Zebra Zq630 Rfid

IMPRIMANTĂ RFID ZQ630 PLUS – IMPRIMARE MOBILĂ PREMIUM ȘI CAPABILITĂȚI RFID PENTRU PRODUCTIVITATE MAXIMĂ

Mereu la marginea inovației, Zebra oferă imprimante mobile RFID premium pentru a oferi angajaților dumneavoastră un avantaj principal. ZQ630/ZQ630 Plus RFID completează imprimantele din seria ZQ600/ZQ600 Plus de la Zebra cu tehnologie avansată și design inovator care conduc la un nou nivel productivitatea, ușurința de utilizare și manevrabilitate. Economisiți timp, reduceți erorile, imprimați și codificați etichetele și etichetele RFID la fața locului cu ușurință. Un afișaj color mare elimină toate presupunerile legate de starea imprimantei. 

Tehnologia avansată a bateriei alimentează fiecare minut din cea mai lungă tură. Funcția de trezire instantanee pe Wi-Fi sau Bluetooth® asigură că ZQ630/ZQ630 Plus RFID nu doarme niciodată la locul de muncă. Și, ZQ630/ZQ630 Plus RFID este mai ușor de integrat, gestionat, configurat și securizat. Seria ZQ600 Plus oferă aceleași caracteristici și specificații ca și seria ZQ600, folosind electronice reproiectate pentru continuitatea și disponibilitatea pe termen lung a produsului. Imprimantele ZQ600 Plus necesită firmware și drivere noi, diferite.

FUNCȚII PREMIUM PENTRU PRODUCTIVITATE MAXIMĂ

RFID + Mobilitatea simplificată

Lider în industria mobilității RFID, Zebra a fost primul care a introdus pe piață imprimante mobile RFID.. Imprimanta inovatoare RFID ZQ630/ZQ630 Plus oferă lucrătorilor dumneavoastră flexibilitatea de a imprima și codifica etichete RFID cu ușurință.

Compatibil cu toată tehnologia actuală Zebra RFID, inclusiv etichete și scheme de codare, este ușor să extinzi RFID la o imprimantă mobilă.

Configurarea RFID este simplă, cu funcții de calibrare automată care elimină liniile directoare complexe de plasare RFID. Introduceți mediul RFID în ZQ630/ZQ630 Plus și calibrați RFID o singură dată – nu este nevoie să recalibrați cu modificări de același tip.

Cele mai recente conexiuni wireless

ZQ630/ZQ630 Plus RFID oferă cele mai rapide și mai fiabile conexiuni wireless în interiorul celor patru pereți. 

Cu suport pentru Wi-Fi 802.11ac și cele mai recente protocoale de securitate ale acestuia, plus Bluetooth Classic și Low Energy (BLE), lucrătorii tăi pot conta pe conexiuni incredibil de rapide și sigure.

Roaming rapid 802.11r standard din industrie pentru acces fără întreruperi

Cu suport pentru tehnologia de roaming rapid 802.11r, lucrătorii dvs. pot depinde de o conexiune în timp ce sunt în mișcare.

Business Tough — Conceput pentru utilizare în întreprindere pe tot parcursul zilei, în fiecare zi

În timp ce ZQ630/ZQ630 Plus RFID este ușor și confortabil de purtat pe toată durata schimburilor, este încărcat cu caracteristici care îi conferă durabilitate de lungă durată, inclusiv supramularea, un afișaj din sticlă călită și un design fără sudură dintr-o singură piesă. Rășina de înaltă calitate este unul dintre cele mai dure materiale plastice disponibile pentru o rezistență mai mare la impact.


PUTERE SUPERIOARĂ A BATERIEI ȘI MANAGEMENT AL ENERGIEI

Faceți mai mult cu o singură încărcare

Cu bateria de mare capacitate 6800 mAh a ZQ630/ZQ630 Plus RFID, puteți fi sigur că fiecare muncitor are suficientă putere pentru fiecare schimb.

Zebra Zq630 Rfid

Unde poți folosi imprimantele Zebra ZQ630 RFID – Piețe și aplicații

RETAIL

 • Marcați în jos etichetele
 • Etichete de înlocuire
 • Etichete de returnare

Producție/Depozitare

 • Etichete cu carcasă/paleți RFID

Transport si Logistica

 • Etichete de expediere/primire
 • Suport pentru stivuitor
 • Etichete pentru bagaje ale companiei aeriene
 • Managementul mărfurilor

Sănătate

 • Etichete pentru probe/țesuturi
 • Etichete de farmacie de spital
 • Dispozitive medicale
 • Etichete de active

Coming soon!

Coming soon!

FIRMWARE ZQ630 PLUS

 • Printer OS v100.21.21Z (lansat pe 17 noiembrie 2022)Link-OS v6.7 pentru versiunile ZQ610 Plus, ZQ620 Plus, ZQ630 Plus și RFID ale acestor imprimante
  Descărcați 27 MB
 • Utilitar de descărcare a firmware-ului (ZDownloader)Un utilitar care încarcă sistemul de operare al imprimantei (firmware) și pachetele de service pe imprimanta dvs.
  Descărcați 22 MB

ALTE CONȚINUTURI ÎNRUDITE

 • Emulări de imprimantă instalate din fabricăEmulările de imprimantă sunt aplicații pe imprimantă care permit acestei imprimante să folosească o varietate de limbaje de comandă pentru imprimantă.
  Utilizați numai pe imprimantele care au fost actualizate la Link-OS v6.6 Descărcați 12 MB
 • Fișier MIB Zebra Link-OS v6.7 pentru SNMPFișier de gestionare a dispozitivului pentru utilizare cu imprimante Link-OS.  Descărcați 290 KB

Dacă ați conectat imprimanta la computer prin USB înainte de instalarea driverului, urmați acești pași de recuperare  înainte de instalarea driverului de imprimantă. 

DRIVERE ZQ630 PLUS – RECOMANDATE

 • Driver de imprimantă Windows v8Versiunea 8.6.5.26125
  Acesta este driverul recomandat de utilizat cu imprimanta dumneavoastră.
  „ZDesigner Printer Driver” este pentru utilizare cu ZebraDesigner 3 și alte aplicații Windows.
  Versiunile SISTEMULUI DE OPERARE: Windows 10/11, Windows Server 2016/2019/2022 (consultați Notele de lansare pentru detalii)
  Descărcați 28 MB

UTILITAR DE CONFIGURARE A IMPRIMANTEI

 • Utilitare de configurare a imprimantei ZebraVersiunea 1.1.9.1297
  Utilizați acest software pentru a vă configura imprimanta după instalarea driverului de imprimantă.
  Versiunile SISTEMULUI DE OPERARE: Windows 10/11, Windows Server 2016/2019/2022 (consultați Notele de lansare pentru detalii)
  Descărcați 12 MB

DRIVER ALTERNATIV

 • Driver de imprimantă Windows v5Versiunea 5.1.17.7412
  Utilizați acest driver dacă trebuie să utilizați limbaje de comandă pentru imprimantă CPCL sau EPL.
  „ZDesigner Printer Driver” este compatibil cu ZebraDesigner 3 și versiunile anterioare.
  Versiunile SISTEMULUI DE OPERARE: Windows 10/11, Windows Server 2016/2019/2022 (consultați Notele de lansare pentru detalii)
  Descărcați 13 MB

TERȚ

 • Informații despre driverul CUPS pentru imprimantele de etichete.SISTEM DE OPERARE: Mac OS, Linux/Unix
  Descărcați 476 KB

INSTRUMENTE DE DEZVOLTARE

GHIDURI DE INSTALARE ȘI UTILIZARE A ZQ630 PLUS

CREȘTEȚI PRODUCTIVITATEA CU URMĂTOAREA EVOLUȚIE ÎN IMPRIMAREA MOBILĂ.

ALEGE MODELUL POTRIVIT: ZQ630 RFID

Plus Power Smart Print Technology™, tehnologia patentată Zebra, maximizează eficiența furnizând cantitatea exactă de energie necesară pentru imprimare de cea mai înaltă calitate, economisind aproximativ 20 până la 30% din energia bateriei.

Capacități extraordinare de gestionare a bateriei

Bateria PowerPrecision+ de la ZQ630/ZQ630 Plus RFID oferă cea mai bună putere și gestionare a bateriei. O multitudine de valori ale bateriei ușor accesibile facilitează identificarea bateriilor învechite înainte ca acestea să afecteze productivitatea.


O PLATFORMĂ AVANSATĂ CARE CREȘTE ODATĂ CU AFACEREA DVS

Zebra Print DNA – Avantajul integrat al imprimantelor dvs

Suita de capabilități software a Print DNA valorifică tot ceea ce am învățat despre tehnologie, utilizatori și mii de cazuri de utilizare. Rămâneți cu un pas înainte cu instrumentele de management de la distanță, securitate sporită și actualizări continue care permit imprimantelor dvs. să funcționeze la cel mai înalt potențial.

Memorie robustă pentru a susține aplicațiile de azi și de mâine

ZQ630/ZQ630 Plus RFID oferă 256 MB RAM și 512 MB Flash – oferind memorie mai mult decât suficientă pentru toate nevoile dvs. de actualizări de fonturi, grafice și firmware.

Compatibil cu accesoriile QLn

Cu peste un milion de unități vândute, seria QLn de la Zebra a stabilit standardul pentru imprimarea mobilă. Acum, ZQ630/ZQ630 Plus RFID ridică din nou ștacheta. Și deoarece ZQ630/ZQ630 Plus RFID este compatibil cu accesoriile QLn, puteți face upgrade la cea mai recentă platformă și ingeniozitate fără a cumpăra accesorii noi sau a reconstrui camera de decontare.


TIMP DE FUNCȚIONARE MAXIM CU OPȚIUNI COMPLETE DE GESTIONARE LA DISTANȚĂ

Rezolvați problemele mai rapid cu suportul Ethernet

Gestionarea de la distanță este ușoară cu suportul Ethernet ZQ600. Prin andocarea imprimantei în suport la sfârșitul fiecărei ture, IT poate actualiza firmware-ul de la distanță, după cum este necesar, pentru a se asigura că fiecare imprimantă funcționează la performanță maximă. În cazul în care angajații întâmpină o problemă, ei pot pur și simplu să andocheze imprimanta în suport pentru o diagnosticare de la distanță – eliminând timpul de nefuncționare și costurile asociate cu expedierea unei imprimante la depozitul de reparații atunci când nimic nu este greșit din punct de vedere fizic.

Gestionați cu ușurință toate imprimantele—toate dintr-o singură locație

Cu instrumentele noastre cuprinzătoare și flexibile de gestionare la distanță, puteți întreține, securiza și depana imprimantele simplu și ușor, de oriunde, oricând. Utilizați utilitarele gratuite de configurare a imprimantei pentru a simplifica operațiunile de configurare și configurare imediată. 

Cu Printer Profile Manager Enterprise opțional, puteți gestiona o imprimantă, un grup de imprimante specifice sau toate imprimantele oriunde în lume. Această soluție bazată pe browser vă permite să descoperiți instantaneu fiecare imprimantă Link-OS din rețea – nu este nevoie să urmăriți, să configurați sau să depanați manual imprimantele.

Integrare perfectă cu sistemul dvs. de management al dispozitivului

Obțineți simplitatea unui singur panou de sticlă pentru a vă gestiona toate dispozitivele și imprimantele mobile Zebra, inclusiv ZQ630/ZQ630 Plus RFID. 

Cu conectorii MDM Print DNA, puteți integra cu ușurință imprimantele RFID ZQ630/ZQ630 Plus în rețea în sistemul dvs. existent de gestionare a dispozitivelor AirWatch sau SOTI MobiControl. Și dacă utilizați Ivanti Avalanche (alimentat de Wavelink), ZQ630/ZQ630 Plus RFID oferă suport pentru Avalanche imediat din cutie.

Asigurați fiabilitate continuă cu diagnosticarea capului de imprimare

Cu ZQ630/ZQ630 Plus RFID, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la timpul de nefuncționare de la un cap de imprimare uzat. 

Diagnosticarea noastră unică a capetelor de imprimare oferă vizibilitate asupra stării de sănătate a capetelor de imprimare în cadrul implementării dvs., permițându-vă să luați măsuri înainte ca productivitatea să fie afectată.

Protejați datele sensibile ale clienților și ale companiei cu PrintSecure

Acest utilitar gratuit Print DNA facilitează configurarea a peste 30 de setări pentru a regla securitatea imprimantei pentru a vă proteja datele și infrastructura prin crearea de conexiuni securizate la imprimantă și blocarea accesului neautorizat la imprimantă.

Consumabile certificate Zebra în mod constant excepționale

Zebra oferă, de asemenea, cel mai mare număr de consumabile de imprimare RFID la cerere, în stoc, gata de livrare în 24 de ore. 

Pretestate cu atenție, incrustațiile noastre de uz general și avansate oferă performanțe excepționale pentru a maximiza beneficiile RFID în operațiunile dumneavoastră. Și, oferim soluții personalizate pentru dimensiuni unice de etichetă și incrustații pe care le desemnați.

Maximizați timpul de funcționare, operațiunile de afaceri și vizibilitatea imprimantei cu serviciile

Investiți în imprimantele Zebra pentru a vă servi mai bine clienții și pentru a crește eficiența operațională. Acum, puteți asigura performanțe previzibile și puteți elimina cheltuielile de reparații nebugete cu Zebra OneCare™. 

Beneficiați de asistență tehnică de neegalat direct de la Zebra, precum și de servicii complete de reparații, inclusiv daune accidentale și timpi de reparare definiti. Iar serviciile de vizibilitate Zebra oferă informații în timp real despre informațiile operaționale ale imprimantei de care aveți nevoie pentru a crește disponibilitatea imprimantei și pentru a optimiza utilizarea în fluxurile dvs. de lucru.

ACCESORII RFID ZQ630/ZQ630 PLUS

ZQ630/ZQ630 Plus RFID oferă toate accesoriile de care aveți nevoie, de la alimentare și încărcare până la opțiuni de transport și protecție, cabluri și multe altele. Vă rugăm să consultați Ghidul de accesorii pentru imprimantă mobilă, găsit pe Zebra.com, pentru toate accesoriile disponibile pentru ZQ630/ZQ630 Plus RFID.

Accesoriiii de încărcare cu litiu-ion
Leagăn Ethernet

Leagăn Ethernet cu un singur compartiment

Conectați imprimantele RFID ZQ630/ZQ630 Plus la rețeaua Ethernet cu fir prin intermediul suportului Ethernet din seria ZQ600 pentru a permite gestionarea ușoară de la distanță de către personalul IT sau operațional, ajutând să vă asigurați că fiecare imprimantă funcționează optim și gata de utilizare. Suportul Ethernet poate comunica peste rețele de 10 Mbps sau 100 Mbps folosind auto-sense.

Suportul Ethernet din seria ZQ600 cu un singur compartiment încarcă, de asemenea, bateria în timp ce se află în imprimantă.

Imprimanta rămâne pe deplin funcțională, astfel încât să puteți imprima în timp ce se află în oricare dintre suporturi. LED-urile suportului indică alimentarea DC și starea conexiunii Ethernet.

Gestionarea de la distanță a imprimantei prin Ethernet permite:

 • Gestionarea bateriei pentru monitorizarea stării bateriei. Cunoașterea duratei de viață a fiecărei baterii simplifică gestionarea centrală a grupului de baterii de rezervă.
 • Gestionarea firmware-ului pentru actualizarea firmware-ului imprimantei, eliminând nevoia ca personalul IT să se deplaseze la site-ul utilizatorului local sau ca imprimanta să fie trimisă înapoi la o locație centrală pentru actualizare.
 • Management de tipărire pentru actualizarea șabloanelor, fonturilor și graficelor pentru a tipări noi formate de etichete.
 • Gestionarea dispozitivului pentru actualizarea fișierelor de pornire (de exemplu, config. sys), WML (panoul frontal) sau HTML (browser) pentru a îmbunătăți sau modifica configurația și colectarea stării.
 • Gestionarea rețelei pentru actualizarea cheilor de criptare sau a fișierelor de certificat pentru a menține cel mai înalt nivel de securitate.
 • Rezolvarea problemelor și depanarea problemelor locale ale imprimantei care, altfel, ar putea necesita trimiterea imprimantei pentru reparație.
 • Abilitatea de a gestiona imprimante Bluetooth, care în mod tradițional erau în afara rețelei.

Ce vine cu leagănul?

Unitate cu adaptor CA: suport, adaptor CA, cablu de alimentare și CD cu documente, inclusiv manualul de utilizare al suportului și ghidul de instalare.

Unitate suport: CD suport și document, inclusiv manualul de utilizare al suportului și ghidul de instalare (adaptorul CA poate fi achiziționat separat).

Adaptor AC

Conectați adaptorul AC la imprimanta dumneavoastră RFID ZQ630/ZQ630 Plus și la priza de perete pentru a încărca bateria PowerPrecision+ a imprimantei în timp ce vă aflați în imprimantă. Imprimanta poate imprima etichete și poate îndeplini alte funcții în timpul încărcării. Afișat împreună cu imprimanta în scop de referință; imprimanta nu este inclusa.

Leagăn pentru vehicul

Conectați și încărcați o singură imprimantă RFID ZQ630/ZQ630 Plus într-un vehicul sau pe un stivuitor. Include sursa de alimentare 15-60V DC. Poate fi utilizat opțional cu un suport RAM Arm.

Accesoriiii de încărcare cu litiu-ion
Încărcătoare de baterii

Încărcător de baterie cu 1 slot

Încărcător de baterie cu 3 sloturi

Încărcător de baterie dublu cu 3 sloturi cu conexiune prin cablu Y

ÎNCĂRCĂTOR DE BATERIE CU 1 SLOT

Se andocează și se încarcă o singură baterie de imprimantă PowerPrecision+ Li-Ion. Sursa de alimentare integrata. Se livrează cu cablu de linie pentru regiunea dvs.

ÎNCĂRCĂTOR DE BATERIE CU 3 SLOTURI

Conectați și încărcați până la trei baterii de imprimantă PowerPrecison+ Li-Ion simultan. Încărcătorul de baterie cu 3 sloturi este livrat cu o sursă de alimentare și un cablu de linie pentru regiunea dvs.

ÎNCĂRCĂTOR DE BATERIE DUBLU CU 3 SLOTURI CU CONEXIUNE PRIN CABLU Y

Conectați și încărcați până la șase baterii de imprimantă PowerPrecision+ Li-Ion simultan. Încărcătorul de baterie dublu cu 3 sloturi este livrat cu o sursă de alimentare, un cablu Y și un cablu de alimentare specific țării. Necesită cablul de linie adecvat pentru regiunea dvs.

Curele de transport/Cutii

Curea de mână: Permite transportarea manuală a imprimantei.

Curea de umăr: Permite transportarea imprimantei peste umăr.

Husă moale: Adăugați un strat suplimentar de protecție pentru mediile dure cu o husă moale. În timp ce în carcasă, imprimanta este clasificată IP54 pentru rezistență la apă și praf. Carcasa oferă deschideri pentru schimbarea suportului și a bateriilor, iar toți conectorii sunt accesibili. Include curea de umăr.

Carcasă rigidă: Adăugați un strat suplimentar de protecție împotriva abraziunii în medii dure cu o carcasă rigidă. Include clema metalica pentru centura.

SPECIFICAȚII

Caracteristici RFID

• Suportă etichete compatibile cu protocoalele UHF EPC Gen 2 V2, ISO/IEC 18000-63 și RAIN RFID
• Tehnologia de codificare adaptivă simplifică configurarea RFID și elimină liniile directoare complexe de plasare RFID
• Instrumentele de monitorizare RFID urmăresc performanța RFID
• Comenzile RFID ZPL asigură compatibilitate cu imprimante Zebra RFID existente
• Suport pentru serializarea bazată pe cipuri (MCS) standard multi-vendor
• Suportă blocarea permanentă a memoriei utilizator compatibilă cu ATA Spec 2000
• Cititor/Coder RFID integrat
• Imprimă și codifică etichete cu un pas minim de 16 mm

Specificațiiii standard

• Conectivitate Apple® iOS, Android™ și Windows® Mobile
• Imprimare termică directă a codurilor de bare, text și grafice
• Limbaje de programare CPCL, EPL™ și ZPL®
• 512 MB Flash acceptă programe descărcabile, formate de chitanțe, fonturi și grafice (128 MB disponibile pentru stocarea utilizatorului)
• 6800 mAh (nominal) 49,4 Wh detașabilă, reîncărcabilă PowerPrecision + baterie Li-Ion
• Încărcător de baterie încorporat
• Clemă de centură pentru imprimare discretă și convenabilă
• Detectare semne negre cu ajutorul senzorilor de poziție centrală fixă
​​• Ușor de utilizat modul de dezlipire și prezentare
• Senzor de prezentare a etichetelor pentru emiterea etichetelor una câte una
• Bară de rupere pentru distribuirea ușoară a suportului de
imprimare • Blocare media de încărcare centrală pentru lățimi variabile a rolei
• Design „Clamshell” pentru încărcare ușoară a conținutului media
• Management: Mirror, SNMP, server web, Profile Manager, AirWatch®, SOTI® MobiControl™ și Ivanti Avalanche® (alimentat de Wavelink)
• Afișaj color mare, ușor de citit (288 x 240 pixeli)
• Afișajul color poate fi personalizat folosind WML (text și pictograme)
• Butoane de navigare în 5 direcții, două taste definite de software
• Alerte de culoare ale imprimantei pe afișaj
• Toleranță la căderi multiple de la 6 ft./1,83 m pe beton
• Clasament IP54 de rezistență la praf și apă
• Procesor ARM de 400 MHz pe 32 de biți
• Suport XML
• Suportă imprimare verticală și orizontală
• Imprimantele pot fi utilizate în orice orientare
• Legături cu coduri de bare QR către pagini de ajutor web
• Zebra Print Touch simplifică împerecherea Bluetooth și lansează pagini de ajutor bazate pe web cu dispozitive compatibile Near Field Communication (NFC)
• Etichetare odometru
• Suport NTP (Network Time Protocol) prin Wi-Fi sau Ethernet
• Acceptă soluția de fabricație Zebra Network Connect atunci când utilizat cu suportul Ethernet

Caracteristici fizice

Dimensiuni7,35 in. L x 6,5 in. L x 3,25 in. H
187 mm L x 165 mm L x 82,5 H mm
Greutate cu baterie2,45 lbs/1,1 kg

Specificațiiiile imprimantei

Sistem de operareLink-OS®
Rezoluţie203 dpi/8 puncte per mm
Memorie256 MB RAM; 512 MB Flash (standard)
Lățimea maximă de imprimare4,1 inchi/104 mm
Viteza maximă de imprimarePână la 4,5 inchi/115 mm pe secundă
Senzori mediaDetectarea semnelor negre folosind senzori de poziție centrală fixă; senzor de prezentare a etichetelor pentru emiterea etichetelor de lot pe rând
Lungime de imprimareMinim: 0,5 in./12,7 mm
Maxim: 32 in./813 mm
Putere6800 mAh (nominal) 49,4 Wh baterie detașabilă PowerPrecision+ Li-Ion

Caracteristicile media

Lungimea etichetei și a căptușelii0,5 in./12,7 mm până la 32 in./813 mm sau continuu
Lățimea media2,0 in./51 mm până la 4,4 in./112 mm (căptuşite)
Dimensiunea maximă a rolului de suport media2,6 in./66 mm OD pe un miez interior de 0,75 in./19 mm sau 1,375 in./34,9 mm
GrosimeStock de etichete de 3,2 mil până la 5,5 mil sau stoc de etichetă de 7,5 mil
Tipuri mediaEtichete și etichete tăiate cu matriță, hârtie pentru chitanțe, RFID (compatibil cu ZQ630 Plus RFID), bară neagră
Notă: ZQ630 Plus RFID necesită suporturi cu semne negre și nu acceptă detectarea golurilor

Caracteristici de funcționare

Mediu inconjuratorTemperatura de funcționare: -20°C până la 50°C
Umiditate de funcționare: 10% până la 90% fără condensare
Temperatura de depozitare/transport: -25° C până la 65°C 1
Umiditate de depozitare: 10% până la 90% fără condensare
Avizele agențieiEmisii: FCC Partea 15, Subpartea B, EN55022 Clasa B, EN60950, EN55024 și VCCI clasa B
Susceptibilitate: EN55024, EN61000-4-2, EN61000-4-3, EN61000-4-4 și EN61000-4-5
Siguranță : CE, TUV, CSA
SecuritateSuportul FIPS este disponibil gratuit ca descărcare a sistemului de operare pentru imprimantă. Vă rugăm să contactați reprezentantul dvs. de vânzări Zebra pentru mai multe informații.

Firmware

Limbaje de programare CPCL, EPL și ZPL
ZBI 2.x™ — limbaj de programare puternic care permite imprimantelor să ruleze aplicații autonome, să se conecteze la periferice și multe altele

Simbolurile codurilor de bare

Raportul codurilor de bare: 1.5:1, 2:1, 2.5:1, 3:1, 3.5:1
Coduri de bare liniare: Cod 39, Cod 93, UCC/EAN128, Cod 128, Codabar (NW-7), 2 din intercalare 5, UPC-A, UPC-E, supliment cu 2 și 5 cifre, EAN-8, EAN-13, coduri de bare 2D cu 2 și 5 cifre: PDF417, MicroPDF417, MaxiCode, QR Code, GS1/DataBar™
( RSS), familie, Aztec, MSI/ Plessey, FIM Postnet, Data Matrix, TLC39

Fonturi și grafică

Fonturi standard: 25 bitmap, 1 uniform, scalabil (CG Triumvirate Bold Condensed*)
Fonturi opționale: fonturi descărcabile bitmap/scalabile
Seturi internaționale de caractere (opțional): chineză (tradițională/simplificată); Japonez; Coreeană; thailandez, vietnamez
*Conține UFST® de la Agfa Monotype Corporation

Capacități de comunicare și interfață

Radio ZebraNet® 802.11ac cu suport pentru:Criptare TKIP și AESWPA și WPA2802.1x (cu WEP, WPA sau WPA2)EAP-FAST, EAP-TTLS, EAP-TLS, PEAP, LEAP802.11d și 802.11iRadio dual Bluetooth 4.2 simultanCertificare Wi-FiRoaming rapid folosind memorarea în cache Pairwise Master Key (PMK), Opportunistic Key Caching (OKC), reluarea sesiunii rapide EAP sau 802.11r
Radio Bluetooth 4.2 (Classic și BLE).
Moduri de securitate 1 – 4Certificat „Made for iPod/iPhone/iPad”.Legarea cheilor
Suport Ethernet 10/100 (prin suport de încărcare)
Specificațiiii de comunicații prin cabluInterfață USB 2.0 de viteză maximă (12 Mbps)Conector Mini-B cu eșantionare opționalăInterfață serială: port RS-232C cu 14 pini pentru comunicare cu terminal sau altă gazdă până la 115,2 Kbps

Print DNA Software

Imprimantele durabile sunt esențiale, dar software-ul din interior le va menține în acțiune. De aceea am construit Zebra Print DNA în imprimantele noastre. Este o suită de capabilități software care vă oferă posibilitatea de a optimiza performanța imprimantei pe întregul ciclu de viață, chiar dacă nevoile afacerii dumneavoastră evoluează. 

Garantia produsului

Imprimanta ZQ630 RFID și ZQ630 Plus RFID sunt garantate împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de 1 (un) an de la data expedierii. 

Servicii recomandate

Serviciile Zebra OneCare Essential și Select maximizează disponibilitatea și productivitatea dispozitivelor dvs. Caracteristicile cheie includ suport tehnic 24/7, acoperire cuprinzătoare, înlocuire anticipată și actualizări de software. Sunt disponibile servicii opționale de vizibilitate. 

Note de subsol

1 – Testat conform MIL-STD-810GCaracteristicile sunt în funcție de disponibilitate. Specificațiiiile pot fi modificate fără notificare.

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts