Zebra Ds2200-Hc

SERIA DS2200 PENTRU ASISTENȚĂ MEDICALĂ – FIABIL, ACCESIBIL ȘI CONCEPUT SPECIAL PENTRU ASISTENȚA MEDICALĂ

Indiferent dacă lucrătorii dumneavoastră din domeniul sănătății admit un pacient, administrează medicamente, colectează un specimen sau efectuează inventarierea și gestionarea dietei, nu există loc de eroare. Acum puteți oferi personalului dumneavoastră puterea de a face totul corect cu seria DS2200 pentru asistență medicală. Spre deosebire de scanerele de uz general, seria DS2200-HC poate rezista dezinfectării constante necesare la punctul de îngrijire. 

Captează cu ușurință și acuratețe numeroasele tipuri de coduri de bare utilizate în mod obișnuit în spitale, de la coduri de bare de pe brățările pacientului și flacoanele de medicamente până la pungi IV și tăvi pentru specimene. Obțineți un scaner special conceput pentru asistență medicală, care se potrivește bugetului dvs., fără a compromite performanța sau caracteristicile. Modelele cu și fără fir răspund nevoilor dvs. de scanare de la patul pacientului până la farmacie, admitere și multe altele.

PROIECTAT PENTRU ASISTENȚA MEDICALĂ

Decodare instantanee cu PRZM Intelligent Imaging

Seria DS2200-HC este proiectată pentru a asigura decodarea instantanee și precisă a numeroaselor coduri de bare găsite la punctele de îngrijire, laboratoare și farmacii. 

Doar de la Zebra, algoritmii software de decodare ai PRZM oferă performanțe superioare pe coduri de bare de proastă calitate și provocatoare. Iar o gamă largă de lucru minimizează precizia necesară la poziționarea scanerului pentru simplitate a punctului și a fotografierii. Rezultatul este prima scanare de fiecare dată de care îngrijitorii dvs. au nevoie pentru a îmbunătăți siguranța pacienților și eficiența fluxului de lucru.

Ușor de curățat și igienizat

Spre deosebire de scanerele de uz general, seria DS2200-HC dispune de o carcasă pregătită pentru dezinfectant, proiectată pentru a gestiona igienizarea regulată cu dezinfectanți populari.

Modul „Nu deranja”.

Feedback-ul scanerului este critic, la fel și experiența pacientului. Pentru mediile sensibile la sunet, indicatorul de decodare directă de la Zebra proiectează iluminarea codului de bare pentru a indica o decodare bună. Clinicienii știu imediat dacă un medicament, o brățară sau o pungă IV a fost scanată corect, în timp ce pacienții nu sunt deranjați de un bip puternic.

Tehnologie în curs de brevet pentru o țintire cea mai intuitivă

O linie de țintire inovatoare îndepărtează presupunerile, îndrumându-i pe clinicieni să scaneze la distanța ideală de codul de bare.

Putere completă a bateriei garantată

Cu 14 ore de putere, scanerele dumneavoastră fără fir DS2278-HC sunt întotdeauna disponibile pentru utilizare — nu este nevoie să pierdeți timp prețios reîncărcând o baterie în timpul turei unui medic.

Comutare din mers între scanarea handheld și hands-free

În laborator și farmacie, unele sarcini pot fi mai potrivite pentru scanarea manuală, iar altele pentru mâinile libere. Cu seria DS2200-HC, comutarea modurilor este rapidă și ușoară. Pur și simplu așezați scanerul în suportul de prezentare opțional pentru a comuta automat în modul mâini libere; apoi ridicați scanerul pentru modul portabil.

Unde poți folosi cititoarele Zebra DS2200-HC – Piețe și aplicații

Sănătate

 • Administrarea pacientului
 • Identificarea pozitivă a pacientului
 • Dispensar de medicamente: la patul pacientului, în farmacie, la externare
 • Administrare medicamente, autentificare
 • Urmărirea medicamentelor în farmacie și pe coșul farmaciei
 • Brățări pentru pacient
 • Punga pacientului IV
 • Urmărirea specimenului
 • Acces la evidența medicală electronică
 • Administrarea produselor din sânge
 • Ghid de pornire rapidă a scanerului digital DS2208 (ro)MN-002873-01EN Rev. BDescărcați 1 MB
 • Ghid de pornire rapidă a scanerului digital DS2278 (ro)MN-002873-04EN Rev. ADescărcați 3 MB
 • Ghid de referință pentru produs scaner digital DS2208 (ro)MN-002874-10EN Rev. ADescărcați 12 MB
 • CR2278-PC Presentation Cradle Ghid de referință rapidă (ro)MN-002917-02EN Rev. ADescărcați 812 KB
 • Supliment pentru ghidul de referință al produsului scaner digital DS2208-HC/DS2278-HC (ro)MN-003641-01 Rev. ADescărcați 2 MB
 • Ghid de referință pentru produs scaner digital DS2278 (ro)MN-002915-13EN Rev. ADescărcați 8 MB
 • Ghid pentru programator de etapă plural (ro)72E-67113-05 Rev. ADescărcați 626 KB
 • Ghidul programatorului Toshiba TEC (ro)MN-002707-02EN Rev. ADescărcați 1 MB
 • Ghid pentru dezvoltatori Zebra Scanner SDK pentru Android (ro)MN002223A06 Rev. ADescărcați 2 MB
 • Ghid avansat al programatorului pentru formatarea datelor72E-69680-08 Rev. ADescărcați 1 MB

ÎMBUNĂTĂȚIȚI SIGURANȚA PACIENȚILOR ȘI PRODUCTIVITATEA PERSONALULUI CU SERIA DS2200 PENTRU ASISTENȚĂ MEDICALĂ – SCANERUL PENTRU ASISTENȚĂ MEDICALĂ CARE NU COMPROMITE PERFORMANȚA SAU CARACTERISTICILE PENTRU PREȚ.

Pentru mai multe informații, vizitați: DS2208-HC, DS2278-HC

Încărcare rapidă, flexibilă și ușoară

Conectați scanerul direct la gazdă sau la orice priză standard de perete prin cablul Micro USB pentru a încărca DS2278-HC fără fir în doar o oră. Suportul de prezentare, care oferă scanare fără mâini, încarcă DS2278-HC în doar patru ore. Suportul de prezentare încarcă bateria în timpul utilizării, astfel încât să puteți menține scanerul în funcțiune în timpul încărcării. Și deoarece suportul de prezentare nu necesită o sursă de alimentare separată, încărcarea poate avea loc direct pe stația de lucru pe roți.


UȘOR DE IMPLEMENTAT ȘI GESTIONAT

Preconfigurat și gata de utilizare, imediat scos din cutie

Seria DS2200-HC nu ar putea fi mai ușor de configurat. Ieșit din cutie, scanerul este configurat pentru aplicațiile de asistență medicală pe care le utilizați zilnic, în timp ce cablurile de detectare automată a gazdei selectează automat interfața gazdă potrivită – doar conectați scanerul și sunteți gata de plecare.

Implementați oriunde în lume

Cu suport pentru 97 de tastaturi internaționale, seria DS2200-HC este ușor de implementat în întreaga lume.

Personalizați cu ușurință setările cu 123Scan

123Scan este suficient de intuitiv pentru utilizatorii începători. Puteți crea cu ușurință coduri de bare de configurare pentru a programa scanere, a actualiza firmware-ul sau a pune în scenă un număr mare de dispozitive.

Cea mai ușoară asociere de pe planetă

Cu tehnologia noastră Scan-to-Connect, prima noastră din industrie, clinicienii pot asocia DS2278-HC fără fir cu orice computer, tabletă sau smartphone compatibil Bluetooth cu o singură scanare.

Integrare ușoară cu aplicațiile EMR bazate pe tablete

Seria DS2200-HC oferă toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a adăuga scanare de înaltă calitate aplicației dumneavoastră de evidență medicală electronică (EMR) pe tabletă. Cablul Micro USB oferă o alternativă de încărcare la preț redus la un suport. Iar cu instrumentele noastre simplificate de dezvoltare a aplicațiilor, puteți configura și actualiza cu ușurință seria DS2200-HC direct de pe tabletă.

Eliminați interferența Bluetooth cu modul Wi-Fi prietenos Zebra

Oferit exclusiv de la Zebra, modul Wi-Fi Friendly asigură că scanerele dvs. fără fir DS2278-HC nu funcționează pe canale care sunt partajate cu rețeaua dvs. Wi-Fi, protejând performanța rețelei Wi-Fi pentru îngrijitorii dvs., clinicienii, pacienții și vizitatorii dvs.

O baterie și un sistem de încărcare concepute pentru a dura

Bateria cu durată lungă de 2400 mAh Litiu-Ion din DS2278-HC fără fir nu va trebui, probabil, niciodată înlocuită, reducând costul total de proprietate și simplificând gestionarea de zi cu zi prin eliminarea necesității de a achiziționa și gestiona un grup de baterii. În plus, poziția contactelor de încărcare în suportul de încărcare al DS2278-HC, combinată cu tehnologia exclusivă de contact Connect+ de la Zebra, asigură o încărcare fiabilă, fără coroziune pe toată durata de viață a scanerului.

Controlați-vă scanerele de pe un smartphone, tabletă sau computer

Puteți controla cu ușurință setările beeper-ului, LED-ului și Simbologie; afișează datele codurilor de bare scanate; accesați informații despre model și numărul de serie și multe altele de la gazdele Windows, Android și iOS.

Instrumente fără costuri pentru a satisface nevoile avansate de management și dezvoltare de aplicații

Dacă aveți scanere în diferite locații, le puteți gestiona de la distanță pe toate cu aplicația noastră Scanner Management Service (SMS). Acest instrument gratuit facilitează configurarea și actualizarea firmware-ului pentru orice dispozitiv din seria DS2200-HC care este conectat la o gazdă – nu este necesară nicio acțiune în depozit sau acțiunea utilizatorului. Aveți nevoie de o aplicație de scanare personalizată? Kiturile noastre de dezvoltare software pentru scaner (SDK) oferă tot ce aveți nevoie, inclusiv documentație, drivere, utilitare de testare și exemplu de cod sursă pentru Windows, Android, iOS și Linux.


DATACAPTURE DNA—TRANSFORMAREA SCANERELOR DIN INTERIOR

Simplificați întreaga experiență de scanare

Hardware-ul este doar începutul a ceea ce aveți nevoie pentru a maximiza valoarea scanerelor dvs. Seria DS2200-HC este alimentată de DataCapture DNA, un set de instrumente unice de dezvoltare, management, vizibilitate și productivitate. Folosind cei 50 de ani de inovație Zebra, DataCapture DNA transformă scanerele Zebra în instrumente puternice care vă scad TCO și ajută lucrătorii să facă mai multe în fiecare zi. Reduceți ciclurile de dezvoltare cu instrumente de dezvoltare. Simplificați dramatic implementările scanerelor de orice dimensiune cu instrumente de management. Obțineți analizele de la distanță de care aveți nevoie pentru a menține scanerele în funcțiune cu instrumente de vizibilitate. Și atingeți noi niveluri de productivitate cu inovații care simplifică sarcinile.

SERIA DS2200 PENTRU SPECIFICAȚII MEDICALE

Caracteristici fizice

DimensiuniDS2208-HC cu cablu:
6,5 in. H x 2,6 in. L x 3,9 in. A
16,5 cm H x 6,6 cm L x 9,9 cm DDS2278-HC fără fir:
6,9 in. H x 2,6 in. L x 3,5 in. A
17,5 cm H x 6,6 cm L x 9,0 cm ALeagăn de prezentare:
2,8 in. H x 3,7 in. L x 4,8 in. A
7,2 cm H x 9,4 cm L x 12,2 cm A
GreutateDS2208-HC cu cablu: 5,7 oz. / 161,6 g
DS2278-HC fără fir: 7,5 oz. / 214 g
Leagăn de prezentare: 5,2 oz. / 151 g
Gama de tensiune de intrareDS2208-HC/DS2278-HC și suport: 4,5 până la 5,5 VDC alimentat gazdă; Sursă de alimentare externă de la 4,5 la 5,5 VDC
ActualCurentul de funcționare DS2208-HC cu cablu la tensiune nominală (5,0 V): 250 mA (tipic). (Notă: țintire automată și iluminare la achiziționarea imaginii)DS2208-HC cu fir de curent de așteptare (în repaus) la tensiune nominală (5,0 V): 150 mA (tipic). (Notă: Auto-Aim On)Suport de prezentare și cablu micro USB: 500 mA (tipic) USB standard; 1100 mA (tipic) BC 1.2 USB
CuloareHealthcare White

Interfețe gazdă acceptate
USB, RS232, Keyboard Wedge, TGCS (IBM) 46XX peste RS485
Certificare USBCertificare USB
Suport pentru tastaturăSuportă peste 90 de tastaturi internaționale
Indicatori de utilizatorIndicator de decodificare directă; LED-uri de decodare bune; LED-uri cu vedere din spate
; beeper (ton și volum reglabile)

Caracteristici de performanta

Toleranță la mișcare
(de mână)
Până la 5 in./13 cm. pe secundă pentru 13 mil UPC
Viteza de glisare (mâini
libere)
Până la 30,0 in./76,2 cm. pe secundă pentru 13 mil UPC
Sursă de luminăModel de vizare: LED chihlimbar liniar de 624 nm
Iluminare(2) LED-uri super-roșii de 645 nm
Câmpul vizual al imaginii32,8° H x 24,8° V Nominal
Senzor de imagine640 x 480 pixeli

Contrast minim de imprimare
Diferență de reflexie minimă de 15%.
Toleranță înclinată+/- 65°
Toleranță la pitch+/- 65°
Toleranță la rulare0°-360°
Rezoluția minimă a elementuluiCod 39 – 4,0 mil
Cod 128 – 4,0 mil
Data Matrix – 6,0 mil
Cod QR – 6,7 mil

Mediul utilizatorului

Temperatura de OperareImagini DS2208-HC/DS2278-HC:
32,0° până la 122,0° F/0,0° până la 50,0° C
Suport de prezentare:
32,0° până la 104,0° F/0,0° până la 40,0° C
Temperatura de depozitare-40,0 ° până la 158,0 ° F/-40,0 ° până la 70,0 ° C
Umiditate5% până la 95% RH, fără condensare
Specificațiiie de dropProiectat pentru a rezista la căderi multiple la 5,0 ft./1,5 m pe beton
Specificațiiie TumbleProiectat pentru a rezista la 250 de împodobiri în pahar de 1,5 ft./0,5 m1
Etanșarea mediuluiIP52
Curățători aprobațiGata dezinfectant. Consultați ghidul de referință al produsului pentru lista completă a agenților de curățare aprobați.
Descărcare electrostatică (ESD)Suport DS2208/DS2278 și CR2278: ESD conform EN61000-4-2, +/-15 KV Aer, +/-8 KV Direct, +/-8 KV Indirect
Imunitate la lumină ambientalăLumânări de la 0 la 10.000 de picioare/0 la 107.600 lux

Specificațiiii radio

Radio BluetoothVersiunea Bluetooth standard 4.0 cu BLE: Clasa 2 33 ft. (10,0 m), Port serial și Profiluri HID; putere de ieșire reglabilă de la 2,0 dBm în 8 trepte

Baterie

Capacitatea bateriei/Tipul baterieiBaterie Li-Ion de 2.400 mAh
Scanări per încărcare a bateriei 2110.000 de scanări la 60 de scanări pe minut sau 50.000 de scanări la 10 scanări pe minut
Timp de funcționare per încărcare completă 284,0 ore

Timp de încărcare a bateriei (de la gol)

USB standardSchimb de 14 ore: 4 ore
Încărcare completă: 17 ore
BC1.2 USBSchimb de 14 ore: 1 oră
Încărcare completă: 5 ore
Sursă externă de 5VSchimb de 14 ore: 1 oră
Încărcare completă: 5 ore
Micro USBSchimb de 14 ore: 1,5 ore
Încărcare completă: 7 ore
BC1.2 Micro USBSchimb de 14 ore: 1 oră
Încărcare completă: 4 ore

de reglementare

De mediuRoHS EN 50581
Siguranta electricaEN 60950-1 2ed + A11 + A1 + A12 + A2:2013, IEC 60950-1 2ed + A1 + A2, UL 60950-1, CAN/ CSA-C22.2 Nr. 60950-1-07
Siguranță LEDIEC 62471
Emisii ITEN 55032 (Clasa B)
Imunitate ITÎN 55024
Emisii de curent armonicEN 61000-3-2
Fluctuația tensiunii și pâlpâireaEN 61000-3-3
Dispozitive de radiofrecvență47 CFR Partea 15, Subpartea B, Clasa B
Aparat digitalICES-003 Numărul 6, clasa B

Accesoriii fără fir

Leagăn de prezentare CR2278, baterie de rezervă, cablu micro USB

Capacitatea de decodare a simbolurilor

1DCod 39, Cod 128, Cod 93, Codabar/NW7, Cod 11, MSI Plessey, UPC/EAN, I 2 din 5, Coreeană 3 din 5, GS1 DataBar, Baza 32 (Italian Pharma)
2dEN 60950-1 2ed + A11 + A1 + A12 + A2:2013, IEC 60950-1 2ed + A1 + A2, UL 60950-1, CAN/CSA-C22.2 Nr. 60950-1-07 
Consultați Ghidul de referință pentru produse pentru lista completă a simbolurilor.

Intervalele de decodificare (tipic) 3

Simbologie/RezoluțieAproape de departe
Cod 39: 5 mil0,2 in./0,5 cm până la 6,0 in./15,2 cm
Cod 128: 5 mil0,6 in./1,5 cm până la 4,0 in./10,1 cm
PDF 417: 6,7 mil0,8 in./2,0 cm până la 5,7 in./14,5 cm
UPC: 13 mil (100%)0,5 inchi/1,3 cm până la 14,5 inchi/36,8 cm
Data Matrix: 10 mil0,3 in./0,8 cm până la 6,2 in./15,7 cm
QR: 20 mil0 in./0 cm până la 11 in./27,9 cm

Garanție

Sub rezerva termenilor declarației de garanție hardware a Zebra, seria DS2200 pentru asistență medicală este garantată împotriva defectelor de manoperă și
materiale pentru următoarea perioadă de la data expedierii:
Scaner cu fir DS2208-HC: Șaizeci (60) de luni
Scaner fără fir DS2278-HC: Treizeci și șase (36) luni
CR2278 Leagăn de prezentare: Treizeci și șase (36) luni
Baterie: Douăsprezece (12) luni

Servicii recomandate

Zebra OneCare® Select; Zebra OneCare Essential

Note de subsol

1. Notă: 1 rotire = 0,5 ciclu.
2. Profil simulat de 10 scanări în 10 secunde cu o pauză de 50 de secunde.
3. Rezoluția de imprimare, contrastul și lumina ambientală depind.

DataCapture ADN

DataCapture DNA este o suită de firmware, software, utilități și aplicații extrem de inteligente, concepute exclusiv pentru a adăuga funcționalitate și pentru a simplifica implementarea și gestionarea scanerelor Zebra. 

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts