Noax

Afișez toate cele 9 rezultate

 • Noax Automation Series Panel PC
  Noax
  Prețuri EURO (fără TVA)
  MRSP:
  AutoID:

  Panel PC robuste MDE/BDE din seria Automation de la noax optimizează producția, asigurând fiabilitate și eficiență în medii industriale dificile.

 • Noax Stainless Steel Industal Panel PC S15xNoax Stainless Steel Industal Panel PC S15x (1)
  Noax
  Preț EURO (fără TVA)
  MRSP:
  AutoID:

  Preț la cerere

  S15x rezistă în medii industriale stricte – IP65 sau IP69K. Noua generație de PC-uri industriale noax S15P și S15R, în format 5:3, strălucește prin calitatea și robustețea sa, împreună cu tehnologia de ultimă generație și designul elegant. Ideal pentru utilizare în zonele igienice și de producție – pe scurt: design elegant până la IP69K și tehnologie robustă.

 • Noax Stainless Steel Industal Panel PC S18xNoax Stainless Steel Industal Panel PC S18x (1)
  Noax
  Preț EURO (fără TVA)
  MRSP:
  AutoID:

  Preț la cerere

  S18x Computerul robust din oțel inoxidabil de 18,5″ – IP69K. Computerul de 18,5 inch, 16:9, IP69K, crește ușurința de utilizare în comparație cu S15 datorită ecranului său mai mare de 18,5″. Graficele, secvențele de procese sau butoanele de control sunt afișate mai mari și mai clar, ceea ce facilitează procesele de lucru.

 • Noax Stainless Steel Industal Panel PC S19xNoax Stainless Steel Industal Panel PC S19x (1)
  Noax
  Preț EURO (fără TVA)
  MRSP:
  AutoID:

  Preț la cerere

  S19x Panel PC din oțel inoxidabil – IP69K. Computer industrial din oțel inoxidabil de 19 inch, în format 5:3, face parte din cea mai recentă generație noax. Cu fața completă din sticlă termic întărită, antireflexivă, cu protecție împotriva cioburilor și fără îmbinări sau margini, îndeplinește cerințele de robustețe, igienă și design în aceeași măsură. Certificat cu IP69K de pe toate cele 6 laturi.

 • Noax Hygiene Steel Industal Panel PC S21xNoax Hygiene Steel Industal Panel PC S21x (1)
  Noax
  Preț EURO (fără TVA)
  MRSP:
  AutoID:

  Preț la cerere

  S21x PC-ul industrial din oțel inoxidabil Full HD – PC IP69K. PC-ul industrial din oțel inoxidabil de 21,5 inch este versiunea mare a noii generații noax. Tehnologia PCAP Multi-Touch cu fața completă din sticlă termic întărită, antireflexivă sau în versiunea rezistivă fără îmbinări și margini, împreună cu ecranul Full HD în format 16:9, îl transformă într-un PC industrial de înaltă performanță.

 • Noax Automation Series Panel PC A10Noax Automation Series Panel PC A10 (1)
  Noax
  Preț EURO (fără TVA)
  MRSP:
  AutoID:

  Preț la cerere

  Panouri tactile HMI Noax A10 Compact și puternic. Dimensiunea sa mică este puterea sa imbatabilă. Cu o diagonală a ecranului de 10 inch, panoul tactil se potrivește perfect în orice mediu industrial care oferă mai puțin spațiu. În ceea ce privește performanța, nu este deloc inferior “fraților” săi “mari”, panourile tactile de 12 “și 15”.

 • Noax Automation Series Panel PC A12Noax Automation Series Panel PC A12 (1)
  Noax
  Preț EURO (fără TVA)
  MRSP:
  AutoID:

  Preț la cerere

  Noax A12 PC cu ecran tactil de 12”. Specializat pentru Interfața Om-Mașină, panoul tactil HMI facilitează comunicarea între om și mașină și furnizează datele de operare pentru toate sistemele și locațiile la cerere. Tehnologia de touch multiplu cu PCAP (Projected Capacitive) precis operabil permite operațiuni contemporane ale panourilor tactile.

 • Noax Automation Series Panel PC A15 (1)Noax Automation Series Panel PC A15
  Noax
  Preț EURO (fără TVA)
  MRSP:
  AutoID:

  Preț la cerere

  Noax A15 PC-ul cu ecran tactil mare. Cu o dimensiune de 15″, este cel mai mare din seria de automatizare și, datorită ecranului său mare, oferă o mai mare vizualizare a datelor de operare. Cuplat cu performanța și componentele puternice noax, este ideal echipat pentru industria de automatizare ca interfață între om și mașină.

 • Noax Stainless Steel Series Panel PCNoax Stainless Steel Series Panel PC (1)
  Noax
  Prețuri EURO (fără TVA)
  MRSP:
  AutoID:

  PC-uri industriale de igienă din seria Steel, cu tehnologie avansată de touch, rezistente la apă și praf, cu temperatură extinsă și interfețe standard, ideale pentru medii industriale dure.