Zebra Ds8100-Hc

SERIA DS8100 PENTRU ASISTENȚĂ MEDICALĂ – FLUXURI DE LUCRU MAI BUNE PENTRU PROFESIONIȘTII DIN DOMENIUL SĂNĂTĂȚII. EXPERIENȚĂ MAI BUNĂ PENTRU PACIENȚI.

În calitate de furnizor de servicii medicale, trebuie să oferiți cele mai bune servicii de îngrijire, în fiecare secundă din fiecare zi. Aceasta înseamnă să oferiți profesioniștilor dumneavoastră din domeniul sănătății instrumentele de care au nevoie pentru a îmbunătăți rezultatele pacienților, pentru a crește productivitatea și pentru a eficientiza procesele de zi cu zi. Cu seria DS8100 special concepută pentru asistență medicală, puteți. 

Cu capacitatea de a capta instantaneu cele mai greu de citit coduri de bare, o carcasă de vârf în industrie care ajută la oferirea unei protecție maximă împotriva răspândirii bacteriilor, modul de noapte cu vibrare pentru a nu pierde feedback despre decodificări și o lampă încorporată, DS8100 -Seria HC se poate integra perfect în fluxurile de lucru existente în domeniul sănătății pentru a crește eficiența procesului și pentru a se asigura că pacienții sunt lăsați netulburați până când este necesar. 

Combinat cu surse de alimentare interschimbabile — o baterie PowerPrecision+ sau PowerCap TMcondensator 1 — și DataCapture DNA, ecosistemul software exclusiv al Zebra care simplifică fiecare etapă a experienței de scanare, seria DS8100-HC este soluția ideală pentru a spori siguranța pacientului și eficiența operațiunilor la punctul de îngrijire.

Zebra Ds8100-Hc

EXPERIENȚE ÎMBUNĂTĂȚITE ALE PACIENȚILOR

Performanță de neegalat pe aproape fiecare cod de bare, în orice stare

Doar seria DS8100-HC combină puterea unui microprocesor de 800 MHz, cea mai mare rezoluție a senzorului din clasa sa, o focalizare de înaltă densitate și tehnologia exclusivă de imagistică inteligentă PRZM de la Zebra. 

Cu această combinație unică de hardware și algoritmi avansați, seria DS8100-HC captează instantaneu cele mai problematice coduri de bare găsite în farmacii, laboratoare și la punctul de îngrijire – inclusiv coduri de bare minuscule și curbate pe sticle de medicamente, pungi IV, seringi, specimene. tăvi și casete de biopsie.

Carcasa construită special ajută la oferirea unei protecție maximă împotriva răspândirii infecției

Seria DS8100-HC oferă o carcasă special concepută pentru a ajuta la prevenirea răspândirii bacteriilor. Materialele plastice speciale permit ștergerea în siguranță cu cea mai largă selecție de dezinfectanți duri și agresivi utilizați în spitalele de astăzi. Și găurile și cusăturile ascunse pentru șuruburi elimină zonele în care bacteriile s-ar putea ascunde – chiar și după o ștergere.

Moduri de feedback flexibile, inclusiv Modul Noapte cu Vibrare

Alegeți dintr-o gamă largă de moduri de feedback ușor de controlat, concepute pentru aproape orice mediu spitalicesc – de la Unitatea de Terapie Intensivă la o tură de noapte liniștită sau o tură de zi aglomerată. 

Personalul poate alege între haptic/vibrație, un LED de decodificare bun, un ton tradițional de bip cu volum și frecvență reglabile și Indicatorul de decodare directă Zebra care proiectează iluminarea pe codul de bare pentru a confirma că acesta a fost capturat. În modul de noapte, o apăsare rapidă a declanșatorului comută între un bip sonor și vibrație. 

Clinicienii pot fi încrezători că un medicament, o probă sau o pungă IV a fost scanată corect – fără a deranja pacienții sau a întrerupe fluxul de lucru pentru a se uita la scaner.

Unde poți folosi cititoarele Zebra DS8100-HC – Piețe și aplicații

Seria DS8100-HC oferă asistentelor medicale și altor personal din domeniul sănătății instrumentele de care au nevoie pentru a oferi pacienților lor cea mai bună îngrijire – și pentru a îndeplini sarcinile de zi cu zi mai rapid și mai precis.

 • Identificarea și verificarea pacientului
 • Administrarea medicamentelor
 • Farmacia Spitalului: aportul de medicamente și inventarul
 • Laboratorul spitalului: urmărirea probelor
 • Responsabilitatea îngrijitorului și piața de audit
 • Managementul alimentar
 • Lanțul de custodie al substanțelor controlate
 • Sala de operatie: aprovizionare cu instrumente si implanturi chirurgicale
 • Admiterea pacientului: ER/triaj/interne
 • Acces la înregistrarea electronică
 • Gestionarea stocurilor
 • Cititor digital DS8108 Manual de referință pentru produs (cz)MN-002926-07CZ Rev. ADescărcați 7 MB
 • Ghid de referință pentru produs scaner digital DS8108 (ro)MN-002926-07EN Rev. ADescărcați 18 MB
 • Ghid de referință pentru produs scaner digital DS8178 (ro)MN-002752-11EN Rev. ADescărcați 21 MB
 • CR8178-PC Suport de captare a documentelorMN-002858-01 Rev. ADescărcați 433 KB
 • CR8178-PC Suport de captare a documentelorMN-002858-01 Rev. ADescărcați 433 KB
 • CR8178-PC Presentation Cradle Ghid de referință rapidă (ro)MN-002854-02 Rev. ADescărcați 1 MB
 • CR8178-PC Presentation Cradle Ghid de referință rapidă (ro)MN-002854-02 Rev. ADescărcați 1 MB
 • CR8178-SC Standard Cradle Ghid de referință rapidă (ro)MN-002784-02 Rev. ADescărcați 2 MB
 • CR8178-SC Standard Cradle Ghid de referință rapidă (ro)MN-002784-02 Rev. ADescărcați 2 MB
 • Analiza datelor pentru scanere ZebraDescărcați 2 MB
 • Ghid de pornire rapidă a scanerului digital DS8108 (ro)MN-002927-02EN Rev. ADescărcați 2 MB
 • DS8108 Instrucțiuni de asamblare suport pentru captarea documentelor (ro)MN-002998-01 Rev. ADescărcați 1 MB
 • DS8108 Instrucțiuni de asamblare suport pentru captarea documentelor (ro)MN-002998-01 Rev. ADescărcați 1 MB
 • Ghid de pornire rapidă a scanerului digital DS8108-HC (ro)MN-004106-01EN Rev. ADescărcați 1 MB
 • Ghid de pornire rapidă a scanerului digital DS8178 (ro)MN-002753-04EN Rev. ADescărcați 3 MB
 • Ghid de pornire rapidă a scanerului digital DS8178-HC (ro)MN-004105-01EN Rev. ADescărcați 1 MB
 • Ghid de configurare și configurare rapidă a scanerelor medicale pentru Allscripts (ro)MN-004101-01EN Rev. ADescărcați 407 KB
 • Ghid de configurare și configurare rapidă a scanerelor de asistență medicală pentru Cerner (ro)MN-004102-01EN Rev. ADescărcați 416 KB
 • Ghid de configurare și configurare rapidă a scanerelor medicale pentru Epic (ro)MN-004103-01EN Rev. ADescărcați 408 KB
 • Ghid de configurare și configurare rapidă a scanerelor medicale pentru Meditech (ro)MN-004104-01EN Rev. ADescărcați 408 KB
 • Ghidul utilizatorului pentru formatarea datelor multicod și simbolul preferatMN-002895-02 Rev. ADescărcați 3 MB
 • Ghid pentru programator de etapă plural (ro)72E-67113-05 Rev. ADescărcați 626 KB
 • Ghidul programatorului Toshiba TEC (ro)MN-002707-02EN Rev. ADescărcați 1 MB
 • Ghid pentru dezvoltatori Zebra Scanner SDK pentru Android (ro)MN002223A06 Rev. ADescărcați 2 MB
 • Ghid avansat al programatorului pentru formatarea datelor72E-69680-08 Rev. ADescărcați 1 MB

SERIA DS8100-HC — ATUNCI CÂND OPERAȚIUNILE DVS. NECESITĂ PERFORMANȚĂ SUPREMĂ, PRODUCTIVITATEA FORȚEI DE MUNCĂ ȘI ÎNGRIJIREA PACIENTULUI.

Pentru mai multe informații, vizitați: DS8108-HC, DS8178-HC

Vizorul cu LED verde este ușor pentru ochi

Datorită unui ghidaj LED extrem de vizibil și sigur, seria DS8100-HC poate fi utilizată în NICU unde nu este recomandată utilizarea de vizor laser. Iar indicatorul verde și LED-urile de iluminare albă reduc probabilitatea declanșării episoadelor de PTSD.


ADAPTABIL LA FLUXURILE DE LUCRU ALE CLINICIENILOR

Opțiunile de alimentare interschimbabile reduc riscul investiției

Sunt disponibile două opțiuni de alimentare interschimbabile pentru a vă alimenta dispozitivele: o baterie PowerPrecision+ sau un condensator PowerCap. Puteți schimba opțiunile de alimentare în orice moment pe toate modelele, chiar în unitatea dvs. Și deoarece bateria PowerPrecision+ și condensatorul PowerCap își pot raporta modelul și numerele de serie, veți ști întotdeauna ce sursă de alimentare este în fiecare scaner.


La o singură încărcare, bateria avansată PowerPrecision+ oferă peste trei zile non-stop de scanare continuă, plus o mulțime de valori pentru o gestionare mai bună a bateriei.


Condensatorul PowerCap este ideal atunci când scanerul poate fi întotdeauna introdus într-un suport de încărcare atunci când nu este utilizat. Cel mai mare condensator din categoria sa, PowerCap superior oferă 2.000 de scanări la o încărcare completă și 100 de scanări după doar 35 de secunde în suport – ambele valori sunt de patru ori mai mari decât scanerele competitive.

Indicator exclusiv de încărcare a puterii

Asistentele pot vedea dintr-o privire dacă bateria PowerPrecision+ sau condensatorul PowerCap sunt suficient de încărcate la începutul unui schimb. Și atât bateria, cât și PowerCap pot fi schimbate fără unelte.

Captați cu ușurință informațiile UDI și datele pungilor de sânge

Două instrumente DataCapture DNA facilitează pentru clinicieni să capteze instantaneu mai multe date pentru a ajuta la protejarea siguranței pacienților și la îmbunătățirea gestionării inventarului. UDI Scan+ analizează și formatează automat informațiile de identificare unică a dispozitivului (UDI) de pe ambalajul dispozitivelor medicale, trimițând datele potrivite în câmpurile potrivite aplicației dumneavoastră. Și cu Blood Bag Parse+, clinicienii pot capta toate datele necesare pentru fiecare pungă de sânge – inclusiv tipul de sânge, data donării, locația donării și data de expirare – cu o singură scanare.

Tehnologia Connect+ Contact concepută pentru a dura

Poziția contactelor de încărcare din suporturile de încărcare DS8178-HC combinată cu tehnologia exclusivă de contact Connect+ de la Zebra asigură o încărcare fiabilă, fără coroziune.

Alegerea unor suporturi compacte alimentate prin USB

Amprenta minimă a suportului de prezentare se potrivește cu ușurință pe cele mai aglomerate stații de lucru pe roți, permițând asistentelor să comute cu ușurință între modurile hands-free și handheld. Biroul/suportul de perete poate fi montat pe un perete, braț mecanic sau stație de lucru mobilă.

Funcționează ca lampă pentru stația de lucru

Lampa încorporată a DS8178-HC poate ilumina spațiul de lucru al asistentei, astfel încât nu este nevoie să deranjați pacienții adormiți aprinzând luminile din cameră.

Eliminați interferențele Bluetooth cu modul Wi-Fi Friendly

Asigurați-vă că scanerele dvs. Bluetooth DS8178-HC funcționează numai pe canale care nu sunt partajate cu rețeaua LAN fără fir (WLAN).

Preveniți timpul de nefuncționare cu instrumente anti-pierdere

Cu Virtual Tether de la Zebra, atât suportul, cât și scanerul vor alerta utilizatorii când un dispozitiv este scos din raza de acțiune sau lăsat în afara suportului pentru o perioadă lungă de timp. Și dacă un DS8178-HC este pierdut, pur și simplu apăsați butonul de paginare al suportului pentru al localiza.

Schimbați fluxurile de lucru într-o clipă cu AutoConfig

AutoConfig Zebra configurează automat DS8178-HC pentru fluxul dvs. de lucru. De exemplu, puteți lua un DS8178-HC dintr-o cameră a pacientului și îl puteți utiliza în farmacie, flebotomie sau laborator fără a fi nevoie să schimbați setările. Deoarece setările scanerului sunt stocate în baza suportului, pur și simplu asociați scanerul la o altă bază pentru a-l configura automat pentru o nouă aplicație gazdă și un caz de utilizare.


GESTIONABILITATE DE NEEGALAT

Optimizați fluxurile de lucru cu valorile de performanță a scanării

Numai de la Zebra, ScanSpeed Analytics urmărește valorile care includ simboluri și viteza de decodificare pentru a identifica și corecta problemele cu codurile de bare înainte ca acestea să afecteze productivitatea lucrătorilor și calitatea îngrijirii.

Informații de ultimă oră despre fiecare aspect al scanerelor dvs

Capacitățile de diagnosticare la distanță ale agentului de logare automatizează înregistrarea informațiilor despre activele scanerului, starea și statisticile, setările de configurare și datele codurilor de bare – oferindu-vă informațiile necesare pentru verificarea evenimentelor, trasabilitatea blockchain, generarea ROI a site-ului pilot, depanarea și analiza predictivă a tendințelor la nivelul întregii flote.

Gestionați-vă cu ușurință scanerele cu instrumente complementare puternice

Cu 123Scan, puteți crea cu ușurință coduri de bare de configurare pentru a programa scanere. Dacă aparatele dvs. de imagine se află în mai multe locații în toată țara sau în întreaga lume, cu Scanner Management Service (SMS), puteți configura și actualiza firmware-ul pentru orice dispozitiv din seria DS8100-HC care este conectat la gazdă – fără acțiune în depozit sau acțiunea utilizatorului este necesară.

SPECIFICAȚII

Caracteristici fizice

DimensiuniDS8108-HC cu fir și DS8178-HC fără fir:
6,6 in. H x 2,6 in. L x 4,2 in. D
16,8 cm. H x 6,6 cm. L x 10,7 cm. D
Leagăn standard:
2,8 in. H x 3,3 in. L x 8,3 in. D
7,1 cm. H x 8,4 cm. L x 21,1 cm. D
Leagăn de prezentare:
2,9 in. H x 3,7 in. L x 4,8 in. D
7,4 cm. H x 9,4 cm. L x 12,2 cm. D
GreutateDS8108-HC cu cablu:  5,4 oz./154 g
DS8178-HC fără fir:  8,3 oz./235,3 g
Suport de birou/perete:  7,1 oz./202 g
Suport de prezentare: 6,5 oz./182 g
Gama de tensiune de intrareDS8108-HC: 4,5 până la 5,5 VDC
DS8178-HC Suporturi: 5 V: 4,7 până la 5,5 VDC; 12 V: 10,8 până la 13,2 VDC
Curent 2DS8108-HC cu cablu curent de operare la tensiune nominală (5,0 V): 450 mA
suport: 470 mA (tipic) USB standard; 743mA (tipic) 12V 
CuloareHealthcare White
Interfețe gazdă acceptateCertificat USB, RS232, Keyboard Wedge, TGCS (IBM) 46XX peste RS485
Suport pentru tastaturăSuportă peste 90 de tastaturi internaționale
Certificare de securitate FIPSCertificat conform cu FIPS 140-2
Certificare Apple MFiCertificat MFi pentru utilizare cu iPhone și iPad-uri (DS8178-HC fără fir)
Indicatori de utilizatorIndicator de decodare directă, LED-uri bune de decodare, LED-uri pentru vedere din spate, semnal sonor (ton și volum reglabile), indicator de încărcare a puterii dedicat

Caracteristici de performanta

Sursă de luminăModel de vizare: True Green (528 nm) Circular
IluminareDouă (2) LED-uri alb cald
Câmpul vizual al imaginii48° H x 37° V nominală
Senzor de imagine1.280 x 960 pixeli
Contrast minim de imprimareDiferență de reflexie minimă de 16%.
Toleranță de rulare oblică/pasare+/- 60°; +/- 60°; 0-360°

Caracteristici imagistice

Format graficImaginile pot fi exportate ca Bitmap, JPEG sau TIFF
Calitatea imaginii109 PPI pe un document A4
Rezoluția minimă a elementuluiCod 39 – 3,0 mil; Cod 128 – 3,0 mil; Data Matrix – 5,0 mil; Cod QR – 5,0 mil; PDF – 4,0 mil

Mediul utilizatorului

Temperatura de OperareScanner: 32° până la 122° F/0° până la 50° C
Mod prezentare: 32° până la 104° F/0° până la 40° C
Temperatura de încărcare32° până la 104° F/0° până la 40° C
Temperatura de depozitare-40° până la 158° F/-40° până la 70° C
Umiditate5% până la 95% RH, fără condensare
Specificațiiie de dropProiectat pentru a rezista la căderi multiple la 6,0 ft./1,8 m pe beton
Specificațiiie TumbleConceput pentru a rezista la 2.000 de împodobiri de 1,5 ft./0,5 m 3
Etanșarea mediuluiIP52
Curățători aprobațiGata dezinfectant. Consultați ghidul de referință al produsului pentru lista completă a agenților de curățare aprobați.
Descărcare electrostatică (ESD)DS8108-HC/DS8178-HC și suporturi: ESD conform EN61000-4-2, +/-15 KV Aer, +/-8 KV Direct, +/-8 KV Indirect
Imunitate la lumină ambientalăLumânări de la 0 la 9.000 de picioare/0 la 96.840 lux

Specificațiiii radio

Radio BluetoothVersiunea Bluetooth standard 4.0 cu BLE: clasa 1 330 ft./100 m și clasa 2 33 ft./10 m, port serial și profiluri HID
Putere Bluetooth reglabilăClasa 1: Puterea de ieșire reglabilă de la 4 dBm în 8 trepte
Clasa 2: Puterea de ieșire reglabilă de la 2 dBm în 8 trepte

Putere

Baterie PowerPrecision+ Li-IonCapacitate: 2500 mAh
Număr de scanări de la încărcare completă: 65.000 4
Timp de încărcare de la gol la plin: 9 ore prin USB
Timp de încărcare de la avertismentul sonor de încărcare scăzută la Ready-to-Scan la 20% din încărcare completă (implicit): 3 ore peste USB
Condensator PowerCapCapacitate: 440 F
Număr de scanări de la încărcare completă: 2.000 4
Număr de scanări de la Ready-To-Scan la 20% din încărcare completă (implicit): 200 4
Număr de scanări de la Ready-To-Scan la 15% din încărcare completă: 100 4
Timp de încărcare de la gol la plin: 30 de minute prin USB
Timp de încărcare de la avertismentul sonor de încărcare scăzută la Ready-to-Scan la 20% din încărcarea completă (implicit): 90 de secunde peste USB
Timp de încărcare de la avertisment audibil de încărcare scăzută la Ready- pentru scanare la 15% din încărcare completă: 35 de secunde prin USB

de reglementare

Siguranta electricaEN 60950-1 2ed + A11 + A1 + A12 + A2:2013,
IEC 60950-1 2ed + A1 + A2, UL 60950-1, CAN/ CSA-C22.2 Nr. 60950-1-07
De mediuRoHS EN 50581
Siguranță LEDIEC 62471
Emisii ITEN 55022 (Clasa B); EN 55032 (Clasa B)
Imunitate ITÎN 55024
Emisii de curent armonicEN 61000-3-2
Fluctuația tensiunii și pâlpâireaEN 61000-3-3
Dispozitive de radiofrecvență47 CFR Partea 15, Subpartea B, Clasa B
Aparat digitalICES-003 Numărul 6, clasa B
Aparatură pentru echipamente medicaleEN60601-1-2: 2015

Accesoriii

Leagăn standard, suport de prezentare, suport de montare pe perete, baterie de rezervă, PowerCap de rezervă; standuri de captare a documentelor

Capabilitati de decodare 5

1DCod 39, Cod 128, Cod 93, Codabar/NW7, Cod 11, MSI Plessey, UPC/EAN, I 2 din 5, Coreeană 3 din 5, GS1 DataBar, Baza 32 (Italian Pharma)
2dPDF417, Micro PDF417, Coduri compozite, TLC-39, Aztec, DataMatrix, MaxiCode, Cod QR, Micro QR, Chinese Sensible (Han Xin), Coduri poștale, securPharm, DotCode, DotCode DataMatrix

Intervalele de decodificare (tipic) 6

Simbologie/RezoluțieAproape de departe
Cod 39: 3 mil1,4 in./3,6 cm până la 5,1 in./13,0 cm
Cod 128: 3 mil1,8 in./4,6 cm până la 4,1 in./10,4 cm
Cod 128: 5 mil1,2 in./3,0 cm până la 8,1 in./20,6 cm
Cod 128: 15 mil1,0 in./2,5 cm până la 16,9 in./42,9 cm
PDF 417: 5 mil1,5 in./3,8 cm până la 6,1 in./15,5 cm
PDF 417: 6,67 mil1,1 in./2,8 cm până la 8,1 in./20,6 cm
Data Matrix: 5 mil1,9 in./4,8 cm până la 4,5 in./11,4 cm
Data Matrix: 7,5 mil1,3 in./3,3 cm până la 6,7 in./17,0 cm
Data Matrix: 10 mil0,6 in./1,5 cm până la 8,5 in./21,6 cm
UPC: 13 mil (100%)0,0 in./0,0 cm până la 15,9 in./40,4 cm
QR: 10 mil0,6 in./1,5 cm până la 7,7 in./19,6 cm
QR: 20 mil0,0 in./0,0 cm până la 12,5 in./31,8 cm

Garanție

Sub rezerva termenilor declarației de garanție hardware a Zebra, DS8178-HC și CR8178-HC sunt garantate împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de trei ani de la data expedierii. DS8108-HC este garantat împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de cinci ani de la data expedierii.

Servicii recomandate

Zebra OneCare Select; Zebra OneCare Essential

Utilități și management

123ScanareProgramează parametrii scanerului, actualizează firmware-ul, afișează datele scanate de coduri de bare, statistici de scanare, starea bateriei, datele activelor și tipărește rapoarte.
Symbol Scanner SDKGenerează o aplicație de scanare completă, inclusiv documentație, drivere, utilitare de testare și exemplu de cod sursă.
Serviciu de gestionare a scanerelor (SMS)Gestionează de la distanță scanerul Zebra și solicită informații despre activele acestuia.

Note de subsol

1 Necesită versiunea de firmware CAACXS00-004-R00 sau mai recentă.
2 Consultați Ghidul de referință al produsului pentru curenți atunci când sunt utilizate alte surse de alimentare.
3 1 turnare = 0,5 ciclu.
4 La o scanare pe secundă.
5 Consultați Ghidul de referință pentru produs pentru lista completă a simbolurilor.
6 Rezoluția de imprimare, contrastul și lumina ambientală depind.
Specificațiiiile pot fi modificate fără notificare.

DataCapture ADN

DataCapture DNA este o suită de firmware, software, utilități și aplicații extrem de inteligente, concepute exclusiv pentru a adăuga funcționalitate și pentru a simplifica implementarea și gestionarea scanerelor Zebra. 

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts