Zebra Tc72 Tc77

ULTIMUL ÎN CALCULUL TACTIL ULTRA-REZISTENT DE CLASĂ ENTERPRISE

La marginea afacerii tale se află angajații tăi din prima linie care își petrec zilele față în față servind activul important al companiei tale – clienții tăi. Acum, există un dispozitiv conceput pentru a duce serviciul pentru clienți la următorul nivel, oferind tot ce au nevoie lucrătorii tăi pentru a atinge o eficiență maximă, cu fiabilitate fără probleme – computerele tactile Android TC72 și TC77. 

Această familie se bazează pe familia de mare succes din seria TC7 pentru a crea cel mai bun computer ultra-rezistent cu atingere pentru toți lucrătorii din interiorul și din afara celor patru pereți — o experiență de smartphone pentru simplitate maximă, construcție concepută pentru a rezista ani de utilizare și abuz de zi cu zi. , și o nouă platformă care oferă mai multe capabilități decât orice alt dispozitiv din această clasă. TC72 și TC77 — pentru un avantaj competitiv real la marginea afacerii dumneavoastră, livrat.

EXPERIENȚA SUPREMĂ A UTILIZATORULUI

Android pentru familiaritate instantanee

Lucrătorii tăi știu deja să folosească un dispozitiv Android, eliminând practic timpul de antrenament și curbele de adoptare. Și puteți oferi aplicațiile interactive extrem de grafice pe care lucrătorii de astăzi le așteptă.

Tehnologie avansată de ecran tactil

Afișajul de înaltă definiție oferă o mulțime de spațiu imobiliar pentru aplicații intuitive, intensive în grafică. Operațiunea multi-touch ușoară, familiară și flexibilă funcționează chiar și atunci când este udă, cu un deget înmănușat sau cu un stilou.

Și cu cea mai bună lizibilitate în aer liber din categoria, ecranul este ușor de citit, chiar și în lumina puternică a soarelui.

Captură de date super simplă: coduri de bare, etichete și documente

Tehnologia avansată de scanare și PRZM Intelligent Imaging oferă o captare rapidă a codurilor de bare 1D și 2D imprimate și electronice, inclusiv Digimarc, indiferent de stare. 

Gama de lucru extinsă și câmpul vizual larg permit lucrătorilor să scaneze coduri de bare mai aproape și mai departe, în timp ce scanarea omnidirecțională oferă performanțe reale de a îndrepta și a fotografia – nu este nevoie să aliniați vreodată dispozitivul cu codul de bare. 

Trebuie să capturați mai multe coduri de bare pe o etichetă sau date pe un formular? Puteți face totul prin apăsarea unui singur buton cu SimulScan de la Zebra, o aplicație Mobility DNA preinstalată fără costuri.

Puterea completă a schimburilor pe care lucrătorii dvs. pot conta

Bateria de mare capacitate PowerPrecision+ oferă până la 15 ore de putere impresionantă 1 — suficientă pentru cea mai lungă tură. Cu modul Warm Swap, schimbarea bateriilor este rapidă și ușoară – nu este nevoie să opriți dispozitivul sau să închideți aplicațiile active. Și cu încărcare rapidă, bateriile sunt încărcate complet în timp record.

Flexibilitate completă a rețelei celulare cu simplitatea unui singur dispozitiv

Indiferent unde se află angajații tăi, aceștia pot rămâne conectați. Suportul simultan pentru doi transportatori este ideal pentru lucrătorii care călătoresc în zone mai bine deservite de diferiți transportatori. Și suportul agregat de operator oferă viteze mai rapide de încărcare și descărcare. TC77 este certificat pe rețelele de siguranță publică de top, inclusiv AT&T FirstNet și Verizon, asigurând respondenților conectivitatea de care au nevoie chiar și atunci când rețelele sunt supraîncărcate în situații de criză.

Zebra Tc72/Tc77

Unde poți folosi terminalele Zebra TC72/TC77 – Piețe și aplicații

Retail

 • Audituri/modificări de preț
 • Recepție în magazin
 • Gestionarea stocurilor
 • Comunicații vocale

Producție

 • Procesare comenzi/retururi
 • Gestionarea stocurilor
 • Serviciu clienți
 • Gestionarea comenzilor de lucru

Transport si Logistica

 • Livrare pe ultimul kilometru
 • Urmărirea și urmărirea pachetelor/paleților
 • Dovada livrării/ ridicării (semnătura/foto)
 • Optimizarea rutei

Depozit

 • Culegere/depozitare
 • Managementul depozitului
 • Procesarea retururilor
 • Comunicații vocale

Guvernul și Siguranța Publică

 • eCitare
 • Conștientizarea situației
 • Comunicare și colaborare
 • Gestionarea activelor

TC72/TC77 — COMPUTERUL TACTIL PENTRU ÎNTREPRINDERI ULTRA-ROBUSTE.

ALEGE MODELUL POTRIVI: TC72, TC77

Rază și viteză WiFi mai lungă – cu mai puțină putere

Tehnologia 2×2 Multiple-User Multiple Input Multiple Output (MU-MIMO) permite punctelor de acces să comunice cu mai multe dispozitive simultan prin formarea precisă a fasciculului, sporind capacitatea, viteza și raza de acțiune a rețelei WiFi. Iar procesarea este mutată de la dispozitivul mobil la punctul de acces, prelungind durata ciclului bateriei.

Bluetooth 5.0 pentru o viteză de două ori mai mare și de patru ori mai mare

O gamă extinsă de 800 ft./240 m și viteze de date de până la 2 Mbps măresc flexibilitatea aplicației și performanța pentru perifericele Bluetooth, cum ar fi imprimantele și căștile, în timp ce Bluetooth Low Energy reduce cerințele de energie pentru a prelungi durata ciclului bateriei.

Noua cameră frontală de 5 MP acceptă aplicații mai avansate

Camera frontală oferă suport încorporat pentru Visible Light Communication (VLC), care vă permite să urmăriți locația cumpărătorilor și a lucrătorilor folosind infrastructura de iluminat LED existentă. Apelurile video îmbunătățesc serviciile și productivitatea. Clienții se bucură de o notă mai personală, iar experții de la distanță pot vedea o reparație în curs pentru a ajuta tehnicienii la fața locului să rezolve problemele mai rapid.

Fotografii și videoclipuri de ultra-înaltă rezoluție

Camera spate color de 13 MP captează fotografii și videoclipuri extrem de detaliate – ideală pentru dovada stării/livrării/serviciului, asistență tehnică la fața locului și multe altele.

Vocea de cea mai înaltă calitate din clasa sa

Cu difuzoarele de mare volum și tehnologia de anulare a zgomotului, apelanții de la ambele capete ale fiecărui apel pot auzi fiecare cuvânt.


CONSTRUIT SĂ REZISTE

Ultimul design ultra-rezistent dovedit

Când vine vorba de utilizare și abuz și condiții de mediu exigente, TC72/TC77 este în fruntea clasei sale. Construit pentru a gestiona căderi de 8 ft./2,4 m pe beton și 2.000 de scăpări, cu etanșare IP65 și IP68, acest dispozitiv este practic impermeabil, rezistent la cădere, rezistent la praf și la prăbușire — lucrătorii îl pot scăpa, îl pot folosi în aer liber în ploaie, zăpadă, frig înghețat sau căldură înăbușitoare și așteptați totuși o funcționare fiabilă. Iar panoul tactil Corning Gorilla Glass și fereastra pentru imagini aduc rezistență maximă la zgârieturi și rezistență la spargere pentru afișaj și ochiul obiectivului.

O platformă pentru a gestiona toate aplicațiile dvs. – astăzi și mâine

Procesorul ultra-puternic oferă performanțe superioare pentru toate aplicațiile de voce și date. De asemenea, beneficiați de suport încorporat pentru versiunile viitoare de Android, precum și pentru aplicațiile viitoare, cum ar fi inteligența artificială.

Maximizați productivitatea cu accesorii pentru întreprinderi

Spre deosebire de smartphone-urile pentru consumatori, o suită completă de accesorii business-class îmbunătățește ușurința în utilizare și management. Un mâner de declanșare face scanarea mai ușoară și unică ShareCradle, care încarcă dispozitivele și bateriile simplifică gestionarea din spate. Iar compatibilitatea completă cu accesoriile TC70x/TC75x asigură o actualizare eficientă din punct de vedere al costurilor.

Suport bogat pentru localizare

Implementați cu ușurință localizarea cu suport pentru multe tehnologii, inclusiv VLC, Bluetooth 5.0 BLE și WiFi, plus soluțiile SmartLens și MPact de la Zebra.

Îmbunătățiți valoarea dispozitivului cu serviciile opționale VisibilityIQ™ de la Zebra

VisibilityIQ oferă o perspectivă acționabilă bazată pe date pentru a profita la maximum de dispozitivele, lucrătorii și sarcinile zilnice. VisibilityIQ™ Foresight reunește datele mari într-un singur panou de sticlă, bazat pe cloud, cu coduri de culori, transpunându-le în informații utile pentru a eficientiza fluxul de lucru. VisibilityIQ™ DNA oferă o vedere asupra instrumentelor cheie ADN, iar tabloul de bord bazat pe cloud VisibilityIQ™ OneCare® oferă vizibilitate asupra reparațiilor, asistenței tehnice, stării securității software și multe altele.


CONDUCEȚI PRODUCTIVITATEA FORȚEI DE MUNCĂ, EFICIENȚA ȘI VALOAREA DISPOZITIVULUI LA UN NOU NIVEL CU NOILE APLICAȚII PUTERNICE MOBILITY DNA

WorryFree WiFi — WiFi superior de încredere, livrat

Oferiți fiecărui lucrător cea mai bună conexiune WiFi posibilă, în fiecare minut din fiecare tură. Acest instrument gratuit oferă timpi de răspuns aproape instantaneu al aplicațiilor, performanță de roaming de neegalat, plus calitate excepțională a vocii și diagnosticare de rețea.

Consola PowerPrecision pentru o mai bună gestionare a bateriei

Acest instrument gratuit bazat pe PC ușurează identificarea și îndepărtarea bateriilor învechite din rezervorul de baterii înainte ca acestea să afecteze productivitatea.

Control revoluționar de la capăt la capăt al procesului de actualizare

Eliminați costurile și complexitatea actualizării dispozitivelor Android cu LifeGuard™ Analytics – gratuit cu contractul de asistență Zebra OneCare. Vedeți ce actualizări sunt disponibile împreună cu prioritatea și ce dispozitive sunt eligibile pentru actualizare. Actualizați automat dispozitivele prin aer prin apăsarea unui buton. Și monitorizați și gestionați cu ușurință starea actualizărilor în timp real.

Gestionați cu ușurință accesul la serviciile mobile Google (GMS)

Noul mod restricționat StageNow oferă o premieră în industrie – o modalitate ușoară de a face clic pentru a dezactiva serviciile mobile Google (GMS) care vin standard cu sistemul de operare – și de a le reactiva dacă aveți nevoie de ele pe viitor. StageNow este gratuit și preîncărcat pe fiecare TC72/TC77.

SPECIFICAȚII

Caracteristici fizice

Dimensiuni161 mm L x 84 mm L x 28 mm A
Greutate376 g
Afişa4,7 inchi High Definition (1280 x 720); excepțional de luminos, vizibil în exterior; legat optic la panoul tactil
Fereastra ImagerCorning Gorilla Glass
Panou tactil Atingere capacitivă în mod dublu cu stilou, deget sau intrare cu vârful degetului în mănuși (stylerul conductor se vinde separat); Protector de ecran și moduri de ploaie; Corning Gorilla Glass
Iluminare de fundalIluminare de fundal cu LED
PutereLi-Ion 3,7 V, 4620 mAh. PowerPrecision/ PowerPrecision+: Tehnologie îmbunătățită a bateriei pentru cicluri mai lungi și vizibilitate în timp real asupra valorilor bateriei pentru o mai bună gestionare a bateriei
Slot de expansiuneMicroSD accesibil utilizatorului cu 32 GB SDHC și până la 256 GB SDXC
SIMNumai TC77: 2 sloturi Nano SIM
(Dual SIM, Dual Stand-by – Numai UE)
Conexiuni de reteaTC72: WLAN, WPAN (Bluetooth)
TC77: WWAN (celular, WLAN (WiFi), WPAN (Bluetooth); USB 2.0 de mare viteză (gazdă și client)
NotificareTonul audibil; LED-uri multicolore; vibratie
TastaturaTastatură pe ecran și tastatură Enterprise
Voce și AudioSuport pentru trei microfoane cu anulare a zgomotului; alertă vibrație; difuzor; Suport pentru căști fără fir Bluetooth, telefon difuzor de înaltă calitate; suport pentru căști PTT; Vocea comutatorului de circuit celular; Voce HD

Caracteristici de performanta

CPUQualcomm Snapdragon™ 660 octa-core, 2,2 GHz
Sistem de operareTC72: Android 11; upgrade la Android 14
TC77:
 Android 11; upgrade la Android 14
Memorie4 GB RAM/32 GB Flash pSLC
Protocol InternetIPv4 și IPv6

Mediul utilizatorului

Temp. de operare-20° C până la 50° C
Temp. stocare-40°C până la 70°C
Umiditate5% până la 90% fără condensare
Drop SpecificațiiiiCăderi multiple de 6 ft./1,8 m pe beton pe întreg intervalul de temperatură de funcționare, cădere multiple de 8 ft./2,4 m pe beton la temperatura camerei conform MIL-STD 810G
Specificațiiii Tumble2.000 tumbe de 3,3 ft./1,0 m; îndeplinește și depășește specificațiile IEC pentru rulare
SigilaIP65 și IP68 conform specificațiilor de etanșare IEC aplicabile
Vibrație4 g de PK Sinus (5 Hz până la 2 kHz); 0,04 g 2/Hz Aleatoriu (20 Hz la 2 kHz); Durată de 60 de minute pe axă, 3 axe
Soc termicTranziție rapidă de la -40° F la 158° F/-40° C la 70° C
Descărcare electrostatică (ESD)+/-15kVdc evacuare aer; +/-8kVdc descărcare directă; +/-8kVdc descărcare indirectă

Tehnologia senzorilor interactivi (IST)

Senzor de luminaReglează automat luminozitatea luminii de fundal a ecranului
Senzor de mișcareeCompass, giroscop cu 3 axe, accelerometru cu 3 axe
Senzor de presiune atmosfericăDa, numai TC77

Captură de date

ScanareSE4770: Imager omnidirecțional 1D/2D
SE4750: Imager omnidirecțional 1D/2D
Suport Digimarc Symbology
aparat fotoFață — focalizare fixă ​​de 5 MP
Spate — focalizare automată de 13 MP; deschidere f/2.4; LED-ul flash generează lumină albă echilibrată; acceptă modul Torch; Video 4K cu stabilizare a imaginii
Camera acceptă scanarea codurilor de bare
NFCISO 14443 Tipul A și B; F; carduri FeliCa și ISO 15693; Modul P2P și emularea cardului prin suportul Host
SAM pentru tehnologia Calypso, Felica și Mifare Numai TC77: suport Dual SAM pe TC77 SAM SKU 

Comunicații de date și voce WAN fără fir

Doar TC77: bandă de frecvență radioSuportă VoLTE, agregare de transport până la 3DL
Certificare CA AT&T FirstNet Ready
Certificare Verizon PNTM
LTE FDD: 700/800/850/900/1800/1900/AWS/2100/2600 (28,13,14,12,17/19,20 /5,26/8/3/2,25/4,66/1/7);
LTE TDD: 1900/2300/2500 (39/40/41,38);
UMTS/HSPA/HSPA+: 850/900/AWS/1900/2100 (5/8/4/2/1);
GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900
GPSNumai TC77: GPS autonom, asistat (A-GPS); Navstar; GLONASS; Galileo; BeiDou

Wireless LAN

RadioIEEE 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/r/k/v/w; certificat Wi-Fi™; IPv4, IPv6, 2×2 MU-MIMO 
Rate de date5 GHz: 802.11a/n/ac — până la 866,7 Mbps
2,4 GHz: 802.11b/g/n — până la 300 Mbps
Canale de operareCanalul 1-13 (2412-2472 MHz); Canal 36-165 (5180-5825 MHz)
Lățimea de bandă a canalului: 20, 40, 80 MHz
Canalele/frecvențele și lățimile de bandă efective de operare depind de regulile de reglementare și de agenția de certificare
Securitate și criptareWEP (40 sau 104 biți); WPA/WPA2 Personal (TKIP și AES); WPA/WPA2 Enterprise (TKIP și AES) — EAP-TTLS (PAP, MSCHAP, MSCHAPv2), EAP-TLS, PEAPv0-MSCHAPv2, PEAPv1-EAP-GTC și LEAP.EAP-PWD
MultimediaWi-Fi Multimedia™ (WMM) și WMM-PS
CaracteristiciSoft AP, 2×2 MU-MIMO, 256 QAM Modulation pe radio 5G GHz; Maximum Ratio Combining (MRC), Tx/Rx Low-Density Parity Check (LDPC), Transmit Beamforming (TxBF) și Beamformee (BFee), compatibilitate completă cu IEEE 802.11 a/b/g/n
CertificariWFA (802.11n, WMM-PS, 801.11ac, PMF)
Roam rapidMemorarea în cache PMKID; Cisco CCKM; 802,11r; OKC

Wireless PAN

BluetoothClasa 2, Bluetooth v5.0, Bluetooth Low Energy (BLE)

Comunicare și Mesaje

Workforce Connect PTT Express (inclus) oferă comunicații instant în grupuri mici prin intermediul rețelelor Wi-Fi. Workforce Connect PTT Pro (acceptat) oferă o soluție scalabilă de tip push-to-talk, independentă de rețea, care include, de asemenea, mesagerie, servicii de localizare și integrare radio bidirecțională. Clientul Workforce Connect Voice (acceptat) permite seriei TC72/TC77 să funcționeze ca un telefon mobil cu caracteristici complete, cu capacitate de mai multe linii în rețelele Wi-Fi.

Garanție

Sub rezerva termenilor declarației de garanție hardware a Zebra, seria TC72/TC77 este garantată împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de 1 (un) an de la data expedierii. 

Servicii recomandate

Servicii de asistență Zebra OneCare® Essential și Select
Zebra Visibility Services – VisibilityIQ™ Foresight sau Asset Visibility Service

Note de subsol

1. Pe baza profilurilor tipice de utilizator.
Specificațiiiile pot fi modificate fără notificare.

Respectarea cerințelor de mediu

Mediu
• Directiva RoHS 2011/65/UE; Amendament 2015/863
• REACH SVHC 1907/2006

Software Mobility DNA

Soluțiile Mobility DNA vă ajută să obțineți mai multă valoare din computerele noastre mobile, adăugând funcționalități, precum și simplificând implementarea și gestionarea dispozitivelor noastre mobile.
Mobility DNA este disponibil numai pe Android. Caracteristicile pot varia în funcție de model și poate fi necesar un contract de asistență.

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts