Etichetare Complet Automată, Imprimare Și Aplicare

Fiecare uzină industrială are cerințe specifice pentru etichetare complet automată. Timpul de ciclu este decisiv, la fel și variabilele care trebuie procesate la viteze mari. Fie că obiectele ce trebuie etichetate sunt statice sau în mișcre pe o bandă transportoare atunci când sunt etichetate, poate fi de asemenea important, precum și direcția din care se aplică etichetele. Sistemele de imprimare HERMES Q și SQUIX de la CAB pot fi combinate individual cu aplicatoare sau cu un braț de robot pentru a aplica etichetele în funcție de operațiune. Conceptul modular rezultă într-o etichetare particular de flexibilă și adaptată viitorului. Dacă un obiect la care se aplică o etichetă se schimbă, aplicatorul poate fi înlocuit rapid în câțiva pași.

Există diferite opțiuni pentru aplicarea etichetelor imprimate pe o suprafață. Opțiunile depind de aplicatorul selectat și unitatea sa de transfer de etichete:

  • Etichetele sunt aplicate pe un obiect prin apăsare, declanșată de un semnal. CAB oferă unități de transfer în funcție de dimensiunea sau textura unui obiect, universal sau montat pe suport, cu un strat de amortizare sau cu un sistem de opritor pentru etichete.
  • Etichetele sunt aplicate pe un obiect prin rulare, în timp ce obiectul se mișcă pe o bandă transportoare.
  • Prin suflare de aer comprimat, fără contact mecanic: Aceasta permite etichetelor să acopere o distanță maximă de 20 de centimetri înainte de a ateriza pe locul țintă al unui obiect, lipindu-se acolo.
  • Etichetele sunt împachetate în jurul rolei cilindrice folosind un aplicator pentru a prezenta un tampon de formă.

CAB oferă soluții pentru orice operațiune. Acest lucru este unic pe piață. Conceptul modular este unul mondial datorită standardizării. Instrumentele pentru asamblare și suporturile facilitează instalarea în uzine. Toate interfețele necesare, inclusiv protocoalele Industriei 4.0, sunt disponibile pentru integrare în rețele. Standardele și normele precum OPC-UA și MQTT fac ca oamenii și mașinile să interacționeze într-un mod sigur.

Etichetele imprimate și aplicate pe produse sau ambalaje cu un sistem CAB permit un flux lin de fabricație și lanțuri de aprovizionare, precum și procese interne fiabile.

Etichetarea Cu Ajutorul Unui Robot

Sisteme de Imprimare CAB Hermes Q – Etichetarea cu ajutorul unui robot

Folosind un robot extern, am testat diferite formate de etichete aplicate în mod flexibil unui obiect care nu se mișcă. Cele două imprimante de etichete HERMES Q pot fi, de asemenea, echipate cu un format uniform de etichetă, rezultând „zero timpi de nefuncționare”.

CAB HERMES Q – Sisteme de etichetare și aplicare

HERMES Q au fost concepute pentru imprimarea și etichetarea automată în liniile de producție. Sunt furnizate diverse aplicatoare pentru rularea, suflarea sau tamponarea etichetelor pe produse sau ambalaje. Unitățile de aceeași lățime sunt interschimbabile. Acestea sunt detectate de CPU automat și calibrate.

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert AutoID pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts