Muncă De Teren
Dispozitive de service pe teren, software și tehnologie pentru o mobilitate îmbunătățită

Tehnologie și soluții software de service pe teren

Managementul serviciilor pe teren și al forței de muncă mobile

Toate companiile care oferă servicii pe teren trebuie să se asigure că lucrătorii lor  au echipamentul adecvat pentru a rezolva problemele și pentru a crește mobilitatea operațiunilor lor. Operațiunile pe teren din toate sectoarele trebuie să se adapteze la cerințele clienților într-un mediu din ce în ce mai digital și, având în vedere că mulți lucrători pe teren sunt desfășurați în medii periculoase, siguranța trebuie să fie o prioritate de top. Vă putem sfătui compania cu privire la tehnologia și soluțiile software mobile pentru servicii de teren, pentru a vă proteja lucrătorii și dispozitivele, sporind în același timp productivitatea lucrătorilor pe teren, reducând timpul de nefuncționare și gestionând mai bine răspunsurile pentru a îmbunătăți serviciile pentru clienți.


Muncă De Teren

Productivitate în domeniu

Indiferent de industrie, maximizarea productivității lucrătorilor dvs. de teren ar trebui gestionată îndeaproape cu tehnologia și soluțiile software potrivite pentru a reduce costurile și a vă crește baza de clienți. Este esențial să vă asigurați că colectați datele corecte în timp real pentru a eficientiza operațiunile de service pe teren.

 • Echiparea lucrătorilor mobili cu dispozitive robuste de înaltă calitate, care să le permită să acceseze informații în timp real, reduce timpul de nefuncționare prin evitarea bateriilor uzate și a echipamentelor deteriorate de mediile dure în care lucrătorii de service pe teren trebuie să lucreze ocazional.
 • Lucrătorii pot reduce timpul necesar pentru a îndeplini sarcinile de rutină utilizând dispozitive portabile, cum ar fi tehnologiile de scanare a codurilor de bare, care nu necesită manuire și camere purtate pe corp pentru a comunica cu colegii pentru a diagnostica de la distanță problemele.
 • Integrarea soluțiilor cloud pe dispozitive care urmăresc și monitorizează lucrătorii de pe teren are numeroase avantaje, inclusiv ușurând munca, menținându-o în siguranță și furnizarea de date în timp real pentru a îmbunătăți performanța.
 • Conectați vehiculele lucrătorilor de teren, locurile de muncă, colegii și clienții dvs. cu soluții telematice pentru a le duce acolo unde trebuie să meargă mai repede și cu o mai mare satisfacție a clienților.

Creșterea siguranței prin soluții mobile de service pe teren

Lucrătorii de câmp lucrează frecvent singuri, uneori în condiții periculoase și în zone periculoase îndepărtate. Este esențial pentru companiile de servicii de teren să îmbunătățească siguranța lucrătorilor mobili și a publicului larg, oferind lucrătorilor soluții software și tehnologie de servicii mobile pe teren, precum și EIP de calitate.

 • Lucrătorii de teren pot folosi ambele mâini în timp ce lucrează în condiții potențial periculoase sau transportă mărfuri și unelte grele datorită dispozitivelor de mobilitate robuste și portabile.
 • Dispozitivele precum smartphone-urile, tabletele și laptopurile trebuie să fie robuste pentru a rezista la condițiile de mediu potențial dure.
 • Capacitățile Push-To-Talk (PTT) de pe dispozitivele mobile pot fi salvatoare pentru lucrătorii de teren, permițându-le să deschidă o comunicare digitală rapidă și precisă, fără o rază de transmisie limitată, cu o singură apăsare de buton.
Muncă De Teren

SOLUȚII DE MUNCĂ PE TEREN: INTRAȚI CONTACT

Managementul activitatilor în domeniu

Când aveți un număr mare de lucrători mobili pe teren în același timp, este esențial să gestionați eficient activitatea acestora pentru a evita timpul de nefuncționare, a proteja datele și a reduce pierderile.

 • Atunci când dispozitivele și vehiculele sunt echipate cu tehnologii de urmărire cum ar fi coduri de bare, etichete RFID și sectoare conectate la internet legate de software specializat, acestea costă adesea mai puțin pentru a asigura.
 • Gestionarea activitatilor vă oferă, de asemenea, date în timp real despre locația și starea acestora, precum și posibilitatea de a trimite cel mai apropiat lucrător la locul de muncă și de a oferi sfaturi cu privire la cea mai scurtă rută de călătorie.
 • Pentru companiile cu servicii pe teren, este esențială o strategie de telefonie mobilă cu soluții de mobilitate esențiale pentru afaceri, cu managementul securizat al dispozitivelor mobile integrate în toate operațiunile, pentru a evita ca datele sensibile ale companiei să fie în pericol.
 • Pachetele noastre cuprinzătoare și personalizate de servicii gestionate vă vor ajuta să vă gestionați și să vă protejați întregul patrimoniu de dispozitive, inclusiv servicii profesionale, gestionarea construcției de aur, administrarea defecțiunilor, gestionarea proactivă a dispozitivelor și multe altele.