Honeywell Orbit Hf680

Scaner Honeywell Orbit HF680 2D Hands-Free Area-Imaging

Scannerul Honeywell Orbit HF680 este un dispozitiv de punct de vânzare Hands-Free, stil prezentare, care oferă un echilibru optim între preț, performanță și stil. Proiectat pentru a satisface nevoile comercianților, HF680 elimină necesitatea compromisului între buget și funcționalitate. Cu designul său modern și performanțele impresionante, Honeywell Orbit HF680 oferă o valoare excepțională. Dotat cu abilitatea de a scana atât coduri de bare 1D, cât și 2D cu o viteză fulgerătoare, clienții pot trece prin cozi de plată cu ușurință.

Prezentare generala a scanerului fix Honeywell Orbit HF680

Scannerul Orbit HF680 reduce eficient timpii de așteptare la casă prin scanarea rapidă a codurilor de bare digitale care sunt de obicei dificil de descifrat, inclusiv cele deteriorate. În plus față de performanța rapidă, scannerul se poate lăuda cu un design discret.

Fereastra de scanare are lumini LED cu profil redus și adânc, care iluminează cu ușurință codurile de bare fără a irita clienții. Atunci când scanerul nu este utilizat, lumina se va opri automat.

SCANARE MAI RAPIDĂ

Scannerul Orbit HF680 se mândrește cu un senzor de Megapixel și un procesor de 1Ghz, asigurând scanarea rapidă care mută eficient clienții prin procesul de checkout, chiar și atunci când se confruntă cu coduri de bare deteriorate sau digitale.

INTEGRARE SIMPLĂ A SCANERULUI

Listă prețuri Orbit HF680 rapid cu ajutorul utilitarului EZConfig de la Honeywell pentru eficiență în timp. Simplificați instalările utilizând driverele OPOS/JPOS care garantează compatibilitatea scanerului pe mai multe sisteme POS.

MODERNIZARE DE STIL

Orbit HF680 oferă comercianților un scanner elegant pentru a-l expune la ghichetul de plată.

PREȚ EXCELENT

Performanță și design remarcabile la un preț imbatibil.

Orbit HF680 permite finalizarea rapidă a tranzacțiilor prin scanarea rapidă a codurilor de bare 1D și 2D, inclusiv a celor care sunt de obicei dificil de citit sau deteriorate.

Scanerul Orbit HF680 se laudă cu un proces rapid și discret de scanare. Fereastra de scanare are lumini LED subtile care iluminează codurile de bare fără a cauza disconfort clienților. Mai mult, sistemul de iluminare al scannerului se dezactivează automat când nu este utilizat.

Caracteristici Și Beneficii Honeywell Orbit HF680

Orbit HF680 se mândrește cu un senzor de Megapixel și un procesor de 1Ghz, permițând scanarea rapidă care va accelera procesul de plată a clienților, indiferent dacă codul de bare este digital sau deteriorat.

Simplificați procesul prin configurarea rapidă a scanerului Orbit HF680 prin intermediul utilității de configurare EZConfig de la Honeywell. Accelerati instalările cu driverele OPOS/JPOS care garantează armonizarea scanerului cu diferite sisteme POS.

Scanerul Orbit HF680 se mândrește cu un design contemporan care permite comercianților să-l expună cu mândrie la casa de marcat.

VALOARE EXCELENTĂ
Performanță și design fără egal oferite la un preț excelent.

Specificațiii Honeywell Orbit HF680

CARACTERISTICI

Scanare mai rapidă / stil modern / integrare simplificată a scanerului
Cu fir

DIMENSIUNI

Dimensiuni generale85 mm × 88 mm × 139 mm

SPECIFICAȚII DE SCANARE

Luminozitate0 – 100000 lux
Model de scanareImagine zona 1280 × 800 pixeli
Toleranța la mișcare2,5 m/s pentru 13 mii UPC
Contrast de imprimare20%
Pitch+/-60°
Capacitatea de decodare1D/2D
Interval de scanareGama standard (SR)
Oblic+/-70°

HARDWARE

Tip motorgama standard
Interfața sistemului gazdăUSB/RS232

ELECTRIC

Tensiune de intrare5 VDC ±0.5V
Curent de operare2.0 W (400 mA @ 5V)
Curent modul de repaus 0.85 W (170 mA @ 5V)

CONDITII DE MEDIU

Umiditatea de funcționare5 până la 95%
Temperatura de funcționare-10˚C până la 40˚C
Temperatura de depozitare-40˚C până la 60˚C

GARANȚIE

Durata garanției3 ani

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert AutoID pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts