Sectorul Utilitar
Dispozitive mobile și software pentru activitatea de teren de utilitate

Soluții tehnologice pentru sectorul utilității

Furnizarea muncitorilor de pe teren cu soluții mobile de utilități

Sectorul utilităților se adaptează la mediul din ce în ce mai digital și la cerințele clienților, iar organizațiile trebuie să se asigure că lucrătorii lor sunt echipați cu dispozitive adecvate pentru a crește mobilitatea operațională. Deoarece lucrătorii din utilități sunt desfășurați în mod frecvent în medii periculoase, adesea singuri, soluțiile de siguranță și tehnologia comunicațiilor sunt esențiale pentru a menține lucrătorii în siguranță la locul de muncă. Vă putem ajuta cu soluții tehnologice și software pentru a oferi o soluție personalizată pentru lucrătorii dvs. de utilități și proprietatea dispozitivelor pentru a conecta rețelele de angajați, a reduce timpul de nefuncționare, a crește productivitatea și a gestiona mai bine răspunsurile pentru a vă optimiza serviciul pentru clienți.


Sectorul Utilitar

Soluții de siguranță a muncitorilor

Muncitorii din utilități lucrează frecvent în condiții periculoase cu un nivel ridicat de risc și lucrează adesea singuri în zone îndepărtate. Este esențial pentru companiile de utilități să îmbunătățească siguranța tehnicienilor și a publicului prin furnizarea lucrătorilor cu tehnologie și soluții software pentru servicii mobile de teren, precum și cu echipamente de protecție de calitate.

 • Lucrătorii din utilități pot folosi ambele mâini în timp ce lucrează în condiții potențial periculoase datorită dispozitivelor de mobilitate robuste și portabile.
 • Dispozitivele precum smartphone-urile, tabletele și laptopurile trebuie să fie rezistente pentru a rezista la condițiile dure din operațiunile miniere, platformele petroliere și serviciile subterane.
 • Capacitățile Push-To-Talk (PTT) de pe dispozitivele mobile pot salva viața lucrătorilor din utilități, permițându-le să deschidă o comunicare digitală rapidă și precisă, fără o rază de transmisie limitată, cu o singură apăsare de buton.

Creșterea productivității

Creșterea productivității lucrătorilor dvs. de utilități pe teren economisește bani și le ușurează munca. Este esențial să vă asigurați că colectați datele corecte în timp real pentru a eficientiza serviciile de utilități.

 • Echiparea lucrătorilor din utilități cu dispozitive robuste de înaltă calitate, care le permit să acceseze informații în timp real, reduce timpul de nefuncționare, evitând bateriile uzate și echipamentele deteriorate de mediile dure în care lucrează.
 • Tehnicienii pot reduce timpul necesar pentru a îndeplini sarcinile de rutină utilizând dispozitive portabile, cum ar fi tehnologiile de scanare a codurilor de bare care nu necesită ridicare și camere purtate pe corp pentru comunicarea cu colegii pentru a diagnostica de la distanță problemele.
 • Integrarea soluțiilor cloud pe dispozitive care urmăresc și monitorizează lucrătorii din utilități are numeroase avantaje, inclusiv ușurând munca lor, păstrându-i în siguranță și având date în timp real pentru a îmbunătăți performanța angajaților.
 • Conectați-vă vehiculele, locurile de muncă, lucrătorii și clienții dvs. cu soluții telematice pentru a vă duce tehnicienii acolo unde trebuie și pentru a crește satisfacția clienților.
Sectorul Utilitar

SOLUȚII SECTOR UTILITAR: INTRAȚI CONTACT

Gestionarea activelor în sectorul utilitar

Când aveți un număr mare de lucrători în domeniul utilității în același timp, este esențial să gestionați eficient activele acestora pentru a evita timpul de nefuncționare, a proteja datele și a reduce pierderile.

 • Atunci când dispozitivele și vehiculele sunt echipate cu tehnologii de urmărire, cum ar fi coduri de bare, etichete RFID și sectoare conectate la internet legate de software specializat, acestea costă adesea mai puțin pentru a asigura eficienta activitatii.
 • Gestionarea activelor vă oferă, de asemenea, date în timp real despre locația și starea acestora, precum și posibilitatea de a trimite cel mai apropiat lucrător la locul de muncă și de a oferi sfaturi cu privire la cea mai scurtă rută de călătorie.
 • O strategie de telefonie mobilă cu soluții de mobilitate critice pentru afaceri este esențială pentru companiile de utilități, în care gestionarea securizată a dispozitivelor mobile este integrată în toate operațiunile pentru a preveni compromiterea datelor sensibile ale companiei.
 • Pachetele noastre cuprinzătoare și personalizate de servicii gestionate vă vor ajuta să vă gestionați și să vă protejați întregul patrimoniu de dispozitive, inclusiv servicii profesionale, gestionarea construcției de aur, administrarea defecțiunilor, gestionarea proactivă a dispozitivelor și multe altele.