Honeywell Cw45

Honeywell CW45 Terminal portabil

Honeywell CW45 este un computer portabil de tip wearable, care aduce un plus de performanță și ergonomie în aplicațiile de purtat pe braț. Confortabil, compact, puternic și durabil, CW45 este ușor de folosit și oferă un randament maxim al investiției în soluții.

Prezentare generala a tabletei Honeywell CW45

Computerul portabil CW45 este o unealta performanta robusta ce ajuta la cresterea productivitatii prin prezentarea ergonomica a informatiilor workflow la locul activitatii si integrarea instrumentelor necesare pentru a indeplini sarcina de munca.

  • CW45 este un computer purtabil performant și durabil, care îmbunătățește productivitatea prin prezentarea ergonomică a informațiilor de lucru la punctul de activitate și integrarea instrumentelor necesare pentru a executa sarcina de lucru.
  • Performanță ultra-fiabilă, conectivitate și comunicare pentru lucrătorii mobili din prima linie în depozite/centre de distribuție, retail, logistică și producție, întotdeauna acolo unde este necesar, când este necesar.
  • Construit cu grijă pentru confort, ușurința în utilizare și fiabilitate, CW45 oferă un ecran HD mare de 4,7 inci, cu un profil redus, rezistență la nivel enterprise și accesorii confortabile și ușor de purtat.
  • CW45 este conceput pentru afaceri care investesc în soluții sofisticate și doresc o platformă durabilă, stabilă și sigură pentru a le implementa.
  • Construit pe cea mai nouă generație a platformei Mobility Edge™ de la Honeywell, CW45 oferă durabilitate, securitate și ciclu de viață pentru a maximiza rentabilitatea soluției pe termen lung.

Caracteristici Și Beneficii Honeywell CW45

Un computer mobil purtabil specializat, aducând ergonomie și performanță optimizată în aplicațiile de pe braț. Confortabil, puternic, compact, durabil și ușor de utilizat, CW45 oferă un randament maxim al investiției în soluții.

Platforma Mobility Edge permite companiilor să testeze și să valideze aplicații o singură dată, să accelereze implementarea în întreaga întreprindere, să optimizeze performanța dispozitivelor, să simplifice întreținerea și să prelungească ciclul de viață al produsului.

Conceput special pentru a fi purtat, oferind utilitate și confort premium, CW45 oferă un centru de gravitate scăzut, dimensiuni compacte, un ecran mare HD, capacitatea de a schimba bateria fără a scoate dispozitivul și accesorii portabile durabile și ușor de utilizat, care asigură că dispozitivul rămâne confortabil în loc pentru o operare hands-free optimă.

Echipat cu tehnologia Wi-Fi 6 cea mai recentă, CW45 crește debitul de date și oferă o experiență mai bună în comunicarea vocală sau video, chiar și într-un mediu dens conectat.

Completați setul de soluții cu software și accesorii pentru a mobiliza forța de muncă. Conectați scannerul portabil robust 8675i (prin Bluetooth sau cablu de alimentare) pentru capturarea rapidă, fiabilă și FlexRangeTM a datelor. Asociați prin atingere cu căștile Honeywell Voice. Implementați soluțiile de voce ghidată Honeywell Work Voice. Soluția completă este pregătită să funcționeze când sunteți.

Specificațiii Honeywell CW45

DIMENSIUNI

Dimensiuni generale133 mm x 86 mm x 14 mm

SPECIFICAȚII DE SCANARE

Capacitatea de decodarePoate citi coduri de bare cu un accesoriu de scanare asociat sau prin intermediul camerei integrate

REŢEA

Comunicație Wireless PCWLAN, Bluetooth, NFC
Specificațiiii BluetoothBluetooth 5.1, clasic și BLE
Specificațiiii WLANCertificat Wi-Fi6: IEEE 802.11 a/b/g/n/ac/ax și 2*2 MU-MIMO

MEMORIE ȘI DATE

Memorie6 GB DDR4x RAM, 64 GB UFS Flash

ELECTRIC

Tip bateriiLi-ion
Capacitatea bateriei3400 mAh (standard)
6800 mAh (extins)

CONDITII DE MEDIU

Depozitare la receDa, temperatura minimă de funcționare -20C
Temperatura de stocare– 30 – 70 °C
Umiditatea de funcționare5% până la 95% (fără condensare)

STANDARDE ȘI OMOLOGĂRI

Test RezistentaCăderi multiple de 1,8 m pe beton la -20°C până la +50°C conform MIL-STD-810H
TumbleDepășește de 1.000 de rostogoliri la 0,5 m conform specificației IEC 60068-2-32
Clasă de protecțieCertificat independent pentru a îndeplini standardele IP65 și IP67 pentru umiditate și pătrunderea particulelor

CONDIȚII DE SERVICE

Durata garanțieiGaranție de un an din fabrică

ALTELE

AplicareDC, E-Commerce, Producție, Retail, Depozit
CaracteristiciComputer mobil MobilityEdge™ compact și confortabil
ProcesorQualcomm QCS4290/QCM4290 octa-core, 2,0 GHz

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert AutoID pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts