Zebra Zt400

IMPRIMANTE INDUSTRIALE SERIA ZT400 – UN NOU NIVEL DE PERFORMANȚĂ, VERSATILITATE ȘI UȘURINȚĂ ÎN UTILIZARE

Mențineți operațiunile critice să ruleze eficient cu imprimantele durabile din seria ZT400 de la Zebra. ZT400 oferă tehnologie avansată care duce versatilitatea, ușurința în utilizare și performanța la un nou nivel. Disponibilă în trei rezoluții de imprimare și două lățimi de imprimare, seria ZT400 se adresează unei game largi de aplicații în producție, transport și logistică, retail și multe altele. Vedeți starea imprimantei dintr-o privire și gestionați rapid setările folosind ecranul tactil color mare. 

Conectivitatea instalabilă pe teren, gestionarea media și opțiunile RFID vă permit să adăugați cu ușurință noi funcții pe măsură ce nevoile dumneavoastră evoluează. Iar departamentul dumneavoastră IT va găsi imprimantele ZT400 ușor de integrat și de gestionat, datorită suitei de aplicații, utilități și instrumente pentru dezvoltatori Print DNA de la Zebra, toate alimentate de Link-OS®. Rezultatul? ZT400 oferă versatilitatea,

VERSATIL PENTRU A VĂ SATISFACE NEVOILE ÎN EVOLUȚIE

Listă prețuri-vă modul cu mai multe opțiuni de conectivitate

ZT400 vine standard cu Ethernet, Serial, USB, dual USB Host și Bluetooth 4.1. Adăugați cardul fără fir cu bandă dublă opțională cu Wi-Fi 802.11ac și Bluetooth pentru conexiuni wireless incredibil de rapide și de încredere.

Construit pentru a gestiona o gamă largă de medii și aplicații

Puteți conta pe ZT400 pentru a imprima o varietate de formate diferite de etichete pe o varietate de tipuri diferite de suporturi. 

Imprimanta este oferită în ambele modele de 4 inchi și 6 inchi, cu 203 dpi, 300 dpi și 600 dpi* (600 dpi sunt disponibile numai pe 4 inchi ZT411). Adăugați tehnologie RFID instalabilă din fabrică sau pe teren pentru a imprima și a codifica etichetele pentru abilități mai mari de urmărire și o vizibilitate mai profundă. Selectați soluția exclusivă de etichetare pe metal ZT411 RFID de la Zebra, care este singura opțiune dedicată pentru imprimarea și codificarea etichetelor RFID mai groase pentru containere și bunuri metalice.

Două porturi USB Host pentru o flexibilitate suplimentară

Porturile duale USB Host vă permit să conectați direct o gamă largă de tipuri de dispozitive USB. Utilizați un stick de memorie pentru a replica firmware-ul, fișierele și configurațiile sau pentru a imprima și transfera cu ușurință formate. Simplificați introducerea datelor conectând simultan un scaner și o tastatură – cu două porturi gazdă, nu este nevoie să conectați și să deconectați perifericele.

Conceput pentru a evolua cu nevoile tale

Puteți personaliza ZT400 cu o gamă de opțiuni de gestionare a suporturilor care pot fi instalate în câteva minute. Două sloturi media deschise găzduiesc opțiuni de comunicare suplimentare. De asemenea, puterea de procesare și memoria robuste pot suporta upgrade-uri de firmware și noi instrumente Print DNA pentru anii următori.


FĂRĂ EFORT DE INTEGRARE ȘI OPERARE

Ecranul tactil color mare face operarea rapidă

Este ușor de configurat și de utilizat ZT400 cu interfața intuitivă bazată pe pictograme. Ecranul tactil color de 4,3 inchi vă permite să navigați rapid în setările imprimantei cu ajutorul sistemului de meniu cu pictograme ușor de utilizat pentru a schimba limbile, setările imprimantei, opțiunile de conectivitate și multe altele.

Unde poți folosi imprimantele Zebra ZT400 – Piețe și aplicații

Transport si Logistica

 • Preluare/ambalare comenzi
 • Livrare/primire
 • Cross-docking
 • Etichetarea conformității

Retail

 • Centre de distributie
 • Operațiuni din spatele magazinului

Producție

 • Lucru în proces
 • ID-ul produsului/numerele de serie
 • Etichetarea pachetului
 • Etichetare de primire/depozitare

Sănătate

 • Etichetarea de laborator
 • Etichetarea băncii de sânge
 • Gasirea bunurilor
 • Etichetarea farmaciei

Coming soon!

Instrucțiunile de configurare de mai jos vă vor duce la documentația în limba engleză. Puteți accesa  Ghidurile utilizatorului localizate  în secțiunea MANUALE.

IMPORTANT! Nu conectați încă imprimanta la un computer! 

 • Dacă ați conectat imprimanta la un computer prin USB înainte de instalarea driverului, este posibil ca imprimanta să apară ca un dispozitiv necunoscut (nespecificat) în „Dispozitive și imprimante”. 
 • Dacă este necesar,  urmați acești pași de recuperare înainte de a trece la Pasul 1. 

1. Descărcați și instalați  driverul de imprimantă Windows recomandat v8 .

2. Conectarea imprimantei

3.  Încărcați suporturi ( suport media  înseamnă de obicei etichete, dar include și etichete, hârtie pentru chitanțe și alte lucruri pe care pot fi imprimate).

4. Când utilizați medii de transfer termic,  

încărcați panglica .

5.  Imprimați o etichetă de testare .

6.  Calibrați senzorii de panglică și suporturi .

 • Când schimbați dimensiunea sau tipul suportului media. 
 • Dacă se observă probleme de imprimare, cum ar fi etichete omise, deplasarea verticală a imaginii/etichetei sau erorile de ieșire a panglicii sau a suportului.
 • Puteți viziona  videoclipul în engleză . Unele videoclipuri care nu sunt în limba engleză sunt disponibile în secțiunea CUM PENTRU VIDEO DE mai jos.

7. Setările imprimantei trebuie să se potrivească cu consumabilele pe care le utilizaţi pentru lucrarea de imprimare. Ajustați setările imprimantei utilizând  software-ul Zebra Setup Utilities sau Windows Printer Driver v8 . 

8. Dacă întâmpinați probleme cu VOID, consultați acest articol pentru a afla cum să rezolvați VOID-urile și codificarea incorectă a etichetelor RFID .

Sistem de operare al imprimantei v92.21.17Z (lansat pe 23 august 2022)Link-OS v6.7 pentru versiunile ZT411, ZT421 și RFID ale acestor imprimante
Descărcați 35 MB

Utilitar de descărcare a firmware-ului (ZDownloader)Un utilitar care încarcă sistemul de operare al imprimantei (firmware) și pachetele de service pe imprimanta dvs.
Descărcați 22 MB

ALTE CONȚINUTURI ÎNRUDITE

 • Emulări de imprimantă instalate din fabricăEmulările de imprimantă sunt aplicații pe imprimantă care permit acestei imprimante să folosească o varietate de limbaje de comandă pentru imprimantă.
  Utilizați numai pe imprimantele care au fost actualizate la Link-OS v6.6  Descărcați 12 MB
 • Fișier MIB Link-OS v6.7 pentru SNMPFișier de gestionare a dispozitivului pentru utilizare cu imprimante Link-OS.  Descărcați 290 KB

DRIVERE ZT411 – RECOMANDATE

 • Driver de imprimantă Windows v8Versiunea 8.6.5.26125
  Acesta este driverul recomandat de utilizat cu imprimanta dumneavoastră.
  „ZDesigner Printer Driver” este pentru utilizare cu ZebraDesigner 3 și alte aplicații Windows.
  Versiunile SISTEMULUI DE OPERARE: Windows 10/11, Windows Server 2016/2019/2022 (consultați Notele de lansare pentru detalii)
  Descărcați 28 MB

DRIVERE ZT421 – RECOMANDATE

 • Driver de imprimantă Windows v8Versiunea 8.6.5.26125
  Acesta este driverul recomandat de utilizat cu imprimanta dumneavoastră.
  „ZDesigner Printer Driver” este pentru utilizare cu ZebraDesigner 3 și alte aplicații Windows.
  Versiunile SISTEMULUI DE OPERARE: Windows 10/11, Windows Server 2016/2019/2022 (consultați Notele de lansare pentru detalii)
  Descărcați 28 MB

UTILITAR DE CONFIGURARE A IMPRIMANTEI

 • Utilitare de configurare a imprimantei ZebraVersiunea 1.1.9.1297
  Utilizați acest software pentru a vă configura imprimanta după instalarea driverului de imprimantă.
  Versiunile SISTEMULUI DE OPERARE: Windows 10/11, Windows Server 2016/2019/2022 (consultați Notele de lansare pentru detalii)
  Descărcați 12 MB

DRIVER ALTERNATIV

 • Driver de imprimantă Windows v5Versiunea 5.1.17.7412
  Utilizați acest driver dacă trebuie să utilizați limbaje de comandă pentru imprimantă CPCL sau EPL.
  „ZDesigner Printer Driver” este compatibil cu ZebraDesigner 3 și versiunile anterioare.
  Versiunile SISTEMULUI DE OPERARE: Windows 10/11, Windows Server 2016/2019/2022 (consultați Notele de lansare pentru detalii)
  Descărcați 13 MB

TERȚ

 • Informații despre driverul CUPS pentru imprimantele de etichete.
  SISTEM DE OPERARE: Mac OS, Linux/Unix
  Descărcați 476 KB


SOFTWARE

INSTRUMENTE DE DEZVOLTARE

PĂSTRAȚI OPERAȚIUNILE CRITICE SĂ FUNCȚIONEZE EFICIENT CU IMPRIMANTELE INDUSTRIALE DIN SERIA ZT400.

ALEGE MODELUL POTRIVIT: ZT411, ZT421

Ecranele tactile Zebra sunt proiectate cu experiență și testate amănunțit, cu rezistență și fiabilitate în concordanță cu restul portofoliului de imprimante Zebra. Aceasta include toleranța robustă a Zebra la temperatură, umiditate, praf și alte provocări de mediu. Vedeți alerte cu coduri de culoare de la distanță atunci când imprimanta este întreruptă sau într-o stare de eroare, astfel încât să știți instantaneu de ce are nevoie imprimanta pentru a rămâne în funcțiune.

Compatibil retroactiv cu aproape orice imprimantă existentă

Indiferent dacă utilizați o imprimantă Zebra sau o imprimantă competitivă, puteți utiliza aceleași formate de etichete și aplicații cu ZT400. Suportul atât pentru EPL, cât și pentru ZPL facilitează migrarea de la o altă imprimantă desktop Zebra. Cu aplicația Virtual Devices, ZT400 poate folosi limbi asociate în mod normal cu alte mărci de imprimante.

Încărcare ușoară a suporturilor și a panglicii

Calea de încărcare laterală a consumabilelor face încărcarea mai simplă, mai rapidă și mai intuitivă. Calea suportului de imprimare cu coduri de culoare vă ghidează cum să treceți suportul și panglica prin imprimantă, în timp ce căile luminoase îl fac ușor de văzut, chiar și în medii slab iluminate.

Design care economisește spațiu pentru o potrivire mai ușoară

Construite folosind o ușă pliabilă, aceste imprimante sunt proiectate să se potrivească cu ușurință în medii cu spațiu limitat. Calificat ENERGY STAR®, vă economisesc bani pe tot parcursul ciclului lor de viață.

Conexiune directă la rețeaua dumneavoastră Industrial Ethernet

Cu opțiunea de conectare la rețea, puteți conecta imprimantele ZT400 direct la rețeaua Ethernet industrială fără echipament suplimentar. Acest lucru elimină punctele de vulnerabilitate, îmbunătățește securitatea și economisește ore de lucru în configurare, gestionare și depanare.

Asociați dispozitive și accesați informații printr-o atingere

Cu aplicația Print Touch™, puteți asocia imprimantele din seria ZT400 cu dispozitive compatibile NFC cu o simplă atingere. Codurile QR dinamice vă oferă acces imediat la datele de care aveți nevoie, inclusiv videoclipurile explicative Zebra și asistența pentru produse.


UȘOR DE GESTIONAT

Zebra Print DNA — transformând imprimantele din interior

Hardware-ul imprimantei este doar începutul a ceea ce aveți nevoie pentru a maximiza valoarea imprimantelor dvs. ZT400 este alimentat de Link-OS, sistemul de operare robust al imprimantei Zebra și Print DNA, o combinație de instrumente de productivitate, management, dezvoltare și vizibilitate. Rezultatul este o experiență de imprimare superioară prin performanță mai bună, o gestionare simplificată de la distanță și o integrare mai ușoară.

Gestionați cu ușurință toate imprimantele – toate dintr-o singură locație

Cu instrumentele noastre cuprinzătoare și flexibile de gestionare la distanță, puteți întreține, securiza și depana imprimantele simplu și ușor, de oriunde și oricând. Cu Printer Profile Manager Enterprise, o opțiune Print DNA, puteți gestiona o imprimantă, un grup de imprimante specifice sau toate imprimantele dvs. oriunde în lume. Această soluție bazată pe browser vă permite să descoperiți instantaneu fiecare imprimantă Link-OS din rețeaua dvs. – nu este nevoie să urmăriți, să configurați sau să depanați manual imprimantele. Pe lângă instrumentele opționale de management de la distanță ale întreprinderii, oferim o suită completă de utilitare de implementare gratuite pentru a simplifica configurarea și configurarea inițială.

Integrare perfectă cu sistemul dvs. de management al dispozitivului

Obțineți simplitatea unui singur panou de sticlă pentru a vă gestiona toate dispozitivele și imprimantele Zebra, inclusiv seria ZT400. Cu conectorii MDM de la Print DNA, puteți integra cu ușurință imprimantele din seria ZT400 în rețea în sistemul dvs. existent de gestionare a dispozitivelor AirWatch sau SOTI MobiControl.


PERFORMANȚĂ PE CARE TE POȚI BAZA

Debit maxim și productivitate

Evitați încetinirile operațiunilor și proceselor dvs. în timp ce așteptați imprimarea unei etichete. Cea mai bună performanță din clasă oferă prima etichetă rapidă și un randament ridicat pentru a vă asigura că eticheta este gata atunci când aveți nevoie de ea.

Durabilitate robustă pentru aplicații solicitante

Puteți conta pe seria ZT400 pentru a vă servi afacerea de ani de zile. Cadrul său metalic durabil rezistă în cele mai solicitante medii, în timp ce o acoperire cu durată lungă de viață protejează capetele de imprimare atunci când imprimați în modul termic direct, reducând necesitatea înlocuirii capetelor de imprimare. Asigurați o calitate optimă a imprimării cu funcția de detectare a ieșirii elementului capului de imprimare. Fiecare detaliu a fost proiectat și testat cu atenție pentru a oferi un timp de funcționare maxim pe durata de viață a imprimantei – de la fibra de carbon care întărește angrenajele până la un cablu USB cu retenție ridicată.

Consumabile certificate Zebra, în mod constant excepționale

Consumabilele de imprimare pot afecta orice, de la durata de viață a capului de imprimare la eficiența operațională. De aceea proiectăm, producem și pretestăm riguros propria noastră linie de consumabile de imprimare termică pentru a asigura performanță constantă și optimizată a imprimantei dvs. Zebra – și liniște sufletească pentru dvs. Pentru expertiza de calitate, servicii și imprimare termică de vârf în industrie, alegeți consumabile certificate Zebra.

Maximizați timpul de funcționare, operațiunile de afaceri și vizibilitatea imprimantei cu serviciile

Investiți în imprimantele Zebra pentru a crește eficiența operațiunilor dumneavoastră critice. Acum, puteți asigura performanțe previzibile și puteți elimina cheltuielile de reparații nebugetate cu Zebra OneCare. Beneficiați de asistență tehnică de neegalat direct de la Zebra, precum și de servicii complete de reparații, inclusiv deteriorări accidentale și timpi de reparare definiti. Și, serviciile de asistență și vizibilitate Zebra oferă informații în timp real despre informațiile operaționale ale imprimantei de care aveți nevoie pentru a crește disponibilitatea imprimantei și pentru a optimiza utilizarea în fluxurile dvs. de lucru.

SPECIFICAȚIILE SERIEI ZT400

Specificațiiii standard

Metode de imprimare: transfer termic și imprimare termică directăConstrucție: cadru metalic și copertă media pliabilă din metal cu
fereastră de vizualizare clară mărităCalea consumabilelor de încărcare laterală pentru încărcare simplificată a suporturilor și a pangliciiCap de imprimare cu film subțire cu E3™ Element Energy™ Equalizer pentru o calitate superioară a imprimăriiComunicații: USB 2.0, de mare viteză, serial RS-232, Ethernet 10/100,
Bluetooth 4.1, gazdă USB dualăEcran tactil color de 4,3 inchi cu meniu intuitiv pentru operare rapidă și
gestionarea setărilorLED-uri de stare bicolore pentru starea rapidă a imprimanteiCalificat ENERGY STAR
Zebra Designer Essentials: instrument simplu de proiectare a etichetelor, gratuit la

Caracteristici fizice

Dimensiuni (inchis)*ZT411: 19,5 in. L x 10,6 in. L x 12,75 in. H
495 mm L x 269 mm L x 324 mm H
ZT421: 19,5 in. L x 13,25 in. L x 12,75 H
495 mm L x 336 mm L x 334 mm mm H
Dimensiunile sunt pentru modelul de imprimantă de bază. Consultați reprezentantul dvs. de vânzări pentru detalii referitoare la alte configurații.
GreutateZT411: 36 lbs./16,33 kg
ZT421: 40 lbs./18,14 kg

Specificațiiiile imprimantei

Rezoluţie203 dpi/8 puncte per mm
300 dpi/12 puncte pe mm (opțional)
600 dpi/24 puncte per mm (opțional numai pentru ZT411)
Memorie256 MB memorie SDRAM
512 MB memorie flash liniară integrată
Lățimea maximă de imprimareZT411: 4,09 in./104 mm
ZT421: 6,6 in./168 mm
Viteza maximă de imprimareZT411: 14 ips/356 mm pe secundă
ZT421: 12 ips/305 mm pe secundă
Senzori mediaSenzori duali media ajustabili: transmisivi și reflectivi
Lungime de imprimareZT411203 dpi: 157 in./3988 mm300 dpi: 73 in./1854 mm600 dpi: 39 in./991 mmZT421203 dpi: 102 in./2591 mm300 dpi: 45 in./1143 mm

Caracteristicile media

Lățimea maximă a suportuluiZT4111,00 in./25,4 mm până la 4,5 in./114 mm rupere/cutter1,00 in./25,4 mm până la 4,25 in./108 mm decojire/rebobinareZT4212,00 in./51 mm până la 7,0 in./178 mm rupere/cutter2,00 in./51 mm până la 6,75 in./171 mm decojire/rebobinare
Dimensiunea maximă a rolului de hârtie8,0 in./203 mm OD pe un miez de 3 in./76 mm ID
Grosime0,0023 in./0,058 mm până la 0,010 in./0,25 mm
Tipuri mediaContinuu, decupat, crestătură, marcaj negru

Caracteristicile panglicii

Lungime standard1476 ft./450 m
LăţimeZT411: 2,00 in./51 mm până la 4,33 in./110 mm
ZT421: 2,00 in./51 mm până la 6,85 in./174 mm
Miez1,0 in./25 mm ID

De mediu

Temperatura de OperareTransfer termic: 40º F până la 104º F/5º C până la 40º C
Termic direct: 32º F la 104º F/0º C până la 40º C
Temperatura de depozitare/transport-40°F până la 140°F/-40°C până la 60°C
Umiditatea de funcționare20% până la 85% fără condensare
Umiditatea de depozitare5% până la 85% fără condensare

Firmware

ZBI 2.0™ — Limbajul de programare puternic opțional, care permite imprimantelor să ruleze aplicații autonome, să se conecteze la periferice și multe altele.
ZPL și ZPL II® — Zebra Programming Language oferă formatare sofisticată a etichetelor și control al imprimantei și este compatibil cu toate imprimantele Zebra.
EPL și EPL2™ — Limbajul de programare Eltron® cu mod linie simplifică formatarea etichetelor și permite compatibilitatea formatelor cu aplicațiile vechi. (EPL disponibil numai pe modelele de 203 dpi.)

Electric

Detectabil automat (conform PFC) 100-240VAC, 50-60Hz, calificat ENERGY STAR

Opțiuni și accesorii

ComunicareDouă sloturi de comunicare deschise pentru a adăuga
carduri interne pentru:Wi-Fi și Bluetooth 802.11ac dual bandParalel (interfață bidirecțională)Ethernet 10/100Interfața aplicatorului
Manipularea mediaRebobinare: derulează intern o rolă completă de etichete imprimate pe miez de 3” sau dezlipește și derulează căptușeala (numai instalată din fabrică)Peel: montare frontală, opțiune de decojire pasivăDecojire: preluare căptușeală — axul suplimentar de preluare a căptușelii cu rolă completă găzduiește baza standard a imprimanteiCutter: Cutter de ghilotină cu montare frontală și tavă de prindereSuport pentru alimentare media ID Core de 1 inch (numai ZT411)Partea cu cerneală în alimentare cu panglică (numai ZT411)
RFIDSuportă etichete compatibile cu: UHF EPC Gen 2 V2, ISO/IEC 18000-63 și protocoale RAIN RFIDSistemul RFID integrat poate fi actualizat de utilizator pe teren și este disponibil atât pe modelele de 4 inchi, cât și pe modelele de 6 inchiTehnologia de codificare adaptivă selectează automat setările optime de codificareKit RFID pe metal instalabil pe teren disponibil*
Unitate de afișare cu tastaturăUnități de afișare cu tastatură ZKDU™ pentru aplicații de imprimare de sine stătătoare

Fonturi și grafică

16 fonturi de bitmap ZPL II rezidente extensibile și două fonturi ZPL scalabile rezidente Fonturi
asiatice și alte fonturi internaționale scalabile și cu bitmap uniform
Unicode™: Pentru imprimare în mai multe limbi
Obiectele descărcabile includ grafice, fonturi scalabile și bitmap, șabloane de etichete și formate
seturi internaționale de caractere IBM Code Page 850 sunt disponibile în fonturile A, B, C, D, E, F, G și 0 prin intermediul controlului software
Pagina de cod 1250, 1252, 1253, 1254, 1255 Suport cu font 0
64 MB stocare de memorie non-volatilă disponibilă pentru utilizator pentru descărcare obiecte
8 MB SDRAM disponibilă de utilizator

Simbolurile codurilor de bare

Codurile de bare liniareCod 11, Cod 39, Cod 93, Cod 128 cu subseturile A/B/C și coduri de caz UCC, ISBT-128, UPC-A, UPC-E, EAN-8, EAN-13, UPC și EAN 2- sau 5 -extensii de cifre, Plessey, Postnet, Standard 2-of-5, Industrial 2-of-5, Interleaved 2-of-5, Logmars, MSI, Codabar, Planet Code
Coduri de bare bidimensionaleCodablock, PDF417, Code 49, DataMatrix, MaxiCode, QR Code, TLC 39, MicroPDF, RSS-14 (și compozit), Aztec

Avizele agenției

Siguranță și EMCIEC 62368, Clasa B, EN 55032, EN 55035, EN 61000-3-2, EN 61000-3-3
Marcajele produselorInclusiv, fără a se limita la, cTUVus, CE, FCC, ICES-003(B), VCCI, RCM, NOM, S-Mark, CCC, EAC, BSMI, KCC, SABS, In-Metro, BIS.

Print DNA Software Solutions

Instrumente de dezvoltareCu integrarea mai rapidă, mai ușoară și mai inteligentă a imprimantelor Zebra cu dispozitivele și aplicațiile dvs., soluțiile dvs. de imprimare Zebra funcționează în mai puțin timp, cu costuri mai mici.
Instrumente de managementMinimizați efortul IT și maximizați controlul IT cu instrumentele de management Print DNA – modalitatea ușoară de a adăuga și de a gestiona orice număr de imprimante, oriunde – de la câteva imprimante la mii de imprimante din întreaga lume.
Instrumente de productivitateAtingeți noi niveluri de productivitate cu inovații care simplifică sarcinile și fluxurile de lucru, optimizează performanța dispozitivului și rezolvă problemele de imprimare de mâine astăzi.
Instrumente de vizibilitateIndiferent dacă aveți sau nu o soluție existentă de gestionare a dispozitivelor mobile, instrumentele robuste de vizibilitate oferă o perspectivă de neegalat asupra sănătății, utilizării și performanței imprimantei.

Servicii recomandate

Serviciile Zebra OneCare Essential și Select maximizează disponibilitatea și productivitatea dispozitivelor dvs. Caracteristicile cheie includ suport tehnic 24/7, acoperire cuprinzătoare, înlocuire anticipată și actualizări de software. Sunt disponibile servicii opționale de asistență și vizibilitate. 

Note de subsol

Caracteristicile sunt în funcție de disponibilitate. Specificațiiiile pot fi modificate fără notificare.

Print DNA Software

Această imprimantă este susținută de suita noastră puternică Print DNA de aplicații, utilități și instrumente de dezvoltare care oferă imprimantelor noastre performanțe mai bune, o gestionare simplificată de la distanță și o integrare mai ușoară.

Caracteristicile Print DNA pot varia în funcție de model și poate fi necesar un contract de asistență. 

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts