Zebra Zc350

IMPRIMANTĂ DE CARDURI ZC350 – PROIECTAȚI ȘI IMPRIMAȚI PRACTIC ORICE CARD CU SIMPLITATE ȘI VITEZĂ INOVATOARE

Când vrei totul într-o imprimantă de carduri, Zebra ZC350 oferă rezultate. Opțiunile avansate de imprimare vă permit să creați aproape orice design pe care îl puteți visa. Cu suport pentru aproape orice tehnologie de codare, puteți crea aproape orice tip de card – credit, debit, identitate, acces, fidelitate, permise de transport public și multe altele. Obțineți cele mai rapide viteze de imprimare – de până la două ori mai rapide decât unele imprimante competitive. Obțineți simplitate prin apăsare a butoanelor, indiferent dacă imprimați carduri cu o singură față sau cu două fețe, cu ilustrații monocrome simple sau color foarte complexe. Și cu designul său cool, cel mai subțire profil și cel mai mic spațiu liber, ZC350 poate încăpea în mai multe spații decât orice altă imprimantă din clasa sa. Seria ZC350 — imprimanta de carduri care oferă totul.

CEA MAI SIMPLĂ IMPRIMANTĂ DE CARDURI DE PE PLANETĂ

Interfață LED/LCD foarte grafică

ZC350 oferă pictograme, animații și mesaje bazate pe text extrem de intuitive, bine testate, în propria dvs. limbă, permițând oricărui utilizator să înțeleagă cu ușurință de ce are nevoie imprimanta și cum să îndeplinească practic orice funcție – inclusiv cum să eliminați un blocaj al imprimantei, să remediați un panglică, încărcați o panglică sau carduri și multe altele.

Driver nou inovator cu o interfață grafică pentru utilizator

Interfața intuitivă din driverul nou proiectat face mai ușor ca niciodată imprimarea cardurilor. Setările sunt grupate logic în file, unde sunt ușor accesibile cu un clic. Un afișaj vizual face imprimarea cardurilor simple monocrome și color complexe la fel de ușoară, permițându-vă să vedeți instantaneu modul în care modificarea setărilor afectează designul cardului – eliminând timpul și costul de a tipări în mod repetat cardurile de testare.

Configurare Plug-and-Play fără durere

ZC350 este proiectat să funcționeze imediat din cutie. Nu există o configurare complicată care consumă timp – trebuie doar să o conectați și să începeți să culegeți beneficiile în ziua în care sosește imprimanta dvs.

Un nou alimentator de carduri inteligente gestionează grosimea cardurilor din mers

Alimentatorul de carduri se adaptează instantaneu la grosimea fiecărei cărți – nu mai trebuie ajustat pentru diferite tipuri de carduri.

Noul design revoluționar al buncărului

Buncărul complet reproiectat facilitează încărcarea și descărcarea cardurilor. Cu ușile de ieșire în stil salon, nu ai nimic de deschis – doar iei cardurile de care ai nevoie. Și buncărele de intrare și de ieșire au aceeași capacitate, reducând nevoia de reumplere și golire a buncărurilor.

Schimbarea panglicii sigure

Schimbarea unei panglici nu a fost niciodată atât de simplă. Încuietoarea ușii cu bandă nou proiectată se deblochează și se deschide dintr-o singură mișcare. Și cu mânerul unic în stilul mânerului de ușă și chipurile inteligente încorporate, știi întotdeauna când și cum să schimbi panglicile.

Unde poți folosi imprimantele Zebra ZC350 – Piețe și aplicații

Control general al accesului

 • ID-uri angajati

Educaţie

 • Carduri de control acces pentru identificare și acces la facilitati pentru campusurile K-12 și de învățământ superior

Retail/Ospitalitate

 • Carduri de membru
 • Evenimente și abonamente de sezon
 • Carduri de oaspeți și pasageri
 • Etichetarea siguranței alimentelor

Servicii financiare

 • Carduri de credit
 • Carduri de debit

Coming soon!

FIRMWARE

 • Driver Linux ZC100/300 Series DZCG.1.0.0.0 (lansat pe 2 iulie 2018)  Descărcați 96 MB
  SISTEM DE OPERARE: Linux
 • Driver pentru Mac ZC100/300 Series DZCG.1.0.0.0 (lansat pe 2 iulie 2018)  Descărcați 114 MB
  SISTEM DE OPERARE: Mac
 • Seria ZC100/300 DZCG.01.10.00 Driver (lansat la 1-dec-2021)  Descărcați 72 MB
  SISTEM DE OPERARE: Windows Server 2016, Windows Server 2012 (32 și 64 de biți) Compatibil, Windows 8 (32 și 64 de biți), Windows 7 (32 și 64 de biți), Windows 10 (32 și 64 de biți), Windows 8.1 (32 și 64 de biți), 64 de biți), Windows 11, Windows Server 2019 (64 de biți)
 • Codificarea imprimantei de carduri Zebra prin Ethernet Manual de referință pentru dezvoltatori de software (ro)P1103866-001Descărcați 638 KB
 • Ghidul utilizatorului driverului macOS seria ZC100/300 (ro)P1102718-001 rev. ADescărcați 2 MB
 • Ghidul utilizatorului driverului Linux seria ZC100/300 (ro)P1102717-001 rev. ADescărcați 2 MB
 • Ghid de utilizare pentru drivere seria ZC100/300 (ro)P1101331-003Descărcați 4 MB
 • Ghidul utilizatorului driverului Linux seria ZC100/300 (ro)P1102717-001Descărcați 2 MB
 • Ghidul utilizatorului ZC100/ZC300 (ro)P1094920-001 rev. ADescărcați 1 MB
 • Ghid de instalare ZC100 / ZC300, Ghid de configurare, Ghid de instalare (en, es, fr)P1094919-102 Rev ADescărcați 353 KB
 • Ghid de instalare pentru seria ZC100 / ZC300 (ww)P1094919-002 Rev. ADescărcați 350 KB
 • Ghid de utilizare pentru driverul Mac din seria ZC100/300 (ro)P1102718-001Descărcați 2 MB
 • Ghid de reglementare pentru seria ZC100, ZC300P1094926-001 Rev. ADescărcați 1 MB

PROIECTEAZĂ ȘI IMPRIMĂ CĂRȚILE VISURILOR TALE CU SIMPLITATE ȘI VITEZĂ INOVATOARE.

Pentru mai multe informații, vizitați: ZC350 Single, ZC350 Dual

Alimentare manuală cu carduri fără efort

Alimentarea manuală a unui card poate fi complicată – am simplificat-o cu o conductă de lumină care ghidează utilizatorul prin procesul de alimentare manuală, în același mod în care bancomatele ghidează utilizatorii prin interacțiunea lor.

Vorbim limba ta

Lucrătorii pot interacționa cu ZC350 în limba lor maternă cu suport pentru mai multe limbi pe ecranul LCD și în șofer – engleză, franceză, italiană, spaniolă, portugheză (braziliană), germană, poloneză, rusă, chineză simplificată și arabă.


CÂND VINE VORBA DE DESIGNUL CARDURILOR, CERUL ESTE LIMITA

Imprimați cu ușurință practic orice design vă puteți imagina

ZC350 este încărcat cu funcții avansate de producție de carduri. Imprimați ceea ce doriți, atunci când doriți, aproape de oriunde – carduri monocrome și color de la margine la margine, cu o singură față sau pe două fețe, cu benzi noi care oferă culori speciale și efecte speciale. De exemplu, o nouă panglică sidefată vă permite să încorporați elemente grafice care schimbă culoarea, care sunt greu de contrafăcut, îmbunătățind securitatea cardului. 

Evidențiază siglele, textele sau numerele de cont cu efecte de stil 3D. Și o nouă panglică cu durată lungă de viață oferă două capacități noi. Puteți încorpora o grafică filigrană care poate fi văzută numai atunci când cardul este înclinat într-un unghi sau sub lumină UV, îmbunătățind securitatea. Și puteți adăuga un strat de protecție extrem de durabil pentru a crea carduri care vor dura trei până la cinci ani.

Codifică-l în felul tău

Cu ZC350, beneficiați de o flexibilitate completă de codificare. Indiferent ce tip de tehnologie de codare este potrivită pentru cardurile dvs., ZC350 o acceptă imediat din cutie – de la bandă magnetică și proximitate până la contact și contactless.


DESIGN INOVATOR „SE POTRIVEȘTE PESTE TOT”.

Aspecte bune care se potrivesc oriunde

Chiar dacă ZC350 este construit pentru afaceri, are aspectul de consum necesar pentru a se potrivi în zonele cu care se confruntă clienții, de la magazinul cu amănuntul la biroul de admitere la spital.

Blocarea capacului imprimantei

Blocarea capacului imprimantei previne furtul cardurilor și cardurilor respinse, oferind securitatea necesară instalării în zonele cu vedere la public.

Dimensiune pentru a se potrivi oriunde aveți nevoie de imprimare

Imprimanta dvs. nu ar trebui să dicteze unde puteți emite carduri – ar trebui să se potrivească oriunde este necesară imprimarea cardului. De la amprenta minimă și cel mai subțire profil până la cel mai mic spațiu liber din această clasă de imprimante, ZC350 este proiectată pentru a se potrivi în cele mai multe locuri posibile, inclusiv sub un blat sau un raft.

Toate opțiunile de conectivitate de care aveți nevoie

Conectați-vă la un computer prin USB integrat pentru a crea o stație de imprimare autonomă. Utilizați conexiunea Ethernet integrată pentru a oferi tuturor celor care au nevoie de imprimare cu carduri acces instantaneu, maximizând utilizarea imprimantei. Și îmbunătățiți flexibilitatea implementării cu Wi-Fi opțional, eliminând timpul și costul de a rula cablarea de rețea la imprimantele dvs.


SECURITATE AVANSATĂ

Autentificare imprimante și gazdă

Caracteristicile avansate de securitate permit autentificarea de la imprimantă la gazdă pentru a preveni imprimarea de pe aplicații sau dispozitive neautorizate.

Criptarea datelor AES

Criptarea de nivel guvernamental protejează datele cele mai sensibile în timpul imprimării, cum ar fi numerele de cont.


CREȘTEȚI VALOAREA CU SUPORTUL POTRIVIT

Protejați-vă investiția cu serviciile superioare de asistență Zebra

Indiferent de nivelul de asistență de care aveți nevoie, există un serviciu de asistență Zebra care este potrivit pentru afacerea dvs. Cu Zebra OneCare, indiferent de ce se întâmplă cu imprimanta dvs., este acoperit.

Dacă aveți nevoie doar de acces la asistență tehnică, alegeți Software-ul și asistența tehnică (TSS) Zebra. Iar dacă doriți ajutor la configurarea și configurarea sutelor de setări pe imprimantele ZC350 locale și la distanță, programul nostru de asistență la instalare și configurare (ICA) Select vă oferă suportul de care aveți nevoie.

SPECIFICAȚII

Specificațiiii standard

• Rezoluție de imprimare de 300 dpi (11,8 puncte/mm)
• 2 GB memorie flash
• Dimensiunea imaginii: 1006 x 640 pixeli
• Calibrarea automată a panglicii
• Conectivitate USB 2.0 și Ethernet 10/100
• Capacitate de 100 carduri, cu reglare automată a buncărului de intrare (30 mil )
• Buncăr de ieșire cu capacitate de 100 de carduri (30 mil)
• Capacitate de alimentare manuală a cardului cu ramă LED
• LCD grafic color
• 3 lumini tricolore pentru starea imprimantei
• Slot de blocare securizat Kensington®
• Imprimare etichetă NFC Touch Touch pentru ajutor online la imprimantă și acces la documentație
• Imprimantă autentificare gazdă
• Criptarea datelor
• Garanție limitată de trei ani pentru imprimantă și cap de imprimare

Specificațiiii de imprimare

• Transfer termic prin sublimare cu vopsea direct la metoda de imprimare a cardului
• Imprimare full color sau monocromă
• Imprimare pe o singură față și față-verso
• Imprimare de la margine la margine pe suport standard CR-80 Debitul de
imprimare (carduri pe oră) bazat pe imprimare în lot cu Conectivitate USB. Rețineți că orele pot varia în funcție de configurația computerului.
• 225 de cărți/oră YMCKO cu o singură față
• 150 de cărți/oră YMCKOK cu două
fețe • 1.000 de cărți/oră monocrom pe o singură față
• 500 de cărți/oră monocrom pe două fețe

Specificațiiii media

Specificațiiii consumabile:NOTĂ: Imprimanta ZC350 este proiectată să funcționeze numai cu panglici originale Zebra. Panglicile sunt incluse într-un cartuş reciclabil simplu de încărcat.
Descriere panglicăNumăr de imagini din cartuş
YMCKO*200
YMCKO*300
YMCKOK*200
½ YMCKO*400
½ YMCKOKO*250
YMCKLL*200
YMCPKO*200
Germania*200
Han*700
OMS*700
Negru Monocrom*2000
Monocrom negru1500
alb monocrom*1500
Roșu Monocrom1500
Albastru Monocrom1500
Monocrom auriu1500
Monocrom argintiu1500
 *Tehnologia inteligentă Zebra detectează și autentifică automat panglica
• Rola de curățare este inclusă cu fiecare panglică
• Două opțiuni de kit de curățare disponibile: alegerea dvs. dintre două (2) sau cinci (5) carduri de curățare cu alcool izopropilic (1.000 de imagini/card)Compatibilitate cu cardul:
NOTĂ: Pentru o calitate optimă a imprimării și performanța imprimantei, se recomandă utilizarea consumabilelor originale Zebra.
• Grosime card: 10-40 mil*
• Dimensiune card: CR80 ISO 7810 format ID-1, CR79*
• Material card: PVC și compozit PVC
• Spate adeziv și carduri din spate inscriptibile
*Notă: imprimarea color spot sau monocromă recomandată numai pe > Carduri groase de 20 mil și carduri CR79.

Caracteristici de funcționare

Temp. de operare15 ° C până la 35 ° C
Temp. stocare-5º C până la 70º C
Umiditatea de funcționare20% până la 80% fără condensare
Stocare media— Temperatura: 5°C până la 25°C
— Umiditate: 35% până la 65% fără condensare
Electric• Alimentare AC monofazată cu comutare automată
• Domeniu de funcționare: 90-132 VCA și 190-264 VCA RMS
• Domeniu de frecvență: 47-63 Hz
• Clasa A FCC

Caracteristici fizice

DimensiuniO singură față
10,2 in. H x 6,2 in. L x 15,1 in. L
258 mm H x 157 mm L x 383 mm D
Dublă
10,2 in. H x 6,2 in. L x 18,4 in. L
258 mm H x 157 mm L x 468 mm D
GreutateO singură față
8,8 lbs (4,0 kg)
Dual side
9,7 lbs (4,4 kg)

Capabilități de comunicații și interfețe

USB 2.0Standard
Ethernet 10/100 încorporatStandard
802.11acOpțional

Opțiuni și specificații de codare

• Codificator cu bandă magnetică – ISO 7811 (nou și precodificat; pistele 1, 2 și 3; coercivitate înaltă și scăzută; bandă în jos și în sus cu imprimante cu două fețe) 1 • MIFARE ISO 14443 A&B (13,56 MHz) combinat fără
contact codificator cu 1 slot SAM și suport opțional pentru citirea cardurilor iCLASS ISO 15693 și ISO 7816 și codificator de contact ISO 7816 cu certificare EMV nivel 1 și conformitate PC/SC 1, 2
• Stația de contact pentru carduri inteligente ISO 7816 pentru codificatori de contact externi terți 1
• Codificator RFID UHF EPCglobal Gen 2
1. Opțiuni de actualizare pe teren
2. Prox și iClass sunt standard la modelele NA și sunt disponibile ca upgrade în EMEA

Drivere de imprimantă

Certificat Microsoft
Windows
Windows Server 2008 (32 și 64 de biți),
Windows 7 (32 de biți și 64 de biți)
Windows 8 și Windows 8.1
(compatibil pe 32 de biți și 64 de biți)
Windows Server 2012 (64 de biți)
Windows 10 (32 de biți și 64 de biți)
Windows Server
Driverele Windows 2016 includ:
• Indicatori de stare a imprimantei cu coduri de culoare pentru operator
• Extragerea panoului negru și comenzi pentru
panouri de panglică speciale cu previzualizare a imaginii
• Utilitar de configurare pentru a limita accesul operatorilor pentru a modifica calitatea imaginii și setările imprimantei
• Configurarea avansată a imprimantei, setările de securitate
și capabilități de diagnosticare
LinuxUbuntu 16..X (64 de biți)
AppleMAC OS X 10.13.X (64 de biți)

Caracteristici opționale suplimentare

• Flapper card pentru imprimare față-verso*
• Coșul de respingere cu 10 carduri este standard cu imprimantele față-verso*
• Carcasă cu blocare*
*Opțiuni de actualizare pe teren

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts