Zebra Ds9300

SCANER DE PREZENTARE DS9300 – MICUL SCANNER DE PREZENTARE CU FUNCȚIONALITATE MARE

De la magazine de proximitate și de droguri până la restaurante cu servire rapidă și alte medii de vânzare cu amănuntul – spațiul de lucru este limitat, loviturile și scurgerile pot fi o întâmplare de zi cu zi, iar nevoia de satisfacție ridicată a clienților este întotdeauna esențială. Vă prezentăm seria DS9300, scanerul de prezentare care se potrivește oriunde, scanează totul și este construit pentru fiabilitate pe tot parcursul zilei. 

Obțineți un factor de formă compact cuplat cu o estetică elegantă, ideală pentru buticuri la modă sau magazine de proximitate cu proprietăți imobiliare limitate la casă. Cu capacitatea de a scana coduri de bare provocatoare la punctul dvs. de vânzare, obțineți performanțe de neegalat pentru timpi mai rapidi de plată și clienți mai mulțumiți, împreună cu un design conceput pentru a gestiona picăturile, loviturile și scurgerile de zi cu zi pentru a vă menține în funcțiune. Seria DS9300 — micul scaner de prezentare cu funcționalitate mare.

Zebra Ds9300

DESIGN ȘI PERFORMANȚĂ BAZATE PE INOVAȚIE

Un design modern care se potrivește oriunde, cu o amprentă aproape de zero

Noul design al seriei DS9300 este acasă peste tot, de la cel mai la modă butic până la un magazin de proximitate petrolier. Cu o amprentă aproape de zero, există întotdeauna loc pentru seria DS9300, indiferent cât de limitat ar fi spațiul contoarelor dvs. Iar conectorul cablului cu unghi de 45° reduce amprenta deja mică, chiar și atunci când scanerul este înclinat înainte.

Scanați-le pe toate – practic fără excepții

Capturați rapid și ușor coduri de bare 1D și 2D, inclusiv coduri minuscule, de înaltă densitate, coduri imprimate pe o etichetă sau afișate pe un telefon, DotCode și coduri DataMatrix punctate prin celofan, precum și noi coduri Digimarc invizibile. Tehnologia de ultimă oră a seriei DS9300 de la Zebra captează coduri de bare în aproape orice stare, pe orice suport. 

Microprocesorul de 800 MHz, senzorul de megapixeli de înaltă rezoluție și tehnologia exclusivă PRZM Intelligent Imaging de la Zebra lucrează împreună pentru a captura cu ușurință coduri de bare prost imprimate, deteriorate, încrețite, decolorate, trunchiate și cu contrast scăzut. Fereastra curbată de ieșire ajută la minimizarea luminii parazite, reducând reflexiile de la codurile de bare imprimate pe hârtie lucioasă sau afișate pe un ecran care poate orbi senzorul.

Scanarea cu foc rapid nu poate rata

Când vine vorba de ușurința în utilizare, seria DS9300 eclipsează concurența. Cu viteze de glisare care sunt cu până la 50% mai rapide decât scanerele concurente, seria DS9300 poate captura coduri de bare la fel de repede cum sunt prezentate. Și cel mai mare câmp vizual din această clasă elimină nevoia de a muta elementele pentru a găsi „punctul favorabil”.

Iluminare inteligentă adaptivă

LED-urile se adaptează dinamic mediului, stingându-se automat când nu sunt utilizate și activate atunci când este prezent un cod de bare. LED-urile sunt, de asemenea, încastrate și practic invizibile, reducând supărarea ochilor.

Capturați și procesați instantaneu datele permisului de conducere

Utilizați informațiile de pe un permis de conducere pentru a verifica instantaneu vârsta, pentru a completa aplicațiile de fidelitate și pentru cardul de credit și pentru a monitoriza returnările pentru a preveni frauda.

Unde poți folosi cititoarele fixe Zebra DS9300 – Piețe și aplicații

Retail

 • Punct de vânzare (1D/2D)
 • Cupoane/loyalty mobile (eCoupons/eLoyalty)
 • Analiza permisului de conducere pentru verificarea vârstei/fidelitatea și cererile de credit (numai pentru America de Nord)
 • Verificarea taxei pe tigari si bauturi alcoolice
 • Punct de control EAS

Ospitalitate

 • Punct de vânzare (1D/2D)
 • Cupoane/loyalty mobile (eCoupons/eLoyalty)
 • Standuri de concesiune
 • Procesarea biletelor (hârtie/mobil, 1D/2D)

Restaurante cu servicii rapide (QSR)

 • Punct de vânzare (1D/2D)
 • Cupoane/loyalty mobile (eCoupons/eLoyalty)
 • Analiza permisului de conducere pentru verificarea vârstei/fidelitatea și cererile de credit (numai pentru America de Nord)

Transport

 • Punct de vânzare (1D/2D)
 • Procesarea biletelor (hârtie/mobil, 1D/2D)
 • Check-in la poarta/business lounge (carte de îmbarcare pe hârtie/mobile)
 • Analiza permisului de conducere (numai Departamentul Autovehiculelor – NA)
 • Ghid de referință pentru produs pentru scanerul de imagini DS9308 (ro)MN-003532-04EN Rev. ADescărcați 23 MB
 • Ghid de pornire rapidă DS9308-EnglezăMN-003533-01 Rev. ADescărcați 3 MB
 • Ghidul utilizatorului pentru formatarea datelor multicod și simbolul preferatMN-002895-02 Rev. ADescărcați 3 MB
 • Ghid pentru programator de etapă plural (ro)72E-67113-05 Rev. ADescărcați 626 KB
 • Ghidul programatorului Toshiba TEC (ro)MN-002707-02EN Rev. ADescărcați 1 MB
 • Ghid avansat al programatorului pentru formatarea datelor72E-69680-08 Rev. ADescărcați 1 MB

Seria DS9300 — scanerul de prezentare care se potrivește oriunde, scanează totul și este construit pentru fiabilitate pe tot parcursul zilei.

Pentru mai multe informații, vizitați: DS9308

Eliminați hârtia cu captarea documentelor

Cu Intelligent Document Capture, seria DS9300 poate transforma rețetele, pașapoartele, cecurile și alte documente A6 sau mai mici în imagini electronice clare și ușor de citit — software-ul inteligent corectează automat problemele de iluminare și multe altele pentru a asigura o claritate optimă a documentului. Nu este nevoie să localizați și să scanați documentele pe un scaner separat, permițând o finalizare mai rapidă a comenzii și o experiență mai bună pentru clienți la POS.

Dezactivați automat etichetele antifurt

Suportul pentru supravegherea electronică a articolelor (EAS) Checkpoint elimină un pas la POS pentru o verificare mai rapidă – o singură trecere în fața seriei DS9300 captează codurile de bare și dezactivează etichetele.

Capturați mai multe coduri de bare cu o singură apăsare a declanșatorului de scanare

Cu Multi-Code Data Formatting (MDF), seria DS9300 poate captura mai multe coduri de bare cu o singură scanare și poate transmite doar codurile de bare de care aveți nevoie, în ordinea la care se așteaptă aplicația dvs.

Selectați un cod de bare dintre mai multe

Cu simbolul preferat de la Zebra, seria DS9300 poate captura și scoate numai codul de bare preferat, astfel încât asociații nu mai trebuie să piardă timp acoperind fizic codurile de bare din apropiere înainte de scanare.

Asigurați-vă că feedbackul este întotdeauna vizibil și audibil

Puteți regla volumul, frecvența și durata semnalului sonor pentru a vă asigura că asociații dvs. pot auzi tonul care semnalează o scanare reușită. Iar LED-ul verde strălucitor „decodificare bună” este vizibil indiferent de locul unde stau asociații dvs. – în fața sau în spatele scanerului.


DURABILITATE MAXIMĂ, FIABILITATE MAXIMĂ

Picături, praf și scurgeri – nicio problemă

Seria DS9300 este construită pentru a gestiona căderi de 5 ft./1,5 m pe beton și 1.000 de căderi consecutive de 1,5 ft./0,5 m, gata să supraviețuiască loviturilor și loviturilor care se pot întâmpla în lumea reală. Iar deversările și praful nu vor încetini seria DS9300. Datorită etanșării IP52 și unui aspect opto-mecanic în curs de brevet, care include un orificiu de semnal sonor ascuns cu circuite ridicate și conector pentru cablu, chiar și baza este rezistentă la scurgeri.

O bază cu mai multe poziții care nu se va uza

Baza flexibilă cu clichet oferă patru poziții, de la 15° înapoi la 45° înainte. Acest sistem fără frecare nu se va uza ca cele utilizate în dispozitivele concurentei, asigurând o poziționare convenabilă pentru o flexibilitate maximă, în fiecare zi, seria DS9300 este în funcțiune.


UȘOR DE IMPLEMENTAT, UȘOR DE GESTIONAT

Compatibilitate inversă cu cablurile și sursele de alimentare DS9208

Faceți upgrade la seria DS9300 pentru a beneficia de toate avantajele tehnologiilor avansate de scanare din ziua de azi în afacerea dvs. – în mod eficient din punct de vedere al costurilor.

Implementare instantanee plug-and-play

Începeți-vă imediat cu setări de configurare implicite optimizate, cabluri de detectare automată a gazdei care se conectează instantaneu la toate interfețele populare și suport pentru tastatură pentru aproape 100 de limbi.

Opțiuni multiple de montare pentru o mare varietate de aplicații

Accesoriiiul multi-montare în stil „papuci” menține scanerul în poziție pe o masă sau pe perete, fără a restricționa intervalul de înclinare sau capacitatea de a scoate scanerul pentru utilizare manuală – ideal pentru verificarea prețurilor, ridicarea și ambalarea și multe altele. Accesoriiiul de blocare este ideal pentru aplicațiile în care scanerul nu trebuie îndepărtat, de exemplu, în aplicații destinate clienților, cum ar fi verificarea automată și loialitatea mobilă.

DataCapture DNA oferă o valoare de neegalat

Numai de la Zebra, această colecție unică de instrumente cu valoare adăugată facilitează implementarea, actualizarea, depanarea, gestionarea și dezvoltarea aplicațiilor pentru scanerele dvs. din seria DS9300. De exemplu, 123Scan creează un singur cod de bare pentru a pune la punct sau pentru a actualiza scanerele inițial. Dezvoltați și implementați aplicații mai rapid și mai ușor ca niciodată cu Scanner SDK. 

ScanSpeed ​​Analytics facilitează identificarea și corectarea problemelor înainte ca acestea să afecteze performanța și productivitatea lucrătorilor. Și vă puteți gestiona de la distanță scanerele prin Scanner Management Service (SMS) sau Windows Management Instrumentation (WMI), eliminând timpul și costul vizitelor la fața locului.

SPECIFICAȚII

Caracteristici fizice

Dimensiuni5,7 in. H x 3,4 in. L x 3,3 in. A
14,5 cm. H x 8,6 cm. L x 8,3 cm. D
Greutate11,2 oz. / 318,0 g
Gama de tensiune de intrare4,5 până la 5,5 VDC alimentat gazdă; Alimentare externă de la 4,5 până la 5,5 VDC
Curent de funcționare la tensiune nominală (5,0 V)Mod de prezentare: 335mA
Mod de declanșare: 350mA
Curent de așteptare (reactiv) la tensiune nominală (5,0 V)Mod de prezentare: 135mA
Mod de declanșare: 75mA
CuloareAlb alpin, negru la miezul nopții
Interfețe gazdă acceptateUSB, RS232, Keyboard Wedge, TGCS (IBM) 46XX peste RS485
Suport pentru tastaturăSuportă peste 90 de tastaturi internaționale
Supravegherea electronică a articolelorCompatibil cu sistemul de dezactivare Checkpoint EAS
Indicatori de utilizatorLED-uri bune de decodificare, LED-uri cu vedere din spate, semnal sonor (ton și volum reglabile)

Caracteristici de performanta

Viteza de glisare (prezentare)Până la 120 in./305 cm. pe secundă pentru 13 mil UPC în modul optimizat
Sursă de luminăModel de țintire: LED chihlimbar circular de 617 nm
IluminareLED Hyper Red de 660 nm
Câmpul vizual al imaginii52° H x 33° V nominală
Senzor de imagine1280 x 800 pixeli
Contrast minim de imprimare15%
Toleranță înclinată+/-60°
Toleranță la pitch+/-60°
Toleranță la rulare360°

Caracteristici imagistice

Suport pentru format graficImaginile pot fi exportate ca bitmap, JPEG sau TIFF
Calitatea imaginii109 PPI pe un document de dimensiunea 4,1 in. x 5,8 in./A6

Mediul utilizatorului

Temperatura de Operare32,0 ° F până la 122,0 ° F / 0,0 ° C până la 50,0 ° C
Temperatura de depozitare-40,0 ° F până la 158,0 ° F / -40,0 ° C până la 70,0 ° C
Umiditate5% până la 95% RH, fără condensare
Specificațiiie de dropProiectat pentru a rezista la căderi multiple la 5,0 ft. / 1,5 m pe beton
Specificațiiie TumbleConceput pentru a rezista la 1.000 de împodobiri în pahar de 0,5 m/1,5 ft.
Etanșarea mediuluiIP52
Descărcare electrostatică (ESD)ESD conform EN61000-4-2, +/-15 KV aer, +/-8 KV indirect
Imunitate la lumină ambientală0 până la 10.000 picior-lumânări/0 până la 107.700 lux

de reglementare

De mediuEN 50581:2012
RoHS 2011/65/UE (2015/863) – EN 50581:2012, IEC 63000
REACH 1907/2006
Siguranta electricaIEC 62368-1 Ed. a 2-a.
EN 62368-1:2014/AC:2015
UL/IEC 60950-1, ed. a 2-a.
CAN/CSA C22.2 Nr.60950-1, ed. a II-a.
Siguranță LEDIEC 62471:2006 (Ed.1.0)
EN 62471:2008 (LED)
EMI/RFIFCC 47 CFR Partea 15B, ICES-003, EN55032, EN55024, EN55035, VCCI și SABS

Accesoriiii

Suport multiplu, suport de blocare

Capacitatea de decodare a simbolurilor

1DCod 39, Cod 128, Cod 93, Codabar/NW7, Cod 11, MSI Plessey, UPC/EAN, I 2 din 5, Coreeană 3 din 5, GS1 DataBar, Baza 32 (Italian Pharma)
2dPDF417, Micro PDF417, Coduri compozite, TLC-39, Aztec, DataMatrix, MaxiCode, QR Code, Micro QR, Han Xin, Coduri poștale, securPharm, DotCode, DotCode DataMatrix
OCROCR-A, OCR-B, MICR, moneda SUA
DigimarcDisponibil numai pentru anumite modele
 Consultați Ghidul de referință pentru produse pentru lista completă a simbolurilor.
Rezoluția minimă a elementuluiCod 39: 3 mil; Cod 128: 3 mil; Data Matrix: 5 mil; Cod QR: 5 mil

Intervalele de decodificare (tipic)*

Simbologie/RezoluțieAproape de departe
Cod 39: 3 mil0 in./0 cm — 2,5 in./6,35 cm
Cod 39: 5 mil0 in./0 cm — 5,0 in./12,7 cm
Cod 39: 20 mil0 in./0 cm — 11,0 in./27,9 cm
Cod 128: 3 mil0 in./0 cm — 2,0 in./5,1 cm
Cod 128: 5 mil0 in./0 cm — 4,0 in./10,2 cm
PDF 417: 6,7 mil0 in./0 cm — 4,0 in./10,2 cm
UPC: 13 mil (100%)0 in./0 cm — 8,8 in./22,4 cm
Data Matrix: 10 mil0 in./0 cm — 4,5 in./11,4 cm
QR: 20 mil0 in./0 cm — 7,5 in./19,1 cm
 * Rezoluția imprimării, contrastul, lățimea codului de bare și lumina ambientală depind.

Garanție

Sub rezerva termenilor declarației de garanție hardware a Zebra, seria DS9300 este garantată împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de 3 (trei) ani de la data expedierii.

Servicii recomandate

Zebra OneCare Select; Zebra OneCare Essential

DataCapture ADN

DataCapture DNA este o suită de firmware, software, utilități și aplicații extrem de inteligente, concepute exclusiv pentru a adăuga funcționalitate și pentru a simplifica implementarea și gestionarea scanerelor Zebra.

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts