Noax

Noax Hygiene Steel Series Panel PC

SKU: NSS Categorie: Etichetă:
Prețuri EURO (fără TVA) începând de la:
MRSP:
AutoID:
Cerere Ofertă

PC-uri industriale de igienă din seria Steel, cu tehnologie avansată de touch, rezistente la apă și praf, cu temperatură extinsă și interfețe standard, ideale pentru medii industriale dure.

Plăți Securizate
Partener direct

detalii

Service autorizat

detalii

Retur gratuit

detalii

Ai găsit mai ieftin? Echivalăm orice preț!

Tehnologie de ultimă generație! Cu placa de bază N12, PC-ul Touch revoluționar cu față completă din sticlă termic întărită, antireflexivă, fără îmbinări sau margini, este absolut robust și rezistent la șocuri. PC-urile industriale noax sunt disponibile cu două variante diferite de touch: Ecranul tactil analog rezistent la presiune reacționează la atingere. Indiferent dacă este utilizat cu degetele goale sau cu mănuși de orice fel (de exemplu, latex sau mănuși de lucru robuste), este posibilă o lucrare prietenoasă cu PC-ul industrial. A doua variantă, cu tehnologia PCAP multitouch, poate fi utilizată cu mai multe degete sau cu două mâini în același timp, la fel cum sunteți obișnuiți cu un smartphone. Capacitatea de a utiliza mănuși este, de asemenea, unică, chiar și în condiții de operare extreme. În plus, se caracterizează printr-o sensibilitate excelentă la atingere, fără precedent, până la margine și este optim adaptată pentru operarea intuitivă cu utilizarea maximă a suprafeței ecranului. Ambele variante sunt disponibile în patru dimensiuni diferite și îndeplinesc o gamă largă de sarcini în toate domeniile industriale:

Exemple de aplicații, de ex. B .:

Operare cu mai multe degete, zoom și rotire
Vizualizarea construcțiilor / desenelor CAD
Controlul mașinilor
Înregistrare date (BDE, MDE, PZE)

Caracteristici:
Display Full HD cu luminozitate automată a ecranului
Tehnologie de touch PCAP multi-touch sau ecran tactil analog rezistent – ambele pot fi utilizate cu degetele și mănușile
Construcție industrială complet închisă
Fără fante de ventilație
Interval de temperatură extins între -30 ° C și + 55 ° C
Clase de protecție testate până la IP69K (de pe toate cele 6 laturi)
Ecran tactil rezistent la ulei și praf, rezistent la șocuri și vibrații
USB frontal / Displayport
Interfețe standard
WLAN / GPS / rețea celulară
Până la 16 GB RAM
Chipseturi și CPU-uri Intel până la i7

De la IP66 la IP69K (pe toate laturile)
La fel de robust cum poate fi – PC-urile impermeabile cu touchscreen noax sunt certificate până la clasa de protecție IP69K și pot rezista complet celor mai extreme condiții, inclusiv curățarea cu jet de apă sub presiune de la toate laturile cu apă caldă de peste 80 de grade. Ele sunt protejate împotriva prafului și a șocurilor. PC-urile rezistente la intemperii sunt inspecționate, testate și certificate de un institut independent. Certificatele și videoclipurile pot fi găsite cu terminalul relevant din oțel inoxidabil.

Tehnologia de ecran tactil de ultimă generație
Cu computerul din oțel inoxidabil noax din seria Steel, este posibilă utilizarea pentru prima dată a tehnologiilor multitouch chiar și în medii industriale dure. Acest lucru este posibil datorită tehnologiei inteligente PCAP (Projected Capacitive), care a fost perfectată pentru utilizare industrială. Funcționalitatea în zona marginilor și capacitatea de a folosi mănuși, chiar și atunci când sunt ude, sunt unice. (Disponibil și cu touch analog rezistent.) În plus, PC-ul din oțel inoxidabil noax are un ecran mare care permite butoane mari și astfel permite o lucrare ergonomică cu mănuși.

Configurabil și extensibil individual
Designul PC-ului industrial impermeabil este pregătit pentru viitor cu capacitatea de a fi extins individual prin mai multe interfețe. Ușurința de utilizare și ușurința de utilizare sunt oferite de unitatea de microcontroler (MCU) și de software-ul noax nSMART. nSMART este un instrument software noax utilizat pentru monitorizarea și controlul IPC. Sunt disponibile mai multe opțiuni pentru integrarea dispozitivului în infrastructura dvs. existentă.

BRAND

Noax

MODEL

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Produse similare

Consultă un expert: 08008-288643

Obține un preț special!


Suntem întotdeauna în căutarea de noi modalități de a oferi PARTENERILOR noștri cele mai bune prețuri.