Zebra Zc300

IMPRIMANTĂ DE CARDURI ZC300 – IMPRIMARE FLEXIBILĂ ȘI SIGURĂ A CARDURILOR CU O SIMPLITATE REVOLUȚIONARĂ

Indiferent de tipul de card pe care trebuie să îl imprimați — de la identitate și acces la carduri de membru, eveniment și carduri de credit/debit — ZC300 vă va ajuta să faceți acest lucru mai bine, mai rapid și mai ușor. Ingineria elegantă elimină practic toate punctele dureroase asociate cu imprimarea cardurilor. Rezultatul este simplitatea prin apăsare a butonului, indiferent de ceea ce imprimați – bandă magnetică cu o singură față sau față-verso sau carduri fără contact, color sau alb-negru. Iar cu un design inovator care se potrivește oriunde, puteți obține imprimare sigură a cardurilor oriunde aveți nevoie.

CEA MAI SIMPLĂ IMPRIMANTĂ DE CARDURI DE PE PLANETĂ

Interfață LED/LCD foarte grafică

ZC300 oferă pictograme, animații și mesaje bazate pe text extrem de intuitive, bine testate, în propria dvs. limbă, permițând oricărui utilizator să înțeleagă cu ușurință de ce are nevoie imprimanta și cum să îndeplinească practic orice funcție – inclusiv cum să îndepărteze un blocaj al imprimantei, să remedieze un panglică, încărcați o panglică sau carduri și multe altele.

Implementare Plug-and-Play fără durere

ZC300 este proiectat să funcționeze imediat din cutie. Nu există o configurare complicată care consumă timp – trebuie doar să o conectați și să începeți să culegeți beneficiile în ziua în care sosește imprimanta dvs.

Driver nou inovator cu o interfață grafică pentru utilizator

Interfața intuitivă din driverul nou proiectat face mai ușor ca niciodată imprimarea cardurilor. Setările sunt grupate logic în file, unde sunt ușor accesibile cu un clic. O afișare vizuală a cardului dvs. face imprimarea cardurilor simple monocrome și color complexe la fel de ușoară, permițându-vă să vedeți instantaneu cum arată cardul și modul în care setările modifică impactul asupra designului cardului – eliminând timpul și costul de a tipări în mod repetat cardurile de testare.

Un nou alimentator ingenios de carduri se ocupă de diferite grosimi de carduri din mers

Alimentatorul de carduri se adaptează instantaneu la grosimea fiecărei cărți – nu mai trebuie ajustat pentru diferite tipuri de carduri.

Noul design revoluționar al buncărului

Buncărul complet reproiectat face încărcarea și descărcarea cardurilor mai ușoară ca niciodată. Cu ușile de ieșire în stil salon, nu este nimic de deschis – doar prindeți o carte sau întreg teancul de cărți. Și buncărele de intrare și de ieșire au aceeași capacitate, reducând nevoia de reumplere și golire a buncărurilor.

Schimbarea panglicii sigure

Schimbarea unei panglici nu a fost niciodată atât de simplă și necomplicată – nu sunt necesare instrucțiuni. Încuietoarea ușii cu bandă nou proiectată se deblochează și se deschide dintr-o singură mișcare. Mânerul unic cu mâner de ușă nu lasă nicio întrebare despre cum să scoateți sau să introduceți panglica. Și cu smartchips-urile încorporate, știi întotdeauna când să schimbi panglica.

Unde poți folosi imprimantele Zebra ZC300 – Piețe și aplicații

Control general al accesului

 • ID-uri angajati

Educaţie

 • Carduri de control acces pentru identificare și acces la facilitati pentru campusurile K-12 și de învățământ superior

Retail/Ospitalitate

 • Carduri de membru
 • Evenimente și abonamente de sezon
 • Carduri de oaspeți și pasageri
 • Etichetarea siguranței alimentelor

Coming soon!

FIRMWARE

 • Seria ZC100/300 DZCG.01.10.00 Driver (lansat la 1-dec-2021)  Descărcați 72 MB
  SISTEM DE OPERARE: Windows Server 2016, Windows Server 2012 (32 și 64 de biți) Compatibil, Windows 8 (32 și 64 de biți), Windows 7 (32 și 64 de biți), Windows 10 (32 și 64 de biți), Windows 8.1 (32 și 64 de biți), 64 de biți), Windows 11, Windows Server 2019 (64 de biți)
 • Driver Linux ZC100/300 Series DZCG.1.0.0.0 (lansat pe 2 iulie 2018)  Descărcați 96 MB
  SISTEM DE OPERARE: Linux
 • Driver pentru Mac ZC100/300 Series DZCG.1.0.0.0 (lansat pe 2 iulie 2018)  Descărcați 114 MB
  SISTEM DE OPERARE: Mac

DRIVERE PENTRU KYLIN OS ȘI UOS

TERȚ

 • Codificarea imprimantei de carduri Zebra prin Ethernet Manual de referință pentru dezvoltatori de software (ro)P1103866-001Descărcați 638 KB
 • Ghidul utilizatorului driverului macOS seria ZC100/300 (ro)P1102718-001 rev. ADescărcați 2 MB
 • Ghidul utilizatorului driverului Linux seria ZC100/300 (ro)P1102717-001 rev. ADescărcați 2 MB
 • Ghid de utilizare pentru drivere seria ZC100/300 (ro)P1101331-003Descărcați 4 MB
 • Ghidul utilizatorului driverului Linux seria ZC100/300 (ro)P1102717-001Descărcați 2 MB
 • Ghidul utilizatorului ZC100/ZC300 (ro)P1094920-001 rev. ADescărcați 1 MB
 • Ghid de instalare ZC100 / ZC300, Ghid de configurare, Ghid de instalare (en, es, fr)P1094919-102 Rev ADescărcați 353 KB
 • Ghid de instalare pentru seria ZC100 / ZC300 (ww)P1094919-002 Rev. ADescărcați 350 KB
 • Ghid de utilizare pentru driverul Mac din seria ZC100/300 (ro)P1102718-001Descărcați 2 MB
 • Ghid de reglementare pentru seria ZC100, ZC300P1094926-001 Rev. ADescărcați 1 MB

OBȚINEȚI IMPRIMANTA FLEXIBILĂ DE CARDURI CARE OFERĂ SIMPLITATE ȘI SECURITATE REVOLUȚIONARE.

Pentru mai multe informații, vizitați: ZC300 Single, ZC300 Dual

Alimentare manuală cu carduri fără efort

Alimentarea manuală a unui card poate fi complicată – am simplificat-o cu o conductă de lumină care ghidează utilizatorul prin procesul de alimentare manuală, în același mod în care bancomatele ghidează utilizatorii prin interacțiunea lor.

Vorbim limba ta

Lucrătorii pot interacționa cu ZC300 în limba lor maternă cu suport pentru mai multe limbi pe ecranul LCD și în șofer – engleză, franceză, italiană, spaniolă, portugheză (braziliană), germană, poloneză, rusă, chineză simplificată și arabă.


FUNCȚIILE DE CARE AVEȚI NEVOIE PENTRU A IMPRIMA CARDURILE PE CARE LE DORIȚI

Design flexibil de card și imprimare ușoară

Cu ZC300, puteți imprima carduri monocrome și color pe o singură față sau pe două fețe. Și indiferent de ceea ce imprimați, cu funcții avansate, puteți imprima carduri color față-verso cu ilustrații complexe, la fel de ușor ca un card de bază alb-negru pe o singură față.

Opțiuni multiple de codare

Indiferent dacă doriți să creați bandă magnetică cu glisare și acces sau carduri fără contact, cu ZC300, este ușor. Ieșit din cutie, puteți imprima carduri cu benzi magnetice.


DESIGN INOVATOR „SE POTRIVEȘTE PESTE TOT”.

Aspecte bune care se potrivesc oriunde

Chiar dacă ZC300 este construit pentru afaceri, are aspectul de consum necesar pentru a se potrivi în zonele cu care se confruntă clienții, de la magazinul cu amănuntul la biroul de admitere la spital.

Dimensiune pentru a se potrivi oriunde aveți nevoie de imprimare

Imprimanta dvs. nu ar trebui să dicteze unde puteți emite carduri – ar trebui să se potrivească oriunde este necesară imprimarea cardului. De la amprenta minimă și cel mai subțire profil până la cel mai mic spațiu liber din această clasă de imprimante, ZC300 este proiectată pentru a se potrivi în cele mai multe locuri posibile, inclusiv sub un blat sau un raft.

Toate opțiunile de conectivitate de care aveți nevoie

Conectați-vă la un computer prin USB integrat pentru a crea o stație de imprimare autonomă. Utilizați conexiunea Ethernet integrată pentru a oferi tuturor celor care au nevoie de imprimare cu carduri acces instantaneu, maximizând utilizarea imprimantei. Și îmbunătățiți flexibilitatea implementării cu Wi-Fi opțional, eliminând timpul și costul de a rula cablarea de rețea la imprimantele dvs.

Blocarea capacului imprimantei

Blocarea capacului imprimantei previne furtul cardurilor și cardurilor respinse, oferind securitatea necesară instalării în zonele cu vedere la public.


SECURITATE AVANSATĂ

Autentificare imprimante și gazdă

Caracteristicile avansate de securitate permit autentificarea de la imprimantă la gazdă pentru a preveni imprimarea de pe aplicații sau dispozitive neautorizate.

Criptarea datelor AES

Criptarea de nivel guvernamental protejează datele cele mai sensibile în timpul imprimării, cum ar fi numerele de cont.

CREȘTEȚI VALOAREA CU SUPORTUL POTRIVIT

Protejați-vă investiția cu serviciile superioare de asistență Zebra

Indiferent de nivelul de asistență de care aveți nevoie, există un serviciu de asistență Zebra care este potrivit pentru afacerea dvs. Cu Zebra OneCare, indiferent de ce se întâmplă cu imprimanta dvs., este acoperit. 

Dacă aveți nevoie doar de acces la asistență tehnică, alegeți Software-ul și asistența tehnică (TSS) Zebra. Iar dacă doriți ajutor la configurarea și configurarea sutelor de setări pe imprimantele ZC300 locale și la distanță, programul nostru de asistență la instalare și configurare (ICA) Select vă oferă suportul de care aveți nevoie.

SPECIFICAȚII

Specificațiiii standard

Rezoluție de imprimare de 300 dpi (11,8 puncte/mm).2 GB memorie flashDimensiunea imaginii: 1006 x 640 pixeliCalibrarea automată a pangliciiConectivitate USB 2.0 și Ethernet 10/100Buncăr de intrare cu capacitate de 100 de carduri cu reglare automată (30 mil)Buncăr de ieșire cu capacitate de 100 de carduri (30 mil)Capacitate de alimentare manuală cu carduri cu ramă LEDLCD color grafic3 Indicatorii lumini tricolor de stare a imprimanteiSlot de blocare securizat Kensington®Imprimare Atingeți eticheta NFC pentru ajutor online pentru imprimantă și acces la documentațieAutentificare gazdă a imprimanteiCriptarea datelorGaranție limitată de trei ani pentru imprimantă și cap de imprimare

Specificațiiii de imprimare

Transfer termic prin sublimare direct la metoda de imprimare a carduluiImprimare full color sau monocromăImprimare pe o singură față și față-versoImprimare de la margine la margine pe suport standard CR-80
Debit de imprimare (carduri pe oră) bazat pe imprimare în lot cu conexiune USB. Timpul poate varia în funcție de configurația computerului.900 de carduri/oră monocrom pe o singură față200 de cărți/oră YMCKO pe o singură față140 de carduri/oră YMCKOK față-verso450 de carduri/oră monocrom față-verso

Specificațiiii media

 Specificațiiii consumabile:
NOTĂ: Imprimanta ZC300 este proiectată să funcționeze numai cu panglici originale Zebra.
Panglicile sunt incluse într-un cartuş reciclabil simplu de încărcat.
Descriere panglicăNumăr de imagini din cartuş
YMCKO*200
YMCKO*300
YMCKOK*200
½ YMCKO*400
½ YMCKOKO*250
Han*700
OMS*700
Negru Monocrom*2000
Monocrom negru1500
alb monocrom*1500
Roșu Monocrom1500
Albastru Monocrom1500
Monocrom auriu1500
Monocrom argintiu1500
 *Tehnologia inteligentă Zebra detectează și autentifică automat panglicaRola de curățare este inclusă cu fiecare panglicăDouă opțiuni de kit de curățare disponibile: alegerea dvs. dintre două (2) sau cinci (5) carduri de curățare cu alcool izopropilic (1.000 de imagini/card)
 Compatibilitate cu cardul:
NOTĂ: Pentru o calitate optimă a imprimării și performanța imprimantei, se recomandă utilizarea consumabilelor originale Zebra.Grosimea cardului: 10-40 mil*Dimensiunea cardului: format CR80 ISO 7810 ID-1, CR79*Material card: PVC și PVC compozitSpatele adeziv și cardurile din spate inscriptibile*Notă: imprimarea color spot sau monocromă recomandată numai pe carduri cu grosime de >20 mil și carduri CR79.

Caracteristici de funcționare

Temp. de operare15 ° C până la 35 ° C
Temp. stocare-5º C până la 70º C
Umiditatea de funcționare20% până la 80% fără condensare
Stocare media— Temperatura: 5°C până la 25°C
— Umiditate: 35% până la 65% fără condensare
ElectricAlimentare CA monofazată cu comutare automatăInterval de funcționare: 90-132VAC și 190-264VAC RMSGama de frecvente: 47-63 HzFCC clasa A

Caracteristici fizice

DimensiuniO singură față
10,2 in. H x 6,2 in. L x 15,1 in. L
258 mm H x 157 mm L x 383 mm D
Dublă
10,2 in. H x 6,2 in. L x 18,4 in. L
258 mm H x 157 mm L x 468 mm D
GreutateO singură față
8,8 lbs (4,0 kg)
Dual side
9,7 lbs (4,4 kg)

Capabilități de comunicații și interfețe

USB 2.0Standard
Ethernet 10/100 încorporatStandard
802.11acOpțional

Opțiuni și specificații de codare

Codificator cu bandă magnetică – ISO 7811 (nou și precodificat; pistele 1, 2 și 3; coercivitate ridicată și scăzută; dungi în jos și în sus cu imprimante cu două fețe) **Opțiuni de upgrade pe teren

Drivere de imprimantă

Certificat Microsoft WindowsWindows Server 2008 (32 și 64 de biți),
Windows 7 (32 de biți și 64 de biți)
Windows 8 și Windows 8.1
(compatibil pe 32 de biți și 64 de biți)
Windows Server 2012 (64 de biți)
Windows 10 (32 de biți și 64 de biți)
Windows Server 2016Driverele Windows includ:Indicatori de stare a imprimantei cu coduri de culoare pentru operatorExtragerea panoului negru și comenzi pentru panouri panglică speciale cu previzualizare a imaginiiUtilitar de configurare pentru a limita accesul operatorilor pentru a modifica calitatea imaginii și setările imprimanteiConfigurare avansată a imprimantei, setări de securitate și capabilități de diagnosticare
LinuxUbuntu 16..X (64 de biți)
MărMAC OS X 10.13.X (64 de biți)

Caracteristici opționale suplimentare

Flipper card pentru imprimare față-verso*Coșul de respingere cu 10 carduri este standard cu imprimantele față-verso*Carcasă cu blocare*
*Opțiuni de upgrade pe teren

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts