Honeywell 8675I

Honeywell 8675i oferă scanare purtabilă la îndemână pentru îmbunătățirea productivității fluxului de lucru. Performanța premium de scanare, inclusiv opțiunea FlexRange™, permite eficiență purtabilă. Mic, ușor și ergonomic, 8675i va ajuta angajații dumneavoastră să performeze.

8675i oferă scanarea purtabilă întotdeauna la îndemână pentru a îmbunătăți productivitatea fluxului de lucru. Performanța premium de scanare asigură o muncă rapidă chiar și a codurilor de bare deteriorate sau de calitate scăzută. Tehnologia FlexRange(TM) oferă distanță de scanare pentru a permite eficiența purtabilă în fluxurile de lucru care înainte erau rezolvate doar cu dispozitive portabile mai voluminoase și mai grele. Citirea netedă și rapidă de la aproape la departe asigură faptul că întregul interval (100% UPC de la contact apropiat la 5′, Code 39 de 100 milioane la 10M/33′) are răspuns rapid și intuitiv la scanare.

Prezentare generala a scanerului portabil Honeywell 8675i

Opțiunea cu gamă standard oferă un cost de achiziție mai mic pentru fluxurile de lucru la distanță. În toate aspectele de proiectare, 8675i a fost optimizat pentru ergonomie. Înălțimea degetului a fost minimizată pentru a preveni interferența în mediul de lucru. Toate suprafețele de contact cu utilizatorul au fost adaptate pentru confort, reglare ușoară și utilizare simplă.
    Inelul declanșator este ușor de schimbat din configurația mâinii drepte în configurația mâinii stângi, iar catarama de pe curea este ușor de operat și are un profil redus pentru a preveni interferența între degete. 8675i poate fi convertit din inel în mănușă instantaneu și fără unelte; mănușa cu curea este simplă, minimă și ușor de reglat pentru a acoperi gama de utilizatori. Accesoriiile purtabile 8675i, făcute din materiale neabsorbante, sunt ușor de curățat cu agenți dezinfectanți aprobate.
    8675i a fost proiectat pentru a satisface nevoile fluxurilor de lucru exigente. Este pregătit pentru mai multe schimburi, cu o baterie ușor de înlocuit, pentru a menține cititorul de coduri de bare funcționând și pentru a permite bateriei să fie înlocuită simplu atunci când se degradează prin utilizare normală, prelungind astfel durata de viață a 8675i.
    LED-urile orientate către utilizator comunică conexiunea Bluetooth, starea de încărcare a bateriei și chiar când starea de sănătate a bateriei necesită o înlocuire. Specificațiiia de cădere de 2.000 x ½ metru, cea mai bună din clasa sa, asigură că 8675i va suporta loviturile frecvente pe care un dispozitiv purtabil într-un mediu rapid va primi inevitabil. Etanșarea IP65 și temperaturile de operare largi (-20 până la 50C, -4 până la 122F) asigură că 8675i nu are probleme în depozitele necondiționate, mediile de îngheț sau cele cu temperaturi ridicate.
     Un nou orientator exterior oferă o direcționare precisă a codului de bare chiar și în plină zi, când orientatoarele cu laser nu pot fi văzute. Și Inteligența Operațională face configurarea, monitorizarea și gestionarea dispozitivelor implementate simplă.

Caracteristici Și Beneficii Honeywell 8675i

Îmbunătățiți productivitatea cu performanța de scanare premium, inclusiv fluxul de lucru care permite distanța de scanare FlexRange™.

Reduceți barierele în calea adoptării cu factori de formă ușori, confortabili și foarte ergonomici.

Satisfaceți provocările operaționale cu un dispozitiv portabil conceput special pentru fluxurile de lucru solicitante.

Pregătit pentru mai multe schimburi, cu o baterie inteligentă ușor demontabilă pentru a îmbunătăți rentabilitatea investiției și a maximiza durata de viață a dispozitivului.

Monitorizați și gestionați cu ușurință o flotă de dispozitive 8675i implementate cu Inteligență operațională.

Specificațiii Honeywell 8675i

CARACTERISTICI

Aplicațieîncărcătoare și accesorii 8675i
Factor de formăCititor portabil
Dispozitiv compatibilGazde Bluetooth, cum ar fi Android, Windows sau iOS
CaracteristiciFactori de formă declanșați inel sau mănușă

DIMENSIUNI

Dimensiuni generale65.2mm x 30.3mm x 15.2mm

REŢEA

Specificațiiii Bluetooth5.1
BluetoothDa

BATERIE

Capacitate570 mAh
TipLI-ION

CONDITII DE MEDIU

Umiditatea de funcționare0 până la 95% umiditate relativă (fără condensare)
Temperatura de funcționareFR/SR: -20˚C până la 50˚C
Temperatura de depozitare-20˚C până la 60˚C

STANDARDE ȘI APROBĂRI

Rezistență la vibrațiiSupraviețuiți vibrațiilor de înaltă intensitate de nivel I în timpul transportului, conform ASTM Pre-Shipment, Practică standard pentru testarea performanței containerelor și sistemelor de transport (D4169-98).
Drop test1,8m Mil-Std-810; Cădere de 50 x 1,5 m (5 pi) pe beton la temperaturi de funcționare
Standard de protecțieIP65
Tumble test2.000 x 1/2 m

GARANȚIE

Durata garanției3 ani

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert AutoID pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts