Zebra Zq511/Zq521 Rfid

IMPRIMANTE MOBILE RFID ZQ511/ZQ521 – IMPRIMARE RFID UHF LA CERERE, DIN MERS, CONCEPUTĂ PENTRU CELE MAI DURE MEDII

Seria ZQ500 de la Zebra tocmai a devenit mai dura. Imprimantele premium ZQ511 și ZQ521 – ambele disponibile în modele RFID – îmbină cea mai bună imprimare mobilă din clasă cu un design de calitate militară, care este rezistent la maximum. Imprimați și codificați etichete RFID cu frecvență ultra înaltă (UHF) la cerere, oriunde. Experimentați o durabilitate extremă. Proiectate pentru condiții dure și solicitante de interior și exterior, aceste imprimante pot rezista la căderi semnificative, strângeri, accidente și extreme de mediu care sunt comune în locurile de muncă mobile. Caracteristicile suplimentare, durabilitatea sporită și capacitatea de neegalat a bateriei înseamnă că această imprimantă va funcționa la fel de mult și de mult ca tine.

IMPRIMAȚI TOTUL: CHITANȚE, ETICHETE ȘI ETICHETE RFID

RFID la cerere, la fața locului

Optimizate pentru imprimarea la cerere a chitanțelor în lățimi de imprimare de 3 in./72 mm și 4 in./104 mm, imprimantele RFID ZQ511 și ZQ521 imprimă, de asemenea, o varietate de etichete, inclusiv etichete RFID UHF pentru toate nevoile dvs. de urmărire. 

Zebra este lider în industria mobilității RFID cu imprimante mobile ca parte a portofoliului său cuprinzător RFID, ajutându-vă să reduceți erorile și să imprimați și să codificați etichete RFID din mers.

Calibrați automat mediile RFID cu tehnologia de codificare adaptivă Zebra.

GREU. DE ÎNCREDERE. CONSTRUIT PENTRU A REZISTA.

Cele mai robuste imprimante de pe piață

Ai nevoie de o imprimantă mobilă care poate face față abuzurilor grave. Proiectate și certificate pentru a îndeplini standardul MIL-STD 810G pentru cădere și șocuri, și testate la cădere în conformitate cu specificațiile IEC68-2-32 pentru a gestiona 1300 de căderi de la 3,3 ft./1 m, imprimantele RFID ZQ511 și ZQ521 pot rezista la mai mult decât mobilul mediu. imprimanta.

Protecția împotriva pătrunderii solide și lichide nu este o problemă cu un rating IP54 imediat scos din cutie, fără a fi nevoie de o carcasă de protecție.

Dacă acest lucru nu este suficient pentru a vă convinge că acestea sunt imprimante mobile ultra-rezistente, oferim și o carcasă exoschelet opțională care mărește testarea standard de cădere de la 6,6 ft. la 10 ft. și îmbunătățește ratingul IP la IP65.

Construit să reziste

Noua supramulare ajută la creșterea longevității și menține seria dumneavoastră ZQ500 RFID să arate bine pe toată durata de viață a imprimantei.

Zebra Zq511/Zq521 Rfid,Zebra Zq511 Rfid,Zebra Zq521 Rfid

Unde poți folosi imprimantele Zebra ZQ511/ZQ521 RFID – Piețe și aplicații

Transport si Logistica

 • Etichetare la nivel de palet 
 • Munca de teren 
 • Livrare directă în magazin 
 • Etichetarea bagajelor companiei aeriene 
 • Poștă și colet

Producție/Depozitare

 • Etichetarea activelor 
 • Munca de teren 
 • Livrare directă în magazin 
 • Etichetare la nivel de palet 
 • Etichetare de ambalare/înscenare/cross-docking

Guvern

 • Urmărirea pieselor 
 • Gestionarea activelor 
 • Logistica apărării
 • Conformitatea cu reglementările privind cannabisul

Comerț cu amănuntul și ospitalitate

 • Etichetarea excepțiilor RFID în magazin 
 • Faceți clic și colectați imprimarea etichetelor 
 • Trasabilitatea lanțului de aprovizionare cu alimente

Sănătate

 • Gestionarea activelor 
 • Urmărirea specimenului 
 • Inventarul farmaciei

Coming soon!

Coming soon!

 • Printer OS v91.21.20Z (released November 17, 2022)Link-OS v6.7 for ZQ511, ZQ521 and RFID versions of these printers.  Download 26 MB
 • Factory Installed Printer EmulationsPrinter Emulations are on-printer apps that allow this printer to use a variety of printer command languages.
  Use only on printers that have been updated to Link-OS v6.6  Download 12 MB
 • Zebra Link-OS v6.7 MIB file for SNMPDevice management file for use with Link-OS printers.  Download 290 KB
 • Firmware Download Utility (ZDownloader)A utility that uploads Printer OS (Firmware) and Service Packs to your printer.
  Download 22 MB
 • ZDesigner v. 8 Driver for WindowsDriver version: 8.6.5.26125
  Recommended driver for use with ZebraDesigner 3.
  Supports current Zebra printers (ZPL printer command language/printers running Link-OS).  Download 28 MB
  OPERATING SYSTEM: Windows 10 (32 and 64 bit), Windows 11, Windows Server 2016, Windows Server 2022, Windows Server 2019 (64 bit)
 • Zebra Setup Utilities for WindowsRecommended driver installation and configuration utility (v1.1.9.1297).  Download 12 MB
  OPERATING SYSTEM: Windows 11, Windows 10 (32 and 64 bit), Windows Server 2016, Windows Server 2022, Windows Server 2019 (64 bit)
 • Windows Printer Driver v5Version 5.1.17.7412
  Use this driver if you need to use either CPCL or EPL printer command languages.
  ‘ZDesigner Printer Driver’ is compatible with ZebraDesigner 3 and prior versions.
  OPERATING SYSTEM versions: Windows 10/11, Windows Server 2016/2019/2022 (see Release Notes for details)
  How To Install Driver V5  Download 13 MBView Release Notes
 • OLE for Retail POS (OPOS)Version 1.14.1.143
  Use this driver to develop applications that are compatible with the Unified POS specification. See the release notes for printer compatibility and system requirements.  Download 7 MB
  OPERATING SYSTEM: Windows 10, Windows 7, Windows 8.1

INSTRUMENTE DE DEZVOLTARE

IMPRIMARE MOBILĂ ROBUSTĂ ȘI FIABILĂ PENTRU CELE MAI DIFICILE LUCRĂRI.

ALEGE MODELUL POTRIVIT: ZQ511 RFID, ZQ521 RFID

PUTERE, FUNCȚIONALITATE ȘI PERFORMANȚĂ PREMIUM DIN MERS

Optimizați-vă calitatea și puterea imprimării

Calitatea și performanța constantă a imprimării sunt esențiale. Noul cap de imprimare și mecanism de imprimare, precum și noul procesor și memorie adăugată, îl oferă. Mențineți-vă angajații la sarcină și la program cu canalul secundar de comunicare Bluetooth al seriei ZQ500 RFID. Trimiteți lucrările de imprimare către imprimantă printr-un canal, în timp ce un al doilea canal realizează funcții suplimentare, cum ar fi gestionarea dispozitivelor.

Îmbunătățiți vitezele de imprimare (5+ inci pe minut) cu funcția „mod ciornă” pentru imprimarea numai text. Faceți mai multe cu o singură încărcare a bateriei cu tehnologia Power Smart Print Technology™ patentată de la Zebra, care oferă exact cantitatea de energie necesară pentru imprimare de cea mai înaltă calitate. Și, experimentați o calitate constantă a imprimării, chiar și la temperaturi calde și reci, cu compensarea îmbunătățită a temperaturii.

Consolidați-vă echipa să facă mai mult

Bateria PowerPrecision+ de mare capacitate de 3250 mAh a imprimantelor RFID ZQ511 și ZQ521 alimentează echipa dumneavoastră – chiar și în timpul celui mai lung schimb. Imprimanta economisește, de asemenea, durata de viață a bateriei prin intrarea în modul repaus atunci când nu este utilizată, apoi se trezește automat când este trimisă o lucrare de imprimare.

Rămâneți conectat peste tot

Cu suport pentru Wi-Fi 802.11ac și cele mai recente protocoale de securitate ale acestuia, plus Bluetooth Classic și Low Energy, lucrătorii dvs. pot conta pe conexiuni incredibil de rapide și sigure. Utilizați radioul dual pentru a opera simultan 802.11ac și Bluetooth pentru o conectivitate suplimentară.


UȘOR DE OPERAT ȘI GESTIONAT

Nu este nevoie de manual

Imprimantele din seria ZQ500 RFID sunt concepute pentru a fi folosite de oricine. Interfața simplă de utilizator previne modificări accidentale ale setărilor imprimantei. Butoanele mari măresc precizia pentru mâinile și degetele înmănuși. Încărcarea ușoară a materialelor media reduce timpul petrecut pentru schimbarea consumabilelor.

Simplu de gestionat

Duceți-vă capabilitățile de imprimare la un nou nivel cu suita puternică Print DNA de la Zebra de instrumente de productivitate, management, dezvoltare și vizibilitate. Transformând imprimantele din interior, soluția noastră vă permite să configurați, să gestionați și să întrețineți cu ușurință imprimantele Print DNA oriunde pe glob. Analizați imprimantele în timp real, automatizați procesele, gestionați setările de securitate și multe altele.

Obțineți vizibilitate și gestionați-vă imprimantele Bluetooth din seria ZQ500 RFID în interior sau în exterior, cu gestionarea Bluetooth de la Zebra. Folosind SOTI® MobiControl® sau Printer Profile Manager Enterprise de la Zebra și un computer mobil Android TM ca gateway, puteți gestiona setările imprimantei, puteți vizualiza starea în timp real, puteți descărca și prelua conținut de la imprimante și chiar să actualizați sistemul de operare.


CONSUMABILE, SERVICE ȘI SUPORT

Consumabile certificate Zebra

O soluție RFID de succes necesită o etichetă termică și o inlay de înaltă performanță. Zebra este expertul tău de încredere în toate aspectele legate de RFID. Oferim soluții RFID end-to-end – inclusiv etichete și etichete RFID pre-testate realizate cu materialele și adezivii potriviti, împreună cu incrustații și cipuri de cea mai înaltă performanță – personalizate pentru aplicația dvs. Alegeți din cea mai largă selecție de articole în stoc, gata de expediere în 24 de ore sau putem produce o soluție care să îndeplinească cerințele aplicației dumneavoastră. Maximizați beneficiile RFID în întreaga companie cu etichetele Zebra RFID.

Serviciu atunci când aveți nevoie

Investiți în imprimantele Zebra pentru a vă servi mai bine clienții și pentru a crește eficiența operațională. Acum, puteți asigura performanțe previzibile și puteți elimina cheltuielile de reparații nebugetate cu Zebra OneCare. Beneficiați de asistență tehnică de neegalat direct de la Zebra, precum și de servicii complete de reparații, inclusiv daune accidentale și timpi de reparare definiti. Iar serviciile de vizibilitate Zebra oferă informații în timp real despre informațiile operaționale ale imprimantei de care aveți nevoie pentru a crește disponibilitatea imprimantei și pentru a optimiza utilizarea în fluxurile dvs. de lucru.

A adăugat liniște sufletească

Obțineți protecție sporită cu garanția standard de doi ani a imprimantelor RFID ZQ511 și ZQ521, făcând achiziția dvs. o investiție și mai bună.

FACEȚI MUNCA MAI UȘOARĂ CU ACCESORII

Înarmați-vă echipele pentru a face mai mult cu accesorii care ușurează munca. De la alimentare și încărcare până la suporturi pentru vehicul și opțiuni de protecție, suporturi și multe altele, vă rugăm să consultați Ghidul de accesorii pentru imprimantă mobilă, găsit pe Zebra.com, pentru a vedea toate accesoriile din seria ZQ500 RFID.

Adaptoare

Adaptor CA: Conectați adaptorul CA la imprimanta dvs. din seria ZQ500 și la priza de perete pentru a încărca bateria PowerPrecision+ a imprimantei în timp ce vă aflați în imprimantă. Imprimanta poate imprima chitanțe și etichete și poate îndeplini alte funcții în timpul încărcării.

Conectați imprimanta din seria ZQ500 (sau suportul de încărcare) la sursa de curent alternativ pentru a încărca bateria internă a imprimantei.

Adaptor pentru vehicul de încărcare dublă: Încarcă simultan o imprimantă din seria ZQ500 și un computer mobil TC70 sau TC75 prin intermediul adaptorului de alimentare pentru bricheta vehiculului.

Leagăn pentru vehicul

Conectați și încărcați o singură imprimantă din seria ZQ500 pe o masă/blat sau montați într-un vehicul/pe un stivuitor. Trebuie să fie comandat cu un adaptor pentru brichetă pentru vehicul sau un adaptor de curent alternativ. Îndeplinește gradul IP43 pentru protecție suplimentară împotriva pătrunderii lichidelor și solidelor.

Compatibil cu imprimantele din seria ZQ500 cu sau fără baterie extinsă și cu sau fără exoschelet. 

Poate fi montat cu brațul de montare RAM. Necesită un driver specific pentru conectarea prin USB.

Centrală electrică cu 4 sloturi

Se andocă și se încarcă până la patru imprimante din seria ZQ500 simultan. Suportă imprimante în exoschelet și cu / fără baterie extinsă. Sursa de alimentare este livrată cu stația de alimentare cu 4 sloturi.

Sursa de alimentare 12-24V DC

Sursa de alimentare de 12-24 V CC încarcă imprimanta din seria ZQ500 prin intermediul adaptorului de alimentare deschis pentru vehicul sau a brichetei vehiculului. Se conectează la mufa tip cilindru de pe imprimantă sau pe suportul de încărcare al imprimantei vehiculului/un singur slot.

Încărcătoare de baterii

Încărcător de baterie cu 3 sloturi

Conectați și încărcați până la trei baterii de imprimantă PowerPrecision+ Li-Ion seria ZQ500 simultan. Încărcătorul de baterie cu 3 sloturi este livrat cu o sursă de alimentare și un cablu de linie.

Încărcător de baterie cu 1 slot

Se andocează și se încarcă o singură baterie de imprimantă PowerPrecision+ Li-Ion din seria ZQ500. Sursa de alimentare integrata. Se livrează cu cablu de linie.

Exoschelet

Măriți specificația de cădere la 3m/10′, etanșează porturile și crește la gradul IP65 pentru medii de utilizare extremă. Poate fi folosit cu baterii unice și extinse, stație de alimentare pentru imprimantă cu 4 sloturi și suport de încărcare cu un singur slot.

SPECIFICAȚII

Caracteristici RFID

• Suportă etichete compatibile cu protocoalele UHF EPC Gen 2 V2, ISO/IEC 18000-63 și RAIN RFID
• Tehnologia de codificare adaptivă simplifică configurarea RFID și elimină liniile directoare complexe de plasare RFID
• Instrumentele de monitorizare RFID urmăresc performanța RFID
• Comenzile RFID ZPL asigură compatibilitate cu imprimante Zebra RFID existente
• Suport pentru serializarea bazată pe cipuri (MCS) standard multi-vendor
• Suportă blocarea permanentă a memoriei utilizator compatibilă cu ATA Spec 2000
• Cititor/Coder RFID integrat
• Imprimă și codifică etichete cu un pas minim de 16 mm

Specificațiiii standard

• Conectivitate Android, Apple iOS, Windows® Mobile
• Specificațiiie Bluetooth 4.1 EDR + LE
• WLAN 802.11ac
• Roaming rapid 802.11r acceptat
• 3250 mAh PowerPrecision+ (Li-Ion recuperabil, reîncărcabil)
• Porturi USB On-The-Go (cu opțional eliberarea tensiunii)
• Tehnologia Power Smart Print—anticipează imprimarea viitoare pentru a optimiza consumul de baterie și viteza de imprimare
• Imprimare termică directă a codurilor de bare, text și grafice
• Clasament IP54 pentru protecție împotriva pătrunderii solide și lichide
• Certificat MIL-STD 810G pentru căderi și șocuri
• Toleranță la căderi multiple de la 6,6 ft./2 m pe beton
• Testare la scădere conform specificațiilor IEC68-2-32 cu 1300 căderi libere de la 3,3 ft./1 m
• LCD simplu, ușor de citit, cu pictograme mari pentru starea bateriei și wireless
• Bară de rupere cu două fețe care permite rupturi curate în orice direcție
(nu este disponibilă cu SKU-uri fără căptușeală)
• Suportă imprimare verticală și orizontală
• Imprimanta poate fi utilizată în orice direcție orientare
• Încărcare centrală, reglabilă pentru lățimi variabile a rolei
• Design „Clamshell” pentru o încărcare ușoară a suporturilor
• Contor de etichetă
• Suport XML
• Fonturi fixe și scalabile rezidente
• Senzori de marcare a media utilizând senzori de poziție centrală fixă
​​(Notă: modelele RFID nu acceptă detectarea golurilor .)
• Modul de compensare a temperaturii la rece – optimizează/echilibrează vitezele de imprimare pentru a permite o performanță mai bună de imprimare la temperaturi mai scăzute
• Conectori PPME, Mirror, SNMP, WebServer, AirWatch® și Soto și
Wavelink Avalanche®
• Suport NTP (Network Time Protocol) prin Wi-Fi
• Suportat modul Sleep. Wake on Bluetooth, Wi-Fi and Touch
• Ceas în timp real (RTC) acceptat pentru certificatele de marcare a timpului numai în SKU-uri WLAN
• Legături coduri QR către pagini de ajutor bazate pe web; nu este afișat pe LCD
• Zebra® Print Touch simplifică împerecherea Bluetooth și lansează pagini web cu dispozitive compatibile Near Field Communication (NFC)

Caracteristici fizice

DimensiuniZQ511 : 5,9 in. L x 4,7 in. L x 2,4 in. H
150 mm L x 120 mm L x 62 mm H
ZQ521 : 6,2 in. L x 6,1 in. L x 2,6 in. H
158 mm L x 155 mm L x 67 mm H 
Greutate cu baterieZQ511 : 1,39 lbs/0,63 kg
ZQ521 : 1,73 lbs/0,79 kg

Specificațiiiile imprimantei

Sistem de operareLink-OS®
RezoluţieRezoluție de 203 dpi (8 puncte pe mm)
Memorie256 MB RAM; 512MB Flash (standard)
8MB RAM; 64 MB Flash (disponibil pentru utilizator)
Lățimea maximă de imprimareZQ511 : 2,83 inchi/72 mm
ZQ521 : 4,09 inchi/104 mm
Viteza maximă de imprimare   Până la 5 inchi/127 mm pe secundă (cu modul Draft activat)
Senzori mediaDetecția suportului de marcaj negru folosind senzori de poziție centrală fixă
Lungime de imprimare Maxim: 39 inchi.
PutereBaterie PowerPrecision+ Li-Ion de 3250 mAh (nominal), detașabilă, reîncărcabilă, cu baterie extinsă opțională de 6500 mAh

Caracteristicile media

Lățimea minimă / maximă a suportuluiZQ511 : 1,38 in./35 mm până la 3,15 in./80 mm+1 mm
ZQ521 : 2,0 in./50,8 mm până la 4,45 in./113 mm+1 mm
Dimensiunea maximă a rolului de suport mediaZQ511 : 2,0 in./51 mm
ZQ521 : 2,24 in./57 mm
Grosimea maximă a suportului0,0063 in. (0,1600 mm) pentru etichete și 0,0055 in.
(0,1397 mm) pentru etichetă/chitanță
Grosimea minimă a suportului0,05842 mm (0,0023 inchi) pentru toate mediile
Tipuri mediaEtichetă RFID cu marcaj negru, chitanță, etichetă

Notă: ZQ511R/ZQ521R necesită medii RFID cu semne negre și nu acceptă detectarea golurilor

Caracteristici de funcționare

Mediu inconjuratorTemperatura de funcționare: -20°C până la 55°C
Umiditate de funcționare: 10% până la 90% fără condensare
Temperatura de încărcare: 30°C până la 40°C
Leagăn Temperatura: 0°C până la 50°C
Temperatura de depozitare: -30°C până la 66°C
Umiditate de depozitare: 10% până la 90% fără condensare
Avizele agențieiEmisii: FCC Partea 15, Subpartea B, EN55022 Clasa B, EN55024, ICES-003, EN55032 și EN301489
SecuritateSuportul FIPS este disponibil gratuit ca descărcare a sistemului de operare pentru imprimantă. Vă rugăm să contactați reprezentantul dvs. de vânzări Zebra pentru mai multe informații

Firmware

Limbaje de programare CPCL și ZPL®ZBI 2.x™ — limbaj de programare puternic care permite imprimantelor să ruleze aplicații autonome, să se conecteze la periferice și multe altele

Opțiuni

• Codare non-RFID
• Imprimare fără liner (numai cu rolă din silicon)

Simbolurile codurilor de bare

Simboluri coduri de bare CPCL
• Raporturi coduri de bare: 1,5:1, 2:1, 2,5:1, 3:1, 3,5:1
• Coduri de bare liniare: Cod 39, Cod 93, UCC/EAN128, Cod 128, Codabar (NW-7), 2 din 5 intercalate, UPC-A, UPC-E, supliment cu 2 și 5 cifre, EAN-8, EAN-13, supliment cu 2 și 5 cifre • Coduri de bare 2D: PDF417, MicroPDF417, MaxiCode, QR
Code , familia GS1/DataBar™ (RSS), Aztec, MSI/Plessey, FIM Postnet, Data Matrix, TLC39Simboluri coduri de bare ZPL
• Raport coduri de bare: 2:1, 3:1, 5:2, 7:3
• Coduri de bare liniare: Cod 11, Cod 39, Cod 93, Cod 128, ISBT-128, UPC-A, UPC-E, EAN-8, EAN-13, UPC-A și UPC-E cu extensii EAN de 2 sau 5 cifre, Planet Code, Plessey, POSTNET, Standard 2 din 5, Industrial 2 din 5, Interleaved 2 din 5, LOGMARS, MSI, Codabar , și GS1 DataBar (RSS)
• Coduri de bare 2D: PDF417, MicroPDF-417, Code 49, TLC39, Maxicode, Codablock, Data Matrix, cod QR, Aztec

Fonturi și seturi de caractere

Fonturi standard25 bitmap, 1 neted, scalabil (CG Triumvirate Bold Condensed, conține UFST® de la Agfa Monotype Corporation) 
Inclus în toate modelele și numerele de piesăFonturi scalabile: Swiss721 (suport caractere latine, chirilice, ebraice și arabe) 
Sunt acceptate fonturi asiatice suplimentareGrupul A : numerele de piesă care acceptă Indonezia, Taiwan, Coreea, Malaezia, Australia, Noua Zeelandă, Sri Lanka, India includ: Caractere chinezești tradiționale scalabile: NotoMono, Bitmap: 24×24 MKai, 16×16 New Sans MT, Caractere coreene scalabile: NotoMonoGrupa B : Numerele de piesă care acceptă, Singapore, Thailanda, Filipine, Hong Kong și Vietnam includ: Caractere chinezești tradiționale scalabile: NotoMono și Bitmap 16×16 NewSans MT. Caractere thailandeze scalabile: Angsana, caractere vietnameze scalabile: SourceCodePro și Bitmap 16×16 UtahGrupa C : Numerele de piesă care acceptă China includ: Caractere chinezești simplificate scalabile: Hans și Bitmap 24×24 Msung, 16×16 SimSunGrupa J : Numerele de piesă care acceptă Japonia includ: NotoMono scalabil și Square Gothic J MT, Bitmap 16×16, 24X24 Square Gothic J MT

Capacități de comunicare și interfață

Radio ZebraNet® 802.11ac cu suport pentru:
• WPA și WPA2 cu criptare AES
• 802.1x (cu WEP, WPA sau WPA2)
• EAP-FAST, EAP-TTLS, EAP-TLS, PEAP, LEAP
• 802.11d, 802.11i , 802.11r
• Bluetooth 4.2 dual radio simultan
• Certificare Wi-Fi
• Roaming rapid folosind memorarea în cache Pairwise Master Key (PMK), Opportunistic Key Caching (OKC), reluarea sesiunii rapide EAP sau 802.11rRadio Bluetooth 4.1 (Classic și BLE)
• Modele de securitate 1-4
• Certificat „Made for iPod/iPhone/iPad”
• Key BondingSpecificațiiii de comunicații prin cablu
• Interfață USB 2.0 de viteză maximă în mișcare (12 Mbps)
• Conector Micro-AB cu descărcare opțională

Garantia produsului

Imprimantele ZQ511 și ZQ521 sunt garantate împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de 2 (doi) ani de la data expedierii. (Notă: Bateriile și capetele de imprimare sunt considerate consumabile. Bateriile Zebra sunt garantate timp de un an de la data expedierii, iar capetele de imprimare timp de 6 luni de la data expedierii).

Servicii recomandate

Zebra OneCare Essential and Select Services

Print DNA Software

Print DNA este o suită de software care permite imprimantelor Zebra să ofere un ciclu de viață complet de experiențe excepționale pentru fiecare tip de utilizator prin aplicații, utilități și instrumente încorporate pentru a vă pune imprimanta să funcționeze rapid și în siguranță. 
Pentru o calitate optimă a imprimării și performanța imprimantei, utilizați consumabile originale Zebra.
Specificațiiiile pot fi modificate fără notificare.

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts