face treaba dacă aveți nevoie doar de captură din când în când cu coduri de bare.

OCR Wedge opțional de la Zebra captează fără efort date standardizate, cum ar fi informațiile de pe plăcuțele de înmatriculare, pentru a eficientiza citările; pe etichete pentru a urmări expedierile care se deplasează printr-un depozit; și numerele de serie ale pieselor și echipamentelor pentru urmărirea și urmărirea în producție.

O baterie detașabilă cu o singură schimbare sau cu mai multe schimburi

Bateria standard oferă o putere mai mult decât suficientă pentru a rezista la o tură, în timp ce bateria extinsă este ideală pentru schimburi lungi sau duble. Deoarece bateria este detașabilă, nu trebuie să scoateți niciodată dispozitivul din funcțiune pentru încărcare.

Eliberează potențialul dispozitivelor tale și al forței tale de muncă cu ADN-ul ZEBRA MOBILITY

Obțineți un avantaj încorporat cu Mobility DNA Professional fără costuri

Adăugați funcții de întreprindere puternice la Android standard cu Extensii de mobilitate (Mx) – alegeți dintre peste o sută de funcții pentru a crește securitatea, a îmbunătăți gestionabilitatea dispozitivului și multe altele.

Pune în scenă o mână sau mii de dispozitive în câteva secunde cu StageNow. Controlați aplicațiile și funcțiile pe care lucrătorii le pot accesa cu Enterprise Home Screen.

Introduceți coduri de bare în aplicațiile dvs. imediat din cutie cu DataWedge. Integrați funcțiile TC21/TC26 în aplicațiile dvs. cu Enterprise Mobility Development ToolKit (EMDK) de la Zebra. Controlați aplicațiile și serviciile GMS care sunt disponibile pe dispozitivele dvs. cu Modul restricționat GMS.

Activați automat suportul EMM pentru fiecare caracteristică TC21/TC26 cu OEM Config. Colectați diagnostice țintite pentru o depanare mai ușoară cu RxLogger. Și testați toate sistemele principale ale dispozitivelor prin apăsarea unui buton cu Device Diagnostics.

Maximizați funcționalitatea dispozitivului, productivitatea forței de muncă și experiența utilizatorului cu licența opțională Mobility DNA Enterprise

Capturați simultan până la 100 de coduri de bare, chiar și pe mai multe etichete, cu o singură scanare. Cu un singur buton, capturați și decupați o imagine a documentului, opțional capturați un cod de bare și detectați prezența semnăturii. Activați introducerea mai rapidă a datelor cu o tastatură soft personalizată. Permiteți lucrătorilor să-și gestioneze cu ușurință accesoriile Bluetooth.

Oferiți angajaților conexiuni Wi-Fi de neegalat „nu vor scăpa” în fiecare minut al fiecărei ture. Instrumentele suplimentare disponibile pentru achiziție includ Device Tracker pentru a urmări și a localiza dispozitivele lipsă. Iar Zebra DNA Cloud facilitează implementarea, configurarea și gestionarea instrumentelor de care aveți nevoie.

SPECIFICAȚII

Caracteristici fizice

DimensiuniCu baterie standard:
158 mm L x 79 mm L x 13,7 mm D
Cu baterie extinsă:
158 mm L x 79 mm L x 17,3 mm D
Greutate236 g cu baterie standard
269 g cu baterie extinsă
DisplayHD color de 5,0 inchi (1280 x 720); iluminare din spate cu LED; Corning® Gorilla® Glass
Imager WindowCorning® Gorilla® Glass
Panou TactilPanou tactil capacitiv; atingere multiplă
AlimentareBaterie Li-Ion reîncărcabilă detașabilă/reîncărcabilă
Standard: ≥ 3300 mAh/12,54 Wh
Baterie extinsă: 5260 mAh/20,25 Wh
Slot MemorieUn slot micro SD de 128 GB
SIM1 slot Nano SIM; 
eSIM opțional (numai TC26)
Conexiuni de reteaTC21: WLAN, WPAN, USB 2.0 de mare viteză (gazdă și client)
TC26: WWAN, WLAN, WPAN, USB 2.0 de mare viteză (gazdă și client)
NotificăriTonul audibil; LED-uri multicolore; vibratie
TastaturăTastatură pe ecran
AudioDifuzor – Suport voce de 1 W (difuzor/receptor intern și microfoane)
ButoaneScanați pe fiecare parte; volum crescut/coborât; putere; taste apăsați și vorbiți (PTT).

Caracteristici de performanță

CPUQualcomm Snapdragon TM 660 octa-core, 1,8 GHz sau 2,2 GHz (alete configurații)
Sistem de OperareTC21: Android 11; upgrade la Android 14
TC26: Android 11; upgrade la Android 14
Memorie4 GB RAM/64 GB memorie flash; 
3 GB RAM/32 GB memorie flash

Mediul utilizatorului

Temp. de operare-10°C până la 50°C
Temp. de stocare-30°C până la 70°C
Umiditate5% – 95% fără condensare
Specificațiiii de rezistențăCădere de 1,5 m pe beton conform MIL-STD-810G cu încălțăminte de protecție opțională
Cădere de 1,2 m pe beton conform MIL-STD-810G la temperatura de funcționare
Specificațiiii test 550 de teste , 0,5 m cu husa
Etanșare IP67
Descărcare electrostatică (ESD)+/-15 kV refulare în aer, +/-8 kV descărcare directă; 
+/-8 kV descărcare indirectă

Tehnologia senzorilor interactivi (IST)

Senzor de luminaReglează automat luminozitatea luminii de fundal a ecranului
Senzori de mișcareAccelerometru cu 3 axe cu giroscop MEMS
Senzor de proximitateDetectează automat când utilizatorul plasează receptorul pe cap în timpul unui apel telefonic pentru a dezactiva ieșirea afișajului și intrarea tactilă.

Captură de date

ScannerImager SE4100 1D/2D
SE4710 Imager 1D/2D
Scanarea camerei (în funcție de SKU)
Camera din spateCamera spate 13 MP; camera frontala optionala de 5 MP
NFCIntegrat; Carduri acceptate MIFARE, ISO 14443 A&B, FeliCa, ISO 15693 și NFC Forum; interval de citire până la 50 mm; suport pentru Apple VAS1 / Google Smart Tap1

Comunicații de date și voce WAN fără fir

Banda de frecvență radio (numai TC26)TC26 America de Nord
UMTS: B2/B4/B5
LTE: B2/B4/B5/B7/B12/B13/B14/B17/B25/B26/B41/B66
LTE: Categoria 6
TC26 Restul lumii

GSM: 850/900/1800/1900
UMTS: B1/B2/B3/B4/B5/B8/B9/B19
LTE-FDD: B1/B2/B3/B4/B5/B7/B8/B19/B20/B28
LTE-TDD: B38/B40/B41
LTE: Categoria 6
TC26 China
GSM: 850/900/1800
UMTS: B1/B5/B8
LTE-FDD: B1/B3/B5/B7/B8
LTE – TDD: B38/B39/B40/B41
LTE: Categoria 6
Comunicații vocaleAplicație opțională Push-to-Talk (PTT) Express Mobility DNA pentru apeluri instantanee PTT în stil walkie-talkie în interiorul celor patru pereți.
Opțional Workforce Connect Push-to-Talk (PTT) Pro 
2 Mobility DNA, ușor de implementat, aplicație software rentabilă, bazată pe abonament, care oferă apeluri instantanee PTT în stil walkie-talkie în interiorul și în afara celor patru pereți printr-o aplicație ușor de utilizat. implementați serviciul de abonament.
Opțional Workforce Connect Voice 
3 pentru a transforma dispozitivele TC21/TC26 în telefoane PBX cu funcții complete, cu o interfață personalizată care facilitează executarea chiar și a celor mai complexe funcții de telefonie — eliminând nevoia de a achiziționa și gestiona dispozitive suplimentare cu voce.
GPS (doar TC26)GPS cu A-GPS: Glonass; BeiDou; Galileo

Wireless LAN

Radio WLANIEEE 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/r/k/v/w; certificat Wi-Fi™; IPv4, IPv6, 1×1 MU-MIMO
Rate de date2,4 GHz: 802.11b/g/n — 20MHz, 40MHz — până la 150 Mbps
5 GHz: 802.11a/g/n/ac – 20MHz, 40MHz, 80MHz – până la 433 Mbps
Canale de operareCanal 1-13 (2412-2472 MHz): 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Canal 36-165 (5180-5825MHz): 36, 40, 44, 48, 52, 56, 60, 64, 100, 104, 108, 112, 116, 120, 124, 128, 13, 4, 13, 4, 13, 16, 16 149, 153, 157, 161, 165
Lățimea de bandă a canalului: 20, 40, 80 MHz
Canalele/frecvențele și lățimile de bandă reale de operare depind de regulile de reglementare și de agenția de certificare
Securitate și criptareWEP (40 sau 104 biți); 
WPA/WPA2 Personal (TKIP și AES); 
WPA3 Personal (SAE); 
WPA/WPA2 Enterprise (TKIP și AES); 
WPA3 Enterprise (AES) — EAP-TTLS (PAP, MSCHAP, MSCHAPv2), EAP-TLS, PEAPv0-MSCHAPv2, PEAPv1-EAP-GTC, LEAP și EAP-PWD; 
WPA Enterprise 192-bit Mode (GCMP-256) – EAP-TLS; 
Deschis îmbunătățit (OWE)
Certificari802,11a/b/g/n; 
WPA; 
WPA2; 
WPA3
Roam rapidMemorarea în cache PMKID; 
Cisco CCKM; 
802.11r (Aer); 
OKC

Wireless PAN

BluetoothBluetooth 5.0 BLE, clasa 2

Respectarea cerințelor de mediu

Directiva RoHS 2011/65/UE; 
Modificarea 2015/863
REACH SVHC 1907/2006

Garanție

Sub rezerva termenilor declarației de garanție hardware a Zebra, TC21 și TC26 sunt garantate împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de 1 (un) an de la data expedierii. 

Servicii recomandate

Protejați-vă dispozitivele mobile TC21/TC26 cu Zebra OneCare™ SV, serviciul la preț potrivit pentru dispozitivele mobile Zebra la preț corect. 
Beneficiați de doi ani de protecție împotriva defecțiunilor, acoperire pentru uzura normală, asistență tehnică live și online, timp de rezolvare a reparațiilor prioritare și livrare gratuită, precum și vizibilitate bazată pe cloud a rapoartelor de pe dispozitivele dvs. – inclusiv reparații, cazuri de asistență tehnică, contracte, starea corecției de securitate LifeGuard Analytics pentru Android și multe altele. 

Note de subsol

1. Apple VAS și Google Smart Tap disponibile T3 2022; 
selectați numai configurații; 
contactați reprezentantul dvs. de vânzări Zebra pentru detalii.
2. Pentru a permite performanța maximă și calitatea vocii pentru Workforce Connect PTT Express, PTT Pro și alte soluții VoWiFi, se recomandă Licența Mobility DNA Enterprise.
3. Licența Mobility DNA Enterprise este necesară pentru a implementa Workforce Connect Voice și alte soluții de voce full duplex terțe pentru performanță și asistență optime.
4. Pe baza profilurilor tipice de utilizator.
5. Leagăn pentru stație de lucru disponibil Q4 2022; 
acceptat numai pe configurațiile de 4 GB RAM.
6. Zebra DNA Cloud disponibil T3 2022.
Specificațiiiile pot fi modificate fără notificare.

Mobility DNA

Soluțiile Mobility DNA vă ajută să obțineți mai multă valoare din computerele noastre mobile, adăugând funcționalități, precum și simplificând implementarea și gestionarea dispozitivelor noastre mobile.

Soluțiile integrate Mobility DNA Professional sunt preîncărcate și pre-licențiate, oferite gratuit. 
Pentru a profita de ofertele complete Mobility DNA pentru TC21/TC26, este necesară o licență Mobility DNA Enterprise. 

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts