Zebra Tc53 Tc58

ALIMENTAREA UNEI NOI GENERAȚII DE COLECTARE DE DATE

Vă prezentăm Zebra TC53/TC58, primii membri ai unei noi generații de computere mobile Zebra concepute pentru a face mai mult. Ce face aceste dispozitive atât de diferite? Noul hardware redefinește performanța computerelor mobile. Noile soluții și tehnologii cu senzori redefinesc lumea posibilităților — de la plata mobilă până la dimensionarea coletelor. 

Toate cele mai recente tehnologii wireless oferă angajaților un acces mai rapid și mai fiabil la informațiile de care au nevoie pentru a-și îndeplini treaba — inclusiv 5G, Wi-Fi 6E și CBRS (numai în SUA). Ecranul de 6 inchi, lider în clasă, permite lucrătorilor să vadă mai mult, să facă mai mult și să deruleze mai puțin. 

Zebra-only Mobility DNA TMinstrumentele oferă avantaj încorporat, maximizând productivitatea utilizatorilor, minimizând în același timp complexitățile IT de-a lungul întregului ciclu de viață al dispozitivului. Noile tehnologii de producție fac modelele TC53 și TC58 mai subțiri – dar și mai robuste. Rezultatul? O nouă generație de colectare de date. Un nou nivel de eficiență operațională. Și un nou nivel de productivitate a forței de muncă. TC53/TC58 — oferă noi posibilități în lumea mobilității.

CELE MAI BUNE INOVAȚII DIN INDUSTRIE, DE LA CARCASĂ LA PROCESOR

Viteză fulgerătoare

Obțineți timpi de răspuns practic instantaneu în cele mai solicitante aplicații, cu putere de procesare, memorie și stocare de vârf din clasă — procesorul octa-core Qualcomm® 6490 de ultimă generație, până la 8 GB RAM și 128 GB Flash, plus un MicroSD de 2 TB loc pentru card de memorie.

Toate cele mai recente conexiuni wireless

Oferă angajaților tăi cele mai rapide viteze cu Wi-Fi 6E și 5G. Iar suportul pentru rețelele private LTE CBRS permite conectivitate wireless rentabilă în cele mai mari facilități interioare și exterioare.

Ecran avansat de 6 inchi lider în industrie

Obțineți cel mai mare, cea mai înaltă rezoluție și cel mai luminos afișaj din această clasă de produse. Ecranele sunt ușor de citit în interior și în exterior. Tehnologia de la margine la margine înseamnă mai multe informații și mai puțină defilare. Funcționează când este ud. Iar lucrătorii pot folosi un stylus sau un deget, cu sau fără mănușă – nu este nevoie să schimbe modurile.

Mai subțire și mai dur

Un design ergonomic și tehnologia avansată de fabricație și materiale fac ca modelele TC53 și TC58 să fie mai subțiri, dar robuste.

Tehnologie de baterie de neegalat

Obțineți puterea de schimbare completă și inteligența pentru a gestiona mai bine bateriile cu bateriile Zebra PowerPrecision+ standard de 4400 mAh și extinse de 6600 mAh.

Ascultă fiecare cuvânt la fiecare apel

Cu trei microfoane integrate, două difuzoare și suport pentru căști fără fir și cu fir, colaborarea este ușoară.

Captați fotografii de rezoluție ultra-înaltă și inteligență video

Camera integrată de 16 MP oferă cea mai înaltă rezoluție din clasa sa. Și cu stabilizarea optică a imaginii (OIS), este ușor să capturați fotografii clare și detaliate pentru a documenta dovezile stării, dovada livrării și multe altele.

Zebra Tc53/Tc58

Unde poți folosi terminalele Zebra TC53/TC58 – Piețe și aplicații

Retail

 • Verificări preț/inventar
 • Localizator de articole
 • Line busting/Punctul de vânzare mobil
 • Vânzare asistată
 • Managementul sarcinilor
 • Aprovizionarea din față a magazinului
 • Gestionarea prețurilor
 • Numărări de inventar/ciclu
 • Managementul fortei de munca
 • Managementul planogramelor
 • Conformitatea promovării
 • Merchandising
 • Spatele managementului magazinului

Munca de teren

 • Gestionarea activelor
 • Inventarul pieselor
 • Facturare/Punctul de vânzare mobil
 • Programare

Transport si Logistica

 • Dovada de livrare/stare
 • Gestionarea activelor
 • Facturare/Punctul de vânzare mobil
 • Servicii de localizare

OFERĂ O NOUĂ GENERAȚIE DE POSIBILITĂȚI DE COLECTARE A DATELOR ÎN ORGANIZAȚIA TA CU TC53/TC58 EXTRAORDINAR DE INOVATOR.

ALEGE MODELUL POTRIVI: TC53, TC58

Alegeți scanarea standard sau avansată

Alegeți motorul de scanare SE4720 1D/2D pentru intervalele standard de scanare sau motorul de scanare SE55 1D/2D Advanced Range cu tehnologia Intellifocus™ pentru a scana articole în mână sau la peste 40 ft./12 m distanță (distanța depinde de tipul și dimensiunea simbolului). Ambele opțiuni oferă o primă capturare pentru prima dată a aproape fiecare cod de bare, indiferent de stare.

Accesoriii complete pentru fiecare lucrare

Această familie de accesorii oferă totul — suporturi de încărcare și Ethernet pentru desktop și spate, accesorii pentru utilizarea în vehicul, un mâner de declanșare pentru sarcini intensive de scanare, un adaptor RFID și o cupă adaptor pentru compatibilitate inversă cu ShareCradle-urile cu mai multe sloturi TC5x existente și Mai mult.


SOLUȚII CARE DEFINESC O NOUĂ ERĂ A MOBILITĂȚII

Calculați dimensiunile exacte ale coletului și taxele de transport

Zebra Dimensioning™ Certified Mobile Parcel 1 este o soluție de primă importanță în industrie care utilizează senzorul integrat de timp de zbor pentru a colecta dimensiuni precise ale coletelor „legale pentru comerț” în doar câteva secunde, cu o simplă apăsare a unui buton. Prețurile sunt precise și lucrătorii sunt mai productivi – nu este nevoie să măsurați manual cutiile.

Creați o stație de lucru mobilă

Puneți pur și simplu TC53/TC58 într-un suport pentru stație de lucru 1 pentru a vă conecta la un monitor, tastatură, mouse, imprimantă și multe altele, eliminând nevoia de a achiziționa și gestiona stații de lucru fixe separate.

Creați un punct de vânzare hibrid complet (POS)

Introduceți TC53/TC58 în suportul punctului de vânzare al stației de lucru 1 pentru a vă conecta la tot ceea ce este necesar pentru a crea un POS complet – cum ar fi un afișaj mare, scaner, imprimantă de chitanțe, terminal de plată, tastatură și mouse.

Adăugați RFID fulgerător

Faceți inventarul într-un timp record cu săniile RFID UHF ultra-rezistente cu gama standard RFD40 și cu gama standard sau extinsă RFD90. Aceste sănii citesc 1.300 de etichete impresionante pe secundă. Conectați săniile printr-un adaptor Bluetooth®, NFC sau eConnex™ de la Zebra. Și Wi-Fi 6E permite gestionarea ușoară prin aer a computerelor mobile și a săniilor atașate acestora.

Adăugați capabilități radio bidirecționale

Mențineți angajații de pretutindeni conectați prin apăsarea unui buton.

În interiorul unității dvs., opționalul Push-to-Talk (PTT) Express permite apeluri instantanee PTT în stil walkie-talkie prin rețeaua Wi-Fi, imediat ce sunt scoase din cutie. Pe teren, opționalul PTT Pro permite apelarea PTT și mesageria securizată prin rețeaua celulară printr-un serviciu de abonament, ușor de implementat, rentabil.

Adăugați funcționalitatea receptorului PBX

Adăugați o funcționalitate completă a receptorului PBX cu Workforce Connect Voice de la Zebra. Este eliminată nevoia de a cumpăra și gestiona dispozitive suplimentare cu voce. Iar o interfață personalizată facilitează executarea chiar și a celor mai complexe funcții de telefonie.


CONDUCEȚI PRODUCTIVITATEA FORȚEI DE MUNCĂ ȘI VALOAREA DISPOZITIVELOR LA UN NOU NIVEL CU MOBILITY DNA

Simplificați integrarea dispozitivului

Creați aplicații bogate care profită din plin de capacitățile dispozitivului dvs. cu Enterprise Mobility Management Tool Kit. Creați aplicații web bogate în funcții cu Enterprise Browser. Și capturați și integrați cu ușurință datele codurilor de bare în aplicațiile dvs. fără a scrie niciun cod cu DataWedge API.

Creșteți securitatea dispozitivului

Păstrați-vă dispozitivele în siguranță în fiecare zi în care sunt în funcțiune cu LifeGuard TM pentru Android TM 2 . Și restricționați aplicațiile și funcțiile dispozitivului cu Enterprise Home Screen.

Implementați dispozitivele rapid și ușor

Lăsați dispozitivele dvs. să se aprovizioneze imediat cu Zebra Zero-Touch. Stabiliți o mână sau mii de dispozitive cu o scanare a unui cod de bare sau atingeți o etichetă NFC cu StageNow.

Faceți gestionarea dispozitivelor simplă și ușoară

Localizați dispozitivele lipsă rapid și ușor cu Device Tracker – și cu bateria BLE, puteți găsi dispozitive chiar dacă sunt oprite sau bateria este descărcată. Obțineți conexiuni Wi-Fi superioare de încredere cu Wireless Fusion. Controlați ce Servicii Google Mobile sunt active pe dispozitivele dvs. cu Modul restricționat GMS. Testați sistemele majore ale dispozitivelor pentru a elimina călătoriile inutile la depozitul de reparații cu Device Diagnostics.

Creșteți productivitatea la locul de muncă

Gestionați cu ușurință accesoriile Bluetooth cu Device Central. Convertiți ecranele „verzi” în ecrane moderne intuitive cu atingere completă cu emularea terminalului All-touch. Oferiți angajaților o tastatură concepută pentru datele dvs. cu Enterprise Keyboard. Capturați numai codurile de bare dorite cu Simulscan. Capturați date standardizate, cum ar fi permisele de conducere, plăcuțele de înmatriculare cu OCR Wedge. Și altele.

SPECIFICAȚII

Caracteristici fizice

Dimensiuni164.8 mm L x 77.35 mm L x 16.75 mm H
Greutate293 g cu baterie standard
Afişa6,0 inchi Full High Definition; 1080×2160; Iluminare din spate cu LED; 600 NITS; legat optic la panoul tactil
Fereastra ImagerCorning® Gorilla® Glass
Panou tactilAtingere capacitivă multimodă cu intrare cu vârful degetelor goale sau mănuși sau stilou conductiv (vândut separat), Corning Gorilla Glass; respingerea picăturilor de apă; Acoperire anti-petă rezistentă la amprentă
PutereLi-Ion reîncărcabil, PowerPrecision+ pentru valori ale bateriei în timp real; 17,71 wați oră; Capacitate standard: 4400 mAh; Capacitate extinsa: 6600 mAh; baterie BLE: 4400 mAh; Baterie de încărcare fără fir compatibilă Qi: 4400 mAh; încărcare rapidă modul baterie Warm Swap (SKU-uri standard); Modul de schimbare la cald a bateriei (SKU-uri premium)
Slot de expansiuneCardul MicroSD accesibil utilizatorului acceptă până la 2 TB
SIMDoar TC58: 1 nano SIM; 1 eSIM
Conexiuni de reteaTC53: WLAN, WPAN (Bluetooth)
Numai TC58: WWAN 5G
NotificăriTonul audibil; LED-uri multicolore; feedback-ul haptic
TastaturaTastatură pe ecran și tastatură de întreprindere
Voce și AudioTrei microfoane cu anulare a zgomotului; alertă vibrație; difuzoare duble pentru volum; Suport pentru căști fără fir Bluetooth; telefon difuzor de înaltă calitate; Suport căști PTT (3,5 mm și Zebra USB-C); Vocea comutatorului de circuit celular; voce HD; Audio super-wideband (SWB) și Fullband (FB); Mufă audio de 3,5 mm numai pe SKU-uri WLAN
ButoaneButoane programabile pentru flexibilitate maximă: butoane duble de scanare dedicate, buton dedicat apăsare și vorbire, butoane de creștere/reducere a volumului și butonul de declanșare al mânerului de declanșare prin Back I/O.
Porturi de interfațăUSB 2.0 (I/O din spate – Doar gazdă), USB 3.0 (Tip C de jos) – Super viteză (gazdă și client)

Caracteristici de performanta

CPUQualcomm 6490 octa-core, 2,7 GHz
Sistem de operareUpgrade la Android 16
Memorie4 GB RAM/64 GB UFS Flash;
8 GB RAM/64 GB UFS Flash;
8 GB RAM/128 GB UFS Flash
SecuritateCertificat FIPS 140-2 (ISO 19790) și Common Criteria (ISO 15408); Criptografia FIPS 140-2 poate fi activată pe anumite configurații printr-o solicitare SKU personalizată; Suportă pornire sigură și pornire verificată.

Mediul utilizatorului

Temp. de operare-4°F până la 122°F/-20°C până la 50°C
Temp. stocare-40°F până la 158°F/-40°C până la 70°C
Umiditate5% până la 95% fără condensare
SigilaIP68 și IP65 cu baterie conform specificațiilor de etanșare IEC aplicabile
Drop SpecificațiiiiCăderi multiple de 6 ft./1,8 m pe beton peste temperatura de funcționare (-20°C până la 50°C/-4°F până la 122°F) cu încălțăminte de protecție conform MIL STD 810H;
Mai multe căderi de 5 ft./1,5 m pe țiglă peste beton (-10°C până la 50°C/14°F până la 122°F) conform MIL STD 810H
Specificațiiie Tumble1.000 de 1,6 ft./0,5 m se prăbușește la temperatura camerei fără încălțăminte de protecție, îndeplinește sau depășește specificațiile IEC de împingere; 1.000 de tumbe de 3,2 ft./1,0 m la temperatura camerei cu încălțăminte de protecție, îndeplinește sau depășește specificațiile IEC pentru răsturnare
Descărcare electrostatică
(ESD)
+/- 15 kV evacuare în aer; +/- 8 kV descărcare directă;
+/- 8 kV descărcare indirectă

Certificari generale

Conform TAA; Certificare ARCore Google susținută

Tehnologia senzorilor interactivi automatizati (IST)

Senzor de luminaReglează luminozitatea luminii de fundal a ecranului
MagnetometrueBusola pentru a detecta direcția și orientarea (nu este disponibilă în modelul LAN de bază)
Senzor de mișcareAccelerometru cu 3 axe cu MEMS Gyro
Senzor de presiuneDetectează informații de altitudine pentru localizare
Senzor de proximitateDezactivează ieșirea afișajului și intrarea tactilă atunci când sunt plasate pe cap în timpul unui apel
GiroscopSimte orientarea liniara

Captură de date

ScanareSE55 1D/2D Advanced Range Scan Engine cu tehnologie IntelliFocus™; Motor de scanare SE4720 1D/2D
aparat fotoFață—8 MP; Spate—focus automat de 16 MP; LED-ul flash generează lumină albă echilibrată; suportă modul Torch + HDR (standard); Stabilizare optică a imaginii (OIS) (numai SKU-uri premium), Senzor de timp de zbor (ToF) (numai SKU-uri premium)
NFCISO 14443 Tipul A și B; carduri FeliCa și ISO 15693; Emularea cardului prin gazdă; Asistență pentru plăți fără contact, suport pentru sondaje ECP1.0 și ECP2.0, certificat Apple VAS

WAN fără fir, comunicații de date și voce (TC58)

GPSGPS, GLONASS, Galileo, Beidou, QZSS GNSS dublă bandă — concomitent L1/G1/E1/B1 (GPS/QZSS, GLO, GAL, BeiDou) + L5/E5a/BDSB2a (GPS/QZSS, GAL, BeiDou); a-GPS; suportă XTRA
MultimediaWi-Fi Multimedia™ (WMM) și WMM-PS; TSPEC
Banda de frecvențe radioAmerica de Nord: 5G FR1 : n2/5/7/12/13/14/25/26/29/38/41/48/66/71/77/78; 4G : B2/4/5/7/12/13/14/17/25/26/29/38/41/48/66/71; 3G : B2/4/5; 2G : 850/1900Restul lumii: 5G FR1 : n1/2/3/5/7/8/20/28/38/ 40/41/66/71/77/78; 4G : B1/2/3/4/5/7/8/17/20/28/38/39/40/41/42/43/66/71; 3G : 1/2/3/4/5/8; 2G : 850/900/1800/1900 China/Japonia : 5G FR1 : n1/3/5/8/38/40/41/77/78/79; 4G : B1/3/5/7/8/19/34/38/39/40/41/42; 3G : B1/5/8/19; 2G : 850/900/1800Suporta rețele private (LTE/5G)

Wireless LAN

RadioIEEE 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/r/k/v/w/mc/ax; 2×2 MU-MIMO; Wi-Fi™ 6E (801.11ax); certificat Wi-Fi; Certificat Wi-Fi™ 6E; Bandă duală simultană; IPv4, IPv6
Rate de date5GHz : 802.11a/n/ac/ax—20MHz, 40MHz, 80MHz, 160MHz – până la 2402 Mbps; 2,4 GHz : 802.11b/g/n/ax—20MHz până la 286,8 Mbps
6GHz : 802.11ax – 20MHz, 40MHz, 80MHz, 160MHz – până la 2402 Mbps
Canale de operareCanal 1-13 (2401-2483 MHz): 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13; Canal 36-165 (5150-5850 MHz): 36,40, 44,48,52,56,60,64,100,104,108,112,116,120,124, 128, 132,136,140,140,140,140,140,140,140,140,140,140,140,140,140,145 Canalul 1-233 (5925-7125 MHz); Lățimea de bandă a canalului : 20/40/80/160 MHz; Canalele/frecvențele și lățimile de bandă reale de operare depind de regulile de reglementare și de agenția de certificare.
Securitate și criptareWEP (40 sau 104 biți); WPA/WPA2 Personal (TKIP și AES); WPA3 Personal (SAE); WPA/WPA2 Enterprise (TKIP și AES); WPA3 Enterprise (AES) — EAP-TTLS (PAP, MSCHAP, MSCHAPv2); EAP-TLS, PEAPv0-MSCHAPv2, PEAPv1-EAP-GTC, LEAP, EAP-PWD); Numai dispozitivul WWAN — EAP-SIM, EAP-AKA; Mod WPA3 Enterprise pe 192 de biți (GCMP256) — EAP-TLS; Deschis îmbunătățit (OWE)
CertificariCertificari Wi-Fi Alliance : Wi-Fi CERTIFIED n; CERTIFICAT Wi-Fi ac; CERTIFICAT Wi-Fi 6; Wi-Fi îmbunătățit deschis; WPA2-Personal; WPA2-Enterprise; WPA3-Personal; WPA3-Enterprise (include modul pe 192 de biți); Cadre de management protejate; Wi-Fi Agile Multiband; WMM; WMM-Economisire energie; WMM-Control de admitere; Voce-Entreprindere; Wi-Fi Direct; Managementul QoS; OCE
Roam rapidMemorarea în cache PMKID; Cisco CCKM; 802,11r; OKC

PAN fără fir

BluetoothClasa 2, Bluetooth v5.2; secundar Bluetooth Low Energy (BLE) pentru semnalizare în cadrul bateriei BLE

Respectarea cerințelor de mediu

Directiva RoHS 2011/65/UE; Amendamentul RoHS (UE) 2015/863; (Standard EN IEC 63000:2018); 

garanție

Sub rezerva termenilor declarației de garanție hardware a Zebra, TC53/TC58 este garantat împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de 1 (un) an de la data expedierii. 

Servicii recomandate

Servicii de asistență Zebra OneCareTM Essential și Select; Servicii de vizibilitate Zebra — VisibilityIQ™ Foresight; 

Note de subsol

1. Leagăne pentru stații de lucru și pachet mobil certificat disponibil în 2H 20222. LifeGuard pentru Android este inclus cu fiecare contract de asistență Zebra OneCare. Unele caracteristici sunt disponibile printr-un EMM acceptat.Specificațiiiile pot fi modificate fără notificare. 

ADN de mobilitate

Caracteristicile Mobility DNA variază în funcție de model; poate fi necesar un contract de suport. 

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts