Roboți Colaborativi Pentru Ambalare Și Paletizare

AutoID vă prezintă seria CR de roboți colaborativi de la DoBot pentru ambalare și paletizare, o soluție precisă, rapidă și de încredere pentru a vă îmbunătăți operațiunile.

Paletizare ușoară cu Cobots

Roboți colaborativi pentru preluare și operațiuni de paletizare. Acești Cobots pot fi combinați cu piloni de ridicare pentru a extinde domeniul lor de acțiune. Astfel, munca repetitivă poate fi preluată de Cobots, eliberând astfel angajații de sarcinile monotone și sporind eficiența procesului.

Instalare rapidă și ușoară

Kit-ul de paletizare include un robot CR10, un clește cu vid, un pilon de ridicare, un senzor de detecție a paletei și un indicator. Toate modulele sunt ușor de instalat. Nu este necesare cunoștințe de programare, iar interfața intuitivă a utilizatorului ghidază operatorul prin procesul de configurare. Astfel, robotul poate fi pus în funcțiune în doar 5-10 minute.

Operațiuni optimizate în timp real

Puteți regla performanța modulară în timp real pentru a maximiza eficiența. Această caracteristică vă permite să adaptați roboții la nevoile specifice ale sarcinilor de paletizare.

Creștere a securității

Soluția Dobot susține utilizarea cortinelor luminoase și a scanerelor cu laser de la terțe părți pentru a asigura siguranța locului de muncă. Astfel, puteți fi siguri că operațiunile de paletizare se desfășoară într-un mediu sigur pentru angajați.

Soluție pentru problemele clienților

Eficiența încărcării și descărcării manuale este scăzută, iar angajații pot suferi de tensiuni.

Sarcinile de lucru sunt repetitive, ceea ce face dificilă recrutarea de personal.

Soluția Dobot

Soluția Dobot pentru paletizarea semi-automată a produselor alimentare și chimice zilnice constă în roboții seriei CR, instrumentele de ridicare și o serie de benzi transportoare de alimentare. Capătul robotului este echipat cu un suport de aspirație non-standard, în timp ce corpul este echipat cu un instrument de ridicare, care se potrivește cu banda transportoare de alimentare pentru a efectua paletizarea ordonată. În acest scenariu, robotul CR preia cutiile de la linia de producție complet automată și le plasează în mod ordonat. În același timp, este echipat cu un mecanism de ridicare și coborâre pentru a crește înălțimea straturilor, ceea ce mărește capacitatea de producție.

Beneficiile pentru clienți

Robotul este mult mai eficient, permițând reducerea costurilor cu forța de muncă.

Avantajele produsului

Roboții colaborativi din seria CR sunt simplu de utilizat și flexibili în implementare.

Sunt integrate rapid unelte și pachete software variate pentru ambalarea produselor alimentare în conformitate cu nevoile dvs.

Descoperiți viitorul automatizării industriale cu seria CR de roboți colaborativi de la Dobot. Eficiență crescută și costuri reduse de muncă, toate într-o singură soluție ușor de implementat.

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert AutoID pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts