Zebra Tc8300

TERMINAL ZEBRA TC8300 REVOLUȚIONAR ENTERPRISE TOUCH CU PLATFORMA ANDROID

Am luat TC8000, cel mai revoluționar design de computer tactil de întreprindere din lume și l-am îmbunătățit. Obțineți același design ergonomic inovator care minimizează mișcarea pentru a oferi o creștere cu 14% a productivității lucrătorilor. Am adăugat cea mai bună putere de procesare și memorie pentru a oferi lucrătorilor tăi performanța rapidă a aplicațiilor la care se așteaptă.

Cea mai recentă tehnologie WiFi și Bluetooth oferă angajaților dvs. cel mai rapid și mai fiabil dispozitiv wireless și conexiuni periferice, maximizând disponibilitatea – și valoarea. Opțiunile cuprinzătoare de captare a datelor vă permit să capturați totul — coduri de bare, marcaje directe ale părților, formulare întregi și multe altele. Și când vine vorba de Android, Zebra TC8300 simplifică fiecare aspect al implementării Android în depozitul dvs. – inclusiv migrarea și securitatea, precum și controlul asupra actualizărilor și serviciilor mobile Google.

OBȚINEȚI ULTIMA PLATFORMA DE ANDROID

Android pentru familiaritate instantanee

Beneficiezi de toate beneficiile celei mai recente versiuni de Android, iar angajații tăi primesc un dispozitiv pe care deja știu să îl folosească — eliminând practic timpul de antrenament și curbele de adoptare.

Putere maximă pentru performanță maximă a aplicației

Obțineți toată puterea de care aveți nevoie pentru a asigura performanțe superioare pentru toate aplicațiile dvs. de voce și date cu procesorul ultra-puternic cu 8 nuclee, plus de până la opt ori memoria RAM și de 32 de ori memoria Flash a generației anterioare TC8000.

Migrați-vă instantaneu aplicațiile TE pe Android, imediat din cutie

Cu TC8300, utilizatorii dvs. pot utiliza pur și simplu aplicațiile existente TE – nu este necesară modificarea backend-ului sau instruirea utilizatorilor. Când sunteți gata, vă puteți transforma cu ușurință „ecranele verzi” în ecrane intuitive Android, centrate pe atingere, care sporesc productivitatea cu All-touch Terminal Emulation (TE) – nu este necesară codarea.

Rază și viteză WiFi mai lungă – cu mai puțină putere

Tehnologia 2×2 Multiple-User Multiple Input Multiple Output (MU-MIMO) permite punctelor de acces să comunice cu mai multe dispozitive simultan prin formarea precisă a fasciculului, sporind capacitatea, viteza și raza de acțiune a rețelei WiFi. Iar procesarea este mutată de la dispozitivul mobil la punctul de acces, prelungind durata ciclului bateriei.

Bluetooth 5.0 — de două ori mai mare viteză, de patru ori mai mare, mai puțină putere

Obțineți performanțe mai bune de la imprimantele, căștile și multe altele Bluetooth, folosind în același timp mai puțină energie pentru cicluri mai lungi ale bateriei.

Puterea bateriei cu trei trepte și gestionarea de neegalat a bateriei

Cu cea mai mare putere a bateriei din această clasă, TC8300 poate funcționa timp de trei schimburi consecutive fără schimbarea bateriei.1 Și măsurători extinse ale bateriei care fac ușor să identificați și să retrageți bateriile învechite care nu mai pot ține o încărcare completă.

Un agent de securitate pe viață pentru Android

Cu LifeGuardTM pentru AndroidTM, obțineți actualizările de securitate de care aveți nevoie pentru a vă menține dispozitivele Zebra Android în siguranță în fiecare zi în care sunt în funcțiune — împreună cu controlul ușor de la capăt la capăt al procesului de actualizare a sistemului de operare, plus suport pentru versiunile viitoare de Android.

Zebra Tc8300

Unde poți folosi terminalele Zebra TC8300 – Piețe și aplicații

Logistică

 • Primirea/amânarea
 • Managementul stocurilor
 • Procesarea retururilor
 • Operațiuni cross-dock
 • Tranzacții/picking EDI

Producție

 • Managementul stocurilor
 • Reaprovizionarea liniei de aprovizionare
 • Testare de siguranță
 • Audituri de control al calitatii
 • Urmărirea pieselor/urmărirea și urmărirea)

Retail

 • Managementul retail/inventar
 • Audituri/modificări de preț
 • Onorarea comenzilor din spatele magazinului
 • Recepție în magazin

Frigo

 • Primirea/depozitarea
 • Tranzacții/picking EDI
 • Managementul stocurilor
 • Reaprovizionarea liniei de aprovizionare
 • Testare de siguranță
 • Audituri de control al calitatii

Guvern

 • Primirea/amânarea
 • Managementul stocurilor
 • Procesarea retururilor
 • Operațiuni cross-dock
 • Tranzacții/picking EDI
 • TC8300 Regulatory Guide (en)MN-003364-01 Rev. A – Download 1 MB
 • TC8300 Touch Computer Accessory Quick Reference Guide (en)MN-003672-01 Rev. A – Download 2 MB
 • TC8300 Touch Computer Integrator Guide for Android™ 8.1 Oreo (en)MN-003403-04EN Rev. A – Download 15 MB
 • TC8300 Touch Computer Quick Start Guide (en)MN-003365-02 Rev. A – Download 1 MB
 • TC8300 Touch Computer User Guide for Android™ 10 (en)MN-003669-02EN Rev A – Download 20 MB
 • TC8300 Touch Computer User Guide for Android™ 8.1.0 Oreo (en)MN-003402-03 Rev A – Download 17 MB
 • WorkForce Connect PTT Express V1.2 User Guide (en)MN000935A08EN Rev. A – Download 2 MB
 • Zebra Best Practices Guide for FTM Wi-fi Location (en)MN-004074-02EN Rev. A – Download 1 MB

TC8300 — PRODUCTIV, CONFORTABIL, UȘUR DE UTILIZAT – URMATORIA EVOLUȚIE A MOBILITĂȚII ÎN DEPOZIT.

ALEGE MODELUL POTRIVIT: TC8300

OFERĂ EXPERIENȚĂ UNICĂ UTILIZATORULUI

Ergonomie superioară pentru productivitate și confort superioare

Unghiul de scanare inovator elimină înclinarea constantă pe care o necesită modelele tradiționale pentru a vizualiza ecranul și a introduce date, crescând productivitatea cu 14% printr-o reducere cu 55% a mișcării încheieturii mâinii și o reducere cu 15% a efortului muscular.

Captură perfectă a fiecărui cod de bare

Oferiți angajaților dumneavoastră pentru prima dată capturarea de fiecare dată a aproape orice cod de bare, în orice stare, cu motoarele noastre avansate de scanare. Și cu cinci opțiuni, există un motor de scanare care este perfect pentru aplicațiile dvs.

Imager-ul cu rază extinsă SE4850 vă permite să scanați coduri de bare 1D și 2D într-un interval de neegalat – de la 3 inchi/7,62 cm până la 70 ft./21,4 m distanță – cu până la 60% mai aproape și cu 35% mai departe decât concurența.

Câmpul vizual de vârf în industrie permite capturarea codurilor de bare late de 4 in./10,16 cm lățime de până la 7 in./17,78 cm – aproape o treime din distanța dispozitivelor concurente. Aparatele noastre de imagine MR SE4770 și SE4750 sunt ideale pentru scanarea standard și medii. SE4750 DPM permite capturarea de încredere a fulgerului, practic, a oricărei repere directe.

Designul extrem de robust pentru o funcționare de încredere supremă

TC8300 este construit pentru funcționarea zilnică chiar și în cele mai dificile medii de depozitare. Cu cele mai extreme evaluări de impact, TC8300 continuă să funcționeze, chiar și după 2.000 de căderi consecutive și mai multe căderi de 8 ft./2,4 m pe beton.

Acest dispozitiv rezistent la praf poate gestiona, de asemenea, jeturile de apă, zonele frigorifice de depozitare și variațiile constante de temperatură între căldură extremă și frig sub zero – ideal în curțile exterioare. Iar Corning Gorilla Glass oferă rezistență maximă la zgârieturi și impact pentru două dintre cele mai vulnerabile componente ale dispozitivului – panoul tactil și fereastra de ieșire a scanerului.

Scanarea de proximitate hands-free, prima din industrie, cu un dispozitiv portabil

Senzorul de proximitate declanșează automat scanarea, indiferent dacă TC8300 este purtat pe șold sau curea de umăr sau plasat într-un cărucior sau pe un desktop. Sunt disponibile două moduri — scanare în prim plan de la aproape contact la 6 in./15 cm și de la contact la 1,96 ft./60 cm.

Tehnologie avansată de ecran tactil pentru introducerea flexibilă a datelor

Oferiți angajaților dvs. cea mai bună experiență de ecran tactil. Cele de 4 in. display-ul oferă mult spațiu pentru aplicații intuitive intensive în grafică. Utilizatorii pot interacționa cu aplicațiile cu un deget – chiar și cu o mănușă – sau un stylus.

Capturați mai multe coduri de bare și formulare întregi cu o singură scanare

SimulScan facilitează capturarea etichetelor pe cutii și paleți care conțin multe coduri de bare, plus câmpuri de text.

Fotografii, videoclipuri cu rezoluție ultra înaltă și multe altele

Cu noua cameră spate color opțională de 13 MP, lucrătorii pot face fotografii și videoclipuri detaliate pentru a documenta dovezile stării, dovada conformității și multe altele.

CONDUCEȚI PRODUCTIVITATEA FORȚEI DE MUNCĂ ȘI VALOAREA DISPOZITIVULUI LA UN NOU NIVEL CU NOI APLICAȚII PUTERNICE DE MOBILITY DNA — NUMAI DE LA ZEBRA

WorryFree WiFi — WiFi superior de încredere, livrat

Oferiți fiecărui lucrător cea mai bună conexiune WiFi posibilă, în fiecare minut din fiecare tură. Acest instrument Mobility DNA gratuit oferă timpi de răspuns aproape instantaneu al aplicațiilor, performanță de roaming de neegalat, plus calitate excepțională a vocii și diagnosticare a rețelei – tot ce aveți nevoie pentru a vă folosi rețeaua WiFi pentru a crește productivitatea forței de muncă și pentru a servi mai bine clienții.

Consola PowerPrecision — previne îmbătrânirea bateriilor să reducă productivitatea forței de muncă

Această soluție gratuită, bazată pe PC, Mobility DNA oferă un tablou de bord ușor de citit, care vă permite să identificați și să eliminați rapid bateriile vechi din grupul de baterii, înainte ca acestea să afecteze productivitatea forței de muncă și operațiunile dumneavoastră.

Control revoluționar de la capăt la capăt al procesului de actualizare

Actualizarea dispozitivelor mobile Android de clasă întreprindere este adesea consumatoare de timp, costisitoare, complexă și dificil de urmărit. Acum puteți face totul cu LifeGuard Analytics — gratuit cu contractul de asistență Zebra OneCare. Vedeți actualizările disponibile, nivelul de prioritate al actualizării și ce dispozitive sunt eligibile pentru actualizare. Actualizați automat dispozitivele prin aer prin apăsarea unui buton. Și monitorizați și gestionați cu ușurință starea actualizărilor în timp real.

Gestionați cu ușurință accesul la serviciile mobile Google (GMS)

Noul mod restricționat StageNow oferă o premieră în industrie – o modalitate ușoară de a face clic pentru a dezactiva serviciile mobile Google (GMS) care vin standard cu sistemul de operare – și de a le reactiva dacă aveți nevoie de ele pe viitor. StageNow, o soluție Mobility DNA, este gratuită și preîncărcată pe fiecare TC8300.

SPECIFICAȚII

Caracteristici fizice

Dimensiuni233 mm L x 76 mm L x 64 mm A
GreutateBaza: 490 g; 
Pachetul 1: 500 g
Display800 x 480 pixeli; diagonală de 4,0 inchi; display LCD transflexiv; Suport de culoare 16,7 milioane (24 de biți); 400 NIT
Panou TactilCapacitiv proiectat multi-touch; 
intrare cu vârful degetelor (gol sau mănuși); 
suport de stilou conductor (se vinde separat); 
Corning® Gorilla® Glass
AlimentarePowerPrecision+ Litiu-ion 7000 mAh cu baterie de rezervă înlocuită la cald
NotificăriTon sonor, LED-uri multicolore, vibrații
TastaturiTastatură pe ecran
Voce și AudioDifuzoare duble, suport pentru căști fără fir Bluetooth

Caracteristici de performanță

CPUQualcomm Snapdragon TM 660 octa-core la 2,2 GHz
Sistem de OperareAndroid 11; upgrade la Android 14
MemorieModele de bază, rezistente la condens, DPM și pachetul 1:
4 GB RAM/32 GB Flash pSLC
DepozitareSlot pentru card micro SD compatibil SDXC
Dezvoltarea aplicațieiEMDK disponibil prin intermediul site-ului Web Zebra Support Central

Mediul utilizatorului

Temp. de operare-20° C to 50° C
Temp. de stocare-40°C to 70°C
Umiditate5% – 95% fără condensare (opțional rezistent la condensare)
Specificațiiii de rezistențăCăderi multiple de 2,4 m pe beton la temperatura camerei conform MIL-STD 810G; 
căderi multiple de 1,8 m pe beton pe întreg intervalul de temperatură de funcționare
Specificațiiii test 2.000 căderi de 1,0 m
Etanșare IP65
Vibrație4 g de PK Sinus (5 Hz până la 2 kHz); 
0,04 g 2/Hz Aleatoriu (20 Hz până la 2 kHz)
Soc termicTranziție rapidă de la -40° C la 70° C
Fereastra scaneruluiCorning® Gorilla® Glass
Descărcare electrostatică (ESD)±20kVdc evacuare aer; 
±10kVdc descărcare directă; 
±10kVdc descărcare indirectă

Captură de date

Opțiuni de scanareSE4750 : aparat de imagine omnidirecțional cu rază medie 1D/2D
SE4770 : aparat de imagine omnidirecțional cu rază standard 1D/2D
SE4750 DPM : aparat de imagine cu marcare directă a părții (DPM)
SE4850 : aparat de imagine cu rază extinsă 1D/2D
CameraFocalizare automată de 13 MP orientată spre spate, deschidere f/2.4 (opțional)
NFCAtingeți pentru a împerechea, ISO 14443 tip A și B, carduri Felica și ISO 15693, modul P2P și suport pentru emulare card prin gazdă (HCE) (opțional)

Tehnologia senzorilor interactivi (IST)

Senzor de luminaReglează automat iluminarea de fundal a afișajului
Senzor de mișcareAccelerometru cu 3 axe, giroscop cu 3 axe
ProximitateSenzor pentru scanare automată fără mâini; 
senzor magnetic pentru a detecta introducerea într-un suport de cărucior sau toc

Wireless LAN

RadioIEEE 802.11a/b/g/n/ac/d/h/i/r/k/w; 
2×2 MU-MIMO
Rate date5 GHz: 802.11a/n/ac — până la 866,7 Mbps
2,4 GHz: 802.11b/g/n — până la 300 Mbps
Canale de operare (în funcție de reglementare)Chan 36 – 165 (5180 – 5825 MHz); 
Chan 1 – 13 (2412 – 2472 MHz); 
Canalele/frecvențele de operare reale depind de regulile de reglementare și de agenția de certificare
Securitate și criptareWEP, WPA – TKIP, WPA2- TKIP, WPA2-TKIP AES EAP TTLS, PAP, MSCHAP, MSCHAP v2, PEAPv0-MSCHAPv2, PEAPv1- EAP-GTC, EAP-TLS, EAP-FAST, LEAP, FIPS 140-2 Nivelul 1 : Date în mișcare și Date în repaus
MultimediaWi-Fi Multimedia™ (WMM)
CertificariWFA (802.11n, WMM-PS, 802.11ac, PMF, WMM-AC, Voice Enterprise, WiFi Direct și WPS 2.0)
Roam RapidMemorarea în cache PMKID, Cisco CCKM, OKC, 802.11r
Conexiuni de reteaBluetooth; Interfață de andocare USB 2.0 OTG Host; 802.11r și 802.11k pentru roaming voce pentru întreprinderi incluse

Wireless PAN

BluetoothClasa 2, Bluetooth v5.0, Bluetooth Low Energy (BLE)

Aprobarea și conformitatea dispozitivelor

TAA (opțional pe anumite configurații) Trade Agreement Act opțional pentru anumite configurații Conform, suport pentru FIPS 140-2 (DIM și DAR); 
FIPS 140-2 Nivel 1: Date în mișcare și Date în repaus

Respectarea cerințelor de mediu

• Directiva RoHS 2011/65/UE; Amendament 2015/863
• REACH SVHC 1907/2006

Garanție

Sub rezerva termenilor declarației de garanție hardware a Zebra, TC8300 este garantat împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de 1 (un) an de la data expedierii.

Servicii recomandate

Zebra OneCare Essential and Select: Maximizați disponibilitatea dispozitivului Zebra, valoarea dispozitivului și eficiența operațională cu aceste servicii de asistență complet care stabilesc bara de asistență în industrie.
Servicii de vizibilitate Zebra — Servicii de vizibilitate a activelor (AVS) și Serviciu de vizibilitate operațională (OVS): Opțiuni pentru orice contract de asistență Zebra OneCare, aceste servicii oferă datele de gestionare a dispozitivului necesare pentru a duce timpul de funcționare al dispozitivului, eficiența operațională și rentabilitatea investiției la următorul nivel.

Mobility DNA

Soluțiile Mobility DNA vă ajută să obțineți mai multă valoare din computerele noastre mobile, adăugând funcționalități, precum și simplificând implementarea și gestionarea dispozitivelor noastre mobile. 
Mobility DNA este disponibil numai pe Android. 
Caracteristicile pot varia în funcție de model și poate fi necesar un contract de asistență.

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts