Zebra Li3600-Er

SCANER ULTRA-REZISTENT LI3600-ER – PERFORMANȚĂ DE NEOPRIT PENTRU SCANAREA CODURILOR DE BARE 1D CU RAZĂ EXTINSĂ

În fiecare zi, lucrătorii din depozitul dvs. scanează mii de coduri de bare 1D aproape și departe pentru a asigura acuratețea comenzii și livrarea la timp. Productivitatea lor depinde de calitatea scanerului pe care îl puneți în mâinile lor. Cu scanerul LI3600-ER Ultra-Rugged, le puteți oferi tot ce este mai bun. Acest aparat de imagine liniar permite capturarea cu rază extinsă a oricărui cod de bare 1D afișat pe un ecran sau imprimat pe o etichetă – mai aproape și mai departe decât orice scaner din această clasă, de la 2 in./5,1 cm la 56 ft/17,1 m distanță. 

Construit pentru cele mai dure medii, LI3600-ER este practic indestructibil, incluzând o specificație îmbunătățită de cădere de 10 ft./3 m pe beton și etanșare dublă IP65/IP68. Cu DataCapture DNA, ecosistemul software exclusiv al Zebra, puteți simplifica fiecare etapă a experienței de scanare pe toată durata de viață a dispozitivului dvs. Și când vine vorba de tehnologia fără fir, caracteristicile Zebra ale LI3678-ER îl plasează într-o clasă proprie. LI3600-ER—performanța de neoprit de care aveți nevoie pentru a maximiza productivitatea forței de muncă și debitul în operațiunile dumneavoastră.

PERFORMANȚĂ ÎN MEDIILE TALE CELE MAI DURE

Cele mai bune performanțe de scanare din clasă — și interval de scanare

Acest aparat de imagine liniar oferă o rază de scanare extraordinară de până la 56 ft./17,1 m, permițând lucrătorilor dvs. să scaneze coduri de bare imprimate 1D cu 26% mai departe decât modelul laser din generația anterioară. Lucrătorii dvs. au nevoie de un singur scaner pentru a citi codurile de bare la distanță de mână (inclusiv coduri extra-large) și pe rafturile de sus ale raftului depozitului.

Capturați aproape orice cod de bare în orice stare – inclusiv sub folie termocontractabilă, deteriorat, murdar sau prost imprimat – la fel de repede cu cât lucrătorii pot apăsa pe trăgaci, pentru prima scanare, de fiecare dată.

Ultra-rezistent—cel mai indestructibil design din clasa sa

Scanerele ultra-rezistente Zebra și-au câștigat numele dintr-un motiv: nu veți găsi o familie mai dură de scanere. Pregătit pentru cele mai dure medii din lume, LI3600-ER are cele mai înalte specificații de cădere, răsturnare și etanșare din clasa sa. Poate supraviețui căderilor de 10 ft./3 m pe beton și 7.500 de căderi. 

Cu etanșare dublă IP65/IP68, LI3600-ER este rezistent la praf, poate face față forței jetului de apă și poate fi complet scufundat în apă. Construit pentru a rezista la căldură, frig și umiditate extreme, LI3600-ER poate fi folosit oriunde – în interior, în aer liber și chiar în congelator. 1

Suport ultra-rezistent și contacte de încărcare concepute pentru a dura

LI3600-ER este primul scaner din clasa sa care oferă un suport cu etanșare IP65. Contactele sale de încărcare industrială rezistă la 250.000 de inserții. Iar tehnologia exclusivă Connect+ Contact de la Zebra asigură o încărcare fiabilă, fără coroziune pe toată durata de viață a scanerului.

Model de țintire intuitiv pentru scanare ultra simplă la orice distanță

Un nou model de țintire oferă o țintire sigură pentru codurile în mână — și pe rafturile de sus din depozit.

Moduri flexibile de feedback

Amestecați și potriviți modurile de feedback care se potrivesc cel mai bine mediului dvs. – vibrații, LED-uri învecinate care sunt ușor de văzut din orice poziție, un semnal sonor și indicatorul de decodare directă Zebra care proiectează iluminarea codului de bare capturat.

Unde poți folosi cititoarele Zebra LI3600-ER – Piețe și aplicații

Seria de scanere ultra-rezistente Zebra 3600

Această familie de scanere oferă un model care să răspundă practic oricărei nevoi în depozitare și producție

 • LI3600-SR: Captură standard de coduri de bare 1D
 • LI3600-ER: Captură cu cod de bare 1D cu gamă extinsă
 • DS3600-SR: Scanare în intervalul standard de coduri de bare 1D și 2D
 • DS3600-HP: scanerul de înaltă performanță captează coduri de bare 1D/2D pe distanțe mai lungi, plus OCR, fotografii și documente
 • DS3600-HD: Captează coduri de bare 1D/2D de înaltă densitate
 • DS3600-DP: Captură de marcaje directe ale părților (DPM)
 • DS3600-ER: Captură de cod de bare 1D/2D cu gamă extinsă
 • DS3600-DPA: optimizat pentru a citi marcajele directe ale părților (DPM) și codurile de bare 1D largi
 • DS3600-KD: Versatilitatea unei tastaturi și a unui afișaj color
 • Ghid de referință pentru produs scaner liniar LI36X8MN001740A06EN Rev. ADescărcați 6 MB
 • Ghidul programatorului SSI fără firMN001667A02EN Rev. ADescărcați 1 MB
 • Ghid de referință rapidă pentru FLB3678 (ro)MN002336A03 Rev. ADescărcați 1 MB
 • Șablon placă de montare pentru stivuitor în englezăMN-002769-01, rev. ADescărcați 965 KB
 • Ghid de pornire rapidă pentru scaner liniar LI3608 (ro)MN002166A03EN Rev. ADescărcați 2 MB
 • Ghid de pornire rapidă pentru scaner liniar LI3678 (ro)MN002323A04EN Rev. ADescărcați 3 MB
 • SAC3600-4001CR Ghid rapid de referință pentru încărcător de rezervă cu patru sloturi (ro)MN002652A03 Rev. ADescărcați 1 MB
 • Ghid pentru programator cu interfață serială simplă (ro)72E-40451-04EN Rev. ADescărcați 1 MB
 • Ghid de referință rapid pentru suportul scanerului industrial STB3678 (ro)MN002334A03 Rev. ADescărcați 1 MB

LI3600-ER — OFERIȚI ANGAJAȚILOR DVS. UN SINGUR SCANER SIMPLITATE PENTRU CAPTAREA CODURILOR DE BARE 1D DE APROAPE ȘI DE DEPARTE CU SCANERUL ULTRA-REZISTENT CARE REDEFINEȘTE FIABILITATEA.

Pentru mai multe informații, vizitați: LI3600-ER

TEHNOLOGIE SUPERIOARĂ FĂRĂ FIR

Peste 100.000 de scanări cu o singură încărcare

Bateria PowerPrecision+ oferă cea mai bună putere și gestionare a bateriei. Obțineți mai mult de două ori mai multă cantitate de scanări per încărcare decât cu modelele competitive, astfel încât lucrătorii pot scana mai multe articole pe o perioadă mai lungă de timp. 

De asemenea, aveți vizibilitate asupra o mulțime de date legate de starea bateriei, inclusiv ciclurile de încărcare consumate, starea curentă a bateriei și un contor de stare de sănătate, care identifică dacă bateriile sunt sănătoase și țin o încărcare completă, nu mai ține încărcarea completă sau la sfârşitul vieţii şi necesită înlocuire.

Starea bateriei și Bluetooth® O scurtă privire

Primul „indicator de încărcare” a bateriei din clasa sa și LED-ul de stare Bluetooth facilitează monitorizarea puterii bateriei, precum și a conectivității Bluetooth.

Schimbați fluxurile de lucru într-un instant cu AutoConfig

Deoarece setările scanerului sunt stocate în baza suportului, pur și simplu asociați LI3600-ER la o altă bază pentru a-l configura automat pentru o nouă aplicație gazdă. De exemplu, puteți lua un scaner de la stivuitor și îl puteți utiliza pentru transport fără a modifica manual setările.

Urmăriți scanerele dvs. și preveniți întreruperile fluxului de lucru

Cu Virtual Tether, nu va trebui să vă faceți griji că un lucrător din depozit ar lăsa un scaner în urmă pe un palet. Atât scanerul, cât și suportul vor avertiza utilizatorii când un scaner este scos dincolo de raza sa Bluetooth sau lăsat în afara suportului pentru o perioadă de timp predefinită.

Eliminați interferența Bluetooth cu modul Wi-Fi Friendly

Modul Wi-Fi Friendly exclusiv de la Zebra elimină interferențele wireless pe care dispozitivele Bluetooth le pot crea în mediul dumneavoastră Wi-Fi.

GESTIONABILITATE DE NEEGALAT

Identificați și corectați codurile de bare cu probleme cu ScanSpeed ​​Analytics

Numai de la Zebra, ScanSpeed ​​Analytics oferă valori detaliate pentru fiecare cod de bare capturat, permițându-vă să identificați codurile de bare cu performanțe slabe care vă încetinesc operațiunile.

Instrumente fără costuri pentru a satisface nevoile dvs. de management

Cu 123Scan, puteți crea cu ușurință coduri de bare de configurare pentru a programa scanere. Dacă aparatele dvs. de imagine se află în mai multe locații din țară sau din întreaga lume, cu Scanner Management Service (SMS) puteți configura și actualiza firmware-ul pentru orice dispozitiv LI3600-ER care este conectat la gazdă – nu este necesară nicio acțiune în depozit sau acțiunea utilizatorului. .

Informații de până la minut asupra fiecărui aspect al scanerelor dvs

Capacitățile de diagnosticare de la distanță ale agentului de logare automatizează înregistrarea informațiilor despre activele scanerului, starea și statisticile, setările de configurare și datele codurilor de bare, oferindu-vă informațiile necesare pentru verificarea evenimentelor, trasabilitatea blockchain, generarea ROI a site-ului pilot, depanarea și analiza predictivă a tendințelor la nivelul întregii flote.

SPECIFICAȚII

Caracteristici fizice

DimensiuniCu cablu: 7,3 in. H x 3,0 in. L x 5,2 in. L
18,5 cm H x 7,6 cm L x 13,2 cm L
Fără fir: 7,3 in. H x 3,0 in. L x 5,6 in. L
18,5 cm H x 7,7 cm L x 14,2 cm D
GreutateCu cablu: 11,5 oz./327 g
Fără fir: 15,0 oz./424 g
Gama de tensiune de intrareGazdă alimentată: 4,5 VDC min., 12,6 VDC max.
Alimentare externă: 11,4 VDC min., 12,6 VDC max.
Curent de funcționareLI3608-ER (cu cablu): 250 mA (RMS tipic)
Curent de așteptareLI3608-ER (cu cablu): 110 mA (RMS tipic)
CuloareVerde industrial
Interfețe gazdă acceptateUSB, RS232, Keyboard Wedge
Industrial Ethernet: EtherNet/IP, Profinet, Modbus
TCP și Std TCP/IP
BaterieBaterie reîncărcabilă Li-Ion PowerPrecision+ de 3100 mAh 
Indicatori de utilizatorIndicator de decodificare directă; LED-uri; semnal sonor; vibratie

Caracteristici de performanta

Scanări la încărcare completă100.000+
IluminareLED de 660 nm
A placeLaser de 655 nm
Câmpul vizual al imaginii30,7° (H)
Senzor de imagine2.496 pixeli
Contrast minim de imprimareDiferență de reflexie minimă de 25%.
Înclinare/Inclinare/RotuireÎnclinare: ± 65°
Înclinare: ± 65°
Roll: ± 45°

Capabilitati de decodare 2

1DCod 39, Cod 128, Cod 93, Codabar/NW7, Cod 11, MSI Plessey, UPC/EAN, I 2 din 5, Coreeană 3 din 5, GS1 DataBar, Baza 32 (Italian Pharma)

Mediul utilizatorului

Temp. de operareCu cablu: -22° F până la 122° F/-30° C până la 50° C
Fără fir: -4° F până la 122° F/-20° C până la 50° C
Temp. stocare-40° F până la 158° F/-40° C până la 70° C
Umiditate5% până la 95% fără condensare
Specificațiiie de dropLI36X8: Rezistă la mai multe căderi de 10,0 ft/3,0 m pe beton la temperatura camerei
LI3678: Rezistă la mai multe căderi de 8,0 ft/2,4 m pe beton la -20 ° C până la 50 ° C
LI3608: Rezistă la mai multe cădere de 8,0 ft/2,4 m pe  beton la – 30°C până la 50°C
Specificațiiie Tumble7500 trăsături de 3,3 ft./1,0 m
SigilaScaner: IP65 și IP68 conform specificațiilor de etanșare IEC aplicabile
Leagăn FLB: IP65
ESDConform EN61000-4-2, ±25 KV de descărcare în aer, ±10 KV  de descărcare directă, ±10 KV de descărcare indirectă
Imunitate la lumină ambientală0 până la 10.000 de picioare lumânări/0 până la 107639 lux  (lumina directă a soarelui)

Utilitati si intretinere

123ScanareProgramează parametrii scanerului, actualizează firmware-ul, furnizează date scanate de coduri de bare și tipărește rapoarte. 
Scanner SDKGenerează o aplicație de scanare completă, inclusiv documentație, drivere, utilitare de testare și exemplu de cod sursă. 
Serviciu de gestionare a scanerelor (SMS)Gestionează de la distanță scanerul Zebra și solicită informații despre activele acestuia.
Conectare la rețeaConectează perfect scanerele din seria 3600 direct la rețeaua Ethernet industrială, fără echipamente de conversie suplimentare.

Conectivitate wireless

Radio BluetoothBluetooth clasa 1, versiunea 4.0 (LE), port serial (SPP) și profiluri HID
Rata de date3 Mbit/s (2,1 Mbit/s) pentru Bluetooth clasic
1 Mbit/s (0,27 Mbit/s) pentru energie redusă
Raza radioLinie de vedere directă în aer liber: Clasa 1: Minim 300 ft. (100,0 m); Clasa 2: minim 30 ft. (10,0 m)

de reglementare

De mediuRoHS EN 50581: 2012
Siguranta electricaSiguranță UE: EN 60950-1: 2006 + A11: 2009 + A1: 2010 + A12: 2011 + AC 2011 + A2: 2013; Siguranță internațională: IEC 60950-1: 2005 + A1: 2009 + A2: 2013US/Canada Siguranță: UL 60950-1, ediția a doua, CAN/CSA-C22.2 nr. 60950-1-07
Siguranță laser/LEDRespectă 21 CFR1040.10 și 1040.11, cu excepția abaterilor conform Avizului Laser NR. 50, din 24 iunie 2007 și IEC/EN 60825-1:2007 și/sau IEC/EN 60825-1:2014
EMI/RFIEmisii IT: EN 55022: 2010/AC: 2011 (Clasa B); Imunitate IT: EN 55024: 2010; Industria grea: EN 61000-6-2: 2005/AC:2005; Emisii de curent armonic: EN 61000-3-2: 2006 + A1: 2009 + A2: 2009 (Clasa B); Fluctuația tensiunii și pâlpâirea: EN 61000-3-3: 2013; Echipamente electrice medicale: EN 60601-1-2: 2007/AC: 2010, IEC 60601-1-2: 2007 (Modificat); Dispozitive de radiofrecvență: 47 CFR Partea 15, Subpartea B, Clasa B
Aparatură digitală: ICES-003 Ediția 5, Clasa B

Intervalele de decodificare (tipic) 3

Simbologie/RezoluțieAproape de departe
Cod 39: 7,5 mil3 până la 28 in./7,6 până la 71,2 cm
Cod 39: 10 mil2 până la 70 in./5,1 până la 177,8 cm
Cod 128: 15 mil5 până la 85 inchi/12,7 până la 215,9 cm
Cod 39: 20 mil3 până la 140 in./7,62 până la 355,6 cm
Cod 39: 55 mil6 până la 350 in./15,24 până la 889,0 cm
Cod 39: 100 mil20 până la 680 in./50,8 până la 1727,2 cm
Cod 39: 100 mil reflectorizant30 până la 780 in./76,2 până la 1981,2 cm

Garanție

Sub rezerva termenilor declarației de garanție a hardware-ului Zebra, LI3608-ER/LI3678-ER este garantat împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de trei (3) ani de la data expedierii.

Servicii recomandate

Zebra OneCare™ Select; Zebra OneCare Essentials

Note de subsol

1. Accesoriiu pentru suportul scanerului încălzit recomandat pentru a reduce condensul pe exteriorul ferestrei de scanare atunci când intrați și ieșiți din congelatoare.
2. Consultați Ghidul de referință al produsului pentru lista completă a simbolurilor. Specificațiiiile pot fi modificate fără notificare.
3. Rezoluția de imprimare, contrastul și lumina ambientală depind.

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts