Honeywell Genesis 7680G

Honeywell Genesis 7680g este un scanner care îmbunătățește experiența clienților și crește productivitatea în afaceri.

Honeywell Genesis™ XP 7680g este un scanner de prezentare hands-free, care îmbunătățește experiența clienților și crește productivitatea afacerii. Este dotat cu tehnologie de scanare “XP” ce oferă performanțe excepționale și este proiectat să se adapteze la mai multe fluxuri de lucru. Design-ul său compact și contemporan se laudă cu linii curate, iluminare alb caldă și o amprentă mică potrivită pentru spațiile comerciale moderne.

Prezentare generala a scanerului fix Genesis 7680g

Acest pachet mic are o valoare imensă și o putere uriașă.

Genesis XP îmbunătățește productivitatea datorită capacităților sale de scanare îmbunătățite. Se laudă cu o creștere de 20% în viteza de scanare și o zonă de scanare mai mare în comparație cu modelele anterioare. Tehnologia XP a companiei Honeywell, care a fost testată pe teren, poate gestiona cu ușurință codurile de bare prost tipărite și deteriorate.

Genesis XP este echipat cu un imager de 1 mega-pixel și un procesor rapid, permițându-i să citească eficient codurile de bare și să tolereze niveluri ridicate de mișcare. Acest lucru reduce necesitatea de a repeta scanările, permițând angajaților să lucreze mai eficient.

EXPERIENȚĂ ÎMBUNĂTĂȚITĂ A UTILIZATORULUI.

Scannerul are un design elegant și compact, oferind o experiență modernă fără a ocupa prea mult spațiu pe blatul de lucru. Inelul său LED colorat de 360 de grade luminează zona de scanare în mod clar și intuitiv pentru personal și clienți. Un proces de scanare lin este crucial pentru o experiență atractivă pentru clienți. Iluminarea caldă în lumină albă este ușoară pentru ochi, iar tehnologia de detectare a obiectelor asigură că iluminarea se oprește între scanări, evitând orice distracție cauzată de scanner.

Honeywell Genesis 7680g se mândrește cu flexibilitatea și adaptabilitatea sa, făcându-l potrivit pentru fluxurile de lucru actuale și viitoare. Împreună cu suportul său compact ajustabil, acum are incluse noi accesorii de amplasare inteligente, permițând instalarea pe perete, la puncte de vânzare sau în jos, extinzând astfel posibilitățile de amplasare. În plus, un buton situat strategic în partea de sus sprijină aplicațiile de scanare manuală. Mai mult decât atât, un port auxiliar de extindere încorporat asigură suport pentru accesorii inteligente viitoare, făcându-l adaptabil nevoilor și cerințelor în schimbare.

Caracteristici Și Beneficii Honeywell Genesis 7680g

Capabil să scaneze eficient atât coduri de bare tipărite, cât și digitale, cu suport pentru diferite simbologii, cum ar fi 1D, 2D, PDF, Dotcode și Digimarc.

Îmbunătățiți productivitatea cu scanare mai rapidă și mai precisă. Viteza de scanare a acestui model este cu 20% mai rapidă decât a predecesorilor săi.

Acest design este robust și rezistent, capabil să suporte un tratament dur. A fost testat în mod pentru căderi și răsturnări, îndeplinind standarde stricte.

Un design care este pregătit pentru viitor poate fi adaptat la cerințele de lucru în continuă schimbare. Implementarea plasării inteligente în viitor va extinde alternativele de plasare și va îmbunătăți funcționalitățile.

Ideal pentru facilitățile de sănătate și alte medii care necesită dezinfectare regulată, carcasă noastră pregătită pentru dezinfectant este proiectată să reziste la curățarea frecventă.

Specificațiii Honeywell Genesis 7680g

CARACTERISTICI

Mâini libere, scanare de prezentare
Experiență de utilizator fantastică
Productivitate crescuta
Flexibilitate și adaptabilitate
Cu fir

DIMENSIUNI

Dimensiuni generale80mm x 40mm x 105mm (fără suport); 80 mm x 40 mm x 145 mm (cu suport)
Greutate340 g

SPECIFICAȚII DE SCANARE

Luminozitate0 – 100000 lux
Model de scanareImagine zonă, 1.280 x 800 pixeli
Toleranța la mișcare400 cm/s pentru 13 mii UPC la focalizare optimă
Contrast de imprimareDiferență minimă de reflexie de 20%.
Pitch65°
Capacitatea de decodare1D/2D
Interval de scanareGama standard (SR)
Oblic65°

HARDWARE

Tip motor1D/2D
Interfața sistemului gazdăUSB, RS-232, Keyboard Wedge, IBM 46xx (RS-485)

ELECTRIC

Curent de operare2.0 W (400 mA @ 5V)
Voltaj5.0V DC

CONDITII DE MEDIU

Umiditatea de funcționare0% până la 95% umiditate relativă, fără condensare
Temperatura de funcționare0˚C până la 50˚C
Temperatura de depozitare-40˚C până la 70˚C

GARANȚIE

Durata garanției3 ani

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert AutoID pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts