Zebra Ds9900 Lab

SERIA DS9900 PENTRU LABORATOARE – ÎMBUNĂTĂȚIȚI EFICIENȚA ȘI ACURATEȚEA FLUXULUI DE LUCRU CU IMAGINEA DE PREZENTARE HIBRIDĂ CREATĂ PENTRU LABORATOR

Codurile de bare 2D și RFID ajută laboratoarele medicale și farmaciile să urmărească articolele esențiale, cum ar fi medicamentele, sângele, țesuturile și alte probe pentru a îmbunătăți acuratețea și eficiența. Dar codurile de bare găsite în laborator – de la coduri de bare minuscule pe lamele de microscop până la codurile de bare curbate pe sticlele de medicamente – pot fi o provocare pentru un aparat de imagine de uz general. 

Seria DS9900 de la Zebra este construită special pentru mediile de laborator, oferind productivitate și ușurință de utilizare de neegalat. Lucrătorii primesc pentru prima dată, de fiecare dată, numeroasele tipuri de coduri de bare găsite în laborator, inclusiv mici, de înaltă densitate, curbate și codate pe culori. Un design hibrid unic oferă atât scanare handheld, cât și hands-free, cu comutare fără întreruperi între moduri. Și un model RFID combină scanarea codurilor de bare cu capabilitățile RFID pentru a citi etichetele RFID de pe pungile de sânge și alte mostre de eșantioane.

Zebra Ds9900 Lab

CELE MAI BUNE PERFORMANȚE DIN INDUSTRIE

Scanați-le pe toate, practic fără excepții

Seria DS9900 combină un senzor megapixel de înaltă rezoluție și tehnologia exclusivă de imagistică inteligentă PRZM de la Zebra pentru performanțe de neegalat pe aproape orice cod de bare găsit în farmacii și laboratoare – inclusiv coduri de bare slab imprimate, strălucitoare, decolorate, murdare și deteriorate, precum și coduri de bare electronice slab iluminate. afișează.

Focalizarea sa de înaltă densitate citește cu ușurință coduri de bare mai mici de înaltă densitate pe lamele de microscop, precum și codurile de bare curbate de pe sticle de medicamente și flacoane de sânge. LED-urile de iluminare albă facilitează scanarea codurilor de bare pe tăvile pentru specimene cu coduri de culoare și casetele de biopsie. 

Rezultatul? Scanare de înaltă încredere în laborator cu capturarea pentru prima dată, de fiecare dată, chiar și a celor mai dificile coduri de bare pentru mai puține întreruperi ale fluxului de lucru.

Scanare rapidă pentru a crește productivitatea

Cu un microprocesor de 800 MHz, un sistem avansat de iluminare și viteze de citire la prima trecere de până la 240 inchi/610 cm pe secundă, seria DS9900 asigură capturarea imediată a codurilor de bare. Cu cel mai larg câmp vizual din clasa sa, scanerul necesită mai puțină precizie la poziționarea articolelor – făcând scanarea cu mâinile libere mai ușoară ca niciodată.

Model RFID opțional pentru urmărirea pungilor de sânge și multe altele

Un model RFID oferă scanarea codurilor de bare și citirea/scrierea RFID UHF într-o singură platformă – oferind o soluție ideală pentru urmărirea numerelor de serie, a datelor de expirare și a altor date critice în procesarea sângelui. Lucrătorii pot citi mai multe mostre etichetate cu RFID într-o singură trecere, fără linie vizuală. 

Modelul RFID operează de la un singur port USB și nu necesită o sursă de alimentare externă. Software-ul gratuit de conversie a datelor RFID raportează datele etichetelor RFID ca cod de bare standard, astfel încât să nu fie nevoie să vă modificați aplicația existentă.

Unde poți folosi cititoarele Zebra DS9900 – Piețe și aplicații

Sănătate

 • Verificarea sângelui/Flebotomie
 • Urmărirea sângelui, a țesuturilor și a specimenelor
 • Admiteri de pacienți
 • Gestionarea stocurilor
 • Urmărirea medicamentelor
 • DS9908 Scaner pentru imagini hands-free (ro)MN-003185-06EN Rev. ADescărcați 24 MB
 • DS9908R Supliment pentru Ghidul de Referință al Produsului Scaner de Imagini Hands-Free (ro)MN-003377-02EN Rev. ADescărcați 3 MB
 • DS9908R Ghid de pornire rapidă pentru scaner cu mâini libere Immaging (ro)MN-003342-02EN Rev. ADescărcați 2 MB
 • Ghidul utilizatorului pentru formatarea datelor multicod și simbolul preferatMN-002895-02 Rev. ADescărcați 3 MB
 • Ghid pentru programator de etapă plural (ro)72E-67113-05 Rev. ADescărcați 626 KB
 • Ghidul programatorului Toshiba TEC (ro)MN-002707-02EN Rev. ADescărcați 1 MB
 • Ghid avansat al programatorului pentru formatarea datelor72E-69680-08 Rev. ADescărcați 1 MB
 • API gazdă pentru scanere de coduri de bare cu interfață de programare RFID (ro)72E-154791-05EN Rev. ADescărcați 1 MB

ÎMBUNĂTĂȚIȚI EFICIENȚA ȘI ACURATEȚEA FLUXULUI DE LUCRU CU SCANERUL HIBRID CONSTRUIT PENTRU LABORATOR.

Pentru mai multe informații, vizitați: DS9908-HD

CONCEPUT SPECIAL PENTRU SCANAREA HIBRIDĂ

Comutare dinamică între modurile hands-free și handheld

Seria DS9900 combină un senzor tactil capacitiv în curs de brevetare pentru detectarea mâinii și accelerometru pentru detectarea mișcării pentru a comuta instantaneu între modurile atunci când un lucrător ridică sau pune jos scanerul. Nu există componente mecanice care să poată fi uzate pentru o comutare sigură pe toată durata de viață a scanerului.

Ergonomie hibridă

Mânerul ergonomic și un design bine echilibrat fac seria DS9900 remarcabil de ușor de vizat în modul portabil. Iar suportul reglabil integrat oferă o soluție solidă, compactă, care se potrivește cu ușurință în spațiile de lucru aglomerate.

Două scanere într-unul

Aplicațiile portabile și de prezentare au cerințe diferite de scanare. De aceea, seria DS9900 este construită pentru ambele. În modul prezentare, intervalul de scanare este limitat pentru a preveni scanarea neintenționată a articolelor din apropiere. Când scanerul este ridicat, apare un punct de țintă și intervalul de scanare este extins automat pentru a ajunge la articolele de pe masă sau cărucior.

CONSTRUIT PENTRU VIAȚĂ ÎN LABORATOR

Fiabilitate zilnică

Seria DS9900 oferă operarea fiabilă zi de zi, de care aveți nevoie în laborator sau farmacie. Designul său dovedit cu un singur circuit elimină un punct comun de defecțiune, crescând substanțial durabilitatea. Calitatea imaginii este protejată de un sistem de scanare optică dublu sigilat patentat, asigurând că „ochiul” din seria DS9900 captează întotdeauna cel mai clar cod de bare posibil pentru o decodare rapidă și fiabilă. Iar fereastra de scanare încasată protejează împotriva petelor, murdăriei și zgârieturilor, care pot afecta performanța.

Proiectat pentru a supraviețui vărsărilor și picăturilor

Cu etanșare IP52 și electronice ridicate, vărsările accidentale și praful nu vor afecta funcționarea 1 . Nici căderile accidentale nu reprezintă o problemă — puteți depinde de funcționarea fiabilă, chiar și după mai multe căderi de 5 ft./1,5 m pe beton și 2.000 de scăderi consecutive de 1,5 ft./0,5 m 2 .

Citiți cu ușurință etichetele cu coduri de culoare

Proiectată special pentru medii de laborator și medicale, seria DS9900 dispune de LED-uri de iluminare albă care pot citi cu ușurință codurile de bare pe tăvile de specimene sau casetele de biopsie codate cu culori.

În schimb, iluminarea roșie găsită pe unele scanere de coduri de bare poate face ca codurile de bare cu coduri de culoare să apară „spălate”, făcându-le dificil de decodat.

CREȘTEȚI PRODUCTIVITATEA CU INOVAȚIILE ZEBRA

Funcționează ca scaner de documente

Cu o singură apăsare a declanșatorului de scanare, Intelligent Document Capture de la Zebra poate capta o imagine de înaltă rezoluție a rețetelor, a formularelor pentru pacienți și a altor documente. Software-ul inteligent compensează automat variațiile de iluminare și îndreptează imaginea pentru o claritate optimă.

Capturați datele permisului de conducere

Cu analiza opțională a permiselor de conducere, seria DS9900 poate captura și analiza date despre permisele de conducere pentru a completa automat formularele de admitere a pacienților.

Raționalizați colectarea datelor cu OCR

Suportul pentru OCR transmite date din text care poate fi citit de mașină către aplicația dvs. pentru a accelera colectarea datelor de pe cărțile de identitate și multe altele.

Capturați mai multe coduri de bare cu o singură apăsare a declanșatorului de scanare

Cu formatarea datelor cu mai multe coduri (MDF), seria DS9900 poate scana mai multe coduri de bare cu o singură apăsare a declanșatorului și poate transmite doar codurile de bare de care aveți nevoie, în ordinea la care se așteaptă aplicația dvs.

Identificați codurile de bare cu performanțe slabe

ScanSpeed ​​Analytics de la Zebra oferă valori detaliate de performanță pentru fiecare cod de bare capturat – permițându-vă să identificați și să eliminați etichetele și codurile de bare cu performanțe slabe care vă încetinesc fluxurile de lucru.

Selectați un cod de bare dintre mai multe

Cu simbolul preferat de la Zebra, seria DS9900 poate captura și scoate numai codul de bare preferat, astfel încât lucrătorii nu mai trebuie să acopere fizic codurile de bare din apropiere înainte de scanare.

Citiți medicamentele securPharm

Seria DS9900 poate citi etichetele securPharm folosite pentru a proteja pacienții de a primi medicamente contrafăcute.


INSTRUMENTE DE MANAGEMENT PREFERATE DE INDUSTRIE

Gestionați cu ușurință toate scanerele dvs. cu instrumente complementare puternice

Cu 123Scan, puteți crea cu ușurință coduri de bare de configurare pentru a programa scanere. Dacă scanerele dvs. se află în mai multe locații din țară sau din întreaga lume, cu Scanner Management Service (SMS), puteți configura și actualiza firmware-ul pentru orice dispozitiv din seria DS9900 care este conectat la gazdă – nu este necesară nicio acțiune în depozit sau acțiunea utilizatorului. — cum ar fi scanarea unui cod de bare de configurare.

Dezvoltare ușoară a aplicației

Obțineți tot ce aveți nevoie pentru a integra cu ușurință scanarea în aplicațiile dvs. de afaceri cu kiturile noastre de dezvoltare software pentru scaner (SDK) pentru Windows, Android, iOS și Linux. Aceste SDK-uri oferă documentație, drivere, utilitare de testare și exemplu de cod sursă. Și modelul RFID vine cu SDK-ul Zebra și o aplicație eșantion care îi permite să citească date dintr-un cod de bare și să scrie acele date pe o etichetă RFID – reducând costul și complexitatea implementării RFID.

SPECIFICAȚII

Caracteristici fizice

3 DimensiuniDS9908: 8,0 in. H x 3,7 in. L x 5,2 in. L
20,3 cm H x 9,4 cm L x 13,2 cm L
DS9908R: 8,0 in. H x 3,9 in. L x 5,75 in. L
20,3 cm H x 9,9 cm x 14,6 cm D
GreutateDS9908: 11,6 oz./330,0 g
DS9908R: 14,8 oz./420,0 g
Gama de tensiune de intrare4,5 până la 5,5 VDC alimentat gazdă; Sursă de alimentare externă de la 4,5 până la 5,5 VDC
ActualCurent de funcționare la tensiune nominală (5,0 V):
DS9908: 321 mA (tipic)
DS9908R: 400 mA (tipic)
Curent de așteptare (în repaus) la tensiune nominală (5,0 V):
DS9908: 70 mA (tipic)
DS9908R: 135 mA (tipic) )
CuloareAlb alpin
Interfețe gazdă acceptateCertificat USB 3 , RS232, Keyboard Wedge, TGCS (IBM) 46XX peste RS485
Suport pentru tastaturăSuportă peste 90 de tastaturi internaționale
Conformitatea TAAConform legii privind acordurile comerciale
Indicatori de utilizatorIndicator de decodare directă, LED-uri de decodificare bună, difuzor (ton și volum reglabile)

Caracteristici de performanta

Viteza de glisare (mâini libere)Până la 240 in./610 cm pe secundă pentru 13 mil UPC în modul optimizat
Sursă de luminăModel de vizare: LED verde circular de 528 nm
Iluminare(2) LED-uri alb cald
Câmpul vizual al imaginii48° H x 30,6° V nominal
Senzor de imagine1280 x 800 pixeli
Contrast minim de imprimareDiferență de reflexie minimă de 16%.
Toleranță înclinată+/- 60°
Toleranță la pitch+/- 60°
Toleranță la rulare0° – 360°

RFID (DS9908R)

Standard acceptatEPC Clasa 1 Gen2; EPC Gen2 V2; ISO-18000-63
Motor RFIDTehnologie radio proprietară Zebra
Interval nominal de citire~18 inchi / ~45,7 cm
Putere de ieșire RFID3 dBm până la 22 dBm
Gama de frecventeSUA: 902 – 928 MHz
UE: 865 – 868 MHz
Japonia: 916 – 923 MHz

Caracteristici imagistice

Suport pentru format graficImaginile pot fi exportate ca Bitmap, JPEG sau TIFF
Calitatea imaginii (document A4)116 PPI pe un document de 8,3 x 11,7 in./21,0 x 29,7 cm @ 8,0 in./20,3 cm

De mediu

Temperatura de Operare32,0 ° până la 122,0 ° F / 0,0 ° până la 50,0 ° C
Temperatura de depozitare-40,0 ° până la 158,0 ° F / -40,0 ° până la 70,0 ° C
Umiditate5% până la 95% RH, fără condensare
Specificațiiie de dropDS9908: Proiectat pentru a rezista la căderi multiple la 5,0 ft./1,5 m pe beton
DS9908R: Proiectat pentru a rezista la căderi multiple la 4,0 ft./1,2 m pe beton
Specificațiiie TumbleConceput pentru a rezista la 2.000 de răsturnări
în pahar de 1,5 ft./0,5 m 4
Etanșarea mediuluiDS9908: IP52
DS9908R: IP42
Descărcare electrostatică (ESD)ESD conform EN61000-4-2, +/-15 KV Aer, +/-8 KV Direct, +/-8 KV Indirect
Imunitate la lumină ambientalăLumânări de la 0 la 10.000 de picioare / 0 la 107.600 lux

de reglementare

De mediuÎN 50581:2012
Siguranta electricaIEC 62368-1 (ed.2)
EN 62368-1:2014/AC:2015
Siguranță LEDIEC 62471:2006 (Ed.1.0)
EN 62471:2008 (LED)
EMI/RFIEN 55032:2012/AC:2013 (Clasa B)
EN 55032:2015/AC:2016 (Clasa B)
EN 55024:2010
EN 55024:2010/A1:2015
EN 55035:2017
EN 55035:2017 EN-14:2010 A)
EN 61000-3-3:2013
47 CFR Partea 15, Subpartea B, Clasa B
ICES-003 Ediția 6, Clasa B

Accesoriiii

Suport multiplu (numai modelul fără RFID)

Capacitatea de decodare a simbolurilor 6

1DCod 39, Cod 128, Cod 93, Codabar/NW7, Cod 11, MSI Plessey, UPC/EAN, I 2 din 5, Coreeană 3 din 5, GS1 DataBar, Baza 32 (Italian Pharma)
2dPDF417, Micro PDF417, Coduri compozite, TLC-39, Aztec, DataMatrix, MaxiCode, Cod QR, Micro QR, Han Xin, Coduri poștale
OCROCR-A, OCR-B, MICR, Moneda SUA
Rezoluția minimă a elementuluiCod 39 – 3,0 mil
Cod 128 – 3,0 mil*
DataMatrix – 5,0 mil
Cod QR – 5,0 mil
* cu caracteristica Limită interval de decodare dezactivată.

Garanție

Sub rezerva termenilor declarației de garanție hardware a Zebra, seria DS9900 este garantată împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de cinci ani de la data expedierii.

Servicii recomandate

Zebra OneCare Select; Zebra OneCare Essential

Utilități și management

123ScanareProgramează parametrii scanerului, actualizează firmware-ul, furnizează date scanate de coduri de bare și tipărește rapoarte.
Symbol Scanner SDKGenerează o aplicație de scanare completă, inclusiv documentație, drivere, utilitare de testare și exemplu de cod sursă.
Serviciu de gestionare a scanerelor (SMS)Gestionează de la distanță scanerul Zebra și solicită informații despre activele acestuia.

Intervalele de decodare portabile DS9908-HD (tipic) 5

Simbologie/RezoluțieAproape de departe
Cod 39: 3 mil1,3 in./3,3 cm până la 3,7 in./9,4 cm
Cod 128: 3 mil1,4 in./3,6 cm până la 4,2 in./10,7 cm
Cod 128: 5 mil0,8 in./2 cm până la 7,5 in./19 cm
PDF 417: 6,7 mil0,8 in./2 cm până la 8 in./20 cm
UPC: 13 mil (100%)0,2 in./0,5 cm până la 19,1 in./48,5 cm
Data Matrix: 10 mil0,5 in./1,3 cm până la 9,3 in./23,6 cm
QR: 20 mil0 in./0 cm până la 13,7 in./34,8 cm

DS9908-HD Domenii de decodare hands-free (tipic) 5

Simbologie/RezoluțieAproape de departe
Cod 39: 3 mil1,1 in./2,8 cm până la 3,7 in./9,4 cm
Cod 128: 5 mil0,6 in./1,5 cm până la 2,5 in./6,4 cm
PDF 417: 6,7 mil0,8 in./2,0 cm până la 8,0 in./20,3 cm
UPC: 13 mil (100%)0 in./0 cm până la 9,5 in./24,1 cm
Data Matrix: 10 mil0 in./0 cm până la 9,3 in./23,6 cm
QR: 20 mil0 in./0 cm până la 9,5 in./24,1 cm

Note de subsol

1. Model DS9908R RFID: Etanșare IP42
2. Model DS9908R RFID: Căderi multiple la 4,0 ft./1,2 m pe beton
3. Conectivitate USB acceptată pe toate modelele din seria DS9900. Modelele din seria DS9900 non-RFID sunt certificate USB-IF; certificarea este planificată pentru modelele RFID din seria DS9900 în primul semestru de 2019.
4. Notă: 1 răsturnare = 0,5 cicluri
5. Rezoluția imprimării, contrastul și lumina ambientală depind
6. Consultați Ghidul de referință pentru produs pentru o listă completă a simbolurilor.
Caracteristicile sunt în funcție de disponibilitate.
Specificațiiiile pot fi modificate fără notificare.

DataCapture DNA TM

DataCapture DNA este o suită de firmware, software, utilități și aplicații extrem de inteligente, concepute exclusiv pentru a adăuga funcționalitate și pentru a simplifica implementarea și gestionarea scanerelor Zebra.

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts