Zebra Rs6100

VERSATILITATE MAXIMĂ, PUTERE ȘI PERFORMANȚĂ

Vă prezentăm cel mai puternic și versatil scaner portabil de la Zebra RS6100. Acest scaner portabil mic și practic fără greutate are mai puțin de jumătate din dimensiunea și greutatea predecesorului său, RS6000. 

Un motor de scanare multifocal avansat captează coduri de bare 1D și 2D la distanță apropiată și pe raftul superior al unui rack la 40 ft./12,2 m distanță, indiferent de stare – zgâriat, murdar, prost imprimat, sub folie termocontractabilă și multe altele. 

Cu cinci opțiuni de purtare interschimbabile, există un stil care va maximiza confortul pentru fiecare utilizator. Folosiți-l oriunde – de la culoarele depozitelor, congelatoarele și răcitoarele până la scaunul unui camion cu furcă și pe doc pe ploaie, zăpadă, căldură arzătoare de vară sau frig subzero de iarnă. 

RS6100 este întotdeauna în funcțiune cu bateria sa detașabilă – nu este nevoie de timp de nefuncționare pentru încărcare, doar înlocuiți o baterie complet încărcată. Alegeți libertatea fără fir cu două opțiuni de baterie sau funcționarea fără baterie cu cablu. Și deoarece RS6100 și RS5100 au ansambluri comune de declanșare, baterii și suporturi, actualizarea de la RS5100 este ușoară și rentabilă.

VERSATILITATE MAXIMĂ

Mic și practic fără greutate

RS6100 are mai puțin de jumătate din dimensiunea și greutatea predecesorului său, RS6000 – puțin peste două uncii și doi inci cubi.

Fără fir sau cu fir — este alegerea ta

Asociați-vă cu orice computer portabil, tabletă, portabil sau montat pe vehicul Zebra compatibil cu Bluetooth pentru a utiliza setul complet de caracteristici al RS6100 – sau asociați cu orice smartphone, tabletă sau PC Bluetooth existent. Doriți să eliminați necesitatea bateriilor cu funcționare cu cablu?

Alimentați RS6100 printr-un adaptor cu cablu care se conectează la anumite dispozitive mobile Zebra, inclusiv computere portabile

Cinci stiluri de purtare interschimbabile

Cinci suporturi diferite oferă utilizatorilor libertatea de a alege stilul de purtare pe care îl preferă pentru a maximiza confortul, a simplifica executarea sarcinilor și pentru a crește satisfacția la locul de muncă. Toate accesoriile de montare sunt interschimbabile – înlocuiți în orice moment pentru a maximiza confortul utilizatorului pentru sarcinile intensive de scanare. 

Accesoriiul Enterprise Hand Mount oferă fiecărei mâini o potrivire personalizată confortabilă, confortabilă și sigură, cu o gamă de dimensiuni pentru mâinile drepte și stângi, iar utilizatorii pot regla poziția scanerului pe mână pentru a obține echilibrul perfect și unghiul optim de scanare pentru cel mai bun lucru. confort și productivitate utilizator. 

Pentru lucrătorii care preferă să poarte scanerul pe un deget, există două opțiuni de montare cu un singur deget — declanșatoare simple și duble. Declanșatorul unic poate fi îndepărtat și rotit, permițând utilizatorilor să comute cu ușurință între montarea degetului stâng și drept. 

Declanșatorul dublu le permite lucrătorilor să schimbe mâinile din mers – fără a scoate declanșatorul. Toate declanșatoarele acceptă modul de scanare continuă. Iar declanșatorul cu vibrații opțional semnalează o eroare sau o excepție, permițând utilizatorilor să ia măsuri corective. 

Montura ambidextră, de mărime unică, pe spatele mâinii, găzduiește mănuși și se potrivește cu ușurință în cele mai mici spații. Iar un declanșator cu șnur retractabil purtat în jurul gâtului sau pe o centură ține scanerul la îndemână, dar departe de drum.

Folosiți-l peste tot, inclusiv în congelator

Utilizați RS6100 în congelatoare și răcitoare, pe andocare, la căldura înăbușitoare și la frig sub zero, ploaie, zăpadă – RS6100 este construit pentru a face față tuturor.

Unde poți folosi terminalele Zebra RS6100 – Piețe și aplicații

Depozitare/Distribuție

 • Managementul depozitului
 • Primirea
 • Culegerea
 • Pune deoparte
 • Triere

Producție

 • Gestionarea stocurilor
 • Reaprovizionare
 • Urmărirea pieselor
 • Sortare
 • Asamblare
 • Verificarea bunurilor finite

Transport si Logistica

 • Managementul depozitului

Retail

 • Managementul depozitului din spatele magazinului
 • Primirea
 • Gestionarea stocurilor
 • Sortare

MAXIMIZAȚI PRODUCTIVITATEA ORIUNDE SCANAREA INTENSIVĂ ESTE CRUCIALĂ PENTRU SUCCESUL AFACERII DUMNEAVOASTRĂ.

ALEGE MODELUL POTRIVIT: RS6100

Asociere instantanee — doar atingeți și mergeți

Cu NFC, atingeți pur și simplu RS6100 pe dispozitivele Zebra compatibile cu NFC – nu este nevoie să scanați un cod de bare de asociere sau să deschideți setările Bluetooth pentru a identifica și selecta dispozitivul.

Direcționați utilizatorii cu LED-uri programabile cu vizibilitate

LED-urile multiple programabile de pe spatele RS6100 pot oferi utilizatorilor feedback pentru a îmbunătăți productivitatea și acuratețea sarcinilor – confirmați scanările reușite, direcționați utilizatorii pe calea cea mai rapidă către articolul potrivit și multe altele.

Preveniți răspândirea germenilor cu ansambluri personale de declanșare

Un design modular din două piese separă ansamblul declanșatorului de corpul scanerului. Deoarece doar ansamblul declanșatorului atinge pielea, puteți oferi fiecărui lucrător propriul declanșator.


PUTERE SI PERFORMANTA MAXIMA

Scanare avansată fără egal

Motorul de scanare SE55 1D/2D Advanced Range cu tehnologia IntelliFocus TM oferă o rază de scanare extraordinară, care este mai mult decât dublu față de raza RS6000 – permițând aproape orice caz de utilizare. Capturați cu ușurință coduri de bare pe articolele în mână și pe raftul superior al unui rafturi – de la 2 in./5,08 cm la 40 ft./12,2 m. Software-ul exclusiv PRZM Intelligent Imaging de la Zebra asigură capturarea rapidă și precisă a codurilor de bare în aproape orice stare – zgâriate, murdare, prost imprimate, deteriorate, sub ambalaj termocontractabil și contrast scăzut. Și cu cel mai înaltă rezoluție senzor din clasa sa, RS6100 poate capta chiar și cele mai mici și mai dense coduri de bare.

O baterie avansată detașabilă și înlocuibilă

Cu bateriile detașabile și reîncărcabile, nu trebuie să scoateți niciodată RS6100 din funcțiune pentru încărcare, maximizarea valorii și rentabilitatea investiției. Alegeți dintre două baterii PowerPrecision+ – standard sau extinse. Bateria standard durează o tură completă, în timp ce bateria extinsă alimentează schimburi mai lungi. Iar cu PowerPrecision Console, un instrument Mobility DNA TM gratuit care rulează pe dispozitivul mobil gazdă Zebra, puteți identifica și elimina cu ușurință bateriile vechi care nu mai pot menține încărcare completă pentru a alimenta o tură completă, protejând productivitatea.


DURABILITATE MAXIMĂ, FIABILITATE ȘI SIMPLITATE DE GESTIONARE

Robustă și gata pentru utilizare constantă

RS6100 este triplu testat pentru durabilitate – etanșare, cădere și răsturnare.

Aruncă-l pe beton și furtun – nicio problemă. Doar RS6100 este testat la cădere, pe întregul interval de temperatură – nu trebuie să vă faceți griji cu privire la spargerea materialelor plastice fragile la frig sau expansiunea pieselor într-o zi fierbinte de vară, oferind o fiabilitate de neegalat.

Fără interferență Wi-Fi TM – garantat

Modul Wi-Fi Friendly elimină potențiala interferență între Bluetooth pe RS6100 și Wi-Fi pe alte dispozitive mobile.

Declanșatoare construite pentru scanare intensivă

Declanșatoarele sunt evaluate pentru milioane de acționări – în loc de obișnuite câteva sute de mii de apăsări de declanșare. Rezultatul — înlocuirea mai puțin frecventă a declanșatorilor și un cost total de proprietate (TCO) mai mic.

Minimizați timpul de nefuncționare cu piese înlocuibile maxime

Bateriile detașabile și interschimbabile și ansamblurile de declanșare minimizează călătoriile la depozitul de service și maximizează ciclul de viață. 

Contactele de încărcare și motorul de vibrație sunt, de asemenea, integrate în ansamblul declanșatorului, permițând înlocuirea acestor componente chiar la fața locului, în mod eficient din punct de vedere al costurilor – practic fără timp de nefuncționare.

Economisiți timp și bani cu încărcătoarele de mare capacitate

ShareCradles de mare capacitate poate încărca 20 de scanere inel RS6100 sau 40 de baterii RS6100, reducând costurile din spate și timpul de gestionare. 

De exemplu, utilizați doar cinci ShareCradle RS6100 de mare capacitate pentru a încărca 100 de scanere – în loc de 100 de cabluri de încărcare USB.


SIMPLITATE MAXIMĂ DE UPGRADE

Actualizați ușor și rentabil de la RS5100

Dacă utilizați în prezent scanerele purtabile RS5100 de la Zebra și doriți să faceți upgrade la cea mai flexibilă gamă de scanare, este ușor – multe accesorii și monturi funcționează cu RS6100. 

Utilizați ansamblurile de declanșare simple și duble RS5100 existente pe noile scanere RS6100. Bateriile tale RS5100 existente sunt, de asemenea, compatibile cu RS6100 – inclusiv bateriile standard și extinse, plus încărcătoarele RS5100 cu 8 și 40 de sloturi. 

Iar noile suporturi Enterprise Hand Mount, Back of Hand Mount și Lanyard Mount actualizate sunt compatibile atât cu RS5100, cât și cu RS6100, simplificând gestionarea accesoriilor în implementările mixte.

SPECIFICAȚII

Caracteristici fizice

Dimensiuni66,6 mm L x 32,7 mm L x 21 mm A
GreutateCu baterie 1x: 0 g
Cu baterie 1,5x: 76 g
Rezoluție optică2688 x 1520 pixeli
Roll360°
Pas±60°
Oblic±60°
Element de vizareLaser de 515 nm
Element de iluminare1 LED alb cald
Câmp de vizualizareOrizontală: 37°, Verticală: 21,4°
Imunitate la lumină ambientală (de la întunericul total)Max 107.639 lux (lumina directă a soarelui)
Simbolologii 1D acceptateCod 39, Cod 128, Cod 93, Codebar/NW7, Cod 11, MSI, UPC/EAN, I 2 din 5, Coreeană 3 din 5, GSI DataBar, Baza 32 (Italian Pharma)
Simbolologii 2D acceptatePDF417, Micro PDF417, Coduri compozite, TLC-39, Aztec, DataMatrix, MaxiCode, Cod QR, Micro QR, Chinese Sensible (Han Xin), Coduri poștale
Simbolologii OCR acceptateOCR-A, OCR-B
Putere480 mAh standard; 735 mAh extins; PowerPrecision+; acumulator Li-ion; adaptoare cu cablu pentru WT6000, WT6300, TC21/26 și TC53/58
Conexiuni de reteaWPAN (Bluetooth)
ScannerSE55 1D/2D Advanced Range Scan Engine cu tehnologie IntelliFocus TM
ÎmperechereNFC; Atingeți pentru a asocia

Caracteristici de performanta

Mediul utilizatoruluiDirectiva RoHS 2011/65/UE; Amendamentul 2015/863
REACH SVHC 1907/2007
Temperatura de Operare0° C până la 50° C cu baterie standard
-30° C până la 50° C cu baterie extinsă
Temperatura de depozitare-40° C până la 60° C, inclusiv bateria
-40° C până la 70° C, excluzând bateria
Umiditate5% – 95% fără condensare
Specificațiiie de dropCăderi multiple de 6 ft./1,8 m pe beton în intervalul de temperatură de funcționare
Specificațiiie Tumble1.000 de tumbe de 1,64 ft./0,5 m
SigilaIEC 60529: IP65
VibrațieSinus 5-2000Hz, 4g vârf, 1 oră pe axă; Aleatoriu 20-2000 Hz, 6 g RMS sau 0,04 g2/Hz, 1 oră pe axă
Descărcare electrostatică (ESD)evacuare aer ±15kVdc; Descărcare prin contact ±8kVdc

Interfața cu utilizatorul

LED4 LED-uri RGB situate în partea din spate a dispozitivului (programabile)
BeeperPână la 85 dBA la 10 cm de partea din spate a portului de semnal sonor al dispozitivului
Cheie de restaurareUtilizator accesibil pentru pornire caldă de urgență și reconectare Bluetooth (după expirarea timpului de deconectare)
Declanșarea scanăriiDeclanșator manual ambidextru
BluetoothClasa 1 și 2, Bluetooth v5.2 cu Bluetooth Low Energy (BLE)
Profiluri compatibile: Serial Port Profile (SPP), Human Interface Device Profile (HID), Service Discovery
Application Profile (SDAP)

Intervalele de decodificare (tipic) 1

Simbologie/RezoluțieAproape de departe
3 mil Cod 392,7 in./6,9 cm până la 16,2 in./41,1 cm
5 mil Cod 392,5 in./6,4 cm până la 26,6 in./67,6 cm
5 mil PDF4172,8 in./7,1 cm până la 19,6 in./49,8 cm
6,7 mil PDF4172,6 in./6,6 cm până la 25,6 in./65,0 cm
10 mil DataMatrix2,2 in./5,6 cm până la 27,1 in./68,8 cm
100% UPC (13 mil)2,5 in./6,4 cm până la 71 in./180 cm
15 mil Cod 1287,2 in./18,2 cm2 până la 72 in./182,9 cm
20 mil Cod 39109 in./276,9 cm 2
55 mil Cod 39293 in./744,2 cm 2
100 mil Cod 39554 in./1407,2 cm 2
100 mil DataMatrix270 in./685,8 cm 2

Note de subsol

1. Rezoluția de imprimare, contrastul și lumina ambientală depind.
2. Câmp de vedere în apropiere limitat.

garanție

Sub rezerva termenilor declarației de garanție hardware a Zebra, RS6100 este garantat împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de 1 (un) an de la data expedierii. 

Servicii recomandate

Zebra OneCare Essential TM și Select TM : Maximizați disponibilitatea dispozitivelor Zebra, valoarea dispozitivului și eficiența operațională cu aceste servicii de asistență complet care stabilesc bara de asistență în industrie.

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts