Motoare de imprimare RFID ZE511/ZE521 – Misiunea critică nu tolerează compromisuri – nici motoarele de imprimare Zebra.

Liniile și echipamentele dvs. trebuie să fie fiabile 24/7/365, dar pentru performanță durabilă aveți nevoie de motoare de imprimare RFID robuste. Alegeți motoarele ZE511 și ZE521 de la Zebra, special concepute pentru a vă ușura munca și pentru a asigura continuitatea operațiunilor. Aceste motoare esențiale oferă codificare RFID avansată, imprimare rapidă, construcție durabilă din metal, caracteristici inovatoare și capabilități de avansare pentru utilizare îndelungată. Cu analize la bord și elemente de întreținere rapidă pentru maximizarea timpului de funcționare. Beneficiați de suita exclusivă de software Print DNA™ de la Zebra, lider în industrie, pentru configurare, gestionare, întreținere și securizare ușoară, la fața locului sau de la distanță. Avansați fără frică. Un motor de imprimare Zebra este alegerea sigură.

Inovația a sosit.

Extinderea seriei ZE500 Legacy.

Cu o serie avansată de imprimante ZE500, motoarele de imprimare ZE511R și ZE521R se bazează pe o moștenire durabilă și fiabilă, incorporând tehnologie RFID inovatoare, viteze de imprimare crescute, capacități de îmbunătățire a performanței și inteligență în continuă evoluție. Funcționalitățile suplimentare, precum ecranul tactil LCD color de 4,3 inchi, facilitează operațiile, oferind posibilitatea de a vizualiza starea imprimantei, de a efectua modificări rapide ale setărilor și de a accesa asistență.

ZEBRA RFID: TRANSFORMARE EFICIENTĂ

Imprimați și codificați eficient.

Cu modulul propriu RE40 Zebra, puteți imprima și codifica etichete RFID de 4 inchi cu ZE511 și etichete RFID de 6 inchi cu ZE521 pentru o vizibilitate extinsă și informații într-un mediu de afaceri competitiv. Accesați cu ușurință vrăjitorii RFID intuitivi prin intermediul ecranului pentru a începe.

Optimizați modulul dvs. RFID pentru automatizare.

Prin utilizarea tehnologiei exclusive de codificare adaptivă Zebra și a unor algoritmi noi, eliminăm liniile directoare complexe pentru a putea codifica cu precizie etichetele mai mici, aflate în proximitate strânsă.

Beneficiați de o flexibilitate sporită în media și de etichete de design pentru aplicația dvs., fără limitări. Calibrați automat RFID în doar câteva minute și integrați noi etichete fără a fi nevoie de teste preliminare. Pur și simplu calibrați și utilizați-le.

Conceput pentru a rezista.

Designul acoperit rezistă la condiții dificile.

ZE511 și ZE521 RFID oferă durabilitate robustă pentru a depăși limitele. Proiectate fără ventilatoare de răcire, dulapurile externe rezistente la pătrunderea resturilor și a apei sunt ideale în medii cu praf sau expuse stropirii cu apă.

Zebra Ze511/Ze521 Rfid

Unde poți folosi imprimantele Zebra ZE511/ZE521 RFID – Piețe și aplicații

 • Producție
 • Managementul depozitului
 • Retail
 • Sănătate

FIRMWARE

 • V53.17.24Z.exeLatest Version
  Download 5 MB
 • ZebraLink V53 MIB file for SNMPDevice management file for use with ZebraLink printers.  Download 43 KB
 • Firmware Download Utility (ZDownloader)A utility that uploads Printer OS (Firmware) and Service Packs to your printer.
  Download 22 MB
 • Zebra Setup Utilities pentru WindowsUtilitar recomandat de instalare și configurare a driverului (v1.1.9.1297).  Descărcați 12 MB
 • SISTEM DE OPERARE: Windows 11, Windows 10 (32 și 64 de biți), Windows Server 2016, Windows Server 2022, Windows Server 2019 (64 de biți)
 • Driver de imprimantă Windows v5Versiunea 5.1.17.7412
  Utilizați acest driver dacă trebuie să utilizați limbaje de comandă pentru imprimantă CPCL sau EPL.
  „ZDesigner Printer Driver” este compatibil cu ZebraDesigner 3 și versiunile anterioare.
  Versiunile SISTEMULUI DE OPERARE: Windows 10/11, Windows Server 2016/2019/2022 (consultați Notele de lansare pentru detalii)
  Descărcați 13 MB
 • OLE pentru POS de vânzare cu amănuntul (OPOS)Versiunea 1.14.1.143
  Utilizați acest driver pentru a dezvolta aplicații compatibile cu specificația Unified POS. Consultați notele de lansare pentru compatibilitatea imprimantei și cerințele de sistem.  Descărcați 7 MB
  SISTEM DE OPERARE: Windows 10, Windows 7, Windows 8.1

FONT

 • Fontul Swiss 721Instalarea acestui fișier de font vă va permite să imprimați fontul Swiss 721.  Descărcați 1 MB
  SISTEM DE OPERARE: Fără OS

EXEMPLE

 • wml-examples.zipExemple WML personalizabile pentru panoul frontal: creați meniuri personalizate pentru imprimantă  Descărcați 3 KB
  SISTEM DE OPERARE: Fără OS

DEPĂȘEȘTE LIMITELE. IMPRIMARE/CODIFICARE RFID CONTINUU PENTRU OPERAȚIUNILE ESENȚIALE.

ALEGE MODELUL POTRIVIT: ZE511R, ZE521R

Îmbunătățește această activitate pentru a fi mai eficientă.

Imprimanta se distinge prin vitezele de imprimare ridicate și calitatea remarcabilă a printurilor.

Mențineți liniile în mișcare rapidă cu cele mai bune viteze de imprimare din clasă, până la 18 inchi pe secundă. Pentru cazurile de utilizare de 203 dpi care imprimă mai rapid de 14 ips, selectați capul de imprimare de mare viteză opțional. Pentru o rezoluție de imprimare premium, alegeți opțiunea 600 dpi.

Ușor de întreținut și de întreținere

Anticipați cerințele de întreținere pentru a reduce perioadele de nefuncționare.

Folosiți analize integrate pentru a prognoza și planifica întreținerea necesară, evitând astfel oprirea neplanificată a echipamentului. Realizați diagnosticarea și înlocuirea la distanță a unității modulare cu durată lungă de viață, utilizând doar trei șuruburi pentru service offline, astfel menținând eficiența proceselor de lucru.

Designul nou al capului de imprimare optimizează procesul de înlocuire.

ZE511 și ZE521 au un design îmbunătățit al capului de imprimare cu soclu, care elimină instrumentele cu urechea de eliberare rapidă. Scoateți cu ușurință toate cele trei role, prindeți și dezlipiți în câteva minute din partea din față a motorului de imprimare, fără a fi nevoie să scoateți unitatea din sistemul de imprimare și aplicare.

Interior spațios și detalii bine gândite

Elementele de fixare capturate elimină pierderea hardware-ului. Accesați rapid componente interne printr-un sistem de cușcă cu balamale care se deschide generos pentru o întreținere rapidă și simplă, proiectat cu și mai mult spațiu de lucru interior.

Descoperiți serviciile de imprimare gestionată (MPS) cu asigurare.

Doriți să aveți control și vizibilitate asupra imprimantelor dvs. cu ajutorul serviciilor de management pentru imprimante (MPS)? Imprimantele termice Zebra, inclusiv ZE511 și ZE521, oferă soluții eficiente. Acestea sunt create pentru rezistență și furnizează funcționalități inovatoare pentru gestionarea la distanță, analiză și securitate, făcându-le alegerea ideală pentru MPS. Cu suită de instrumente software Print DNA, furnizorul dvs. Zebra MPS poate gestiona și optimiza imprimantele de la distanță, monitorizând și automatizând reîncărcarea consumabilelor și asigurând securitatea. Acest lucru vă permite să reduceți costurile operaționale și să minimizați volumul de muncă al departamentului IT.

Angajează-l pe termen lung.

Concentrat pe viitor pentru a se adapta nevoilor în schimbare ale afacerii dumneavoastră.

Imprimantele ar trebui să faciliteze operațiunile dvs., nu să le îngreuneze.

Eliminați bătăile de cap cu ZE511 și ZE521, proiectate pentru a gestiona tehnologia viitorului. Cu suita avansată de software Print DNA, aceștia oferă avantajele necesare pentru a dezvolta afacerea dvs.

Optimizați performanța cu suită software inovatoare. Evitați compromisurile.

Ușor de implementat, folosit, administrat și securizat.

Incorporând suita inovatoare de software Print DNA de la Zebra, alimentată de sistemul de operare Link-OS, ZE511 și ZE521 sunt extrem de ușor de integrat, utilizat, gestionat și securizat. Acestea pot fi implementate oriunde cu instrumente de configurare, vrăjitori și capabilități de emulare. Ecranul tactil color generos și interfața intuitivă fac configurarea și operarea simplă, fără a fi necesară o pregătire extensivă. Starea dispozitivului poate fi vizualizată rapid din orice unghi, datorită ecranului rotativ și localizat de la distanță de până la doi metri, pentru o accesibilitate convenabilă.

Eficientizați configurarea.

Furnizați rapid imprimante prin oglindire utilizând o unitate flash USB pentru firmware, fișiere încorporate și setări. Sau configurați-le folosind un dispozitiv mobil și utilitarele dedicate de configurare a imprimantelor Zebra.

Conectați-vă prin comunicare eficientă.

Conectați dispozitivele ZE511 sau ZE521 la rețelele existente, fie cu fir, fie fără fir, sau conectați-le direct la un PC. Fiecare dispozitiv ZE511 și ZE521 dispune de porturi USB, Serial, Ethernet, un port USB Host dual și Bluetooth® 4.1. Opțional, puteți adăuga un card de comunicație intern pentru wireless 802.11 a/c sau Ethernet. Cu funcția de Print Touch (NFC) inclusă, puteți asocia și imprima de pe un dispozitiv mobil compatibil atingând pur și simplu ZE511 sau ZE521.

Optimizați, remediați și supravegheați – Toate de la un singur punct.

Cu Printer Profile Manager Enterprise de la Zebra, inclus în Print DNA, puteți gestiona eficient motoarele de imprimare din rețea de la distanță. Interfața intuitivă bazată pe browser vă oferă o imagine de ansamblu rapidă a stării, vă ajută să identificați și să rezolvați problemele într-un timp cât mai scurt posibil, și vă permite să efectuați actualizări și întreținere.

Securitate excelentă, liniștea imprimantei.

Riscurile de securitate sunt reale și costisitoare. Punctele finale devin ținte populare, inclusiv imprimante termice în rețea și motoarele de imprimare. Protejați-vă de atacurile cibernetice cu PrintSecure de la Zebra, parte din Print DNA. Utilizați-l pentru a vă configura cu ușurință imprimantele prin conexiuni securizate, identificând vulnerabilități, blocând accesul neautorizat și detectând evenimente înainte ca acestea să aibă loc.

SPECIFICAȚII

RFID

• Suportă etichete compatibile cu protocoalele UHF EPC Gen 2 V2, ISO/IEC 18000-63 și RAIN RFID 
• Imprimă și codifică etichete cu un pas minim de 0,6 in./16 mm
• Tehnologia de codificare adaptivă simplifică configurarea RFID și elimină liniile directoare complexe de plasare RFID
• Instrumentele de monitorizare RFID urmăresc performanța RFID
• Certificate la nivel global în peste 70 de țări pentru RFID pentru a sprijini implementările multinaționale
• Jurnalul RFID înregistrează toate datele RFID cu marcaje de timp, asigurând trasabilitate completă
• Comenzile RFID ZPL asigură compatibilitate cu imprimantele RFID existente Zebra
• Suport pentru industrie Serializare standard bazată pe cip multi-furnizor (MCS)
• Cititor/Codor RFID Zebra RE40 integrat

Specificațiiii standard

• Metode de imprimare: transfer termic și imprimare termică directă
• Orientare: dreapta sau stânga
• Ecran tactil color de 4,3 inchi cu meniu intuitiv pentru operare și setări rapide 
• Construcție industrială integral din metal
• Comunicații: USB 2.0, RS-232 Serial, 10/100 Ethernet, Bluetooth 4.1, USB dublu gazdă, interfață aplicator
• Senzori media reflectorizante reglabili cu transmisie
• Cap de imprimare cu film subțire cu eliberare rapidă cu E3 Element Energy Equalizer pentru o calitate superioară a imprimării
• Ceas în timp real
• Ecran rotativ
• Zebra Designer Essentials
• Certificat ENERGY STAR
• PDF Direct

Specificațiiiile imprimantei

RezoluţieZE511: 203 dpi/8 puncte pe mm
300 dpi/12 puncte pe mm (opțional)
600 dpi/24 puncte pe mm (opțional)ZE521: 203 dpi/8 puncte pe mm
300 dpi/12 puncte pe mm (opțional)
Memorie512 MB SDRAM, 512 MB Flash
Lățimea maximă de imprimareZE511: 4,09 in./104 mm
ZE521: 6,6 in./168 mm
Viteza maximă de imprimareZE511: 18 ips/457 mm pe secundă la 203 dpi 2
 14 ips/356 mm pe secundă la 300 dpi
6 ips/152 mm pe secundă la 600 dpiZE521: 14 ips/356 mm pe secundă la 203 dpi
12 ips/305 mm pe secundă la 300 dpi
Senzori mediaTransmisiv și reflectorizant
Lungime de imprimareLungime maximă de imprimare continuă
ZE511: 203 dpi: 150 in./3801 mm
300 dpi: 100 in./2540 mm
600 dpi: 50 in./1270 mmZE521: 203 dpi: 150 in./3801 mm
300 dpi: 100 in./2540 mm

Caracteristicile media

Lungimea minimă a etichetei și a căptușeliiZE511:
• Mod aplicator, backfeed activat: 0,50 in./12,7 mm
• Modul aplicator, backfeed oprit: 0,25 in./6,4 mm
• Modul stream: 0,25 in./6,4 mm
• Modul rewind: 0,25 in./6,4 mm „loose” buclă”
• Modul Tear-off, backfeed activat: 0,50 in./12,7 mm
• Modul Tear-off, backfeed oprit: 0,25 in./6,4 mmZE521:
• Mod aplicator, backfeed activat: 3,0 in./76,2 mm
• Modul aplicator, backfeed oprit: 1,0 in./25,4 mm
• Mod rewind: 1,0 in./25,4 mm „buclă liberă”
• Modul Tear-off, backfeed activat : 3,0 in./76,2 mm
• Modul Tear-off, backfeed off: 1,0 in./25,4 mm
Lățimea mediaZE511: .625 in./16 mm – 4,5 in./114 mmZE521: 3 in./76 mm – 7,1 in./180 mm
GrosimeZE511: 0,0053 in./0,135 mm până la 0,010 in./0,254 mm
ZE521: 0,003 in./0,076 mm până la 0,012 in./0,305 mm
Tipuri mediaMarcaj continuu, tăiat sau negru

Caracteristicile panglicii

Lungime standard1.968 ft./600 m
LăţimeZE511: 1 in./25,4 mm până la 4,2 in./107 mm
ZE521: 3 in./76 mm până la 7,1 in./180 mm
Core ID1 in./25,4 mm ID

Caracteristici de funcționare

De mediuTemperatura de funcționare: 0°C până la 40°C
Umiditate de funcționare: 20% până la 95% RH fără condensare
Temperatura de depozitare/transport: -40°C până la 71 °C
Umiditate de depozitare: 5% până la 95% RH fără condensare
ElectricSursă de alimentare universală cu corecție a factorului de putere 90–264 VAC, 47–63 Hz
Avizele agenției• Aprobari standarde: IEC 62368-1; EN 55032, Clasa A; EN 55035; EN 61000-3-2, 3-3
• Marcaje ale produselor, dar fără a se limita la: cTUVus; CE; FCC A; ICES-003; VCCI; RCM; CCC; EAC; Marca S; KCC; BSMI; India-BIS; În metrou; Energy Star

Caracteristici fizice

AdâncimeZE511: 14,9 in./379 mm
ZE521: 17,2 in./438 mm
LăţimeZE511: 9,6 in./245 mm
ZE521: 9,6 in./245 mm
ÎnălţimeZE511: 11,8 in./300 mm
ZE521: 11,8 in./300 mm
GreutateZE511: 34 lbs/15,4 kg
ZE521: 38 lbs/17,3 kg

Opțiuni și accesorii

Comunicare• Card opțional cu port paralel
• Card opțional Wi-Fi™ și Bluetooth 802.11ac dual band
• Card opțional Ethernet 10/100
Accesoriii• Kit de extensie pentru bară de exfoliere
• Kit de extensie și montare pentru interfața utilizator

Firmware

ZBI 2.0 — Limbajul de programare puternic opțional, care permite imprimantelor să ruleze aplicații autonome, să se conecteze la periferice și multe altele.
ZPL și ZPL II — Zebra Programming Language oferă formatare sofisticată a etichetelor și control al imprimantei și este compatibil cu toate imprimantele Zebra.

Simbolurile codurilor de bare

Raporturi coduri de bare : 2:1, 7:3, 5:2 și 3:1
Coduri de bare liniare : Cod 11, Cod 39, Cod 93, Cod 128 cu subseturile A/B/C și coduri de caz UCC, ISBT-128, UPC -A, UPC-E, EAN-8, EAN-13, UPC și EAN extensii cu 2 sau 5 cifre, Plessey, Postnet, Standard 2-of-5, Industrial 2-of-5, Interleaved 2-of-5 , Logmars, MSI, Codabar și Planet Code
2D Codes de bare : Codablock, PDF417, Code 49, DataMatrix, MaxiCode, QR Code,  TLC 39, MicroPDF, RSS-14 (și compozit), Aztec

Fonturi și grafică

Soluție de imprimare Zebra Global , care include fonturi Unicode™
Swiss 721 standard
Fonturile Bitmap A la H și simbolurile GS sunt extensibile de până la 10 ori, independente de înălțime și lățime
. -independent de punct, înălțime și lățime IBM® Code Page 850 Caractere internaționale Suport firmware pentru fonturi TrueType™ descărcabile Fonturi suplimentare disponibile Suportă fonturi și grafice definite de utilizator, inclusiv sigle personalizate

Consumabile certificate Zebra în mod constant excepționale

Consumabilele de imprimare pot afecta orice, de la durata de viață a capului de imprimare la eficiența operațională. De aceea, proiectăm, producem și pretestăm riguros propria noastră linie de consumabile de imprimare termică pentru a asigura performanță constantă și optimizată a imprimantei dvs. Zebra. Oferim cea mai largă selecție de etichete și etichete RFID în stoc pentru aplicații de uz general, avansate și de specialitate, într-o varietate de dimensiuni și materiale, folosind incrustații de la producători de top.

Serviciu atunci când aveți nevoie

Investiți în imprimantele Zebra pentru a vă servi mai bine clienții și pentru a crește eficiența operațională. Acum, puteți asigura performanțe previzibile și puteți elimina cheltuielile de reparații nebugete cu Zebra OneCare™. 
Beneficiați de asistență tehnică de neegalat direct de la Zebra, precum și de servicii complete de reparații, inclusiv daune accidentale și timpi de reparare definiti. Iar serviciile de vizibilitate Zebra oferă informații în timp real despre informațiile operaționale ale imprimantei de care aveți nevoie pentru a crește disponibilitatea imprimantei și pentru a optimiza utilizarea în fluxurile dvs. de lucru.

Servicii recomandate

Zebra OneCare Select™Acoperire cuprinzătoare, inclusiv capete de imprimare, uzură normală și spargere accidentală
Acces prioritar Asistență tehnică în direct 24×7 și actualizări software
Înlocuire anticipată și livrare rapidă (Înlocuire dispozitiv în ziua următoare)
Punere în funcțiune standard
Asistență pentru autorizarea de returnare a materialelor (RMA) online
Zebra OneCare Essential™Acoperire cuprinzătoare, inclusiv capete de imprimare, uzură normală și spargere accidentală
Acces prioritar Asistență tehnică în timp reală 8×5 și actualizări software
Timp de executie pentru reparații la depozit de trei zile plus transport gratuit la retur la sol
Asistență pentru autorizarea de returnare a materialelor online (RMA)

Note de subsol

1. Disponibil numai pentru modelul ZE511
2. Viteza maximă de imprimare este de 18 ips/457 mm pe secundă la 203 dpi în modul termic direct. Viteza maximă de imprimare este de 14 ips/356 mm pe secundă la 203 dpi în modul de transfer termic.
3. Conține UFST® de la Agfa Monotype CorporationPentru o calitate optimă a imprimării și o performanță optimă a imprimantei, utilizați consumabile Zebra originale.Specificațiiiile pot fi modificate fără notificare.

Print DNA Software

Această imprimantă este susținută de suita noastră de capabilități software Print DNA pentru a vă pune imprimanta să funcționeze rapid și în siguranță și pentru a permite imprimantei să evolueze în funcție de nevoile dvs. de afaceri. Caracteristicile ADN de imprimare pot varia în funcție de model, iar unele funcții pot necesita o licență. 

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts