Zebra Et51 Android Cu Scaner

TABLETA ANDROID ROBUSTĂ, SUBȚIRE ȘI UȘOARĂ, CU SCANER DE CODURI DE BARE 1D/2D INTEGRAT

Când vine vorba de alegerea unei tablete pentru afacerea dvs., angajații dvs. doresc un stil elegant pentru consumatori, în timp ce aveți nevoie de durabilitate, captare de date și accesorii de clasă enterprise. Acum le puteți avea pe toate cu tableta Android TM ET51 Enterprise cu scaner de coduri de bare 1D/2D integrat, cel mai subțire și mai ușor computer tabletă robust Zebra. Personalul dvs. primeste o tabletă personală care arată și se simte la fel ca a lor, în timp ce aveți o familie de dispozitive cu durabilitatea, ușurința în utilizare, capabilitățile de captare a datelor și flexibilitatea de care afacerea dvs. are nevoie. 

Android oferă familiaritate instantanee, permițând adoptarea rapidă și cerințe minime de instruire – în timp ce puternicul Mobility DNA TM de la Zebraoferă peste o duzină de instrumente extrem de valoroase care sporesc performanța de clasă business, ușurința în utilizare, securitatea și gestionabilitatea față de concurență. Și toate accesoriile potrivite fac ca acest model compact de ecran de 8,4 inchi să fie ușor de transportat oriunde lucrați.

CREAT PENTRU AFACERI DE ZI CU ZI

Robustă și gata de utilizare în interior și exterior

Practic nimic nu va opri această tabletă – este construită pentru a gestiona picăturile de pe beton și placaj, ploaie, zăpadă, praf, căldură extremă, temperaturi sub zero, lichide vărsate și chiar și un furtun jos la forță maximă. 

Acest model ET51 include un cadru de protecție proiectat ergonomic care oferă o specificație de cădere de 1,2 metri/4 picioare pe suprafețele de beton. Ecranul Corning® Gorilla® Glass oferă rezistență la spargere și zgârieturi, protejând una dintre cele mai vulnerabile componente de pe orice tabletă.

Cea mai bună luminozitate din clasă și dimensiunea ecranului la alegerea dvs

Cu ET51, obțineți cea mai bună luminozitate din clasă, ceea ce face din ET51 tableta cel mai ușor de citit în aproape orice condiții de iluminare, inclusiv lumina puternică a soarelui. 

Acest model compact, mic și ușor de 8,4 inchi este ideal atunci când dimensiunea și greutatea sunt cele mai importante.

Tehnologie avansată cu ecran tactil

Ecranul de înaltă rezoluție oferă text clar și grafică clară pentru o lizibilitate superioară. Ecranul tactil funcționează cu un deget – chiar și cu o mănușă – sau cu un stilou pasiv pentru mai multă precizie. Și chiar dacă afișajul este umed, fiecare mod de intrare funcționează.

Cele mai rapide conexiuni wireless oriunde există un hot-spot

Funcțiile multiple sporesc capacitatea, viteza și raza de acțiune a rețelei WiFi pentru o performanță WiFi fără precedent. 2×2 Multi-User, Multiple Input, Multiple Output (MU-MIMO) permite punctelor de acces să comunice cu mai multe dispozitive simultan și schimbă procesarea de la dispozitive mobile la puncte de acces, prelungind durata ciclului bateriei. 

WorryFree WiFi oferă timpi de răspuns aproape instantaneu al aplicațiilor, performanță de roaming de neegalat, plus calitate excepțională a vocii și diagnosticare de rețea – tot ce aveți nevoie pentru a maximiza performanța WiFi și productivitatea forței de muncă. 

Bluetooth 5.0 oferă o viteză de două ori mai mare și o gamă de patru ori mai mare cu o putere mai mică în comparație cu 4.x, astfel încât să vă puteți aștepta la cea mai bună performanță de la perifericele dvs. Bluetooth, inclusiv căștile și imprimantele.

Zebra Et51 Android Cu Scaner

Unde poți folosi tabletele Zebra ET51 Adnroid cu Scaner – Piețe și aplicații

Retail

 • Gestionarea stocurilor
 • Vânzare asistată
 • Verificare pret
 • Punct de vânzare mobil
 • Rupere de linie
 • Procesarea plății

Vânzări pe teren

 • Contabilitate rută/DSD
 • Relații cu clienții
 • Gestionarea pre-vânzare/comenzi
 • Merchandising/sondaj
 • Plata mobilă

Depozit si Distributie

 • Conducere depozit si curte
 • Procesarea retururilor
 • Tranzacții EDI

Producție

 • Gestionarea stocurilor
 • Reumplerea liniei de aprovizionare
 • Testare de siguranță
 • Întreținere/reparații
 • Verificarea conformității
 • Primire/puse/expediere

Munca de teren

 • Expediere mobilă
 • Gestionarea comenzilor de lucru
 • Gasirea bunurilor
 • Întreținere/inspecție
 • Citirea contorului

TABLETA ZEBRA ET51 ANDROID CU SCANER DE CODURI DE BARE 1D/2D INTEGRAT

ALEGE MODELUL POTRIVIT: ET51 Android cu Scaner

Baterie perpetuă 24x7x365

Pentru a alimenta cele mai lungi ture, trebuie doar să adăugați oa doua baterie opțională, care poate fi înlocuită la cald, prin extinderea inovatoare, la mai mult de două ori durata de funcționare a bateriei. 

Bateria internă din ET51 poate fi înlocuită pe teren atunci când este necesar, extinzând ciclul de viață al produsului, mărind rentabilitatea investiției și protejând productivitatea forței de muncă.

Puterea de procesare pentru a rula chiar și cele mai solicitante aplicații

Obțineți toată puterea de care aveți nevoie pentru a oferi performanțe superioare ale aplicațiilor cu procesorul ultra-puternic cu 8 nuclee.


CAPTURĂ AVANSATĂ DE DATE

Scanare avansată de clasă Enterprise și multe altele

Cu motorul de scanare integrat SE4710, puteți scana coduri de bare 1D și 2D, obținând performanța care stabilește bara industriei pentru scanarea de clasă întreprindere. 

PRZM Intelligent Imaging și algoritmii avansați asigură captarea rapidă pentru prima dată, de fiecare dată, a practic oricărui cod de bare, practic în orice stare – deteriorat, murdar sau prost imprimat. 

Pentru scanarea ocazională, camera color integrată de 13 MP, orientată spre spate, surprinde fotografii, videoclipuri, semnături și documente de înaltă rezoluție. 1

Apeluri video pentru ajutor la fața locului

Camera frontală integrată de 5 MP permite efectuarea de apeluri video prin rețeaua WiFi sau celulară, permițând angajaților tăi să primească ajutor instantaneu de la un expert, coleg sau supervizor de la distanță.


PERSONALIZAȚI-VĂ TABLETA CU O FAMILIE DE ACCESORII DE NEEGALAT

Cele mai multe opțiuni de încărcare

ShareCradle unic oferă eficiență în ceea ce privește spațiul și costurile în spate, oferind o bază comună pentru a încărca toate computerele și tabletele dvs. mobile Zebra – trebuie doar să introduceți cupele potrivite pentru dispozitivele dvs. în compartimentele de încărcare.

Iar soluțiile de încărcare ale stației de andocare oferă trei porturi USB, Ethernet și HDMI, oferind toată conectivitatea de care aveți nevoie pentru a utiliza ET51 ca soluție desktop și multe altele. 

De asemenea, este posibil să încărcați tabletele ET51/ET56 prin portul USB-C lateral atunci când este nevoie de o soluție de încărcare mai simplă.

Expansiune inovatoare Înapoi pentru a adăuga funcții noi

Pur și simplu înlocuiți spatele bateriei standard cu un spate de expansiune compatibil care adaugă o curea de mână rotativă și suport pentru o baterie auxiliară. 

Bateria opțională înlocuibilă la cald poate fi adăugată pentru alimentare non-stop.

Suport pentru punctul de vânzare mobil (mPOS) prin Zebra Payment Expansion Backs

Tableta ET51 de 8 inchi cu scaner integrat acceptă, de asemenea, suporturi de expansiune de plată terță parte disponibile de la MTI pentru a permite o soluție de plată complet mobilă (mPOS). 

Sunt acceptate terminalele de plată Ingenico, Verifone, PAX și Miura, precum și opțiunile de glisare magnetică (MSR) și cititor de carduri inteligente.


Pur și simplu scoateți capacul ușii bateriei de pe ET51 și atașați Zebra Expansion Back pentru a activa plățile mobile pe ET51. Aceste produse sunt îndeplinite prin MTI.


ULTIMUL ÎN MANAGEMENT ȘI SIMPLITATEA ACTUALIZĂRII SISTEMULUI DE OPERARE

Obțineți un agent de securitate pe viață pentru Android

Cu LifeGuard TM pentru Android TM de la Zebra , obțineți actualizările de securitate de care aveți nevoie pentru a vă păstra dispozitivele Zebra Android în siguranță în fiecare zi în care sunt în funcțiune.

Actualizările sistemului de operare Android sunt simplificate

Procesul de actualizare pentru dispozitivele mobile Android de clasă enterprise este adesea consumator de timp, costisitor, complex și dificil de urmărit. 

Cu LifeGuard Analytics — gratuit cu contractul de asistență Zebra OneCare® — puteți vedea actualizările Android disponibile, nivelul lor de prioritate și ce dispozitive sunt eligibile pentru actualizare. 

Puteți actualiza automat dispozitivele prin aer — și puteți monitoriza starea actualizărilor în timp real. Rezultatul? Protecție superioară pentru viitor și un cost total de proprietate mai mic.


ULTIMA VALOARE CU ADN-UL MOBILITĂȚII – NUMAI DE LA ZEBRA

Îmbunătățiți ușurința în utilizare, manevrabilitate, performanță, securitate și simplitatea dezvoltării aplicațiilor

Familia mare de aplicații Mobility DNA face dispozitivele Zebra Android mai ușor de utilizat. De exemplu, urmăriți și găsiți cu ușurință dispozitivele deplasate cu Device Tracker. 

Identificați problemele dispozitivului care pot fi reparate la fața locului pentru a elimina călătoriile inutile la Centrul de reparații Zebra – și timpul de nefuncționare al dispozitivului – cu Diagnosticarea dispozitivului. 

Stabiliți cu ușurință dispozitivele pentru utilizare, inclusiv dezactivarea oricăror servicii Google Mobile (GMS) care sunt livrate standard cu Android și care ar putea să nu fie potrivite pentru utilizare în afacerea dvs. 

Permiteți lucrătorilor să folosească numai aplicațiile și caracteristicile dispozitivului pe care le specificați cu Ecranul de pornire al companiei. 

Creați o tastatură personalizată pe ecran care permite introducerea mai rapidă a datelor cu Enterprise Keyboard. Și mult mai mult.

SPECIFICAȚII

Caracteristici fizice

DimensiuniTabletă de 8,4 inchi:
246 mm L x 164 mm H x 27 mm D
Greutate (bateria inclusa)ET51 8,4 inchi: 740 grame
Afişa8,4 in./21,3 cm; 720 nits
Suportă până la 2560×1600
Corning Gorilla Glass; vizibil la lumina zilei
Panou tactilMulti-touch capacitiv în 10 puncte
Opțiuni pentru tastaturăVirtual; Bluetooth®
ExpansiuneConector integrat pentru a adăuga cu ușurință accesorii
ConectivitateUSB-C, conector robust pentru utilizare cu stație de andocare robustă (încărcare și date)
Notificareblitz LED; decodificarea codurilor de bare; indicator LED de notificare a sistemului și a sistemului de operare; indicator LED de încărcare
AudioDifuzoare stereo și microfoane duble frontale

Caracteristici de performanta

CPUQualcomm Snapdragon TM 660 octa-core la 2,2 GHz
Sistem de operareAndroid 11; upgrade la Android 14
Memorie4 GB LPDDR4 SDRAM discret/32 GB MLC eMMC Flash; Slot pentru card micro SDXC accesibil utilizatorului (standard acceptă până la 256 GB)

Mediul utilizatorului

Temp. de operare-20° C până la 50° C
Temp. stocare-20° C până la 60° C
Specificațiiie de drop1,2 m la beton sau 1,5 m la placaj conform MIL-STD-810G
SigilaIP65
VibrațieAleatoriu: 0,02 2 /Hz, 20Hz la 2khz 4g RMS 1 oră pe axă
Umiditate10% până la 90% fără condensare

Putere

Profil utilizator bateriePutere mare pentru o tură completă; funcționarea continuă este activată cu bateria secundară opțională
Baterie6440 mAhr, 3.8V, Li-Polymer reîncărcabil; înlocuibil de utilizator (24,4 Whr)
Opțional schimbător la cald 3400 mAh, 7,2 V (24,4 Whr)
Încărcare USB-C: acceptă încărcarea USB-PD (livrare a energiei) pe conectorul USB-C de până la 18 W (modurile 9 V și 12 V) prin sursa de alimentare Zebra ( PWRWUA5V12W0) și cablu (CBL-TC2X-USBC-01)

Captură de date

ScanareMotor de scanare 1D/2D din gama standard SE4710 integrat
Camera din spateCaptură de imagine: cameră cu focalizare automată de 13 MP cu bliț LED controlabil de utilizator, iluminare și țintire; fotografii, video, semnături și documente
Camera frontala5MP 1080p full HD optimizat pentru colaborare video și condiții de iluminare scăzută
Video1080p (Full HD, 1920 x 1080), rata de cadre = 30fps

Comunicații fără fir

WiFi (WLAN)WLAN: 802.11 a/b/g/n/d/h/i/k/r/ac; IPv4; IPv6; MIMO dual band 2×2 pentru transmitere și recepție
Bluetooth (WPAN)Bluetooth v5.0 / 2.1+EDR Clasa 2 (Bluetooth LE)
NFCP2P: ISO 18092; Cititor/Scriitor: ISO 14443 –AB, MIFARE, FeliCa®, ISO 15693, NFC Forum Tag Types 1 to 4; Emulare card: ISO 14443 –AB-B’, MIFARE, FeliCa RF

Senzori

GiroscopMenține orientarea pe baza principiilor de conservare a momentului unghiular
Senzor de mișcareAccelerometru cu 3 axe care permite aplicații de detectare a mișcării pentru orientarea dinamică a ecranului și gestionarea puterii
Senzor de lumină ambientalăReglează automat luminozitatea afișajului, iluminarea de fundal a afișajului

Periferice și accesorii

Accesoriiiile includ: ShareCradles (4-slot); stații de andocare; încărcare cu un singur slot sau suporturi de încărcare/comunicare; încărcător de baterie opțional cu 4 sloturi; expansiune spate cu accesorii precum cureaua de mână rotativă și bateria opțională; stylus pasiv și încărcare USB-C

Garanție

Sub rezerva termenilor declarației de garanție hardware a Zebra, tableta ET51 Enterprise este garantată împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de 1 (un) an de la data expedierii.

Servicii recomandate

Serviciile de asistență Zebra OneCare Select și Essential maximizează disponibilitatea și productivitatea dispozitivelor dumneavoastră. Caracteristicile includ asistență tehnică 24/7, diagnosticare dispozitiv, acoperire cuprinzătoare, înlocuire anticipată și actualizări de software. Sunt disponibile servicii opționale de vizibilitate.

Note de subsol

1. Camera color din spate integrată nu oferă PRZM, algoritmii avansați de scanare Zebra sau Intelligent Document Capture. Aceste opțiuni sunt disponibile numai pentru scanerele Zebra care sunt integrate prin pachetul de expansiune și scanerele Bluetooth Zebra, cum ar fi scanerul inel RS6000, scanerul însoțitor de buzunar CS4070 și scanerele portabile Bluetooth.

ADN de mobilitate

Soluțiile Mobility DNA vă ajută să obțineți mai multă valoare din computerele noastre mobile, adăugând funcționalități, precum și simplificând implementarea și gestionarea dispozitivelor noastre mobile.
Mobility DNA este disponibil numai pe Android. Caracteristicile pot varia în funcție de model și poate fi necesar un contract de asistență. 

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts