Honeywell Pc42D

Imprimantă de coduri de bare termică directă Honeywell PC42D

Cu o carcasă dublă solidă, designul ușor de încărcare a hârtiei și funcția de centru automat al mediei, imprimanta compactă și elegantă PC42d este ușor de utilizat. Puternică și fiabilă, imprimanta PC42d este potrivită pentru o varietate de aplicații de imprimare termică de intensitate scăzută până la medie – cum ar fi biletele electronice și avizele de logistică, etichetele și brățările de laborator pentru îngrijirea sănătății, etichetele de preț și bonurile de casă pentru vânzări cu amănuntul, biletele de îmbarcare și asemenea.

Prezentare generala a imprimantei Honeywell PC42D

Echipat cu 128 MB Flash și 64 MB SDRAM, de câteva ori mai mare decât competitorii săi și cu suport pentru o extindere USB de până la 32 GB, imprimanta PC42d oferă capacități puternice de pre-procesare și cache a datelor etichetelor.

Cu un nucleu ARM926 și un procesor de mare viteză de 400 MHz, poate procesa sarcini de volum mare eficient. Imprimanta PC42d oferă o conectivitate standard din industrie flexibilă, cu până la patru opțiuni de interfață încorporate: dispozitiv USB standard și gazdă USB, plus serie sau Ethernet. Cu interfețele bogate, imprimanta PC42d se integrează ușor în aproape orice mediu de aplicație.

Imprimanta PC42d acceptă emularea ZPL-II și EPL, împreună cu Protocolul Direct (DP), oferind o cale ușoară de actualizare pentru imprimantele concurente.

Echipat cu o cap de imprimare de înaltă calitate, algoritmi avansați de gestionare termică și compatibilitate extinsă cu media termică, imprimanta PC42d livrează rezultate excelente de imprimare într-o imprimantă de birou accesibilă și de încredere.

  • Imprimanta este ușor de utilizat, are o carcasă dublă solidă, un design simplu de încărcare a hârtiei, centrare automată a mediei și detectarea automată a limbajelor de imprimare.
  • Include limbajele de comandă integrate: ESim (EPL), ZSim (ZPL-II), DPL și Protocolul Direct (DP) cu fonturi chinezești presetate.
  • O capodoperă de calitate și compatibilitate cu o gamă largă de medii termice asigură rezultate excelente de imprimare.
  • Compactă dar puternică: o combinație perfectă de economie și calitate. Viteza de imprimare este de până la 200 mm/s (8 înci/secundă).

Caracteristici Și Beneficii Honeywell PC42D

Cu un design compact și elegant, imprimanta PC42d este ușor de utilizat, datorită carcasei duble și solide, funcției de încărcare ușoară a hârtiei și funcției de centare automată a mediilor.

Compact și puternic – o combinație perfectă de economie și calitate. Viteza de imprimare este de până la 200 mm/s (8 ips).

Ușor de utilizat datorită carcasei duble solide, designului simplu pentru încărcarea hârtiei, centrării automate a suportului de medii și detectării automate a limbajelor de imprimare.

Un cap de imprimare de înaltă calitate şi compatibilitatea cu o gamă largă de medii termice asigură rezultate excelente la imprimare.

Include limbaje de comandă integrate: ESim (EPL), ZSim (ZPL-II), DPL și Protocolul Direct (DP) cu fonturi chineze presetate.

Specificațiii Honeywell PC42D

CARACTERISTICI

Software compatibilBarTender Ultralite
Drivere compatibiliInterDriver Windows
CaracteristiciCapacitate largă de mediu termic
Imprimare economică
Limbaje de comandă integrate

DIMENSIUNI

Dimensiuni generale22.25 x 18.4 x 17.4 cm

SOFTWARE ȘI FIRMWARE

Tip de font descărcabilMSung HK Mediu
TrueType
Codurile de bare liniareEAN-13, EAN-8, EAN.UCC 128, MSI (Plessey modificat), PLANET, POSTNET, Plessey, RSS-14
Limbajul de comandă al imprimanteiAuto-Sense, DP, DPL, EPL, ZPL
Format fișier imagineBMP, GIF, PCX, PNG

SPECIFICAȚI DE IMPRIMARE

Seturi de caracterearabic, Baltica, Baltic Rim, chirilic, Engleză, Latină extinsă, greacă, ebraică, Tehnologia universală de scalare a fonturilor Monotype (UFST), thailandez, turc, vietnamez, WorldType Layout Engine (WTLE)
Font rezidentAndale Mono, Andale Mono Bold, CG Triumvirat Condensed Bold, MHeiGB18030C_Medium (chineză simplificată GB18030), Monotip UFST+WTLE, OCR-A, OCR-B, Univers, Univers Bold, Univers Condensed Bold
Coduri de bare 2Daztec, Cod 16K, Cod 49, Data Matrix, Cod punct, Grid Matrix, HIBC 128, HIBC 39, Codul Hanxin, MaxiCode, Micro PDF417, PDF417, Cod QR

MEDIA

Diametrul maxim al rolei127
5
Tipul suportului de imprimantăEtichete

MEMORIE și DATE

Memorie128 MB Flash/64 MB RAM

CONDIȚII DE SERVICE

Durata garanției1 an

ALTELE

AplicareSănătate, Logistică
Frecventa de operare50 – 60 Hz
Tensiune de operare100 – 240 V AC
Temperatura de Operare5 – 40 °C

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert AutoID pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts