Zebra Tc5X

ULTIMUL DESIGN ROBUST, PERFORMANȚĂ, PRODUCTIVITATE ȘI UȘURINȚĂ ÎN UTILIZARE

Seria Zebra TC5X se bazează pe cele mai bine vândute computere mobile portabile robuste TC52 și TC57, cu trei modele care oferă cea mai bună calculare mobilă robustă și tactilă. Numai Wi-Fi TC52x și Wi-Fi/celular TC57x adaugă suport pentru cele mai recente inovații mobile, deschizând calea pentru noi aplicații care oferă mai multă valoare și o protecție superioară pentru viitor, cum ar fi soluțiile de plată. 

Suportul pentru mai multe instrumente Mobility DNA face totul mai ușor — de la interfața cu utilizatorul până la gestionarea dispozitivelor, integrare și dezvoltarea aplicațiilor. TC52ax numai Wi-Fi adaugă Wi-Fi 6, o nouă opțiune de scaner cu focalizare inteligentă, dublarea memoriei pentru a crește performanța aplicației și noua soluție Workstation Connect care permite TC52ax să funcționeze simultan ca stație de lucru și computer mobil. Și cu LifeGuard 3,1 Seria TC5X — ultimele computere mobile robuste, redefinite.

O EXPERIENȚĂ DE UTILIZATOR ÎNTR-O CLASĂ PROPRIE

Scanare avansată puternică pentru cea mai rapidă și mai ușoară captură de date

Disponibil pentru toate modelele, SE4720 oferă simplitate de a îndrepta și trage cu un „punct dulce” mare de până la 24 inchi/60 cm distanță și captura ușoară a codurilor de bare mari la distanță apropiată. 

Disponibil în TC52ax, motorul de scanare a intervalului avansat SE55 cu tehnologia IntelliFocus™ se ajustează în mod inteligent pentru a captura rapid coduri de bare în mână sau la peste 40 ft./12 m 2 distanță – ideal pentru magazinele întunecate și centrele de microprocesare din fața magazinelor.

Cel mai bun vizor laser verde din clasa sa este proiectat pentru intervalul extins de scanare. Este de până la șapte ori mai vizibil decât un laser roșu. Și în loc de punctul de țintire tipic, modelul de țintire se întinde pe mai multe picioare. 

Rezultatul? Viziune ușoară și precisă îndreptați și fotografiați pe întreaga gamă de scanare – chiar și în lumina puternică a soarelui. Și indiferent de motorul pe care îl alegeți, cu tehnologia de imagistică inteligentă PRZM de la Zebra, obțineți performanța care a făcut din Zebra liderul mondial în scanarea codurilor de bare – captură de coduri de bare de fiecare dată, rapid și sigur.

Maximizați productivitatea cu accesorii pentru întreprinderi

Compatibilitatea cu toate accesoriile TC52/TC57 vă permite să faceți upgrade la cea mai recentă tehnologie în mod eficient. Suportul este integrat pentru noua generație de soluții de plată. Iar ecranul HD4000 montat pe cap de la Zebra permite noi fluxuri de lucru de ultimă oră, fără mâini, cu acțiune direcționată.

Găsiți cu ușurință dispozitivele deplasate

O baliză Bluetooth integrată și suport pentru Device Tracker permite utilizatorilor să localizeze rapid și ușor dispozitivele deplasate sau lipsă. Și cu suport pentru cea mai recentă versiune a Device Tracker, TC52ax poate fi localizat – chiar dacă dispozitivul este oprit sau bateria este descărcată.

Puterea completă a schimburilor pe care lucrătorii dvs. pot conta

Bateria de înaltă capacitate PowerPrecision+ oferă până la 14 ore de putere 3 – suficientă pentru cea mai lungă tură. Cu un mod de schimbare la cald de două minute, schimbarea bateriilor este rapidă și ușoară – nu este nevoie să opriți dispozitivul sau să închideți aplicațiile active. Și cu încărcare rapidă, bateriile sunt complet încărcate și gata de funcționare în timp record.

Zebra Tc5X

Unde poți folosi terminalele Zebra TC5X – Piețe și aplicații

Asociații de vânzare cu amănuntul

 • Verificări preț/inventar
 • Localizator de articole
 • Line busting/POS
 • Vânzare asistată

Tehnicieni de service pe teren

 • Gestiunea activelor
 • Inventarul pieselor
 • Facturare
 • Programare

Manageri de retail

 • Gestiunea forței de muncă
 • Administrare planogramă
 • Conformitatea promovării
 • Merchandising

Șoferi de colete/Curier ușor

 • Dovadă de livrare
 • Gestiunea activelor
 • Servicii de localizare

Șoferi de livrare direct în magazin

 • Automatizarea comenzilor
 • Urmărirea livrării
 • Administrarea inventarului
 • Relații Clienți

Guvern/Siguranță publică

 • eCitare
 • Bilete de avion
 • Conștientizarea situației
 • Comunicare și colaborare

SERIA ROBUSTĂ TC5X — PLINĂ DE NOI FUNCȚII INOVATOARE CARE DUC PERFORMANȚA, PRODUCTIVITATEA ȘI UȘURINȚA DE UTILIZARE LA URMĂTORUL NIVEL.

ALEGE MODELUL POTRIVI: TC52, TC57, TC52x, TC57x, TC52ax, TC52ax-HC

Performanță maximă a aplicației

Navigați instantaneu prin ecranele aplicațiilor, datorită procesorului mai rapid de 2,45 GHz și noului Universal Flash Storage (UFS).

Tehnologie avansată de ecran tactil de rezoluție mai mare cu Full HD

Full HD utilizează întregul afișaj de 5 inchi, oferind mai mult spațiu pentru a vizualiza mai multe informații. Operațiunea multi-touch ușoară, familiară și flexibilă funcționează chiar și atunci când este udă, cu un deget înmănușat sau cu un stilou. Iar cel mai bun ecran de citire în aer liber din categoria este ușor de citit, chiar și în lumina puternică a soarelui.

Obțineți o funcționalitate dublă — transformați-vă TC52ax într-o stație de lucru mobilă

Atunci când lucrătorii au nevoie de un ecran mai mare pentru a vizualiza cât mai bine informațiile și a interacționa cu aplicațiile, TC52ax cu Workstation Connect oferă rezultate. Această soluție software gratuită puternică permite afișarea aplicațiilor TC52ax pe un monitor mare, complet cu un mouse, tastatură și orice alt periferic necesar pentru a facilita interacțiunea cu aplicația. 

Angajatii beneficiază de o adevărată experiență de stație de lucru — interfața de utilizator a aplicației profită de spațiul suplimentar al ecranului, iar utilizatorii pot redimensiona ferestrele — și pot deschide mai multe aplicații în mai multe ferestre. Iar lucrătorii pot comuta din mers între computerul mobil și stația de lucru alimentată cu dispozitive mobile pentru a satisface nevoile momentului de aplicație. 

Rezultatul? Mai multe moduri de a utiliza TC52ax, sporind valoarea dispozitivului și rentabilitatea investiției, simplificând și reducând costurile infrastructurii dvs. tehnologice.


TOATE CELE MAI RECENTE PROGRESE TEHNOLOGICE

Rezistent și pregătit pentru cea mai grea zi de lucru

Calculatoarele mobile din seria TC5X pot arăta ca smartphone-uri, dar sunt proiectate pentru întreprindere. Arunca-l in apa sau pe beton, foloseste-l pe ploaie, zapada sau zone cu praf. 

Etanșarea include acum bateria, sporind fiabilitatea. Designul unibody oferă protecție suplimentară la impact pentru electronicele sensibile. Și Corning® Gorilla® Glass oferă rezistență maximă la zgârieturi și izolație pentru panoul tactil și fereastra scanerului.

Mai multă rază și viteză Wi-Fi – cu mai puțină putere

Tehnologia 2×2 Multiple-User Multiple Input Multiple Output (MU-MIMO) permite punctelor de acces să comunice cu mai multe dispozitive simultan prin formarea precisă a fasciculului, sporind capacitatea, viteza și raza de acțiune a rețelei Wi-Fi. Procesarea este transferată de la dispozitivul mobil la punctul de acces, prelungind durata ciclului bateriei.

Și dacă aveți nevoie de cea mai recentă tehnologie Wi-Fi, TC52ax, pregătit pentru viitor, acceptă Wi-Fi 6, oferind lucrătorilor dumneavoastră performanțe wireless de neegalat.

Vocea de cea mai înaltă calitate din clasa sa

Trei microfoane, difuzoarele de mare volum și tehnologia de anulare a zgomotului lucrează împreună pentru a se asigura că apelanții de la ambele capete ale fiecărui apel pot auzi fiecare cuvânt, chiar și în zonele cele mai zgomotoase. Iar în interiorul unității dvs., software-ul Zebra Fusion asigură claritatea vocii peste tot – în depozit sau în podeaua de vânzări, în casa scărilor sau în parcare.

Flexibilitate completă a rețelei celulare cu simplitatea unui singur dispozitiv

TC57x oferă lucrătorilor de oriunde în lume un serviciu celular de încredere. Iar certificarea pe rețelele de siguranță publică de top oferă primilor care răspund serviciul de încredere de care au nevoie.

Fotografii și videoclipuri de ultra-înaltă rezoluție

Camera spate color de 13 MP captează fotografii și videoclipuri detaliate pentru dovada stării/livrării/serviciului, asistență la fața locului și multe altele. Iar cu un software mai avansat, culoarea este precisă, imaginile sunt mai clare și mai clare, o gamă dinamică de iluminare permite captarea superioară a imaginii în condiții de lumină slabă – iar noile pictograme de pe ecran fac interfața cu utilizatorul mai intuitivă.

Camera frontală de 5 MP acceptă aplicații mai avansate

Apelurile video îmbunătățesc serviciile și productivitatea. Clienții se bucură de o notă mai personală, în timp ce experții de la distanță pot asista cu reparații pentru a ajuta tehnicienii la fața locului să rezolve problemele mai rapid și să mărească ratele de reparare pentru prima dată.

Bluetooth 5.x — 2x viteză, 4x gamă, toate cu mai puțină putere

Vitezele îmbunătățite ale datelor de până la 2 Mbps măresc flexibilitatea și performanța aplicațiilor pentru perifericele Bluetooth, cum ar fi imprimantele și căștile, în timp ce Bluetooth Low Energy (BLE) reduce cerințele de energie pentru a prelungi durata ciclului bateriei.


CONDUCEȚI PRODUCTIVITATEA FORȚEI DE MUNCĂ ȘI CONTROLUL DISPOZITIVELOR LA UN NOU NIVEL CU SUITA PUTERNICĂ MOBILITY DNATM

Atât de multe instrumente, atât de multă valoare

LifeGuard TM pentru Android TMoferă corecții de securitate care vă mențin dispozitivul în siguranță, în fiecare zi, dispozitivele dvs. sunt în funcțiune – iar dispozitivele pot fi actualizate automat. 

Extensiile de mobilitate (Mx) furnizează peste o sută de funcții pe care le puteți activa pentru a îmbunătăți securitatea, suportul pentru captarea datelor, conectivitatea wireless și capacitatea de gestionare a dispozitivului a sistemului de operare standard Android. Pune în scenă o mână sau mii de dispozitive rapid și ușor cu StageNow, inclusiv dezactivarea Serviciilor mobile Google (GMS). 

Controlați aplicațiile și funcțiile dispozitivului pe care le văd lucrătorii dvs. cu Ecranul de pornire Enterprise. Capturați și trimiteți date direct către aplicația dvs. cu DataWedge – nu este necesară codarea. 

WorryFree Wi-Fi oferă o conexiune Wi-Fi superioară. Consola PowerPrecision și bateria PowerPrecision+ permit o gestionare de neegalat a bateriei. Adăugați apăsați și vorbiți prin Wi-Fi sau mobil cu PTT Pro. Transformați dispozitivele din seria TC5X în telefoane mobile PBX cu PTT Voice. Și altele.

SPECIFICAȚII

Caracteristici fizice

DimensiuniTC52x/TC52ax/TC57x cu SE4720:
6,10 in. L x 2,9 in. L x 0,73 in. H
155 mm L x 75,5 mm L x 18,6 mm H
TC52ax cu SE55:
6,26 in. L x 2,9 in. L x 2,9 in. H
159 mm L x 75,5 mm L x 18,6 mm H
Greutate (cu baterie)TC52x/TC57x: 8,8 oz./249 g
TC5ax : (SE4720) 9,2 oz. /260 g
TC5ax: (SE55) 9,4 oz./266 g
Afişa5,0 inchi Full High Definition (1920 x 1080); Lumină de fundal LED, legată optic la panoul tactil
Fereastra ImagerCorning® Gorilla® Glass
Panou tactilAtingere capacitivă în mod dublu cu stilou, intrare cu vârful degetelor goale sau mănuși (stylus se vinde separat); Corning Gorilla Glass; respingerea picăturilor de apă; Acoperire anti-petă rezistentă la amprentă
PutereLi-Ion reîncărcabil, PowerPrecision+; > 15,48 wați oră; > 4150 mAh, valori îmbunătățite ale bateriei pentru o gestionare mai bună a bateriei; incarcare rapida (pana la 2,4 A); Modul de schimbare a bateriei la cald până la două minute (120 de secunde); Baterie BLE opțională
Slot de expansiuneMicroSD accesibil acceptă până la 256 GB SDXC
SIMDoar TC57x: 1 nano SIM; 1 eSIM
Conexiuni de reteaTC52x/TC52ax/TC57x: WLAN, WPAN (Bluetooth), USB 2.0, de mare viteză (gazdă și client)
Numai TC57x: WWAN
NotificăriTonul audibil; LED-uri multicolore; feedback-ul haptic
TastaturaTastatură pe ecran și tastatură de întreprindere
Voce și AudioTrei microfoane cu anulare a zgomotului; alertă vibrație; difuzor frontal; Suport pentru căști fără fir Bluetooth; telefon difuzor de înaltă calitate; suport pentru căști PTT; Vocea comutatorului de circuit celular; voce HD; Audio super-wideband (SWB) și Fullband (FB); mufă audio de 3,5 mm
ButoanePatru butoane programabile: butoane duble de scanare dedicate, buton dedicat apăsare și vorbire și butoane de creștere/reducere a volumului

Caracteristici de performanta

CPUTC52x/TC57x/TC52ax:
Qualcomm Snapdragon™ 660 octa-core, 2,45 GHz
Sistem de operareTC52x: Upgrade la Android 14
TC57x: Upgrade la Android 14
TC52ax: Upgrade la Android 14
MemorieTC52x/TC57x: 4GB RAM/32GB UFS Flash
TC52ax: 4GB RAM/64GB UFS Flash
SecuritateCertificat FIPS 140-2 (ISO 19790) și Common Criteria (ISO 15408); Criptografia FIPS 140-2 poate fi activată pe anumite configurații printr-o solicitare SKU personalizată; Suportă pornire sigură și pornire verificată.

Certificari generale

Conform TAA; Certificare ARCore Google susținută; Recomandat pentru Android Enterprise

Mediul utilizatorului

Temp. de operare20°C până la 50°C
Temp. stocare-40°C până la 70°C
Umiditate5% până la 95% fără condensare
Drop SpecificațiiiiCăderi multiple de 6 ft./1,8 m pe beton cu accesoriul robust pentru încălțăminte conform Mil STD 810 G; căderi multiple de 4 ft./1,2 m pe țiglă peste beton -10°C până la 50°C/14°F până la 122°F
Specificațiiie Tumble500 prăbușiri de 1,6 ft./0,5 m, îndeplinesc sau depășesc specificațiile IEC privind răsturnare
SigilaIP68 și IP65 cu baterie conform specificațiilor de etanșare IEC aplicabile
Descărcare electrostatică (ESD)+/- 15 kV refulare în aer; +/- 8 kV descărcare directă; +/- 8 kV descărcare indirectă

Tehnologia senzorilor interactivi (IST)

Senzor de luminaReglează automat luminozitatea luminii de fundal a ecranului
MagnetometrueCompass detectează automat direcția și orientarea
Senzor de mișcareAccelerometru cu 3 axe cu MEMS Gyro
Senzor de presiuneDetectează automat informațiile de altitudine pentru localizare (numai TC57x)
Senzor de proximitateDetectează automat când utilizatorul plasează receptorul pe cap în timpul unui apel telefonic pentru a dezactiva ieșirea afișajului și intrarea tactilă

Captură de date

ScanareToate modelele: Motor de scanare SE4720 1D/2D
Numai TC52ax: Motor de scanare 1D/2D SE55 Advanced Range cu IntelliFocus
aparat fotoToate modelele: Față — 5 MP; TC52x/TC57x Spate — 13 MP autofocus; LED-ul flash generează lumină albă echilibrată; acceptă modul Torch; TC52ax Spate — 13 MP Phase Detection Autofocus (PDAF); LED-ul flash generează lumină albă echilibrată; Modul torță
NFCISO 14443 Tipul A și B; carduri FeliCa și ISO 15693; Modul P2P (doar până la A10) și emulare card prin gazdă; Emularea cardului prin UICC (numai terminale WWAN)

WAN wireless, comunicații de date și voce (numai TC57x)

Banda de frecvențe radioSuportă VoLTE, agregare de transport până la 3DL
Certificare AT&T FirstNet Ready
Certificare Verizon PNTM
LTE FDD: 700/800/850/900/1800/1900/AWS/2100/2600 (28,13,14,12,17/19,20/ 5,26/8/3/2,25/4,66/1/7);
LTE TDD: 1900/2300/2500 (39/40/41,38);
UMTS/HSPA/HSPA+: 850/900/AWS/1900/2100 (5/8/4/2/1);
GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900
GPSDoar TC57x: GPS autonom, simultan; GLONASS; Galileo; BeiDou și A-GPS; acceptă IZAT™ XTRA
MultimediaWi-Fi Multimedia™ (WMM) și WMM-PS; TSPEC

Wireless LAN

RadioIEEE 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/r/k/v/w/mc/ax 4 ; 2×2 MU-MIMO; certificat Wi-Fi™; Bandă duală simultană; IPv4, IPv6
Rate de date5GHz: 802.11a/n/ac/ax 4 — 20MHz, 40MHz, 80MHz – până la 1201 Mbps; 2,4 GHz: 802.11b/g/n/ax 4 — 20MHz până la 286,8 Mbps
Canale de operareCanal 1-13 (2412-2472 MHz): 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13
Canal 36-165 (5180-5825 MHz): 36,40 ,44,48,52 56,60,64,100,104,108,112,116,120,124,128,132,136,
140,144,149,153,157,161,165 Lățimea de bandă a canalului: Lățimea de bandă a canalului: Lățimea de bandă a canalului: Lățimea de bandă a canalului: Lățimea de bandă a canalului: Lățimea de bandă a canalului: Lățimea de bandă a canalului: Lățimea de bandă a canalului: Lățimea de bandă a canalului: Lățimea de bandă a canalului: Lățimea de bandă a canalului: Lățimea de bandă a canalului: Lățimea de bandă și frecvența de 408 MHz
.
Securitate și criptareWEP (40 sau 104 biți); WPA/WPA2 Personal (TKIP și AES); WPA3 Personal (SAE); WPA/WPA2 Enterprise (TKIP și AES); WPA3 Enterprise (AES) — EAP-TTLS (PAP, MSCHAP, MSCHAPv2); EAP-TLS, PEAPv0-MSCHAPv2, PEAPv1-EAP-GTC, LEAP și EAP-PWD; Mod WPA3 Enterprise pe 192 de biți (GCMP-256) — EAP-TLS; Deschis îmbunătățit (OWE)
CertificariCertificari Wi-Fi Alliance:
Wi-Fi CERTIFIED n; CERTIFICAT Wi-Fi ac; CERTIFICAT Wi-Fi 6 (doar TC52ax); Wi-Fi îmbunătățit deschis; WPA2-Personal; WPA2-Enterprise; WPA3-Personal; WPA3-Enterprise (include modul pe 192 de biți); Cadre de management protejate; Wi-Fi Agile Multiband; WMM; WMM-Economisire energie; WMM-Control de admitere; Voce-Entreprindere; Wi-Fi Direct
Roam rapidMemorarea în cache PMKID; Cisco CCKM; 802.11r (OTA); OKC

PAN fără fir

BluetoothClasa 2, Bluetooth v5.0 (TC52x/TC57x) și Bluetooth v5.1 (TC52ax); Bluetooth Low Energy

Respectarea cerințelor de mediu

Directiva RoHS 2011/65/UE; Modificarea 2015/863; REACH SVHC 1907/2006

garanție

Sub rezerva termenilor declarației de garanție hardware a Zebra, seria TC52x/TC52ax/57x este garantată împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de 1 (un) an de la data expedierii.

Servicii recomandate

Servicii de asistență Zebra OneCare TM Essential și Select; Servicii de vizibilitate Zebra — VisibilityIQ TM Foresight

Note de subsol

1. Necesită Android 11.
2. Distanța depinde de tipul și dimensiunea simbolului.
3. Pe baza profilurilor tipice de utilizator.
4. 802.11ax este oferit numai în TC52ax.
Specificațiiiile pot fi modificate fără notificare.

ADN de mobilitate

Mobility DNA adaugă funcționalitate și simplifică implementarea și gestionarea dispozitivelor mobile.

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts