Zebra Wt6300

TRECEȚI LA ANDROID CU COMPUTERUL MOBIL CARE ȚI OFERĂ MAI MULTE: MAI MULTE MODELE, MAI MULTE OPȚIUNI DE SCANARE, DESIGN MAI ROBUZ ȘI ACCESORII MAI AVANSATE

Odată cu explozia comerțului electronic, alegerea și sortarea au devenit locuri de muncă cu normă întreagă, nu numai în depozit, ci și în magazinul de vânzare cu amănuntul, unde comenzile plasate online trebuie să fie gata pentru ridicare în cel puțin două ore. Împuterniciți-vă culegătorul și sortatorul să se ocupe de toate cu WT6300, fără mâini. Bazându-se pe modelul Zebra WT6000, WT6300 oferă noi funcții care duc productivitatea și precizia comenzii la următorul nivel. 

O nouă opțiune de tastatură oferă o interfață familiară pentru introducerea manuală cu taste. Obțineți performanță rapidă a aplicațiilor cu mai multă putere de procesare, RAM și memorie Flash. Este robust și pregătit pentru cele mai dure medii, inclusiv congelatorul. Suportul WiFi îmbunătățit oferă conexiuni fiabile „fără cădere”. 

Utilizatorii obțin performanță și gamă maximă de periferice Bluetooth cu Bluetooth 5.0. Conectați un scanner cu inele Bluetooth Zebra și un afișaj montat pe cap HD4000 pentru o soluție completă. În plus, utilizatorii pot face fotografii prin intermediul unui scaner cu inel Zebra asociat pentru a documenta dovada stării din mers. WT6300 — împuternicindu-vă angajații să țină pasul cu explozia comerțului electronic.

COMPUTER PORTABIL INDUSTRIAL CONSTRUIT SPECIAL

Ergonomie superioară pentru un confort fără egal cu mâinile libere

WT6300 este un dispozitiv portabil dedicat, construit pentru confort maxim pe tot parcursul zilei. Este unul dintre cele mai ușoare dispozitive din clasa sa. 

Conceput pentru purtare, WT6300 are un centru de greutate foarte scăzut, reducând la minimum efortul muscular și oboseala lucrătorului – spre deosebire de un computer mobil portabil plasat într-un suport pentru încheietura mâinii. Iar cel mai bun sistem de montare din clasă oferă un confort de neegalat și elimină punctele de presiune — micro-ajustarea permite o potrivire perfectă personalizată pe aproape orice braț, totul cu simpla rotire a unui buton.

Robuste și gata pentru utilizarea de zi cu zi în orice mediu, inclusiv în congelator

WT6300 este rezistent la praf, la apă și construit pentru a face față loviturilor și căderilor inevitabile de zi cu zi. Gorilla Glass oferă rezistență la zgârieturi și spargere pe cea mai importantă și vulnerabilă componentă a dispozitivului – ecranul tactil. 

WT6300 este singurul dispozitiv din clasa sa evaluat pentru utilizare în congelator, cu o baterie evaluată pentru funcționare la -22 ° F/-30 ° C. Și este testat împotriva căderii pe întregul interval de temperatură – crucial în mediile de congelare, în care plasticul devin foarte fragile.

Afișaj robust optimizat pentru mănuși

Mulți dintre lucrătorii dvs. poartă mănuși – de aceea afișajul detectează automat mănușile și ajustează sensibilitatea la atingere după cum este necesar. Afișajul funcționează chiar și atunci când este ud. Iar lucrătorii pot folosi numeroasele gesturi pe care le cunosc deja, cum ar fi ciupirea pentru mărire și glisarea.

Baterii puternice înlocuibile

WT6300 este singurul dispozitiv purtabil din clasa sa care oferă o baterie extinsă pentru a alimenta schimburi mai lungi. Bateria standard și extinsă pot fi schimbate la cald, permițând utilizatorilor să schimbe bateriile din mers, chiar în mijlocul onorării unei comenzi – fără a fi nevoie să opriți sau să închideți aplicațiile. 

Bateriile PowerPrecision+ oferă valori pentru o mai bună gestionare a bateriei. Vizualizați valorile bateriei în aplicația gratuită Mobility DNA PowerPrecision Console pentru a detecta și elimina instantaneu bateriile vechi care nu mai pot ține o încărcare completă – înainte ca acestea să afecteze productivitatea utilizatorului.

Zebra Wt6300

Unde poți folosi terminalele Zebra WT6300 – Piețe și aplicații

Transport si Depozitare

 • Primirea
 • Culegerea
 • Carton pus deoparte
 • Reaprovizionare
 • Ambalare
 • Înscenare
 • Încărcarea/descărcarea camioanelor
 • Gestionarea retururilor

Retail

 • Managementul depozitului din spatele magazinului
 • Preluare în fața magazinului pentru comenzi online
 • Audituri/modificări de preț
 • Recepție în magazin
 • Gestionarea stocurilor
 • Comunicații în magazin

Producție

 • Gestionarea stocurilor
 • Reaprovizionare pe linie
 • Urmărirea pieselor

PĂSTRAȚI PASUL CU EXPLOZIA COMERȚULUI ELECTRONIC CU COMPUTERUL PORTABIL INDUSTRIAL CARE MAXIMIZEAZĂ CONFORTUL ȘI PRODUCTIVITATEA UTILIZATORULUI – WT6300.

ALEGE MODELUL POTRIVIT: WT6300


MIGRARE UȘOARĂ ȘI RENTABILĂ DE LA WINDOWS CE ȘI COMPUTERELE MOBILE PORTABILE VECHI

Acceptați aplicații bazate pe taste cu o tastatură opțională

Odată cu eliminarea treptată a suportului pentru Windows CE de la Microsoft, este esențial să migrați către un dispozitiv nou pentru a asigura continuitatea operațiunilor. Opțiunea de tastatură WT6300 facilitează migrarea către Android. 

Nu trebuie să schimbați aspectul ecranelor aplicației sau fluxurile de lucru ale utilizatorilor, minimizând eforturile de reinstruire a utilizatorilor, maximizând în același timp verificarea viitoare. Și deoarece nu este nevoie de o tastatură soft pe ecran, întregul afișaj este disponibil pentru ecrane de aplicații mai bogate în informații.

Compatibilitate inversă cu accesoriile WT6000

Faceți upgrade din punct de vedere al costurilor la următoarea generație de computere mobile portabile, protejând în același timp investiția dvs. în WT6000 – puteți utiliza accesoriile WT6000 pe care le dețineți astăzi cu WT6300, inclusiv baterii, suporturi, scanere cu inel, cabluri și căști.


TOT CE AU NEVOIE LUCRĂTORII TĂI PENTRU A MAXIMIZA PRODUCTIVITATEA

Cea mai puternică platformă Android de „serie finală” de la Zebra

Procesorul avansat oferă performanțe asemănătoare celor de pe desktop chiar și pentru cele mai solicitante aplicații, toate cu mai puțină putere pentru cicluri mai lungi ale bateriei. Asigurați-vă dispozitivele pentru viitor cu Android 10 și o cale către viitoarele versiuni Android. 

Dacă aveți deja sau intenționați să achiziționați alte dispozitive Zebra, platforma partajată facilitează implementarea și gestionarea dispozitivelor. În plus, WT6300 are un ciclu de viață de 10 ani, disponibil pentru vânzare timp de cinci ani și funcțional pentru încă cinci ani – astfel încât dispozitivul pe care îl cumpărați astăzi este disponibil pentru a vă sprijini forța de muncă în creștere. 

Și de-a lungul acestor 10 ani, veți obține actualizările sistemului de operare și ale corecțiilor de securitate de care aveți nevoie pentru a vă păstra dispozitivele și datele în siguranță cu LifeGuard TM pentru Android TM .

Mai multă funcționalitate periferică, flexibilitate și simplitate cu Bluetooth și NFC

Obțineți performanță maximă a perifericelor Bluetooth cu Bluetooth 5.0, oferind o viteză de două ori mai mare și de patru ori mai mare decât versiunea anterioară,

Bluetooth 4.0. Asociați scanere cu inele Bluetooth, căști și multe altele cu o singură atingere folosind NFC. Bluetooth Low Energy (BLE) necesită mai puțină energie, permițând cicluri mai lungi ale bateriei WT6300. WT6300 este singurul dispozitiv din această clasă care acceptă Bluetooth Clasa 1 pentru a se conecta la periferice de până la 328 de picioare/100 de metri distanță – ideal pentru imprimante. Iar utilizatorii și IT-ul pot gestiona, depana și găsi cu ușurință periferice Bluetooth deplasate cu Device Central, un instrument gratuit Mobility DNA. 2

Captați noi informații de afaceri cu fotografii de înaltă rezoluție

Un scaner inel Zebra conectat la WT6300 poate face fotografii pentru o dovadă incontestabilă a stării – cum ar fi un palet primit cu folie termocontractabilă ruptă sau un articol returnat care este deteriorat.

Conexiunile WiFi de înaltă performanță rapid „nu vor scădea”.

Rămâneți conectat cu conexiuni WiFi de „calitate prin cablu” de neegalat, rapide și de încredere, care oferă timpi de răspuns aproape instantaneu pentru aplicații cu Zebra’s Fusion, suport 2×2 MU-MIMO și WorryFree WiFi.


CREAȚI O SOLUȚIE COMPLETĂ CU APLICAȚII HARDWARE ȘI SOFTWARE GATA DE UTILIZARE

Adăugați cu ușurință comunicații instant push-to-talk

Cu programul opțional Workforce Connect PTT Express de la Mobility DNA, vă puteți conecta cu ușurință forța de muncă, astfel încât lucrătorii să poată obține răspunsuri instantanee la întrebări, iar supraveghetorii să poată îmbunătăți gestionarea sarcinilor.

Obțineți cele mai bune performanțe de scanare și simplitate din industrie

Oferiți lucrătorilor dumneavoastră de fiecare dată scanarea pentru prima dată a oricărui cod de bare, în orice condiție, cu un scaner cu inele Zebra cu fir sau fără fir. 

Îmbunătățiți productivitatea cu Multi-Barcode Scanning, o aplicație gratuită Mobility DNA, care permite capturarea mai multor coduri de bare pe un articol sau palet cu o singură apăsare a declanșatorului de scanare – nu este nevoie să vă amintiți ordinea corectă de scanare sau să acoperiți codurile de bare din apropiere pentru a vă asigura că codul de bare din dreapta este capturat.

Alegeți cu 24% mai multe comenzi cu noile fluxuri de lucru dinamice

Aplicația Zebra FulfillmentEdge agregează în mod dinamic comenzile de lucru în sistemele dvs. de backend pentru a permite unei persoane să completeze mai multe comenzi de lucru, toate într-o singură călătorie prin depozit. 

Când lucrătorii poartă un WT6300 conectat la afișajul montat pe cap HD4000 de la Zebra și la un scaner inel Zebra, puteți maximiza productivitatea lucrătorului proiectând informații direct în raza vizuală a lucrătorului prin HD4000 – cum ar fi indicații pas cu pas către următorul alegeți locația și o fotografie a articolului. 

O scanare rapidă a codului de bare al articolului permite verificarea acurateței alegerii. Iar sistemul este atât de ușor de utilizat încât timpul de pregătire și de integrare este redus cu 90%.

Dezinfectant gata pentru a vă proteja angajați

Dispozitivele partajate pot răspândi cu ușurință microbi care pot provoca boli grave între lucrători. De aceea, WT6300 este construit pentru a face față ștergerii frecvente cu dezinfectanți obișnuiți, inclusiv alcool izopropilic și apă și săpun.

SPECIFICAȚII

Caracteristici fizice

Dimensiuni 121 mm LX 89 mm LX 20 mm D și 34 mm (D)
Greutate256 g (baterie standard)
312 g (baterie extinsă)
Afişa3,2 inchi WVGA (800×480); iluminare din spate cu LED; display color; legat optic la panoul tactil
Panou tactilPanou tactil capacitiv; suport pentru vârful degetelor și mănuși; suport pentru stilou conductiv; Corning® Gorilla® Glass
PutereBaterie standard — 3350 mAh
Baterie extinsă —
Baterie PowerPrecision+ de 5000 mAh/congelator; schimb la cald
Conexiuni de reteaWLAN, WPAN (Bluetooth), USB 2.0 (client și gazdă de mare viteză)
NotificăriTonul audibil; LED-uri multicolore; feedback-ul haptic
TastaturaTastatură pe ecran; trei taste funcționale programabile; accesoriu opțional pentru tastatură alfanumerice și funcțională
Voce și AudioDifuzor și microfon integrat; Suport de voce PTT 3
cu fir și suport pentru căști Bluetooth;
Asistență pentru client VDP terță parte
ButoaneVolum sus, volum mic, enter; programabil

Caracteristici de performanta

CPUQualcomm Snapdragon TM 660 octa-core, 2,2 GHz
Sistem de operareAndroid 11; upgrade la Android 14
Memorie3 GB RAM/32 GB Flash
SecuritateProdusul este validat FIPS 140-2. Această caracteristică de securitate poate fi activată pe anumite configurații printr-o solicitare SKU personalizată. Produsul acceptă Secure Boot, Verified Boot

Mediul utilizatorului

Temp. de operare-30° C până la +50° C
Temp. stocare-40° C până la +70° C
Umiditate5% – 95% fără condensare
Drop Spec.Căderi multiple de 1,2 m pe beton la temperatura de funcționare conform MIL-STD 810G
Tumble Spec.1.000 de tumbe la 0,5 m; îndeplinește și depășește
specificațiile IEC pentru rulare
SigilaIP65 conform specificațiilor de etanșare IEC aplicabile
Vibrație4g PK Sine (5Hz până la 2kHz); 0,04 g 2/Hz aleatoriu (20 Hz la 2 kHz); Durată de 60 de minute pe axă, 3 axe
Descărcare electrostatică (ESD)+/-15 kV evacuare în aer, +/-8 kV descărcare directă/indirectă

Tehnologia senzorilor interactivi (IST)

Senzor de mișcareAccelerometru cu 3 axe cu MEMS Gyro

Captură de date

ScanareScanere cu inele cu cablu: RS4000 și RS5000
Scanere cu inele Bluetooth: RS5100 și RS6000 cu NFC atingeți pentru a asocia
NFCISO14443 Tip A și B: carduri FeliCa și ISO 15693.
Suport pentru modul P2P și emularea cardului prin gazdă (HCE).

Wireless LAN

Radio WLANIEEE 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/r/k/w/v/mc; Certificat 2×2 MU-MIMO
Wi-Fi™; Bandă duală simultană; IPv4, IPv6
Rate de date2,4 GHz: 802.11b/g/n — 20MHz, 40MHz – până la 300 Mbps
5GHz: 802.11a/n/ac — 20MHz, 40MHz, 80MHz – până la 866,7 Mbps
Canale de operareCanal 1-13 (2412-2472 MHz): 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13
Canal 36-165 (5180-5825MHz): 36, 40, 44, 48, 52, 56, 60, 64, 100, 104, 108, 112, 116, 120, 124, 128, 132, 136, 140, 144, 149, 153, 161, 2, 16, 10, 16,
15 40, 80 MHz
Canalele/frecvențele și lățimile de bandă reale de operare depind de regulile de reglementare și de agenția de certificare.
Securitate și criptareWEP (40 sau 104 biți); WPA/WPA2 Personal (TKIP și AES); WPA3 Personal (SAE); WPA/WPA2 Enterprise (TKIP și AES); WPA3 Enterprise (AES) — EAP-TTLS (PAP, MSCHAP, MSCHAPv2), EAP-TLS, PEAPv0-MSCHAPv2, PEAPv1-EAP-GTC, LEAP și EAP-PWD; WPA3 Enterprise 192-bit Mode (GCMP-256) — EAP-TLS; Deschis îmbunătățit (OWE)
CertificariWFA (802.11n, 80211ac, WPA2-Personal, WPA3-Personal, WPA2-Enterprise, WPA3-Enterprise, WPA3-Enterprise pe 192 de biți, WMM, WMM-PS, PMF, WiFi Direct, WMM-AC și Voice Enterprise)
Roam rapidMemorarea în cache PMKID; Cisco CCKM; 802.11r (Aer); OKC

PAN Wireless

BluetoothBluetooth 5.0; Suport Bluetooth Low Energy (BLE); Clasa 1

Garanție

Sub rezerva termenilor declarației de garanție hardware a Zebra, WT6300 este garantat împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de un (1) an de la data expedierii.

Servicii recomandate

Servicii de asistență: Maximizați disponibilitatea dispozitivului, eficiența operațională și actualizările de securitate cu serviciile Zebra OneCare™ Essential sau Select. Protejați-vă investiția cu reparații în depozit sau înlocuire avansată a dispozitivului, asistență tehnică, software și asistență, actualizări LifeGuard, Diagnosticare dispozitiv și VisibilityIQ™ OneCare™ inclus în cloud pentru informații despre reparații, caz, contract, rapoarte LifeGuard și multe altele.
Zebra VisibilityIQ™ Foresight: Cu peste 24 de rapoarte, acest serviciu opțional de business intelligence agregează datele dispozitivului într-un singur panou de sticlă, codat în culori, bazat pe cloud, permițându-vă să știți cum funcționează dispozitivele dvs., astfel încât să puteți decide ce următori pași poate lua pentru a vă îmbunătăți operațiunile, a maximiza productivitatea și a oferi informații utile pentru a eficientiza fluxurile de lucru.
Video pe dispozitiv: preîncărcat, este o modalitate sigură și consecventă de a permite personalului dvs. instruire pe dispozitiv. Oferiți conținut video asociaților dvs. cu aplicația de bază VoD, care va pune conținutul potrivit în palma lor, inclusiv cum să curățați și să igienizați dispozitivul.

Note de subsol

1. Actualizările de securitate Android sunt furnizate prin LifeGuard TM pentru Android TM de la Zebra , o parte a fiecărui contract de asistență Zebra. Este necesar un contract de asistență Zebra OneCare valabil pentru a accesa drepturile și funcțiile LifeGuard.

2. Funcția de paginare este disponibilă numai pe perifericele Bluetooth compatibile care au capacitatea de a genera un bip.

3. Push-to-Talk (PTT) nu este acceptat în toate țările. Vă rugăm să consultați reprezentantul dvs. Zebra pentru a determina dacă ASV este acceptat în țara dvs.

ADN de mobilitate

Soluțiile Mobility DNA vă ajută să obțineți mai multă valoare din computerele noastre mobile, adăugând funcționalități, precum și simplificând implementarea și gestionarea dispozitivelor noastre mobile. 
Mobility DNA este disponibil numai pe Android. Caracteristicile pot varia în funcție de model și poate fi necesar un contract de asistență.

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts