Zebra Cs6080-Hc

SCANER ÎNSOȚITOR DIN SERIA CS60-HC – SCANER MEDICAL ULTRA-VERSATIL, CU UN DESIGN CONVERTIBIL, PRIMUL DE ACEST FEL

Aveți nevoie de un scaner fără fir la punctul de îngrijire și de un scaner cu mâini libere cu fir în farmacie și laborator? Ce se întâmplă dacă nu ar fi trebuit să implementezi scanere diferite pentru sarcini diferite? Vă prezentăm scanerul însoțitor pentru asistență medicală din seria CS60-HC, cu un design revoluționar care se transformă cu ușurință între operarea cu cablu și fără fir, manual și hands-free, pe măsură ce nevoile dumneavoastră se schimbă. Ca scaner fără fir, CS60-HC este ultra-portabil și de buzunar pentru a îndeplini orice flux de lucru pentru transportul asistentei și oferă cea mai recentă tehnologie mobilă, inclusiv încărcarea fără contact. Ca scaner cu cablu, CS60-HC oferă scanare compactă pentru ghișeul farmaciei, stația de laborator și multe altele. 

Indiferent dacă achiziționați un model cu fir sau fără fir în față, puteți schimba modurile în orice moment pentru o protecție superioară a investițiilor. Obțineți performanța de scanare Zebra de vârf în industrie, introducere mai ușoară a datelor între mai multe aplicații gazdă și materiale plastice fără sudură gata pentru dezinfectant. Și ADN-ul nostru unic DataCaptureTM și instrumentele de management preferate de industrie fac mai ușor ca niciodată integrarea, implementarea și gestionarea scanerelor dumneavoastră.

SE ADAPTEAZĂ LA ORICE FLUX DE LUCRU AL CLINICIANULUI

Designul convertibil, primul de acest fel, minimizează riscul investiției

Indiferent dacă aveți nevoie de un scaner însoțitor fără fir asociat cu un suport montat pe cărucior, un dispozitiv mobil sau o stație de lucru din cameră la punctul de îngrijire; un scaner de prezentare hands-free în laborator; sau un scaner portabil cu fir de la farmacie, CS60-HC vă oferă acoperire.

Pur și simplu schimbați bateria și convertorul USB cu cablu în orice moment pentru a schimba între scanarea cu fir și scanarea fără fir. Adăugați suportul sau suportul de prezentare opțional pentru a comuta automat între modurile hands-free și handheld. Această versatilitate de neegalat minimizează riscul de investiție, deoarece este ușor să satisfaceți noile nevoi de flux de lucru sau să redistribuiți scanerele CS60-HC într-o altă aplicație.

Performanță de scanare dovedită în care puteți avea încredere

Cu un senzor megapixel de înaltă rezoluție și tehnologia exclusivă PRZM Intelligent Imaging de la Zebra, CS60-HC surprinde cu ușurință și acuratețe numeroasele tipuri de coduri de bare utilizate în mod obișnuit în spitale, inclusiv coduri de bare pe brățările pacientului, fiole de medicamente, pungi IV și tăvi pentru specimene. Când alegeți CS60-HC, obțineți calitatea și fiabilitatea Zebra renumite în întreaga lume.

Multi-tasking fără efort cu un al doilea buton programabil

Un al doilea buton programabil poate fi folosit pentru a comuta instantaneu între două aplicații gazdă, cum ar fi Evidența medicală electronică (EMR) și aplicațiile de colectare a sângelui. Cu o apăsare rapidă a butonului, clinicienii pot trimite date către aplicația potrivită în formatul și ordinea corespunzătoare.

Carcasa construita special ofera protectie maxima impotriva raspandirii bacteriilor

Materialele plastice speciale și etanșarea IP65 permit ștergerea în siguranță cu cea mai largă selecție de dezinfectanți agresivi utilizați în spitalele de astăzi. Iar cu un design monococ, butoane tactile cu detecție inductivă și încărcare fără contact, suprafața fără crăpături a scanerului ajută la eliminarea locurilor unde germenii se pot ascunde.

Unde poți folosi cititoarele Zebra CS6080-HC – Piețe și aplicații

Sănătate

 • Identificarea pozitivă a pacientului (PPID) 
 • Administrarea medicamentelor 
 • Gestionarea stocurilor 
 • Farmacie 
 • Acces la fisa medicala electronica 
 • Colectarea specimenelor 
 • Flebotomie
 • Clinicienii
 • Tehnicienii
 • Farmacişti
 • Personalul de admitere
 • Ghid de referință pentru produs scaner CS6080 (ro)MN-003827-05EN Rev. ADescărcați 12 MB
 • Ghid de reglementare pentru accesorii CS6080 (ro)MN-003855-01EN Rev. ADescărcați 561 KB
 • Ghid de pornire rapidă CS6080MN-003828-03EN Rev. ADescărcați 2 MB
 • Ghid de configurare și configurare rapidă a scanerelor medicale pentru Allscripts (ro)MN-004101-01EN Rev. ADescărcați 407 KB
 • Ghid de configurare și configurare rapidă a scanerelor de asistență medicală pentru Cerner (ro)MN-004102-01EN Rev. ADescărcați 416 KB
 • Ghid de configurare și configurare rapidă a scanerelor medicale pentru Epic (ro)MN-004103-01EN Rev. ADescărcați 408 KB
 • Ghid de configurare și configurare rapidă a scanerelor medicale pentru Meditech (ro)MN-004104-01EN Rev. ADescărcați 408 KB
 • Ghidul utilizatorului pentru formatarea datelor multicod și simbolul preferatMN-002895-02 Rev. ADescărcați 3 MB
 • Ghid pentru programator de etapă plural (ro)72E-67113-05 Rev. ADescărcați 626 KB
 • Ghid pentru dezvoltatori Zebra Scanner SDK pentru Android (ro)MN002223A06 Rev. ADescărcați 2 MB
 • Ghid avansat al programatorului pentru formatarea datelor72E-69680-08 Rev. ADescărcați 1 MB

SCANERUL ÎNSOȚITOR CS60-HC — MINIMIZAȚI RISCUL DE INVESTIȚIE CU UN DESIGN CONVERTIBIL INOVATOR CARE SE ADAPTEAZĂ LA ORICE FLUX DE LUCRU.

Pentru mai multe informații, vizitați: CS6080-HC

Vizorul LED sigur poate fi folosit în tot spitalul

Datorită unui ghidaj LED foarte vizibil și sigur, CS60-HC poate fi utilizat în NICU, în unitățile de travaliu și de naștere și în unitățile mamă-bebeluș, unde nu este recomandată utilizarea aparatelor laser. Iar vizorul verde reduce probabilitatea declanșării episoadelor de PTSD.

Moduri de feedback flexibile — Inclusiv modul de noapte cu vibrație

Alegeți feedback-ul potrivit pentru orice mediu: un LED de decodare bun, feedback haptic, un ton de bip cu ton/volum reglabil și Indicatorul de decodare directă Zebra care proiectează iluminarea codului de bare. În modul de noapte, o apăsare rapidă a declanșatorului comută între un bip sonor și vibrație. Clinicienii știu imediat că o fiolă sau o brățară de medicament a fost scanată cu succes – în timp ce deranjează pacienții cât mai puțin posibil.

Funcționează ca lampă pentru stație de lucru

Lampa încorporată a scanerului poate ilumina stația de lucru a asistentei, astfel încât nu este nevoie să deranjați pacienții adormiți aprinzând luminile de deasupra.


MOBILITATE CLINICĂ DE ULTIMĂ ORĂ

Încărcare inductivă Qi

Suportul pentru încărcarea inductivă pe CS60-HC elimină nevoia de curățare și întreținere a contactelor bateriei. 1 În timp ce obțineți cei mai rapidi timpi de încărcare cu soluția de încărcare inductivă Zebra, sunteți liber să utilizați orice suport de încărcare fără fir Qi disponibil.

Tap-to-Pair NFC în fracțiune de secundă

Cu NFC încorporat, CS60-HC se împerechează cu ușurință cu alte dispozitive și stații de lucru din cameră – nu este necesar suport IT.

Buzunar și purtabil pentru mobilitate de la o cameră la alta

CS60-HC fără fir poate fi ascuns într-un buzunar pentru frecat și este proiectat să se potrivească în mod natural în mână pentru o scanare ușoară. Asociați CS60-HC cu șnurul opțional și protectorul din silicon pentru a purta scanerul în siguranță și confortabil pe tot parcursul schimbului.

Putere de schimbare completă și dincolo

Bateria complet încărcată oferă 18 ore de putere – mai mult decât suficientă pentru cea mai lungă tură a unui medic. Bateriile pot fi înlocuite cu ușurință fără unelte speciale. Iar un indicator dedicat al bateriei facilitează pentru clinicieni să vadă dintr-o privire când este timpul să schimbe sau să încarce o baterie.

Leagăn compact se potrivește pe orice stație de lucru

Suportul de prezentare are o amprentă compactă pentru a se potrivi pe cele mai puține stații de lucru – indiferent dacă sunt mobile sau în cameră.

Rază extinsă de 330 ft./100 m

CS60-HC este un dispozitiv certificat BT 5.0. Cu Bluetooth® Clasa 1, utilizatorii pot călători până la 330 de picioare/100 m de dispozitivul gazdă.

Eliminați interferența Bluetooth cu modul Wi-Fi TM Friendly

Asigurați-vă că scanerele dvs. fără fir CS60-HC funcționează numai pe canale care nu sunt partajate cu rețeaua dvs. Wi-Fi.

Minimizați întreruperile fluxului de lucru cu instrumente anti-pierdere

Cu Virtual Tether de la Zebra, atât suportul, cât și scanerul vor alerta utilizatorii când un dispozitiv este scos din raza de acțiune sau lăsat în afara suportului pentru o perioadă lungă de timp. Și dacă un CS60-HC este pierdut, pur și simplu apăsați butonul de paginare al suportului pentru al localiza.

Păstrați bateriile de rezervă la îndemână cu opțiuni de încărcare versatile

Opțiunile multiple de încărcare facilitează păstrarea scanerelor și a bateriilor de rezervă încărcate pentru funcționare non-stop. Dispozitivele cu patru sloturi și încărcătoarele de baterii cu patru sloturi sunt compatibile cu sistemul de încărcare ShareCradle de la Zebra pentru o gestionare ușoară a spatelui. Iar scanerul cu un singur slot și încărcătorul de baterii sunt ideale pe orice birou.


UȘOR DE CONFIGURAT ȘI GESTIONAT

Capturați cu ușurință informațiile UDI și datele pungii de sânge

Două instrumente DataCapture DNA facilitează pentru clinicieni să capteze instantaneu mai multe date pentru a ajuta la protejarea siguranței pacienților și la îmbunătățirea gestionării inventarului. UDI Scan+ analizează și formatează automat informațiile de identificare unică a dispozitivului (UDI) de pe ambalajul dispozitivelor medicale, trimițând datele potrivite în câmpurile potrivite aplicației dumneavoastră. Și cu Blood Bag Parse+, clinicienii pot capta toate datele necesare pentru fiecare pungă de sânge – inclusiv tipul de sânge, data donării, locația donării și data de expirare – cu o singură scanare.

Schimbați fluxurile de lucru într-un instant cu AutoConfig

AutoConfig Zebra configurează automat CS60-HC pentru fluxul dvs. de lucru. De exemplu, puteți lua un CS60-HC dintr-o cameră a pacientului și îl puteți utiliza în farmacie, flebotomie sau laborator fără a fi nevoie să schimbați setările. Deoarece setările scanerului sunt stocate în baza suportului, pur și simplu asociați scanerul la o altă bază pentru a-l configura automat pentru o nouă aplicație gazdă și un caz de utilizare.

Perspective de ultimă oră asupra fiecărui aspect al scanerelor dvs

Capacitățile de diagnosticare la distanță ale agentului de logare automatizează înregistrarea informațiilor despre activele scanerului, starea și statisticile, setările de configurare și datele codurilor de bare – oferindu-vă informațiile necesare pentru verificarea evenimentelor, trasabilitatea blockchain, generarea ROI a site-ului pilot, depanarea și analiza predictivă a tendințelor la nivelul întregii flote.

SPECIFICAȚII

Caracteristici fizice

DimensiuniScaner
0,9 in. H x 1,8 in. L x 4,3 in. L
2,3 cm H x 4,6 cm L x 10,9 cm P
Leagăn de prezentare
3,5 in. H x 2,1 in. L x 2,4 in. L
9,0 cm H x 5,3 cm L x 6,1 cm D
GreutateCS60-HC cu cablu: 2,0 oz. / 58,0 g
CS60-HC fără fir: 3,1 oz. / 87,0 g
Leagăn de prezentare: 3,4 oz. / 96,0 g
Gama de tensiune de intrareScaner și suport de prezentare: 4,5 până la 5,5 VDC Host Powered; Sursă de alimentare externă de la 4,5 până la 5,5 VDC
ActualCurent de funcționare la tensiune nominală (5,0 V): 400 mA (tipic)
Curent de așteptare (în repaus) la tensiune nominală (5,0 V): 90 mA (tipic)
Suport de prezentare: 450 mA (tipic) USB standard; 600 mA (tipic) BC 1.2 USB
CuloareSănătate alb
Interfețe gazdă acceptateCertificat USB
Suport pentru tastaturăSuportă peste 90 de tastaturi internaționale
Certificare de securitate FIPS și conformitate cu TAACertificat conform cu FIPS 140-3;
Conform legii privind acordurile comerciale
Indicatori de utilizatorIndicator de decodificare directă, LED-uri de decodificare bună, semnal sonor (ton și volum reglabil), feedback haptic la decodare, declanșare capacitivă cu feedback haptic și sonor, indicator de baterie dedicat, LED Bluetooth dedicat

Caracteristici de performanta

Toleranță la mișcare (portabil)Până la 20 in. / 51 cm. pe secundă pentru 13 mil UPC în modul optimizat
Sursă de luminăModel de vizare: LED verde adevărat circular de 525 nm
Iluminare(1) LED alb cald
Câmpul vizual al imaginii45° H x 34° V nominală
Senzor de imagine1280 x 960 pixeli
Contrast minim de imprimareDistanța minimă de reflexie de 20%.
Toleranță înclinată+/- 60°
Toleranță la pitch+/- 60°
Toleranță la rulare0° – 360°
Rezoluția minimă a elementuluiCod 39 – 5,0 mil

Mediul utilizatorului

Temp . de operare32° F până la 122° F / 0° C până la 50° C
Temp. stocare-40° F până la 158° F / -40° C până la 70° C
Umiditate5% până la 95% RH, fără condensare
Specificațiiie de dropProiectat pentru a rezista la căderi multiple la 6,0 ft./1,8 m pe beton
Specificațiiie TumbleConceput pentru a rezista la 250 de răsturnări în pahar de 1,5 ft./0,5 m (1 răsturnare = 0,5 ciclu)
SigilaScanner: IP65
Curățători aprobațiGata dezinfectant. Consultați ghidul de referință al produsului pentru lista completă a agenților de curățare aprobați.
Descărcare electrostatică
(ESD)
Scaner și suport: ESD conform EN61000-4-2, +/-15 KV Aer, +/-8 KV Direct, +/-8 KV Indirect
Imunitate la lumină ambientalăLumânări de la 0 la 10037 picioare / 0 la 108.000 Lux

Specificațiiii radio

Radio BluetoothVersiunea Bluetooth standard 5.0 cu BLE: Clasa 1 330ft. (100m) și clasa 2 33ft. (10m), Port serial și Profiluri HID
Putere Bluetooth reglabilăPuterea de ieșire reglabilă până la negativ 10 dBm în 8 trepte
MFiCertificat MFi (este necesară o configurație specifică)

Baterie

Capacitate/Tip baterieBaterie cu litiu polimer de 745 mAh
Scanări per încărcare a bateriei 213.000 de scanări
Timp de funcționare per încărcare completă 218 ore

Timp de încărcare a bateriei (de la gol)

USB standardÎncărcare completă: 8 ore
BC1.2 USBÎncărcare completă: 6 ore

Reglementare

De mediuEN 50581:2012
ȘI IEC 63000:2018
Siguranta electricaIEC 62368-1 (Ed.2)
EN 62368-1:2014/AC:2015
Siguranță LEDIEC 62471:2006 (Ed.1.0)
EN 62471:2008 (LED)
EMI/RFIEN 55032:2015/AC:2016 (Clasa B)
EN 55035:2017
EN 61000-3-2:2014 (Clasa A)
EN 61000-3-3:2013
47 CFR Partea 15, Subpartea B, Clasa B

Accesoriiii

Accesoriiii fără firLeagăn de prezentare, baterie de rezervă, scaner cu 4 sloturi ShareCradle, baterie cu 4 sloturi ShareCradle, șnur
Accesoriiii cu cabluGooseneck Intellistand (ponderat și standard), cupă, convertor USB cu fir

Capacitatea de decodare a simbolurilor 4

1DBaza 32 (Italian Pharma), Codabar/NW7, Cod 11, Cod 39, Cod 93, Cod 128, GS1 DataBar, I 2 din 5, Coreeană 3 din 5, MSI Plessey, UPC/EAN
2dAztec, coduri compozite, DataMatrix, Dotted DataMatrix, Dotcode, Han Xin, MaxiCode, PDF417, Micro PDF417, coduri poștale, cod QR, Micro QR, TLC-39, SecurPharm
OCROCR-A, OCR-B, MICR, Moneda SUA

Intervalele de decodificare (tipic) 3

Simbologie/RezoluțieAproape de departe
Cod 39: 5 mil2,4 in./6,1 cm până la 9,5 in./24,1 cm
Cod 39: 20 mil2,5 in./6,4 cm până la 26,0 in./66,0 cm
Cod 128: 5 mil2,8 in./7,1 cm până la 9,0 in./22,9 cm
PDF 417: 6,7 mil2,4 in./6,1 cm până la 8,0 in./20,3 cm
UPC: 13 mil (100%)1,8 in./4,6 cm până la 19,5 in./49,5 cm
Data Matrix: 10 mil2,9 in./7,4 cm până la 8,0 in./20,3 cm
QR: 20 mil1,2 in./3,0 cm până la 14 in./35,6 cm

Respectarea cerințelor de mediu

Mediu
• Directiva RoHS 2011/65/UE; Amendament 2015/863
• REACH SVHC 1907/2006

Garanție

Sub rezerva termenilor declarației de garanție hardware a Zebra, scanerul CS6080-HC și suportul CR6080-HC sunt garantate împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de trei ani de la data expedierii. 

Servicii recomandate

Zebra OneCare Essential and Select: Maximizați disponibilitatea dispozitivului Zebra, valoarea dispozitivului și eficiența operațională cu aceste servicii de asistență complet care stabilesc bara de asistență în industrie.

Note de subsol

1. Încărcarea inductivă fără contact este acceptată atunci când o baterie este introdusă în CS60-HC. Bateriile de rezervă și încărcătorul de baterii au contacte de încărcare și nu pot fi încărcate cu un suport de încărcare fără fir.
2. Profil simulat de checkout de 1 scanare la fiecare 5 secunde.
3. Rezoluția de imprimare, contrastul și lumina ambientală depind.
4. Consultați Ghidul de referință pentru produs pentru lista completă a simbolurilor.

DataCapture ADN

DataCapture DNA este o suită de firmware, software, utilități și aplicații extrem de inteligente, concepute exclusiv pentru a adăuga funcționalitate și pentru a simplifica implementarea și gestionarea scanerelor Zebra. 

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts