Zebra Cs6080

SCANER ÎNSOȚITOR DIN SERIA CS60-HC – SCANER MEDICAL ULTRA-VERSATIL, CU UN DESIGN CONVERTIBIL, PRIMUL DE ACEST FEL

Aveți nevoie de un scaner fără fir pentru inventarul pe holurile magazinelor și de un scaner cu mâini libere cu fir la casă? Ce se întâmplă dacă nu ar fi trebuit să implementezi scanere diferite pentru sarcini diferite? Vă prezentăm scanerul însoțitor din seria CS60, cu un design revoluționar care se transformă cu ușurință între operarea cu fir și fără fir, portabil și mâinile libere, pe măsură ce nevoile dumneavoastră se schimbă. Ca scaner fără fir, CS60 este suficient de mic pentru a fi pus într-un buzunar și oferă cea mai recentă tehnologie mobilă, inclusiv încărcarea fără contact. 

Ca scaner cu cablu, CS60 oferă scanare compactă pentru ghișeul de casă, chioșc cu autoservire și multe altele. Indiferent dacă achiziționați un model cu fir sau fără fir în față, puteți schimba modurile în orice moment pentru o protecție superioară a investițiilor. Și obțineți performanța de scanare Zebra de vârf în industrie și ADN-ul nostru unic DataCaptureInstrumente de management TM  preferate de industrie, care facilitează ca niciodată integrarea, implementarea și gestionarea scanerelor dumneavoastră.

Zebra Cs6080

SE ADAPTEAZĂ LA ORICE FLUX DE LUCRU

Design decapotabil primul de acest fel

Aveți nevoie de un scaner însoțitor fără fir, asociat la un suport sau un dispozitiv mobil, un dispozitiv portabil cu fir sau un scaner de prezentare cu mâini libere conectat la un stand de casă? Cu CS60, nu trebuie să alegeți. Pur și simplu schimbați bateria și convertorul USB cu cablu în orice moment pentru a schimba între scanarea cu fir și scanarea fără fir.

Adăugați suportul de prezentare opțional la un scaner cu cablu pentru a comuta automat între modurile hands-free și handheld. Această versatilitate de neegalat minimizează riscul de investiție, deoarece este ușor să satisfaceți noile nevoi de flux de lucru sau să redistribuiți scanerele CS60 într-o altă aplicație.

Performanță de scanare dovedită în care puteți avea încredere

Un senzor megapixel de înaltă rezoluție și tehnologia exclusivă PRZM Intelligent Imaging de la Zebra oferă performanțe de neegalat la cele mai dificile coduri de bare – inclusiv coduri de bare prost imprimate, deteriorate, murdare, încrețite, cu contrast scăzut, lucioase și electronice pe ecranele telefoanelor mobile slab iluminate. Când alegeți CS60, obțineți calitatea și fiabilitatea Zebra renumite în întreaga lume.

Multi-tasking fără efort cu un al doilea buton programabil

Este posibil ca lucrătorii dvs. să scaneze la punctul de vânzare un minut, apoi să facă inventarul în următorul. De aceea, CS60 are un al doilea buton programabil care poate fi folosit pentru a comuta instantaneu între două aplicații gazdă. Cu o apăsare rapidă a butonului, lucrătorii pot trimite date către aplicația potrivită în formatul și ordinea corespunzătoare.

Construcție fără sudură ușor de curățat

Cu designul său monococ, butoanele tactile cu detecție inductivă și încărcarea fără contact, scanerul are o suprafață fără crăpături care este ușor de curățat și de păstrat curat schimb după schimb.

Unde poți folosi cititoarele Zebra CS6080 – Piețe și aplicații

Retail

 • Punct de vânzare mobil 
 • Gestionarea stocurilor 
 • Numărarea ciclului 
 • Merchandising 
 • Reparatii

Ospitalitate

 • Standuri de concesiune 
 • Procesarea biletelor 
 • Punct de vânzare

Transport si Logistica

 • Contabilitatea rutelor

Produție ușoară

 • Etichete de expediere 
 • Gasirea bunurilor
 • Ghid de referință pentru produs scaner CS6080 (ro)MN-003827-05EN Rev. ADescărcați 12 MB
 • Ghid de reglementare pentru accesorii CS6080 (ro)MN-003855-01EN Rev. ADescărcați 561 KB
 • Ghid de pornire rapidă CS6080MN-003828-03EN Rev. ADescărcați 2 MB
 • Ghid de configurare și configurare rapidă a scanerelor medicale pentru Allscripts (ro)MN-004101-01EN Rev. ADescărcați 407 KB
 • Ghid de configurare și configurare rapidă a scanerelor de asistență medicală pentru Cerner (ro)MN-004102-01EN Rev. ADescărcați 416 KB
 • Ghid de configurare și configurare rapidă a scanerelor medicale pentru Epic (ro)MN-004103-01EN Rev. ADescărcați 408 KB
 • Ghid de configurare și configurare rapidă a scanerelor medicale pentru Meditech (ro)MN-004104-01EN Rev. ADescărcați 408 KB
 • Ghidul utilizatorului pentru formatarea datelor multicod și simbolul preferatMN-002895-02 Rev. ADescărcați 3 MB
 • Ghid pentru programator de etapă plural (ro)72E-67113-05 Rev. ADescărcați 626 KB
 • Ghid pentru dezvoltatori Zebra Scanner SDK pentru Android (ro)MN002223A06 Rev. ADescărcați 2 MB
 • Ghid avansat al programatorului pentru formatarea datelor72E-69680-08 Rev. ADescărcați 1 MB

SCANERUL ÎNSOȚITOR CS60 — UN DESIGN CONVERTIBIL INOVATOR CARE SE ADAPTEAZĂ ORICĂRUI FLUX DE LUCRU.

Pentru mai multe informații, vizitați: CS6080

Durabil pentru utilizare pe tot parcursul zilei, în fiecare zi

Aruncă-l pe podea. Vărsați apă pe el. Folosiți-l într-o cameră din spate prăfuită sau afară pe docul de recepție. Cu cea mai bună etanșare IP65 din clasă și o specificație de cădere de 6 ft./1,8 m, CS60 este proiectat pentru durabilitate și timp de funcționare.

MOBILITATE DE ULTIMĂ ORĂ

Încărcare inductivă QI

Suportul pentru încărcarea inductivă pe CS60 elimină nevoia de curățare și întreținere a contactelor bateriei. 1 În timp ce obțineți cei mai rapidi timpi de încărcare cu soluția de încărcare inductivă Zebra, sunteți liber să utilizați orice suport de încărcare fără fir Qi de la raft pentru a încărca CS60.

Tap-to-Pair NFC în fracțiune de secundă

Asociați CS60 cu orice dispozitiv compatibil NFC printr-o atingere rapidă. Chiar și noii lucrători sunt activi și funcționează în câteva secunde, fără a avea nevoie de sprijin.

Buzunar și purtabil – pentru când mobilitatea este esențială

CS60 fără fir este proiectat să se potrivească în mod natural în mână sau să fie băgat într-un buzunar. Asociați CS60 cu șnurul opțional și protectorul din silicon pentru a purta scanerul în siguranță și confortabil pe tot parcursul schimbului.

Putere de schimbare completă și dincolo

Bateria complet încărcată oferă 18 ore de putere – mai mult decât suficientă pentru cele mai lungi ture. Bateriile pot fi înlocuite cu ușurință fără unelte speciale. Iar un indicator dedicat al bateriei vă ajută să vedeți dintr-o privire când este timpul să schimbați sau să încărcați o baterie.

Păstrați bateriile de rezervă la îndemână cu opțiuni de încărcare versatile

Opțiunile multiple de încărcare facilitează păstrarea scanerelor și a bateriilor de rezervă încărcate pentru funcționare non-stop. Dispozitivele cu patru sloturi și încărcătoarele de baterii cu patru sloturi sunt compatibile cu sistemul de încărcare ShareCradle de la Zebra pentru o gestionare ușoară a spatelui. Iar scanerul cu un singur slot și încărcătorul de baterii sunt ideale pe orice birou.

Rază extinsă de 330 ft./100 m

CS60 este un dispozitiv certificat BT 5.0. Cu Bluetooth® Clasa 1, utilizatorii pot călători până la 330 ft./100 m de dispozitivul gazdă pentru o mai mare flexibilitate.

Eliminați interferența Bluetooth cu modul Wi-Fi TM Friendly

Asigurați-vă că scanerele dvs. fără fir CS60 funcționează numai pe canale care nu sunt partajate cu rețeaua dvs. Wi-Fi.

Preveniți timpul de nefuncționare cu instrumente anti-pierdere

Cu Virtual Tether de la Zebra, atât suportul, cât și scanerul vor alerta utilizatorii atunci când un dispozitiv este scos din raza de acțiune sau lăsat în afara suportului pentru o perioadă lungă de timp. Ca rezultat, nu va trebui să vă faceți griji că un client părăsește din greșeală auto-checkout cu un scaner fără fir în cărucior sau un asociat care va rătăci un scaner în camera din spate. Și dacă un CS60 este pierdut, pur și simplu apăsați butonul de paginare al suportului pentru al localiza.


UȘOR DE CONFIGURAT ȘI GESTIONAT

Capturați cu ușurință datele de etichetă pentru o mai bună gestionare a inventarului

Cu Label Parse+, seria CS60 poate captura și analiza instantaneu datele codurilor de bare ale etichetei GS1 pe articole, permițând capturarea ușoară a datelor, inclusiv datele de expirare și numărul lotului/locația de fabricație.

Schimbați fluxurile de lucru într-un instant cu AutoConfig

Suportul AutoConfig de la Zebra configurează automat CS60 pentru fluxul dvs. de lucru. De exemplu, puteți lua un CS60 de la auto-checkout și îl puteți utiliza pentru o bandă cu echipaj, servicii pentru clienți, inventar sau recepție fără a fi nevoie să schimbați setările. Deoarece setările scanerului sunt stocate în baza suportului, pur și simplu asociați scanerul la o altă bază pentru a-l configura automat pentru o nouă aplicație gazdă și un caz de utilizare.

Moduri de feedback flexibile pentru a se potrivi mediului dvs

CS60 acceptă un LED de decodificare bun, feedback haptic, un ton de bip cu ton/volum reglabil și indicatorul de decodare directă Zebra care proiectează iluminarea codului de bare. Și feedback-ul haptic și sonor sunt disponibile la atingerea declanșatorului.

Simplificați experiența de scanare

Cu Multi-Code Data Formatting (MDF), CS60 poate scana mai multe coduri de bare cu o singură apăsare a declanșatorului și poate transmite numai codurile de bare de care aveți nevoie, în ordinea la care se așteaptă aplicația dvs. Și cu simbolul preferat de la Zebra, CS60 poate captura și scoate numai codul de bare preferat, astfel încât lucrătorii să nu mai fie nevoiți să piardă timp acoperind fizic codurile de bare din apropiere înainte de scanare.

Perspectivă de ultimă oră asupra fiecărui aspect al scanerelor dvs

Capacitățile de diagnosticare de la distanță ale agentului de logare automatizează înregistrarea informațiilor despre activele scanerului, starea și statisticile, setările de configurare și datele codurilor de bare, oferindu-vă informațiile necesare pentru verificarea evenimentelor, trasabilitatea blockchain, generarea ROI a site-ului pilot, depanarea și analiza predictivă a tendințelor la nivelul întregii flote.

SPECIFICAȚII

Caracteristici fizice

DimensiuniScaner
0,9 in. H x 1,8 in. L x 4,3 in. L
2,3 cm H x 4,6 cm L x 10,9 cm D
Leagăn standard
4,5 in. H x 3,1 in. L x 4,2 in. L
11,3 cm H x 7,8 cm L x 10,7 cm D
GreutateCS60 cu cablu : 2,0 oz. / 56,0 g
CS60 fără fir : 2,9 oz. / 83,0 g
Leagăn standard : 4,9 oz. / 138,0 g
Gama de tensiune de intrareScaner și suport standard : 4,5 până la 5,5 VDC alimentat gazdă; Sursă de alimentare externă de la 4,5 până la 5,5 VDC
ActualCurent de funcționare la tensiune nominală (5,0 V): 400 mA (tipic)
Curent de așteptare (în repaus) la tensiune nominală (5,0 V): 90 mA (tipic)
Leagăn standard: 450 mA (tipic) USB standard; 600 mA (tipic) BC 1.2 USB 
CuloareMiezul nopții negru
Interfețe gazdă acceptateCertificat USB
Suport pentru tastaturăSuportă peste 90 de tastaturi internaționale
Certificare de securitate FIPS și conformitate cu TAACertificat conform cu FIPS 140-3;
Conform legii privind acordurile comerciale
Indicatori de utilizatorIndicator de decodificare directă, LED-uri de decodificare bună, semnal sonor (ton și volum reglabil), feedback haptic la decodare, declanșare capacitivă cu feedback haptic și sonor, indicator de baterie dedicat, LED Bluetooth dedicat

Caracteristici de performanta

Toleranță la mișcare (portabil)Până la 20 in. / 51 cm pe secundă pentru 13 mil UPC în modul optimizat
Sursă de luminăModel de vizare: LED verde adevărat circular de 525 nm
Iluminare(1) LED alb cald
Câmpul vizual al imaginii45° H x 34° V nominală
Senzor de imagine1280 x 960 pixeli
Contrast minim de imprimareDistanța minimă de reflexie de 20%.
Toleranță oblică+/- 60°
Toleranță la pitch +/- 60°
Toleranță la rulare0° – 360°
Rezoluția minimă a elementuluiCod 39 – 5,0 mil

Mediul utilizatorului

Temp. de operare32° F până la 122° F / 0° C până la 50° C
Temp. stocare-40° F până la 158° F / -40° C până la 70° C
Umiditate5% până la 95% RH, fără condensare
Specificațiiie de dropProiectat pentru a rezista la căderi multiple la 6,0 ft./1,8 m pe beton
Specificațiiie TumbleConceput pentru a rezista la 250 de răsturnări în pahar de 1,5 ft./0,5 m (1 răsturnare = 0,5 ciclu)
SigilaScanner: IP65
Descărcare electrostatică (ESD)Scaner și suport: ESD conform EN61000-4-2, +/-15 KV Aer, +/-8 KV Direct, +/-8 KV Indirect
Imunitate la lumină ambientalăLumânări de la 0 la 10037 picioare / 0 la 108.000 Lux

Specificațiiii radio

Radio BluetoothVersiunea Bluetooth standard 5.0 cu BLE: Clasa 1 330ft. (100m) și clasa 2 33ft. (10m), Port serial și Profiluri HID
Putere Bluetooth reglabilăPuterea de ieșire reglabilă până la negativ 10 dBm în 8 trepte
MFiCertificat MFi (este necesară o configurație specifică) 

Baterie

Capacitate/Tip baterieBaterie cu litiu polimer de 745 mAh
Scanări per încărcare a bateriei 213.000 de scanări
Timp de funcționare per încărcare completă 218 ore

Timp de încărcare a bateriei (de la gol)

USB standardÎncărcare completă: 6 ore
BC1.2 USBÎncărcare completă: 3 ore

de reglementare

De mediuEN 50581:2012
ȘI IEC 63000:2018
Siguranta electricaIEC 62368-1 (Ed.2)
EN 62368-1:2014/AC:2015
Siguranță LEDIEC 62471:2006 (Ed.1.0)
EN 62471:2008 (LED)
EMI/RFIEN 55032:2015/AC:2016 (Clasa B)
EN 55035:2017
EN 61000-3-2:2014 (Clasa A)
EN 61000-3-3:2013
47 CFR Partea 15, Subpartea B, Clasa B

Accesoriii

Accesoriii fără firLeagăn standard, baterie de rezervă, scaner cu 4 sloturi ShareCradle, baterie cu 4 sloturi ShareCradle, șnur
Accesoriii cu cabluGooseneck Intellistand (ponderat și standard), cupă, convertor USB cu fir

Capacitatea de decodare a simbolurilor 4

1DBaza 32 (Italian Pharma), Codabar/NW7, Cod 11, Cod 39, Cod 93, Cod 128, GS1 DataBar, I 2 din 5, Coreeană 3 din 5, MSI Plessey, UPC/EAN
2dAztec, coduri compuse, DataMatrix, Dotted DataMatrix, Dotcode, Han Xin, MaxiCode, PDF417, Micro PDF417, coduri poștale, cod QR, Micro QR, TLC-39, SecurPharm
OCROCR-A, OCR-B, MICR, Moneda SUA

Intervalele de decodificare (tipic) 3

Simbologie/RezoluțieAproape de departe
Cod 39: 5 mil2,4 in./6,1 cm până la 9,5 in./24,1 cm
Cod 39: 20 mil2,5 in./6,4 cm până la 26,0 in./66,0 cm
Cod 128: 5 mil2,8 in./7,1 cm până la 9,0 in./22,9 cm
PDF 417: 6,7 mil2,4 in./6,1 cm până la 8,0 in./20,3 cm
UPC: 13 mil (100%)1,8 in./4,6 cm până la 19,5 in./49,5 cm
Data Matrix: 10 mil2,9 in./7,4 cm până la 8,0 in./20,3 cm
QR: 20 mil1,2 in./3,0 cm până la 14 in./35,6 cm

Respectarea cerințelor de mediu

Mediu
• Directiva RoHS 2011/65/UE; Amendament 2015/863
• REACH SVHC 1907/2006

Garanție

Sub rezerva termenilor declarației de garanție hardware a Zebra, scanerul CS6080 și suportul CR6080 sunt garantate împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de trei ani de la data expedierii. 

Servicii recomandate

Zebra OneCare Essential and Select: Maximizați disponibilitatea dispozitivului Zebra, valoarea dispozitivului și eficiența operațională cu aceste servicii de asistență complet care stabilesc bara de asistență în industrie.

Note de subsol

1. Încărcarea inductivă fără contact este acceptată atunci când o baterie este introdusă în CS60. Bateriile de rezervă și încărcătoarele de baterii au contacte de încărcare și nu pot fi încărcate cu un suport de încărcare fără fir.
2. Profil simulat de checkout de 1 scanare la fiecare 5 secunde.
3. Rezoluția de imprimare, contrastul și lumina ambientală depind.
4. Consultați Ghidul de referință pentru produs pentru lista completă a simbolurilor.

DataCapture ADN

DataCapture DNA este o suită de firmware, software, utilități și aplicații extrem de inteligente, concepute exclusiv pentru a adăuga funcționalitate și pentru a simplifica implementarea și gestionarea scanerelor Zebra.

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts