Zebra Zxp Series 9

IMPRIMANTĂ DE CARDURI ZXP SERIA 9 – ASOCIEREA UNEI CALITĂȚI EXTRAORDINARE DE IMPRIMARE CU VITEZE RAPIDE DE IMPRIMARE

Extinzând linia de imprimante de carduri Zebra, ZXP Series 9™ este o imprimantă de carduri de retransfer concepută special pentru aplicații de înaltă securitate. Cu un randament de lider în industrie, care vă permite să imprimați mai multe carduri mai rapid și cu o calitate remarcabilă. Preluați controlul cu modul de calitate a imprimării selectabil de utilizator al imprimantei, permițându-vă să optimizați viteza de imprimare sau să îmbunătățiți calitatea imprimării. În plus, procesul de retransfer simultan pe două fețe oferă cel mai bun proces de imprimare, codificare și laminare din clasa sa.

SERVICIILE ZEBRA ONECARE

Creșteți timpul de funcționare a imprimantei și reduceți productivitatea pierdută și costurile de reparații nebugete, selectând un contract de service Zebra OneCare™. Un mijloc rentabil de planificare și bugetare a cheltuielilor anuale de întreținere, acordul dvs. asigură că tehnicienii Zebra® instruiți vă vor aduce imprimanta înapoi la specificațiile din fabrică. Zebra oferă o varietate de planuri pentru a se potrivi bugetului și nevoilor dvs. de afaceri.

RECHIZITE ORIGINALE ZEBRA

Alegerea consumabilelor pentru imprimanta de carduri este esențială: consumabilele sunt factorul numărul unu care influențează fiabilitatea și consistența tipăririi cardurilor, precum și calitatea imprimării. Consumabilele originale Zebra™ îndeplinesc standarde stricte de calitate. Consumabilele noastre oferă rezultate consistente la fiecare lucrare de imprimare și reduc la minimum uzura pieselor critice ale imprimantei, rezultând în costuri de întreținere globale reduse.

Cardurile din PVC și PVC compozit de la Zebra sunt garantate conform ISO. Zebra oferă carduri cu holograme încorporate, benzi magnetice și cipuri inteligente, care pot fi codificate la cerere cu o imprimantă de carduri Zebra, pentru securitate și funcționalitate maximă. Selectați din portofoliul Zebra de carduri stoc sau proiectați un card unic personalizat pentru a reflecta cel mai bine marca dvs. sau pentru a răspunde nevoilor de securitate ale organizației dvs.


CALITATE, FIABILITATE, FLEXIBILITATE ȘI VITEZĂ

Industriile guvernamentale, educației, comerțului cu amănuntul și ospitalității au un accent din ce în ce mai mare pe securitate, nevoia de flexibilitate și cererea continuă de eficiență.

Calitate remarcabilă a imprimării + viteze rapide de imprimare

Produceți carduri durabile, de lungă durată, rezistente la manipulare, cu cea mai clară calitate a imaginii, asemănătoare unei fotografii, care oferă culori bogate, consistente și rezoluție izbitor de clară. Debitul de lider în industrie vă permite să imprimați mai multe carduri mai rapid, chiar și cu laminarea și codificarea față-verso.

Unde poți folosi imprimantele Zebra ZXP SERIA 9 – Piețe și aplicații

Guvern

 • ID-uri guvernamentale
 • Acte de identitate guvernamentale
 • Acte de identitate și carduri emise de guvern
 • ID și control acces

Comerț cu amănuntul și ospitalitat

 • ID și control acces
 • Carduri personalizate de cadou, de membru și de fidelitate
 • Carduri inteligente în călătorii, jocuri și divertisment

Birouri de servicii

 • ID-uri de angajat, studenți
 • Carduri personalizate de cadou, de membru și de fidelitate
 • Alte carduri personalizate

Producție

 • ID și control acces

Educaţie

 • ID-ul personalului studenților și controlul accesului

Transport si Logistica

 • ID și control acces

Coming soon!

FIRMWARE

 • FZ9MG.01.02.00 – Firmware numai pentru imprimantele ZXP 300 dpi (15 – iunie 2017)Numai pentru imprimantele cu retransfer ZXP seria 9 300 dpi (modele Z91, Z92, Z93, Z94)  Descărcați 14 MB
 • FZ9MG.10.01.00 Firmware numai pentru imprimanta de 600 dpi (20-decembrie-2019)  Descărcați 16 MB
 • Driver ZXP Series 9 1.04 pentru imprimantele de 300 și 600 DPI (20 decembrie 2019)  Descărcați 44 MB
  SISTEM DE OPERARE: Windows 8.1 (32 și 64 de biți), Windows Server 2016, Windows Server 2012 (64 de biți), Windows 7 (32 și 64 de biți), Windows 10 (32 și 64 de biți)

Pentru mai multe informații despre imprimantele de carduri de retransfer ZXP Series 9

Vizitați: ZXP-Series-9-Single, ZXP-Series-9-Dual, ZXP-Series-9-Dual-SL, ZXP-Series-9-Dual-DL

Economii valoroase de costuri + deșeuri reduse

Asigurați securitatea și reduceți probabilitatea falsurilor cu cea mai bună tehnologie de retransfer și laminate din clasă, inclusiv imagini holografice. Experimentați operarea cu cost-pe-card extrem de scăzut cu tehnologia patentată de laminate fără deșeuri Zebra, cu suporturi fără căptușeală cu un singur miez și fără suport. Reduceți deșeurile cu 50% și economisiți până la 40% din costuri comparativ cu concurența.

Design inteligent + funcționare flexibilă, fără probleme

Designul de imprimare cu retransfer simultan, patentat Zebra, elimină nevoia ca imprimanta să răstoarne mecanic cardurile în timpul producției. Această inginerie face producția și mai rapidă și reduce riscul erorilor mecanice costisitoare și blocajelor de card.

Dispunând de mai multe opțiuni de conectivitate, inclusiv USB și Ethernet standard, împreună cu Wi-Fi® opțional (numai în SUA și UE), ZXP Series 9 vă oferă flexibilitatea suplimentară de care aveți nevoie pentru a vă muta imprimanta oriunde în rețea. Și, noul mod de calitate a imprimării selectabil de utilizator al imprimantei vă oferă mai multe opțiuni și control.

Tehnologie exclusivă de predicție a culorilor

Tehnologia Color Predictive (CPT) exclusivă Zebra oferă o calitate superioară a imaginii, asemănătoare unei fotografii. Bazat pe algoritmi patentați de procesare a imaginii, CPT de la Zebra monitorizează în mod constant tipărirea și adaptează instantaneu setările imprimantei pentru a produce automat cea mai înaltă calitate a imprimării — din când în când, card după card.


CARACTERISTICILE DE CARE AVEȚI NEVOIE ÎN IMPRIMANTA DVS. DE CARDURI

Timpul este prețios și bugetele sunt gestionate cu atenție pentru a evita risipa. Cheltuirea resurselor pentru imprimante suplimentare, timp operator și consumabile este costisitoare. Zebra a conceput ZXP Series 9 cu gândul la dvs. – creând noi moduri de a vă economisi timp și bani.

Păstrați-vă imprimantele în funcțiune

Reduceți timpul de nefuncționare a imprimantei cu tehnologia Near Field Communication (NFC) și codurile QR care vă oferă acces instantaneu la informațiile despre imprimantă și asistență. Obțineți îndrumări la fața locului și sfaturi de depanare prin intermediul paginii dedicate de asistență web și al funcțiilor de lansare a paginii web – inclusiv ajutor online, videoclipuri instructive și resurse de informații despre imprimantă.

Beneficiați de caracteristici de securitate adăugate

Reduceți probabilitatea cardurilor contrafăcute și a utilizării neautorizate a imprimantei cu funcțiile de securitate activate pentru imprimantă. Adăugați și mai multă siguranță și prevenirea contrafacerii/modificarea cu consumabilele personalizate Zebra, cum ar fi laminatele holografice de specialitate.

Obțineți sprijinul de care aveți nevoie

Cu serviciul gratuit de testare a cardurilor de la Zebra, beneficiați de asistență și îndrumări gratuite pentru testarea cardurilor de la profesioniști calificați Zebra.

Asigurați cea mai înaltă calitate chiar de la început

Îmbunătățirile calității cardului „Primul card scos” vă oferă carduri consistente și de calitate și reduc risipa.

Listă prețuri și configurați cu ușurință

Pe lângă îmbunătățirile interfeței cu utilizatorul, vă veți bucura, de asemenea, de funcții și beneficii suplimentare, inclusiv un driver Windows® certificat și o cutie de instrumente îmbunătățită pentru o vizualizare consolidată a tuturor aspectelor imprimantei ZXP Series 9 – care împreună facilitează configurarea și configurarea.

Ajutați-vă imprimantele să facă și mai mult

Adăugați funcții opționale precum bandă magnetică și codare smart card, împreună cu suita de software și opțiuni SDK Zebra pentru cele mai bune și mai ușoare opțiuni de integrare a aplicațiilor.

STOCUL BREVETAT FĂRĂ DEȘEURI ȘI LAMINATELE PERSONALIZATE DE LA ZEBRA OFERĂ DURABILITATE ȘI SECURITATE

Beneficiile laminatelor

Toate cardurile de plastic tipărite care conțin informații personale, care sunt deosebit de importante pe piețele guvernamentale și ale învățământului superior, sunt supuse contrafacerii, modificării, duplicarii și falsificării. O folie de protecție – denumită în mod obișnuit laminat – poate fi aplicată pe carduri în timpul procesului de imprimare, adăugând un strat suplimentar de securitate și prelungind durata de viață a cardului cu până la 5-10 ani.

Stoc laminate

Laminatele de stoc de la Zebra oferă cardurilor dumneavoastră imprimate securitate, protecție și o durată de viață extinsă pentru o gamă largă de aplicații de card în diverse industrii, inclusiv în învățământ superior, guvern, ospitalitate, comerț cu amănuntul, producție, transport și logistică, asistență medicală și birouri de servicii.

Laminatele stoc vă oferă:

 • Caracteristici holografice rezistente la manipulare și anti-contrafacere pentru a proteja împotriva modificărilor și duplicării.
 • Protecția imaginilor cardului, a culorilor și a datelor imprimate împotriva decolorării din cauza razelor UV și împotriva zgârieturilor din cauza uzurii zilnice.

Puteți achiziționa oricare dintre laminatele de stoc transparent și holografice Zebra cu:

 • Fără comandă minimă
 • Fără taxă de inițiere
 • Livrare rapidă
Laminate personalizate

Pentru un plus de securitate, laminatele Zebra pot fi, de asemenea, încorporate cu o gamă largă de elemente de securitate personalizabile, inclusiv holograme vizuale, micro-text, imagini fluorescente UV, modele ghiloșe și cerneluri metalice. Personalizați-vă comanda de laminat pentru a include sigla și numele companiei sau alte imagini sau text unice pentru a preveni și mai mult falsificarea sau contrafacerea. Colaborați cu Zebra pentru a crea artă pentru designul dvs.

Înainte de a plasa comanda de laminat personalizat, vă rugăm să rețineți:

 • Laminatele personalizate au o cantitate minimă de comandă de 50 de role per parte per comandă.
 • Termenul standard de livrare pentru comenzile personalizate este de până la 12 săptămâni după aprobarea lucrării de artă și trimiterea comenzii dvs. de achiziție.
 • Există o taxă de creare unică pentru fiecare design de plasture laminat. Consultați reprezentantul contului dvs. Zebra pentru detalii.

Pentru informații suplimentare despre stocul și laminatele personalizate, inclusiv asistența pentru proiectare, vă rugăm să consultați broșura noastră cu laminate personalizate sau contactați reprezentantul dvs. de vânzări Zebra.

Retransfer Tehnologia de imprimare Repere

Imprimantele tradiționale direct-to-card folosesc un cap de imprimare care imprimă printr-o panglică direct pe card. Imprimantele cu retransfer tipăresc pe o peliculă flexibilă, transparentă, care este apoi legată termic de card, creând un produs mai durabil, rezistent la zgârieturi. Această tehnologie de retransfer produce imagini cu o calitate optimă, care sunt mai vibrante și mai saturate, chiar și pe suprafețele neuniforme ale cardurilor, cum ar fi eticheta cheii sau cardurile inteligente.

Beneficiile imprimantei inovatoare de carduri de retransfer Zebra
 • Calitate superioară a imaginii cu culori vibrante și bogate.
 • Capacitatea de a imprima pe suprafețe neuniforme ale cardurilor, cum ar fi cardurile inteligente.
 • Imprimare adevărată de la margine la margine (prin tipărire peste margine) cu ZXP 9. Imprimantele tradiționale de carduri lasă un chenar alb la marginile cardului.
 • Posibilitatea de a imprima pe carduri non-PVC. Imprimantele Direct-to-card necesită o suprafață de primire a coloranților, care nu este disponibilă pe toate cardurile non-PVC.
 • Carduri mai durabile și rezistente la abraziune, care nu necesită o suprapunere sau lac suplimentar. Protecție încorporată împotriva fraudei cu folie inerent anti-falsificare.
Avantajele imprimantei inovatoare de carduri de retransfer Zebra

Calitate excepțională a imprimării: Tehnologia exclusivă Color Predictive Zebra, bazată pe algoritmi patentați de procesare a imaginii, compensează erorile de imagine cauzate în mod normal de viteze mari de imprimare, permițând imagini de calitate foto și rezoluție de imprimare chiar și la viteze de imprimare crescute.

Viteze de imprimare de top: Zebra atinge viteze de imprimare care depășesc orice altă imprimantă de retransfer și care sunt comparabile cu multe dintre cele mai rapide imprimante direct-to-card de pe piață astăzi. Procesul patentat de transfer de imagini de la Zebra aplică film pe ambele părți ale cardului într-o singură trecere, reducând drastic timpul de imprimare.

Economii excepționale de costuri: Seria ZXP 9, dotată cu tehnologia laminată fără deșeuri Zebra, vă oferă un cost pe card extrem de scăzut. Eliminați până la jumătate din deșeurile tipice cu mediile noastre fără căptușeală cu un singur miez și fără suport.

SPECIFICAȚII

Imprimare

Retransfer de difuzie a colorantuluiImprimare prin retransfer color sau monocromImprimare pe o singură față și față-versoViteza maximă de imprimare pe o singură față*: 180 cph (cu 300 dpi)
Viteza maximă de imprimare față-verso*: 190 cph (cu 300 dpi)
Imagini de calitate fotoImprimare superioară pe suport standard CR80

Specificațiiii standard

Conectivitate USB și EthernetCapacitate de alimentare cu un singur cardAlimentator cu capacitate de 150 de carduri (30 mil)Buncăr de respingere cu capacitate de 15 carduri (30 mil)Buncăr de ieșire cu capacitate de 100 de carduri (30 mil)Tehnologia media inteligentă i Series™Auto-calibrare a mediilorDisplay operator LCD cu 21 de caractere, 6 liniiRezoluție de imprimare: imprimante disponibile cu 300 dpi2 GB memorie standardGaranție pe viață pentru capul de imprimare2 ani garanție limitată la imprimantăDrivere certificate Microsoft® Windows

Opțiuni și accesorii

Laminator – cu o singură față și cu două fețeProgramele de service Zebra OneCareConectivitate wireless 802.11b/gBuncăr de intrare card (150 carduri 30 mil)

Opțiuni și specificații de codare

ISO 7816 Smart Card Contact Station pentru codificatoare de contact externe terțeCodificator cu bandă magnetică – AAMVA și ISO 7811 (nou și precodificat; pistele 1, 2 și 3; coercivitate ridicată și scăzută)Combinat MIFARE® ISO 14443 A & B (13,56 MHz) fără contact, conformitate cu codificator de contact ISO 7816 PC/SC

Specificațiiii laminator

Opțiune de laminare pe o singură față sau pe două fețe (numai cu imprimanta față-verso)Aprobat GSA FIPS 201 (laminare față-verso)Utilizează numai laminate Zebra True Secure i SeriesLaminat pentru partea de sus și de jos vândut separatLaminate cu coduri personalizate disponibileLaminate holografice personalizate disponibile

Software-ul Zmotif

 Suport SDK ZMotif și cod exempluWindows 7® (32 și 64 de biți), Windows Server 2008 (32 și 64 de biți), Windows 8 ® (32 și 64 de biți), Windows 8.1® (32 și 64 de biți), Windows Server 2012 (64 de biți), Windows 10 (32 și 64 de biți)
Software de proiectare și emitere carduri CardStudio
Caracteristicile driveruluiSetare de orientare a cardului grafic pentru a vizualiza configurarea și configurarea imprimării carduluiSelectarea sursei cardului și a tipului carduluiControl grafic complet asupra selectării zonei și a elementelor parametrilor de extracție a negruDetecție automată a tipului de panglică, opțiuni de codificare pentru laminator și card inteligent
Caracteristicile utilitarului ToolboxInstrumente și utilitare de configurare a imprimantei pentru control complet asupra tuturor funcțiilor și caracteristicilor imprimanteiSetările opționale de protecție cu parolă și setările de securitate bazate pe rol de utilizator previn modificări accidentale sau neautorizate ale driverului sau ale configurației imprimanteiGestionarea completă a cardurilor tehnologice permite configurarea și testarea tuturor caracteristicilor și funcționalităților imprimantei și codificatoruluiCardurile de testare a imprimantei și utilitarele de diagnosticare asigură imprimarea fără erori și capabilități rapide de depanare
ZMOTIF SDKSDK descărcabil pentru aplicații personalizateSDK le permite terților să adauge rapid funcții avansate de imprimare și codare la imprimanta ZXP Series 9Capacitățile includ acces direct la driverul de codificare pentru carduri inteligente PC/SC și controlul lucrărilor asupra specificațiilor lucrării de imprimareSuport pentru caracteristicile și capabilitățile panoului Uv și inhibitor

Consumabile

 Tehnologia inteligentă Zebra i Series utilizează etichete RFID pentru a autentifica și automatiza benzile colorate, transferul filmelor și laminatelorMaterialele de curățare special concepute simplifică întreținerea preventivă
Panglică True Colors i SeriesPanou YMCK 4: 625 imagini/rolăPanou YMCKK 5: 500 imagini/rolăPanou YMCUvK 5: 500 imagini/rolăPanou YMCKI 5: 500 imagini/rolăPanou YMCKKI 6: 415 imagini/rolăNegru monocrom: 2500 imagini/rolă
Film de transfer True Colors i SeriesClar: 1250 de cărți cu o singură față/625 cu două fețe/rolă
Laminat True Secure i SeriesLaminat de sus și de jos fără căptușeală, fără deșeuri de 1,0 mil: 625 imagini/rolăTipuri de laminat: clar, bandă magnetică, smart card și modele holograficeLaminat personalizat cu imagini holografice înregistrate sau tapet disponibil la cerere

Specificațiiii card

Grosimea cardului: 30 milDimensiunea cardului: format ISO 7810, tip ID-1, dimensiune CR-80Material card: PVC și compozit, carduri ABS, PET, PET-G și compozit Teslin®**Carduri speciale: card transparent (blocat IR) sau translucid 30 mil (clar și colorat)**Carduri tehnologice: carduri inteligente de contact și fără contact, carduri UHF**

Interfețe de comunicații

USB 2.0USB acceptă identificarea imprimantei plug-and-playEthernet 10/100Conectivitate wireless 802.11 b/g

Electric

Alimentare CA monofazată cu comutare automată100V~240V AC și 50-60 Hz

Fizic

Înălțime (cu buncăre de card): 13,2”/334 mmLățime (cu buncăre pentru card): 18,75”/476 mmLățime (cu buncăr pentru carduri, cu laminator): 30,75”/781 mmAdâncime: 20,4”/519 mmGreutate (numai pentru imprimantă): 27,5 lbs./12,5 kgGreutate (imprimante, laminator): 44 lbs./20 kg

De mediu

Temperatura de funcționare: 59º F/15º C până la 95º F/35º CTemperatura de depozitare: 23º F/-5º C până la 131º F/55º CUmiditate de funcționare: 20% până la 80% inclusiv, fără condensareUmiditate de depozitare: 10% până la 90% inclusiv, fără condensareTemperatura de livrare: -40º F/-40º C până la 140º F/60º CUmiditate de livrare: 10% până la 90% inclusiv, fără condensareMediile nu trebuie să fie peste 140 ° F/60 ° C pentru mai mult de 200 de ore și peste 90% umiditate relativă la 104 ° F/40 ° C pentru mai mult de 100 de ore

Note de subsol

NOTĂ: Pentru o calitate optimă a imprimării și performanța imprimantei, se recomandă utilizarea consumabilelor originale Zebra.
* Viteza de imprimare bazată pe clic pentru a renunța, acoperire medie de imprimare, cu conectivitate USB, card pe oră (cph)
** Vă rugăm să contactați distribuitorul Zebra pentru calificarea cardurilor

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts