Zebra Ds3600-Er

SCANER ULTRA-REZISTENT DS3600-ER – PERFORMANȚĂ DE NEOPRIT PENTRU SCANAREA CODURILOR DE BARE 1D/2D CU RAZĂ EXTINSĂ

Productivitatea lucrătorilor din depozit și producție depinde de calitatea scanerelor lor. Scanerul DS3600-ER Ultra-Rugged permite capturarea cu o rază extinsă de coduri de bare 1D și 2D — mai aproape și mai departe decât orice scaner din această clasă, de la 3 in./7,6 cm la 70 ft/21,4 m distanță. 

Construit pentru cele mai dure medii, DS3600-ER este practic indestructibil, incluzând o specificație îmbunătățită de cădere de 10 ft./3 m pe beton și etanșare dublă IP65/IP68. Cu DataCapture DNA, ecosistemul software exclusiv al Zebra, puteți duce performanța scanerului cu mult dincolo de elementele de bază, simplificând fiecare etapă a experienței de scanare pe toată durata de viață a dispozitivului dvs. Și când vine vorba de tehnologia fără fir, caracteristicile Zebra ale DS3678-ER îl plasează într-o clasă proprie.

PERFORMANȚĂ ÎN MEDIILE TALE CELE MAI DURE

Interval de scanare superior

Alimentat de tehnologia exclusivă PRZM Intelligent Imaging de la Zebra, DS3600-ER citește coduri de bare 1D și 2D imprimate pe o etichetă cu până la 60% mai aproape și cu 35% mai departe decât modelele similare din această clasă, cu o gamă de scanare extraordinară de la 3 in./7,6 cm. până la 70 ft/21,4 m. 

Cu un singur scaner puteți citi cu ușurință coduri de bare pe o listă de selectare în mână și pe rafturile de sus ale raftului depozitului, precum și coduri foarte largi la doar o distanță de mână – chiar dacă sunt sub ambalaj termocontractabil, deteriorate, murdare sau prost imprimate .

Rezultatul? Lucrătorii pot captura coduri de bare cât de repede pot apăsa declanșatorul pentru prima scanare de fiecare dată și pentru o productivitate extraordinară.

Ultra-rezistent—cel mai indestructibil design din clasa sa

Scanerele ultra-rezistente Zebra și-au câștigat numele dintr-un motiv: nu veți găsi o familie mai dură de scanere. Pregătit pentru cele mai dure medii din lume, DS3600-ER are cele mai înalte specificații de cădere, răsturnare și etanșare din clasa sa. Poate supraviețui căderilor de 10 ft./3 m pe beton și 7.500 de căderi. 

Cu etanșare dublă IP65/IP68, DS3600-ER este rezistent la praf, poate face față forței jetului de apă și poate fi complet scufundat în apă. Construit pentru a rezista la căldură, frig și umiditate extreme, DS3600-ER poate fi folosit oriunde – în interior, în aer liber și chiar în congelator.¹

Suport ultra-rezistent și contacte de încărcare concepute pentru a dura

DS3600-ER este primul scaner din clasa sa care oferă un suport cu etanșare IP65. Contactele sale de încărcare industrială rezistă la 250.000 de inserții. Iar tehnologia exclusivă Connect+ Contact de la Zebra asigură o încărcare fiabilă, fără coroziune pe toată durata de viață a scanerului.

Capturați cu ușurință datele de etichetă pentru o mai bună gestionare a inventarului

Cu Label Parse+, DS3600-ER poate captura și analiza instantaneu datele codurilor de bare ale etichetei GS1 pe articole, permițând lucrătorilor să capteze cu ușurință o mulțime de date, inclusiv datele de expirare și numărul lotului/locația de fabricație.

Unde poți folosi cititoarele Zebra DS3600-ER – Piețe și aplicații

Seria de scanere ultra-rezistente Zebra 3600

Această familie de scanere oferă un model care să răspundă practic oricărei nevoi în depozitare și producție

 • LI3600-SR: Captură standard de coduri de bare 1D
 • LI3600-ER: Captură cu cod de bare 1D cu gamă extinsă
 • DS3600-SR: Scanare în intervalul standard de coduri de bare 1D și 2D
 • DS3600-HP: scanerul de înaltă performanță captează coduri de bare 1D/2D pe distanțe mai lungi, plus OCR, fotografii și documente
 • DS3600-HD: Captează coduri de bare 1D/2D de înaltă densitate
 • DS3600-DP: Captură de marcaje directe ale părților (DPM)
 • DS3600-ER: Captură de cod de bare 1D/2D cu gamă extinsă
 • DS3600-DPA: optimizat pentru a citi marcajele directe ale părților (DPM) și codurile de bare 1D largi
 • DS3600-KD: Versatilitatea unei tastaturi și a unui afișaj color
 • Ghidul programatorului SSI fără firMN001667A02EN Rev. ADescărcați 1 MB
 • Ghid de pornire rapidă DS3608MN002257A02 Rev. ADescărcați 8 MB
 • Ghid de pornire rapidă DS3678 (ro)MN002648A03EN Rev. ADescărcați 3 MB
 • Ghid de referință pentru produs DS36X8 (RO)MN-002689-13EN Rev. ADescărcați 12 MB
 • EA3600 Network Connect for Automation Adaptor Industrial Ethernet (ro)MN-003001-05 Rev. ADescărcați 5 MB
 • Ghid de referință rapidă pentru FLB3678 (ro)MN002336A03 Rev. ADescărcați 1 MB
 • Șablon placă de montare pentru stivuitor în englezăMN-002769-01, rev. ADescărcați 965 KB
 • Ghidul utilizatorului pentru formatarea datelor multicod și simbolul preferatMN-002895-02 Rev. ADescărcați 3 MB
 • SAC3600-4001CR Ghid rapid de referință pentru încărcător de rezervă cu patru sloturi (ro)MN002652A03 Rev. ADescărcați 1 MB
 • Ghid pentru programator cu interfață serială simplă (ro)72E-40451-04EN Rev. ADescărcați 1 MB
 • Ghid de referință rapid pentru suportul scanerului industrial STB3678 (ro)MN002334A03 Rev. ADescărcați 1 MB
 • Ghid pentru dezvoltatori Zebra Scanner SDK pentru Android (ro)MN002223A06 Rev. ADescărcați 2 MB
 • Ghid avansat al programatorului pentru formatarea datelor72E-69680-08 Rev. ADescărcați 1 MB

DS3600-ER—OFERĂ LUCRĂTORILOR TĂI SIMPLITATEA UNUI SINGUR SCANER PENTRU CAPTAREA CODURILOR DE BARE DE APROAPE ȘI DE DEPARTE CU SCANERUL ULTRA-REZISTENT CARE REDEFINEȘTE FIABILITATEA.

Pentru mai multe informații, vizitați: DS3600-ER

Citiți până la 20 de coduri de bare cu o singură apăsare a declanșatorului de scanare

Cu formatarea datelor cu mai multe coduri (MDF), DS3600-ER poate captura mai multe coduri de bare cu o singură scanare și poate transmite doar codurile de bare de care aveți nevoie, în ordinea la care se așteaptă aplicația dvs.

Procesare mai rapidă a listelor de alegere

Utilizatorii pot selecta și captura cu ușurință un cod de bare individual din orice listă de alegere.

Moduri flexibile de feedback

Amestecați și potriviți modurile de feedback care se potrivesc cel mai bine mediului dvs. – vibrații, LED-uri învecinate care sunt ușor de văzut din orice poziție, un semnal sonor și indicatorul de decodare directă Zebra care proiectează iluminarea codului de bare capturat.

Suport pentru codul de bare al viitorului—Digimarc®

Scanerele DS3600-ER acceptă tehnologia de filigran digital Digimarc, în care codurile de bare sunt imprimate în mod repetat pe toate suprafețele, dar sunt invizibile pentru lucrători și consumatori. Digimarc economisește timp la casă și, de asemenea, creează eficiențe pe întregul lanț de aprovizionare, deoarece lucrătorii nu mai trebuie să localizeze și să poziționeze un cod de bare vizibil în câmpul vizual.


TEHNOLOGIE SUPERIOARĂ FĂRĂ FIR

Peste 70.000 de scanări cu o singură încărcare

Bateria PowerPrecision+ oferă cea mai bună putere și gestionare a bateriei. Obțineți o cantitate de scanări de peste nouă ori mai mare pe încărcare decât cu modelele competitive din această clasă de produse, astfel încât lucrătorii să poată scana mai multe articole pe o perioadă mai lungă de timp. De asemenea, aveți vizibilitate asupra unei multitudini de date legate de starea bateriei, inclusiv ciclurile de încărcare consumate, starea curentă a bateriei și un contor de stare de sănătate, care identifică dacă bateriile sunt sănătoase și țin o încărcare completă sau gata de pensionare.

Starea bateriei și Bluetooth® O scurtă privire

Primul „indicator de încărcare” a bateriei din clasa sa și LED-ul de stare Bluetooth facilitează monitorizarea puterii bateriei, precum și a conectivității Bluetooth.

Schimbați fluxurile de lucru într-un instant cu AutoConfig

Deoarece setările scanerului sunt stocate în baza suportului, pur și simplu asociați DS3600-ER la o altă bază pentru a-l configura automat pentru o nouă aplicație gazdă. De exemplu, puteți lua un scaner de la stivuitor și îl puteți utiliza pentru transport fără a modifica manual setările.

Urmăriți scanerele dvs. și preveniți întreruperile fluxului de lucru

Cu Virtual Tether, nu va trebui să vă faceți griji că un lucrător din depozit ar lăsa un scaner în urmă pe un palet. Atât scanerul, cât și suportul vor avertiza utilizatorii când un scaner este scos dincolo de raza sa Bluetooth sau lăsat în afara suportului pentru o perioadă de timp predefinită.

Eliminați interferența Bluetooth cu modul Wi-Fi Friendly

Modul Wi-Fi Friendly exclusiv de la Zebra elimină interferențele wireless pe care dispozitivele Bluetooth le pot crea în mediul dumneavoastră Wi-Fi.


GESTIONABILITATE DE NEEGALAT

Conectați-vă instantaneu la rețeaua Ethernet industrială

Network Connect for Automation de la Zebra oferă o conexiune perfectă între scanerele DS3600-ER și rețeaua Industrial Ethernet a unui producător, fără a fi nevoie de echipamente de conversie terțe. Soluția elimină punctele de vulnerabilitate, îmbunătățește securitatea, reduce complexitatea și este compatibilă cu fiecare scaner Zebra seria 3600.

Identificați și corectați codurile de bare cu probleme cu ScanSpeed ​​Analytics

Numai de la Zebra, ScanSpeed ​​Analytics oferă valori detaliate pentru fiecare cod de bare capturat, permițându-vă să identificați codurile de bare cu performanțe slabe care vă încetinesc operațiunile.

Instrumente fără costuri pentru a satisface nevoile dvs. de management

Cu 123Scan, puteți crea cu ușurință coduri de bare de configurare pentru a programa scanere. Dacă aparatele dvs. de imagine se află în mai multe locații în toată țara sau în întreaga lume, cu Scanner Management Service (SMS), puteți configura și actualiza firmware-ul pentru orice dispozitiv DS3600-ER care este conectat la gazdă – nu este nevoie de acțiuni de depozit sau de utilizator. necesar.

Informații de până la minut asupra fiecărui aspect al scanerelor dvs

Capacitățile de diagnosticare de la distanță ale agentului de logare automatizează înregistrarea informațiilor despre activele scanerului, starea și statisticile, setările de configurare și datele codurilor de bare, oferindu-vă informațiile necesare pentru verificarea evenimentelor, trasabilitatea blockchain, generarea ROI a site-ului pilot, depanarea și analiza predictivă a tendințelor la nivelul întregii flote.

SPECIFICAȚII

Caracteristici fizice

DimensiuniCu cablu: 7,3 in. H x 3,0 in. L x 5,2 in. L
18,5 cm H x 7,6 cm L x 13,2 cm L
Fără fir: 7,3 in. H x 3,0 in. L x 5,6 in. L
18,5 cm H x 7,7 cm L x 14,2 cm D
GreutateCu cablu: 11,8 oz./334 g
Fără fir: 15,38 oz./436 g
Gama de tensiune de intrareGazdă alimentată: 4,5 VDC min., 5,5 VDC max.
Alimentare externă: 11,4 VDC min., 12,6 VDC max.
Curent de funcționareDS3608-ER (cu cablu):
Aproape: 360mA (RMS tipic)
Departe: 800mA (RMS tipic)
DS3608-ER (cu cablu, în modul de compatibilitate 500mA):
Aproape: 245mA (RMS tipic)
Departe: 410mA (RMS tipic)
Curent de așteptareDS3608-ER (cu cablu): 100 mA (RMS tipic)
CuloareVerde industrial

Interfețe gazdă acceptate
USB, RS232, Keyboard Wedge
Industrial Ethernet: EtherNet/IP, Profinet, Modbus
TCP și Std TCP/IP
BaterieBaterie reîncărcabilă Li-Ion PowerPrecision+ de 3100 mAh
Indicatori de utilizatorIndicator de decodare directă; LED-uri; semnal sonor; vibratie

Caracteristici de performanta

Scanări la încărcare completă70.000+
Captură de imagineDe bază
A placeLaser de 655 nm
IluminareUn LED de 660 nm
Câmpul vizual al imaginiiAproape: 32° (H) x 20° (V); Departe: 12° (H) x 7,6° (V)
Senzor de imagine1.280 x 800 (1 Megapixel)
Contrast minim de imprimareDiferență de reflexie minimă de 25%.
Înclinare/Inclinare/RotuireÎnclinare: ± 60°
Înclinare: ± 60°
Roll: ± 360°

Capabilitati de decodare²

1DCod 39, Cod 128, Cod 93, Codabar/NW7, Cod
11, MSI Plessey, UPC/EAN, I 2 din 5, Coreeană 3 din 5,
GS1 DataBar, Baza 32 (Italian Pharma)
2dPDF417, Micro PDF417, Coduri compozite, TLC-39,
Aztec, DataMatrix, MaxiCode, Cod QR, Micro QR,
Chinese Sensible (Han Xin), Coduri poștale
DigimarcTehnologia filigranului digital
Suport IUIDAcceptă analiza IUID, capacitatea de a citi și
separa câmpurile IUID în funcție de cerințele aplicației

Mediul utilizatorului

Temp. de operareCu cablu: -22° F până la 122° F/-30° C până la 50° C
Fără fir: -4° F până la 122° F/-20° C până la 50° C
Temp. stocare-40° F până la 158° F/-40° C până la 70° C
Umiditate5% până la 95% fără condensare
Specificațiiie de dropDS36X8: Rezistă la mai multe căderi de 10,0 ft/3,0 m pe beton la temperatura camerei
DS3678: Rezistă la mai multe cădere de 8,0 ft/2,4 m pe beton la -20 ° C până la 50 ° C
DS3608: Rezistă la mai multe cădere de 8,0 ft/2,4 m pe beton la – 30°C până la 50°C
Specificațiiie Tumble7500 trăsături de 3,3 ft./1,0 m
SigilaScaner: IP65 și IP68 conform specificațiilor de etanșare IEC aplicabile
Leagăn FLB: IP65
ESDConform EN61000-4-2, ±25 KV de descărcare în aer, ±10 KV de descărcare directă, ±10 KV de descărcare indirectă
Imunitate la lumină ambientală0 până la 10.000 de picioare lumânări/0 până la 107639 lux
(lumina directă a soarelui)

Utilitati si intretinere

123ScanareProgramează parametrii scanerului, actualizează firmware-ul, furnizează date scanate de coduri de bare și tipărește rapoarte.
Scanner SDKGenerează o aplicație de scanare completă, inclusiv documentație, drivere, utilitare de testare și exemplu de cod sursă.
Serviciul de gestionare a scannerului (SMS)Gestionează de la distanță scanerul Zebra și solicită informații despre activele acestuia.
Conectare la rețeaConectează perfect scanerele din seria 3600 direct la rețeaua Ethernet industrială, fără echipamente de conversie terță parte.

Conectivitate wireless

Radio BluetoothBluetooth clasa 1, versiunea 4.0 (LE), port serial (SPP) și profiluri HID
Rata de date3 Mbit/s (2,1 Mbit/s) pentru Bluetooth clasic
1 Mbit/s (0,27 Mbit/s) pentru energie redusă
Raza radioLinie de vedere directă în aer liber: Clasa 1: Minim
300 ft. (100,0 m); Clasa 2: minim 30 ft. (10,0 m)

Intervalele de decodificare (tipic)³

Simbologie/RezoluțieAproape de departe
Cod 128: 15 mil5,0-100,0 in./12,7-254,0 cm
Cod 128: 40 mil3,5-260,0 in./8,9-660,4 cm
Cod 128: 100 mil20-840,0 in./50,8-2133,6 cm
Data Matrix: 10 mil4,0-44 in./10,1-111,76 cm
Data Matrix: 200 mil10-500 in./25,4-1270,0 cm

de reglementare

De mediuRoHS EN 50581: 2012
Siguranta electricaSiguranță UE: EN 60950-1: 2006 + A11: 2009 + A1:
2010 + A12: 2011 + AC 2011 + A2: 2013;
Siguranță internațională: IEC 60950-1: 2005 + A1: 2009 + A2: 2013
SUA/Canada Siguranță: UL 60950-1, ediția a doua, CAN/CSA-C22.2 nr. 60950-1-07
Siguranță laser/LEDRespectă 21 CFR1040.10 și 1040.11, cu excepția abaterilor conform Avizului Laser NR. 50, din 24 iunie 2007 și IEC/EN 60825-1:2007 și/sau IEC/EN 60825-1:2014
EMI/RFIEmisii IT: EN 55022: 2010/AC: 2011 (Clasa B);
Imunitate IT: EN 55024: 2010;
Industria grea: EN 61000-6-2: 2005/AC:2005;
Emisii de curent armonic: EN 61000-3-2: 2006 + A1: 2009 + A2: 2009 (Clasa B);
Fluctuația tensiunii și pâlpâirea:
EN 61000-3-3: 2013;
Echipamente electrice medicale: EN 60601-1-2: 2007/AC: 2010, IEC 60601-1-2: 2007 (Modificat);
Dispozitive de radiofrecvență: 47 CFR Partea 15, Subpartea B, Clasa B
Aparatură digitală: ICES-003 Ediția 5, Clasa B

Garanție

Sub rezerva termenilor declarației de garanție a hardware-ului Zebra, DS3608-ER/DS3678-ER este garantat împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de: Scaner și suport: treizeci și șase (36) luni, Baterie: douăsprezece (12) luni de la data expedierii. 

Servicii recomandate

Zebra OneCare™ Select; Zebra OneCare Essential

Note de subsol

1. Accesoriiiu pentru suportul scanerului încălzit recomandat pentru a reduce condensul pe
exteriorul ferestrei de scanare atunci când intrați și ieșiți din congelatoare.
2. Consultați Ghidul de referință al produsului pentru lista completă a simbolurilor.
Specificațiiiile pot fi modificate fără notificare.
3. Rezoluția de imprimare, contrastul și lumina ambientală depind.

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts