Noax

Noax Automation Series Panel PC

SKU: NAS Categorie: Etichetă:
Prețuri EURO (fără TVA) începând de la:
MRSP:
AutoID:
Cerere Ofertă

Panel PC robuste MDE/BDE din seria Automation de la noax optimizează producția, asigurând fiabilitate și eficiență în medii industriale dificile.

Plăți Securizate
Partener direct

detalii

Service autorizat

detalii

Retur gratuit

detalii

Ai găsit mai ieftin? Echivalăm orice preț!

Descoperă terminalele robuste BDE/MDE din seria Automation de la noax. Potrivite pentru o varietate largă de achiziții de date în diverse industrii, aceste terminale industriale asigură securitatea achiziției tale de date în medii de producție dure și/sau sensibile. Cu PC-urile industriale noax, poți îmbunătăți productivitatea în producția ta, aducând avantajele tehnologiei moderne de informații și comunicații în halele tale de producție. Caracterizate prin design complet închis (până la IP69K) și o construcție rezistentă la șocuri și vibrații, terminalele MDE/BDE de la noax garantează fiabilitate absolută. Numeroasele interfețe și gama largă de accesorii asigură integrarea optimă a terminalelor noastre MDE/BDE în mediul tău IT și extinderea lor individuală. Acest lucru include, de asemenea, diverse sisteme de asamblare. Indiferent dacă este vorba de controlul mașinilor, achiziția de date a mașinilor (MDE), achiziția de date a producției (BDE), vizualizarea proceselor sau controlul calității, cu terminalele MDE/BDE de la noax, poți crește sustenabil productivitatea ta.

Optimizează utilizarea mașinilor prin planificare precisă a operațiunilor
Maximizează timpul productiv al mașinilor, scurtează timpii improductivi, îmbunătățește calitatea produselor, redu costurile, câștigă un avantaj: automatizarea numeroaselor funcții de control deschide potențialul considerabil de raționalizare. Prerequisitul pentru aceasta este hardware-ul care să îndeplinească cerințele unei companii de producție.

Vizualizarea proceselor: reprezentare mai bună a producției prin afișare în timp real
Colectează date, pregătește informații, afișează procesele în timp real: cu PC-urile industriale de la noax obții o imagine de ansamblu rapidă a tuturor proceselor relevante din producție. Deoarece reprezentarea vizuală este adesea mai ușor de înțeles decât descrierile complicate. Astfel poți reacționa mai rapid. Terminalele noastre MDE/BDE sunt ideale pentru vizualizarea tuturor proceselor din producție (de exemplu, gradul de utilizare, utilizarea, timpii improductivi, statistici, grafice). Ecranele luminoase ale PC-urilor noastre industriale de automatizare au diagonale de ecran de până la 15 inch. Ele reproduc diagramele și graficele clar și cu un nivel ridicat de detaliu.

Exemple de aplicații:

Colectare date
Control mașini
Preluare bunuri
Caracteristici:

Tehnologie PCAP multi-touch – poate fi operat cu mănuși
Interval de temperatură extins între -30°C și +55°C
Rezistent la ulei și praf, rezistent la șocuri și vibrații
Clase de protecție testate până la IP65
USB frontal
Interfețe standard
Dezvoltat pentru aplicații dificile
Cu seria de automatizare, noax stabilește un nou standard în operațiile cu mașini și sisteme și, în ciuda robusteței sale, combină tehnologia de vârf cu un design inteligent. Seria de panouri tactile HMI poate fi folosită, printre altele, în medii dure, în imediata apropiere a mașinilor de producție și oriunde aplicațiile lean sunt în prim plan. Calculatoarele noastre cu ecran tactil sunt proiectate pentru a rezista la vibrații, șocuri continue, praf, murdărie, umiditate și apă.

HMI pentru operațiuni cu mașini și sisteme
Panourile tactile HMI sunt utilizate în multe mașini și sisteme pentru vizualizare, operare și diagnosticare. Panourile tactile noax se evidențiază prin programarea și reglajul rapid și ușor, adaptându-se la nevoile solicitate. Schimbul de date convenabil și fără probleme este deosebit de benefic în medii industriale dure.

BRAND

Noax

MODEL

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Produse similare

Obține un preț special!


Suntem întotdeauna în căutarea de noi modalități de a oferi PARTENERILOR noștri cele mai bune prețuri.