Zebra Rs5100

SCANERUL PURTABIL „GO-EVERYWHERE” CONSTRUIT PENTRU ÎNTREPRINDERE

Scanerele purtabile pot oferi scanarea mâinilor libere de care are nevoie forța de muncă pentru a maximiza productivitatea. Însă muncitorii din ziua de azi au așteptări mari pentru dispozitivele portabile – un design modern, o amprentă minimă, atât de intuitiv încât practic nu este nevoie de pregătire, plus simplitatea scanării „point-and-shoot” pentru fiecare cod de bare. 

Afacerea dvs. necesită un design care să fie la fel de acasă în zonele cu care se confruntă cu clienții ca și depozitul, opțiuni portabile pentru o flexibilitate maximă a cazului de utilizare, un design robust pentru a asigura un ciclu de viață lung cu un cost total de proprietate (TCO) scăzut, opțiuni de scanare care se potrivesc nevoile mediului dumneavoastră, plus accesorii din spate care reduc timpul și costurile de gestionare. Acum, le puteți avea pe toate cu scanerul portabil RS5100. 

Un design industrial confortabil, ușor, dar robust, care este acasă oriunde în instalația dvs. Motoarele de scanare avansate Zebra pentru performanțe de scanare de neegalat. Cinci stiluri de purtare interschimbabile pentru confortul utilizatorului și flexibilitatea aplicațiilor. Și funcții care conduc la un nou nivel ușurința de utilizare și gestionarea.

ERGONOMIE SUPERIOARĂ, UȘURINȚĂ ÎN UTILIZARE ȘI FLEXIBILITATE ÎN APLICARE

Mic și practic lipsit de greutate pentru un confort extrem

RS5100 mic, ușor și cu profil redus este subestimat în mod intenționat la puțin peste două uncii și doi inci cubi – iar profilul redus previne obstrucția atunci când ajunge în locuri înguste.

Cinci stiluri de purtare interschimbabile

Toate accesoriile de montare sunt interschimbabile – schimbați în orice moment pentru a îmbunătăți confortul utilizatorului, pentru a răspunde preferințelor utilizatorului sau pentru a le implementa într-un caz de utilizare diferit. 

Oferă fiecărei mâini un loc confortabil, confortabil și sigur potrivire personalizată cu noul accesoriu Enterprise Hand Mount, care oferă o gamă de dimensiuni pentru mâna dreaptă și stângă. Iar utilizatorii pot regla poziția scanerului pe mână pentru a obține echilibrul perfect și unghiul optim de scanare pentru confort și productivitate maximă pentru utilizator. 

Pentru lucrătorii care preferă să poarte scanerul ca pe un inel, există o montură cu un singur deget cu trei opțiuni de declanșare – simplu, dublu și montat în partea de sus. Unicul declanșator se rotește între partea dreaptă și stângă, permițând utilizatorilor să aleagă și să schimbe cu ușurință mâinile de scanare. 

Declanșatorul dublu permite lucrătorilor să schimbe mâinile din mers. Primul declanșator din industrie, montat în partea de sus, permite rotirea RS5100 pe o parte a degetului, eliminând orice proeminență deasupra mâinii. 

Un suport de mână unic, care se potrivește tuturor, permite lucrătorilor să ajungă în spații mici, este ambidextru și ușor de reglat pentru a găzdui mănuși. Iar un declanșator cu șnur retractabil purtat în jurul gâtului sau pe o centură ține scanerul la îndemână, dar departe de drum – ideal pentru scanarea ocazională.

Libertatea de cabluri și cabluri

Cu Bluetooth, nu există niciun cablu către dispozitivul gazdă pe care să îl gestioneze lucrătorii – scanarea mâinilor libere îmbunătățește confortul, gradul de utilizare și productivitatea.

LED-urile programabile oferă feedback utilizatorului direct

Mai multe LED-uri de pe spatele RS5100 pot clipi pentru a indica dacă o scanare a avut succes și nu numai.

Preveniți răspândirea germenilor cu ansambluri personale de declanșare

Deoarece ansamblul declanșatorului este singura parte a RS5100 care atinge pielea, am creat un design modular din două piese care separă ansamblul declanșatorului de corpul scanerului, oferind opțiunea de a oferi fiecărui lucrător propriul declanșator.

Zebra Rs5100

Unde poți folosi terminalele Zebra RS5100 – Piețe și aplicații

Depozitare/Distribuție

 • Culegerea
 • Sortarea și depozitarea
 • Ambalare

Transport si Logistica

 • Sortare
 • Culegerea
 • Incarcarea camioanelor
 • Transport
 • Primirea

Producție

 • Gestionarea stocurilor
 • Reaprovizionare
 • Sortare
 • Asamblare
 • Verificarea bunurilor finite

Retail

 • Faceți clic și colectați
 • Inventar în magazin
 • Reduceri de preț
 • RS5100 Ring Scanner Quick Start Guide (en)MN-003559-03EN Rev. A Download 2 MB
 • RS5100 Accessory Regulatory Guide (en)MN-003558-02 Rev. A Download 1 MB
 • RS5100 Back of Hand Mount Installation Guide (en)MN-003973-01 Rev. A Download 1 MB
 • RS5100 Corded Adapter Quick Start GuideMN-004607-01EN Rev. A Download 292 KB
 • RS5100 Ring Scanner Product Reference Guide (en)MN-003561-09EN Download 9 MB
 • RS5100/RS6100 Back of Hand Mount InstallationMN-003972-03EN Rev. A Download 183 KB
 • RS5100/RS6100 Corded Adapter Quick Start GuideMN-004607-02EN Rev. A Download 282 KB
 • RS5100/RS6100 Enterprise Hand Mount Quick Start Guide (en).MN-004352-02EN Rev. A Download 1 MB
 • RS5100/RSBT5 Regulatory Guide (en)MN-003560-03EN Rev. A Download 893 KB

URMĂTOAREA GENERAȚIE DE SCANER PORTABIL DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ, PREGĂTIT PENTRU ORICE MEDIU – DE LA DEPOZIT ȘI CENTRUL DE DISTRIBUȚIE PÂNĂ LA MAGAZINE

ALEGE MODELUL POTRIVIT: RS5100

VERSATILITATE ȘI FLEXIBILITATE DE NEEGALAT

Utilizați cu aproape orice dispozitiv compatibil Bluetooth

Asociați RS5100 cu aproape orice dispozitiv gazdă Bluetooth, inclusiv smartphone-uri, tablete și PC-uri. Pentru a debloca funcțiile mai avansate ale RS5100, împerecheați-vă cu un dispozitiv mobil Zebra de clasă întreprindere – inclusiv portabil, portabil și suport pentru vehicul.

Doar atingeți pentru asocierea instantanee

Cu NFC, lucrătorii pot atinge pur și simplu RS5100 pe dispozitivele Zebra compatibile cu NFC, cum ar fi computerul portabil WT6300 și computerul mobil portabil TC52. Nu este nevoie să scanați un cod de bare de asociere sau să deschideți setările Bluetooth pentru a identifica și selecta dispozitivul.

O baterie avansată detașabilă și înlocuibilă – și multe altele

RS5100 este singurul scaner purtabil din clasa sa care poate suporta schimburi spate în spate fără a fi reîncărcat – trebuie doar să schimbați bateriile pentru a-l ține departe de încărcător și de degetele lucrătorilor tăi. 

Alegeți dintre două baterii PowerPrecision+. Bateria standard durează mai mult decât o tură completă, oferind 12 ore de putere și 14.400 de scanări la o singură încărcare. Bateria extinsă alimentează schimburi mai lungi, permite funcționarea în medii reci și oferă un ciclu de viață mai lung. 

PowerPrecision Console, un instrument Mobility DNA gratuit, puteți identifica și arunca bateriile vechi care nu mai pot ține o încărcare completă, asigurându-vă că scanerele dvs. portabile RS5100 au întotdeauna o baterie sănătoasă – și lucrătorii nu vor rămâne fără energie. în timpul unei ture.

Alegeți motorul de scanare care răspunde cel mai bine nevoilor dvs

SE4710 oferă scanare de înaltă performanță, cu iluminare roșie și un punct de ochire LED portocaliu. Obturatorul global și obiectivul de ultimă generație din SE4770 oferă o gamă de scanare îmbunătățită în comparație cu modelul RS507X, pentru aplicații de scanare intensivă. Vizorul laser roșu clar al modelului SE4770 oferă vizibilitate ridicată și precizie precisă.

Notificări flexibile pentru orice mediu

Alegeți dintre lumini LED vizuale și/sau un semnal sonor pentru a asigura verificarea unei scanări reușite. Declanșatorul dublu vibrator opțional alertează lucrătorii cu privire la cazurile excepționale din încăperile zgomotoase din spate.


PERFORMANȚĂ DE SCANARE DE CEA MAI BUNĂ CALITATE

Captură rapidă și precisă a oricărui cod de bare

Ambele opțiuni ale motorului de scanare permit capturarea aproape instantanee chiar și a codurilor de bare 1D și 2D deteriorate, murdare și prost imprimate prin PRZM Intelligent Imaging, un senzor megapixel și algoritmii superiori Zebra.

Câmp vizual mai larg

Acum, este mai ușor să scanezi coduri de bare, în special coduri de bare mai mari. Câmpul de vizualizare mai larg creează un „sweet spot” mai mare, minimizând foarte mult nevoia de a regla constant distanța dintre scaner și codul de bare.


ROBUSTĂ ȘI GATA PENTRU ENTERPRISE

Caracteristici robuste ale scanerului

RS5100 oferă un design robust de cel mai bun nivel din clasă, cu etanșare, o specificație de picătură și o specificație de tumbe, asigurând o funcționare fiabilă. 

Este proiectat pentru a face față picăturilor, loviturilor și chiar și a unui furtun de înaltă presiune. Și catarama metalică și curelele din nailon de pe suportul pentru degete nu se vor uza și nu se vor întinde ca elementele de fixare cu cârlig și buclă de la unele dispozitive competitive, care durează doar câteva luni.

Declanșatoare de viață lungă

Declanșatorul este evaluat pentru milioane de acționări (apăsări de declanșare) – în loc de câteva sute de mii de acționări ale concurenței. Rezultatul – înlocuirea mai puțin frecventă a declanșatorilor și un TCO mai mic.

Minimizați timpul de nefuncționare cu un număr maxim de elemente înlocuibile

Ansamblul bateriei și declanșatorului detașabil și înlocuibil sunt concepute pentru a minimiza călătoriile la depozitul de service și pentru a maximiza ciclul de viață. 

Și, deoarece contactele de încărcare și motorul de vibrație sunt, de asemenea, integrate în ansamblul declanșatorului, puteți înlocui toate cele trei componente chiar la fața locului, în mod eficient din punct de vedere al costurilor – și practic fără timp de nefuncționare.

Protecție împotriva șocurilor electrostatice

RS5100 este construit pentru a gestiona niveluri mai ridicate de descărcări electrostatice decât produsele concurente – o problemă comună cu podelele din beton care ar putea distruge cu ușurință componentele electronice sensibile ale scanerului.


ACCESORIILE INOVATOARE SIMPLIFICĂ CAMERA DIN SPATE ȘI REDUC TIMPUL ȘI COSTURILE DE GESTIONARE

Economisiți timp și bani cu încărcătoare de mare capacitate

ShareCradles de mare capacitate poate încărca 20 de scanere inel RS5100 sau 40 de baterii RS5100, reducând în mod eficient costurile din spate și timpul de gestionare. De exemplu, utilizați doar cinci ShareCradle RS5100 de mare capacitate pentru a încărca 100 de scanere – în loc de 100 de cabluri de încărcare USB.

SPECIFICAȚII

Caracteristici fizice

Dimensiuni61 mm L x 28 mm L x 21 mm D
Greutate70 g
Putere480 mAh standard; 735 mAh extins; PowerPrecision+; Pachet de baterii Li-ion

Caracteristici de performanta

Rezoluție optică1280 x 960 pixeli
Roll360°
Pas±60°
Oblic±60°
Element de vizareSE4710: LED 610 nm
SE4770: Laser 655 nm
Element de iluminareSE4710: 1 LED Hyper Red 660 nm
SE4770: 1 LED Hyper Red 660 nm sau 1 LED alb cald
Câmp de vizualizareSE4710: Orizontală: 42°, Verticală: 28°
SE4770: Orizontală: 48°, Verticală: 30°
Imunitate la lumină ambientală (de la întuneric totalMax 107.639 lux (lumina directă a soarelui)
Simbolologii 1D acceptateCod 39, Cod 128, Cod 93, Codebar/NW7, Cod 11, MSI, UPC/EAN, I 2 din 5, Coreeană 3 din 5, GSI DataBar, Baza 32 (Italian Pharma)
Simbolologii 2D acceptatePDF417, Micro PDF417, Coduri compozite, TLC-39,
Aztec, DataMatrix, MaxiCode, Cod QR, Micro QR,
Chinese Sensible (Han Xin), Coduri poștale
Simbolologii OCR acceptateOCR-A, OCR-B

Interfața cu utilizatorul

LED4 LED-uri RGB situate în partea din spate a dispozitivului (programabile)
BeeperPână la 85 dBA la 10 cm de partea din spate a  portului de semnal sonor al dispozitivului
Cheie de restaurareUtilizator accesibil pentru pornire caldă de urgență și reconectare Bluetooth (după expirarea timpului de deconectare)
Declanșarea scanăriiDeclanșator manual ambidextru

Mediul utilizatorului

Temp. de operare0° C până la 50° cu baterie standard
-20° C până la 50° cu bateria extinsă
Temp. stocare40° C până la 60° C, inclusiv bateria
-40° C până la 70° C, excluzând bateria
Umiditate5% – 95% fără condensare
Drop Spec.Căderi multiple de 6 ft./1,8 m pe beton în intervalul de temperatură de funcționare
Tumble Spec.1.000 de tumbe de 1,64 ft./0,5 m
SigilaIEC 60529: IP65
VibrațieSinus 5-2000Hz, 4g vârf, 1 oră pe axă; Aleatoriu 20-2000 Hz, 6 g RMS sau 0,04 g2/Hz, 1 oră pe axă
ÎmperechereNFC; Atingeți pentru a asocia
Descărcare electrostatică (ESD)evacuare aer ±15kVdc; Descărcare prin contact ±8kVdc

SE4710

Simbologie/RezoluțieAproape de departe
Cod 39: 4 mil3,3 in./8,4 cm până la 8,8 in./22,4 cm
Cod 128: 5 mil2,8 in./7,1 cm până la 8,2 in./20,8 cm
Cod 39: 5 mil2,0 in./5,08 cm până la 13,5 in./34,3 cm
PDF417: 5 mil3,1 in./7,9 cm până la 8,4 in./21,3 cm
DataMatrix: 10 mil2,9 in./7,4 cm până la 10,1 in./25,7 cm
UPCA: 100% 1,8 in./4,62 cm până la 26,0 in./66,0 cm
Cod 39: 20 mil2,0 in./5,082 cm până la 30,0 in./76,2 cm

SE4770

Simbologie/RezoluțieAproape de departe
Cod 39: 3 mil3,0 in./7,6 cm până la 5,8 in./14,7 cm
Cod 128: 5 mil2,3 in./5,8 cm până la 9,8 in./24,9 cm
PDF417: 5 mil3,0 in./7,6 cm până la 7,9 in./20,1 cm
PDF417: 6,67 mil2,5 in./6,4 cm până la 10,1 in./25,7 cm
DataMatrix: 10 mil2,1 in./5,3 cm până la 11,0 in./27,9 cm
UPCA: 100% 1,6 in./4,1 cm până la 24,9 in./63,2 cm
Cod 128: 15 mil2,4 in./6,1 cm până la 27,8 in./70,6 cm
Cod 39: 20 mil1,6 in./4,1 cm până la 36,1 in./91,7 cm
QR: 20 mil1,1 in./2,8 cm până la 17,5 in./44,5 cm

Captură de date

Opțiuni de scanareMotoare de imagistică standard SE4710 sau SE4770 1D/2D
*Raza de scanare de două ori mai mare decât RS507X

Periferice și accesorii

încărcător inel cu 4 și 20 de sloturi; încărcător de baterie cu 8 și 40 de sloturi; suport de mână pentru întreprinderi, montură din spate; montură cu un singur deget cu trei opțiuni de declanșare — simplu, dublu și de sus; şnur; suporturi de rezervă de declanșare

PAN fără fir

BluetoothClasa 1 și 2, Bluetooth v4.0 (RS51B0-xxxxxx) sau v5.2 (RS51C0-xxxxxx) ambele cu Bluetooth
Low Energy (BLE)
Profiluri compatibile: Serial Port Profile (SPP), Human
Interface Device Profile (HID), Service Profilul aplicației de descoperire
(SDAP)

garanție

Sub rezerva termenilor declarației de garanție hardware a Zebra, RS5100 este garantat împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de 1 (un) an de la data expedierii. 

de reglementare

Respectarea cerințelor de mediuDirectiva RoHS 2011/65/UE; Amendamentul 2015/863
REACH SVHC 1907/2006

Servicii recomandate

Zebra OneCare Essential™ și Select™: Maximizați disponibilitatea dispozitivului Zebra, valoarea dispozitivului și eficiența operațională cu aceste planuri de întreținere complet care stabilesc bara de asistență în industrie.

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts