Honeywell Eclipse 5145

Honeywell Eclipse 5145 Scaner laser

Honeywell Eclipse 5145 este o alternativă cu laser la scanerele CCD, la un cost redus. Factorul său de formă compact și setul său de funcții de înaltă calitate îl fac ușor de utilizat într-o varietate de aplicații prin simpla apăsare a unui buton.

Prezentare generala Honeywell Eclipse 5145

Eclipse este un scaner laser portabil, cu o singură linie de scanare. Echipat cu tehnologia brevetată CodeGate® de la Honeywell, Eclipse poate fi utilizat într-o gamă largă de aplicații. Tehnologia CodeGate® permite utilizatorului să vizeze cu ușurință codul de bare dorit și să completeze transmiterea datelor printr-o singură apăsare de buton.

Eclipse este o alegere perfectă pentru scanarea meniului, sistemul punctului de vânzare, procesarea documentelor și controlul stocurilor. Cu tehnologia avansată de scanare Honeywell, Eclipse 5145 are o gamă de lucru mai mare și o zonă de scanare mai largă decât un CCD tipic. Lățimea liniei de scanare crește pe măsură ce scannerul se îndepărtează de codurile de bare.

Caracteristici Și Beneficii Honeywell Eclipse 5145

CodeSense® este o caracteristică unică utilizată de Eclipse în absența detectării obiectelor cu infraroșu. Această caracteristică oferă utilizatorului o linie laser pulsantă pentru detectarea codurilor de bare. Acest sistem inteligent poate detecta codul de bare și apoi face trecerea liniei laser la un stadiu constant pentru a permite scanarea prin intermediul CodeGate®. Această tehnologie de ultimă generație a revoluționat domeniul scanării codurilor de bare prin furnizarea unei linii laser pulsante pentru identificarea codului de bare, urmată de o linie laser continuă pentru scanarea codului. Acest lucru a eliminat nevoia utilizării sistemelor de detectare cu infraroșu care erau costisitoare și ineficiente. De asemenea, CodeSense® este o tehnologie foarte precisă și rapidă, permițând utilizatorilor să scaneze codurile de bare cu mai multă ușurință și eficiență. 

CodeGate: Selectați codul dorit și finalizați transmisia datelor cu o singură apăsare de buton – ideal pentru aplicațiile de scanare a meniului.

CodeSense: Activează automat scanerul din modul de somn când este detectat un cod de bare.

Cabluri Powerlink: Folosesc aceleași cabluri și surse de alimentare înlocuibile de către utilizator ca și Voyager® și Orbit®.

Flash ROM protejează investiția în POS prin actualizări gratuite ale firmware-ului prin intermediul software-ului MetroSet2 și a unui PC standard.

Compatibil cu Sistemele OPOS și JPOS: Ușor de adaptat la orice mediu de sistem utilizator final.

Specificațiii Honeywell Eclipse 5145

Mecanic
Dimensiuni (Lxlxh)169 mm x 63 mm x 51 mm (6,7˝ x 2,5˝ 2,0˝)
Greutate100 g (3,5 oz)
Electric
Tensiune de intrare5 VDC ± 0,25 V
Putere de operare675 mW (125 mA @ 5 V)
Interfețele sistemului gazdăUSB, RS232, Keyboard Wedge, IBM 468xx (RS485)
De mediu
Temperatura de funcționare0°C până la 40°C (32°F până la 104°F)
Temperatura de depozitare-40°C până la 60°C (-40°F până la 140°F)
Umiditate5% până la 95% umiditate relativă, fără condensare
CădereProiectat să reziste la căderi de 1,5 m (5 inchi).
Etanșare ecologicăSigilată pentru a rezista poluanților cu particule din aer
Nivele de lumină4842 Lux
Performanța scanării
Model de scanareO singură linie de scanare
Viteza de scanare72 de linii de scanare pe secundă
Unghi de scanareorizontal: 50°
Contrast de imprimare35% diferență minimă de reflexie
Înclinare, înclinare68°, 52°
Capacitate de decodareCitește simbolurile standard 1D și GS1 DataBar.
Garanție3 ani garanție din fabrică

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert AutoID pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts