Zebra Ds9900 Retail

SERIA DS9900 PENTRU RETAIL – CREȘTEȚI PRODUCTIVITATEA LA PUNCTUL DE VÂNZARE CU CELE MAI BUNE PERFORMANȚE ȘI DESIGN

Punctul de vânzare este ultima ta ocazie de a face o impresie bună. Cu seria DS9900, puteți oferi cumpărătorilor experiența de plată pe care o așteaptă – linii scurte, o tranzacție rapidă și un serviciu atent. Un design hibrid unic oferă flexibilitate maximă, oferind atât scanare manuală, cât și fără mâini. În timp ce alte produse sunt scanere portabile echipate cu o bază, echipa premiată de Design Industrial a Zebra a creat seria DS9900 de la zero, atât pentru utilizare manuală, cât și fără mâini. 

Obțineți tehnologia de scanare Zebra de vârf în industrie, comutare fără întreruperi între moduri și ușurință superioară de utilizare, împreună cu o gamă largă de caracteristici inovatoare care sporesc productivitatea. Un model RFID combină un scanner de coduri de bare și un cititor RFID pentru a extinde beneficiile RFID la punctul dumneavoastră de vânzare.

CEA MAI BUNĂ PERFORMANȚĂ DIN INDUSTRIE

Scanați-le pe toate, practic fără excepții

Seria DS9900 combină un microprocesor de 800 MHz, un senzor megapixel de înaltă rezoluție și tehnologia exclusivă Zebra PRZM Intelligent Imaging pentru performanțe de neegalat pe codurile de bare 1D, 2D și Digimarc®. 

Codurile de bare problematice nu vă vor încetini benzile de casă. Seria DS9900 poate captura instantaneu coduri de bare dense, prost tipărite, deteriorate, șifonate, decolorate, distorsionate, cu contrast redus și lucioase, precum și coduri de bare electronice pe ecranele telefoanelor mobile slab iluminate.

Scanare cu foc rapid pentru a vă menține liniile în mișcare

Cu cel mai larg câmp vizual din clasa sa și un sistem avansat de iluminare, seria DS9900 oferă captura imediată a codurilor de bare de care aveți nevoie pentru a menține în mișcare cele mai aglomerate linii de casă. 

Obțineți una dintre cele mai bune rate de citire pentru prima trecere din industrie – până la 240 inchi/610 cm pe secundă. Un câmp vizual mare face ca scanarea prezentărilor să fie mai ușoară ca niciodată, permițând asociaților să se concentreze pe cumpărători, mai degrabă decât să poziționeze articolele.

Aduceți RFID la punctul dvs. de vânzare

Dacă beneficiați deja de RFID în lanțul dvs. de aprovizionare, puteți închide bucla RFID prin capturarea mărfurilor etichetate RFID la POS cu modelul RFID. Plățile de plată sunt mai ușoare ca niciodată, deoarece asociații pot scana mai multe articole simultan fără rază de vedere. 

Capturarea etichetelor RFID oferă vizibilitatea în timp real a inventarului necesară pentru recomandările și analiza tendințelor în timp util. Cititorul funcționează cu doar 5 VDC și nu necesită o sursă de alimentare externă. Și software-ul gratuit de conversie a datelor RFID vă permite să citiți etichetele RFID fără a modifica aplicația POS existentă.


CONCEPUT SPECIAL PENTRU SCANAREA HIBRIDĂ

Comutare dinamică între modurile hands-free și handheld

Un senzor tactil capacitiv și un accelerometru în curs de brevetare lucrează împreună pentru a comuta instantaneu în modul portabil de îndată ce un asociat preia scanerul. Nu există componente mecanice care să se uzeze, oferind o comutare rezistentă pe toată durata de viață a scanerului.

Unde poți folosi cititoarele Zebra DS9900 – Piețe și aplicații

Retail

  • Scanare la casă
  • Plăți mobile, cupoane și loialitate
  • Verificarea vârstei (scanare DL)
  • Punct de control EAS
  • RFID (POS și etichete de punere în funcțiune)

OFERIȚI CUMPĂRĂTORILOR DVS. EXPERIENȚA DE PLATĂ PE CARE O MERITĂ CU SERIA DS9900.

Pentru mai multe informații, vizitați: DS9908

Ergonomie hibridă

Mânerul ergonomic este ponderat și echilibrat confortabil, remarcabil de ușor de ridicat și de vizat în modul portabil. În modul de prezentare, suportul reglabil integrat oferă o soluție solidă, compactă, care se potrivește în zonele cu spațiu limitat și eliberează mai mult spațiu pentru cumpărături impulsive.

Două scanere într-unul

Modurile portabile și de prezentare au cerințe diferite pentru scanare. De aceea, seria DS9900 este construită special pentru ambele moduri. În modul prezentare, intervalul de scanare este limitat pentru a preveni scanarea neintenționată a articolelor din apropiere. În modul portabil, intervalul de scanare este extins până la 24 inchi/62 cm pentru a ajunge cu ușurință la articolele din cărucior.


DURABIL ȘI GATA DE VIAȚĂ LA STANDUL DE CASĂ

Fiabilitate zilnică

Seria DS9900 oferă funcționarea sigură de la zi la zi, de care aveți nevoie pe benzile dvs. de casă. Designul său dovedit cu un singur circuit elimină un punct comun de defecțiune, crescând substanțial durabilitatea. Calitatea imaginii este protejată de un sistem de scanare optică dublu sigilat patentat, asigurând că „ochiul” din seria DS9900 captează întotdeauna cel mai clar cod de bare posibil pentru o decodare rapidă și fiabilă. Iar fereastra de scanare încasată protejează împotriva petelor, murdăriei și zgârieturilor.

Proiectat pentru a supraviețui vărsărilor și picăturilor

Cu etanșare IP52 și electronice ridicate, vărsările accidentale și praful nu vor afecta funcționarea 1 . Nici căderile accidentale nu reprezintă o problemă — puteți depinde de funcționarea fiabilă, chiar și după mai multe căderi de 5 ft./1,5 m pe beton și 2.000 de scăderi consecutive de 1,5 ft./0,5 m 2 .


CREȘTEȚI PRODUCTIVITATEA CU INOVAȚIILE ZEBRA

Dezactivați etichetele EAS în timpul scanării

Suportul EAS opțional permite asociaților să dezactiveze etichetele Checkpoint EAS în timp ce scanează prețul, sporind productivitatea la casă și prevenind alarmele eronate.

Funcționează ca scaner de documente

Cu o singură apăsare a declanșatorului de scanare, Intelligent Document Capture de la Zebra poate capta o imagine de înaltă rezoluție a cecurilor și a documentelor pe toată pagina. Software-ul inteligent compensează automat variațiile de iluminare și îndreptează imaginea pentru o claritate optimă.

Raționalizați colectarea datelor cu OCR

Suportul pentru OCR transmite textul scanat către aplicația dvs. pentru a accelera colectarea datelor din pașapoarte, cărți de identitate și multe altele.

Capturați mai multe coduri de bare cu o singură apăsare a declanșatorului de scanare

Cu formatarea datelor cu mai multe coduri (MDF), seria DS9900 poate scana mai multe coduri de bare cu o singură apăsare a declanșatorului și poate transmite doar codurile de bare de care aveți nevoie, în ordinea la care se așteaptă aplicația dvs.

Identificați codurile de bare cu performanțe slabe

ScanSpeed Analytics de la Zebra oferă valori detaliate de performanță pentru fiecare cod de bare capturat – permițându-vă să identificați și să eliminați codurile de bare cu performanțe slabe care încetinesc procesul de plată. De asemenea, puteți vizualiza numărul de decodificări efectuate în modul handheld și hands-free pentru a înțelege mai bine cum folosesc asociații scanerul.

Selectați un cod de bare dintre mai multe

Cu simbolul preferat de la Zebra, seria DS9900 poate captura și scoate numai codul de bare preferat, astfel încât asociații nu mai trebuie să acopere fizic codurile de bare din apropiere înainte de scanare.

Comisionați etichete RFID la retururi și multe altele

Pe lângă citirea etichetelor RFID pentru a finaliza o achiziție, modelul RFID din seria DS9900 este capabil să scrie date pe etichetele RFID – permițând personalului să comande rapid etichete pe articole noi de inventar și mărfuri returnate pentru o procesare mai rapidă.


INSTRUMENTE DE MANAGEMENT PREFERATE DE INDUSTRIE

Desfășurare fără efort

Seria DS9900 nu ar putea fi mai ușor de configurat. Cu suport pentru aproape 100 de limbi, este gata de utilizare în colțul tău de lume. Imediat din cutie, scanerul este configurat pentru cele mai comune aplicații, iar cablurile de detectare automată a gazdei selectează automat interfața gazdă potrivită – doar conectați scanerul și sunteți gata de plecare. Iar seria DS9900 este compatibilă cu cablurile Zebra DS9808 pentru a valorifica investiția existentă în accesorii.

Gestionați cu ușurință toate scanerele dvs. cu instrumente complementare puternice

Cu 123Scan, puteți crea cu ușurință coduri de bare de configurare pentru a programa scanere. Dacă scanerele dvs. se află în mai multe locații din țară sau din întreaga lume, cu Scanner Management Service (SMS), puteți configura și actualiza firmware-ul pentru orice dispozitiv din seria DS9900 care este conectat la gazdă – nu este necesară nicio acțiune în depozit sau acțiunea utilizatorului. — cum ar fi scanarea unui cod de bare de configurare.

Dezvoltare ușoară a aplicației

Obțineți tot ce aveți nevoie pentru a integra cu ușurință scanarea în aplicațiile dvs. de afaceri cu kiturile noastre de dezvoltare software pentru scaner (SDK) pentru Windows, Android, iOS și Linux. Aceste SDK-uri oferă documentație, drivere, utilitare de testare și exemplu de cod sursă. Și modelul RFID vine cu SDK-ul Zebra și o aplicație eșantion care îi permite să citească date dintr-un cod de bare și să scrie acele date pe o etichetă RFID – reducând costul și complexitatea implementării RFID.

SPECIFICAȚII

Caracteristici fizice

DimensiuniDS9908: 8,0 in. H x 3,7 in. L x 5,2 in. L
20,3 cm H x 9,4 cm L x 13,2 cm L
DS9908R: 8,0 in. H x 3,9 in. L x 5,75 in. L
20,3 cm H x 9,9 cm x 14,6 cm D
GreutateDS9908: 11,6 oz./330,0 g
DS9908R: 14,8 oz./420,0 g
Gama de tensiune de intrare4,5 până la 5,5 VDC alimentat gazdă; Sursă de alimentare externă de la 4,5 până la 5,5 VDC
ActualCurent de funcționare la tensiune nominală (5,0 V):
DS9908: 321 mA (tipic)
DS9908R: 400 mA (tipic)
Curent de așteptare (în repaus) la tensiune nominală (5,0 V):
DS9908: 70 mA (tipic)
DS9908R: 135 mA (tipic) )
CuloareMiezul nopții Negru
Interfețe gazdă acceptateCertificat USB, RS232, Keyboard Wedge, TGCS (IBM) 46XX peste RS485
Suport pentru tastaturăSuportă peste 90 de tastaturi internaționale
Supravegherea electronică a articolelorCompatibil cu sistemul de dezactivare Checkpoint EAS
Conformitatea TAAConform legii privind acordurile comerciale
Indicatori de utilizatorIndicator de decodare directă, LED-uri de decodificare bună, difuzor (ton și volum reglabile)

Caracteristici de performanta

Viteza de glisare (mâini libere)Până la 240 in./610 cm pe secundă pentru 13 mil UPC în modul optimizat 
Sursă de luminăModel de vizare: LED chihlimbar circular de 617 nm
Iluminare(2) LED-uri roșii de 645 nm
Câmpul vizual al imaginii48° H x 30,6° V Nominal
Senzor de imagine1280 x 800 pixeli
Contrast minim de imprimareDiferență de reflexie minimă de 16%.
Toleranță înclinată+/- 60°
Toleranță la pitch+/- 60°
Toleranță la rulare0° – 360°

RFID (DS9908R)

Standarde acceptateEPC Clasa 1 Gen2; EPC Gen2 V2; ISO-18000-63 
Motor RFIDTehnologie radio proprietară Zebra
Interval nominal de citire~18 inchi / ~45,7 cm
Putere de ieșire RFID3 dBm până la 22 dBm
Gama de frecventeSUA: 902 – 928 MHz
UE: 865 – 868 MHz
Japonia: 916 – 923 MHz

Caracteristici imagistice

Suport pentru format graficImaginile pot fi exportate ca Bitmap, JPEG sau TIFF
Calitatea imaginii (document A4)116 PPI pe un document de 8,3 x 11,7 in./21,0 x 29,7 cm @ 8,0 in./20,3 cm

De mediu

Temperatura de Operare32,0 ° până la 122,0 ° F / 0,0 ° până la 50,0 ° C
Temperatura de depozitare-40,0 ° până la 158,0 ° F / -40,0 ° până la 70,0 ° C
Umiditate5% până la 95% RH, fără condensare
Specificațiiie de dropDS9908: Proiectat pentru a rezista la căderi multiple la 5,0 ft./1,5 m pe beton
DS9908R: Proiectat pentru a rezista la căderi multiple la 4,0 ft./1,2 m pe beton
Specificațiiie TumbleConceput pentru a rezista la 2.000 de tumbe în pahar de 1,5 ft./0,5 m 3
Etanșarea mediuluiDS9908: IP52
DS9908R: IP42
Descărcare electrostatică (ESD)ESD conform EN61000-4-2, +/-15 KV Aer, +/-8 KV Direct, +/-8 KV Indirect
Imunitate la lumină ambientalăLumânări de la 0 la 10.000 de picioare / 0 la 107.600 lux

de reglementare

De mediuÎN 50581:2012
Siguranta electricaIEC 62368-1 (ed.2)
EN 62368-1:2014/AC:2015
Siguranță LEDIEC 62471:2006 (Ed.1.0)
EN 62471:2008 (LED)
EMI/RFIEN 55032:2012/AC:2013 (Clasa B)
EN 55032:2015/AC:2016 (Clasa B)
EN 55024:2010
EN 55024:2010/A1:2015
EN 55035:2017
EN 55035:2017 EN-14:2010 A)
EN 61000-3-3:2013
47 CFR Partea 15, Subpartea B, Clasa B
ICES-003 Ediția 6, Clasa B

Accesoriii

Suport multiplu

Capacitatea de decodare a simbolurilor 5

1DCod 39, Cod 128, Cod 93, Codabar/NW7, Cod 11, MSI Plessey, UPC/EAN, I 2 din 5, Coreeană 3 din 5, GS1 DataBar, Baza 32 (Italian Pharma)
2dPDF417, Micro PDF417, Coduri compozite, TLC-39, Aztec, DataMatrix, MaxiCode, Cod QR, Micro QR, Han Xin, Coduri poștale
OCROCR-A, OCR-B, MICR, Moneda SUA
Digimarccoduri de bare Digimarc
Rezoluția minimă a elementuluiCod 39 – 3,0 mil
Cod 128 – 3,0 mil*
DataMatrix – 6,0 mil
Cod QR – 6,0 mil
* Cu caracteristica de decodare Limită interval dezactivată.

Garanție

Sub rezerva termenilor declarației de garanție hardware a Zebra, seria DS9900 este garantată împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de cinci ani de la data expedierii.

Servicii recomandate

Zebra OneCare Select; Zebra OneCare Essential

Utilități și management

123ScanareProgramează parametrii scanerului, actualizează firmware-ul, furnizează date scanate de coduri de bare și tipărește rapoarte.
Symbol Scanner SDKGenerează o aplicație de scanare completă, inclusiv documentație, drivere, utilitare de testare și exemplu de cod sursă.
Serviciu de gestionare a scanerelor (SMS)Gestionează de la distanță scanerul Zebra și solicită informații despre activele acestuia.

Intervalele de decodare portabile DS9908-SR (tipic) 4

Simbologie/RezoluțieAproape de departe
Cod 39: 3 mil1,1 in./2,8 cm până la 3,0 in./7,6 cm
Cod 128: 3 mil1,4 in./3,6 cm până la 3,5 in./8,9 cm
Cod 128: 5 mil1,0 in./2,5 cm până la 7,1 in./18,0 cm
PDF 417: 6,7 mil1,2 in./3,0 cm până la 8,0 in./20,3 cm
UPC: 13 mil (100%)0 in./0 cm până la 24,7 in./62,7 cm
Data Matrix: 10 mil1,3 in./3,3 cm până la 9,3 in./23,6 cm
QR: 20 mil1,0 in./2,5 cm până la 18,0 in./45,7 cm

DS9908-SR Domenii de decodare hands-free (tipic) 4

Simbologie/RezoluțieAproape de departe
Cod 39: 3 mil1,1 in./2,8 cm până la 3,0 in./7,6 cm
Cod 128: 5 mil0,8 in./2,0 cm până la 2,5 in./6,4 cm
PDF 417: 6,7 mil1,2 in./3,0 cm până la 8,0 in./20,3 cm
UPC: 13 mil (100%)0 in./0 cm până la 9,5 in./24,1 cm
Data Matrix: 10 mil1,0 in./2,5 cm până la 9,3 in./23,6 cm
QR: 20 mil0 in./0 cm până la 9,5 in./24,1 cm

Note de subsol

1. Modelul DS9908R RFID: etanșare IP42
2. Modelul DS9908R RFID: căderi multiple la 4,0 ft./1,2 m pe beton
3. Notă: 1 răsturnare = 0,5 cicluri
4. Rezoluția imprimării, contrastul și lumina ambientală depind
5. Consultați Produs Ghid de referință pentru o listă completă de simboluri.
Caracteristicile sunt în funcție de disponibilitate.
Specificațiiiile pot fi modificate fără notificare.

DataCapture DNA TM

DataCapture DNA este o suită de firmware, software, utilități și aplicații extrem de inteligente, concepute exclusiv pentru a adăuga funcționalitate și pentru a simplifica implementarea și gestionarea scanerelor Zebra.

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts