Honeywell Rp4

Serie de imprimante mobile Honeywell RP4

Imprimantele termice mobile din seria Honeywell RP4 sunt construite pentru cele mai dificile medii, oferind o capacitate excelentă de imprimare și baterie, funcționare silențioasă și o valoare excepțională pentru a ajuta operațiunile să își mărească eficiența și să minimizeze timpul de nefuncționare.

Prezentare generala a imprimantei portabile Honeywell RP4

Această imprimantă portabilă îmbunătățește productivitatea și reduce erorile prin posibilitatea angajaților de a imprima etichete la locația unde acestea sunt necesare, astfel încât etichetele să fie aplicate la momentul și locul potrivit.

Imprimanta RPf este dotată cu un procesor puternic și un management inteligent al energiei, permițând un flux continuu de lucru, astfel încât angajații dumneavoastră să poată lucra eficient cu mai puține întreruperi pentru încărcarea mediilor, schimbarea bateriilor și timpul mort.

Imprimanta RPf Series poate imprima etichete/chitanțe cu dimensiuni cuprinse între 25,4 mm (1 in) și 104,1 mm (4,1 in) și poate adăposti o varietate largă de materiale, inclusiv stocul greu necesar pentru etichetele pentru agățare și nevoile speciale de etichetare.

În plus, designul său rapid și ușor de încărcat duce la mai puține întreruperi și la creșterea productivității în aplicația dvs., indiferent dacă utilizați un singur tip de mediu sau mai multe.

Seria RPf oferă cea mai recentă tehnologie Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac pentru o acoperire mai bună și o comunicare rapidă a datelor pe WLAN. De asemenea, include un radio Bluetooth 5.0 LE fără costuri suplimentare pentru momentele în care lucrătorii sunt în afara razei WLAN sau utilizează imprimanta cu un computer mobil Bluetooth.

Imprimanta RPf, construită pe platforma software a companiei Honeywell, oferă managerilor IT o gestionare integrată facilă a dispozitivelor, un nivel ridicat de securitate pe întreaga durată de viață a imprimantei și actualizări care permit actualizarea imprimantelor cu funcții îmbunătățite.

Caracteristici Și Beneficii Honeywell RP4

Imprimantele mobile termice din seria RP4 sunt concepute pentru a fi utilizate în mediile cele mai dificile, oferind o capacitate excepțională de imprimare și baterie, funcționare silențioasă și un raport calitate-preț excelent, pentru a ajuta operațiunile să crească eficiența și să minimizeze timpul de inactivitate.

Supraviețuiește căderilor de 2 m și a 1.000 de rostogoliri de 0,5 m, are o clasare IP54 pentru protecție împotriva prafului și umezelii, și funcționează într-un interval larg de temperaturi.

Designul ergonomic și ușor permite lucrătorilor să transporte și să opereze imprimanta cu ușurință.

Bateria cu celule lithium-ion cu descărcare înaltă poate fi schimbată fără să fie necesară resetarea imprimantei sau pierderea conectivității.

Solția de Inteligență Operațională oferă analize pentru a ajuta la gestionarea, urmărirea și optimizarea activelor de imprimare, permițând întreținerea proactivă și înlocuirea acestora.

Imprimanta oferă o capacitate superioară de medii și suportă etichete cu sau fără liner; de asemenea, poate detecta goluri între etichete sau semne negre pe partea de sus sau de jos a mediei.

Specificațiii Honeywell RP4

CARACTERISTICI

Software compatibileBarTender, Nicelablel, Operational Intelligence, SOTI, Teklynx Labelview
Drivere compatibileCUPS Driver pentru Linux, Certified Device Types pentru SAP, InterDriver Windows

DIMENSIUNI

Dimensiuni generaleH x W x D: 187 mm x 164 mm x 77 mm

SOFTWARE ȘI FIRMWARE

Tip de font descărcabilBitmap Font, OpenType Font (TrueType based), TrueType Font
Codurile de bare liniareToate codurile de bare 1D majore
Codurile de bare 2DToate codurile de bare 2D majore
Limbajul de comandă al imprimanteiC# Smart Printing, CPCL, DPL, Direct Protocol (DP), EZ-Print, Fingerprint (FP), Intermec Printer Language (IPL), PDF, XML-enabled for SAP AII and Oracle WMS, ZSim2 (ZPL-II)

SPECIFICAȚII DE IMPRIMARE

Viteze de printare25-125 mm/s (1-5 ips)
Metoda de imprimaretermică directă
Rezoluție203 dpi

MEDIA

Tipul suportului de imprimantăEtichete, Căptușeală, Linerless, Chitanțe, Tag-uri
Lungimea maximă a panglicii58 mm (2.25 in)

REŢEA

Comunicare wirelessIEEE 802.11 a/b/g/n/ac, NFC pentru asociere, OPEN, WEP, WPA/WPA2/WPA3 (Personal și Enterprise)
Specificațiiii BluetoothBluetooth 5.1 + LE dual radio mode
Interfață de conectare la imprimantăUSB 2.0

STANDARDE ȘI OMOLOGĂRI

Drop Specificațiiii2 m
Clasă de protecțieIP54
Specificațiiii Tumble1.000 de restogoliri la 0,5 m

CONDIȚII DE SERVICE

Durata garanției1 an

ALTELE

CaracteristiciEficiență energetică ridicată, Robustă și de încredere, Imprimare inteligentă
AplicareSănătate, Retail, Transport, Depozit, Logisitca
PlatformaHoneywell Printer Edge
Temperatura de Operare-20°C to 55°C
Temperatura de Depozitare-30°C to 65°C

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert AutoID pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts