Automatizare Cu Roboți Industriali De Sudură

Brațe robotice seria CR de la DoBot pentru sudare automată

În industria prelucrătoare, sudura este un proces vital, dar adesea complicat, care necesită precizie, calitate și securitate. Dacă doriți să creșteți productivitatea, să mențineți stabilitatea și să economisiți costuri în procesele de sudură, soluția este simplă: utilizați roboți colaborativi (coboti) de la Dobot. Acest articol vă va prezenta beneficiile automatizării flexibile în sudură și modul în care DoBot poate rezolva provocările cu care se confruntă industria.

Provocările proceselor de Sudură

  1. Calitate Inconstantă: Sudura manuală este predispusă la erori umane care afectează calitatea sudurii și duc la risipa de materiale prețioase.
  2. Preocupări Legate de Siguranță: Automatizarea tradițională lipsește de măsuri de securitate comprehensive, ceea ce crește riscul de accidente și vătămări la locul de muncă.
  3. Flexibilitate Limitată: Echipamentele de sudură tradiționale sunt restrânse la tipuri de sudură strânse, limitând capacitatea lor de a satisface cerințele personalizate de producție.
  4. Costuri Ridicate de Recrutare: Sudura necesită tehnicieni competenți, ceea ce face recrutarea și instruirea sudorilor calificați o sarcină dificilă și costisitoare.
  5. Instalare Consumatoare de Timp: Roboții industriali sunt dificil de instalat și de programat, fiind necesară implicarea inginerilor pentru întreținere.

Soluția DoBot pentru sudură automatizată

Dobot oferă un pachet profesional de proces de sudură excepțional, care facilitează integrarea, compatibil cu diverse mașini de sudură principale și suportă modele de sudură precum triunghiular, spiral, trapezoidal și sinusoidal, asigurând o soluție robustă și versatilă.

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert AutoID pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Image 7

Timp de Instalare Redus
Cu pași simpli din pachetul de proces, robotul este compatibil cu diverse mașini de sudură, economisind timp de instalare.

Calitate și Productivitate
Îmbunătățite Algoritmii de control de precizie dezvoltați de Dobot pot atinge o precizie de poziționare de ±0,02 mm pentru calitate și eficiență optime.

Image 8
Image 9

Linie de Producție
Mai Sigură Roboții colaborativi Dobot dispun de sensibilitate la coliziuni ajustabilă pe 5 nivele, satisfăcând nevoile diverse ale scenariilor de sudură.

Reacție la Diverse Necesități
Cobotii Dobot pot lucra flexibil în zone mici, fiind echipați cu pachete de proces dezvoltate intern, soluții de sudură cu arc și cu laser pot fi construite rapid pentru diferite sarcini de prelucrare a metalelor.

Image 10

Automatizarea flexibilă în sudură cu ajutorul cobotilor Dobot reprezintă un salt semnificativ în ceea ce privește calitatea, siguranța și eficiența proceselor de sudură. Această soluție elimină erorile umane, crește productivitatea și oferă o linie de producție mai sigură. Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a economisi costuri și de a răspunde cerințelor de producție personalizate, AutoID este partenerul dvs. ideal.

Similar Posts