Zebra Et51 Windows Cu Scaner

TABLETA ROBUSTĂ, SUBȚIRE ȘI UȘOARĂ, CU SCANER DE CODURI DE BARE 1D/2D INTEGRAT

Când vine vorba de alegerea unei tablete pentru afacerea dvs., angajatii dvs. doresc un stil elegant pentru consumatori, în timp ce aveți nevoie de durabilitate de clasă enterprise, de captare a datelor și de o familie de accesorii care vă permite să creați soluția perfectă de tabletă pentru mediul, lucrătorii și aplicațiile dvs. Acum le poți avea pe toate cu tableta ET51 Enterprise. 

Cel mai subțire și mai ușor din gama completă de tablete robuste Zebra, ET51 cu scaner integrat oferă lucrătorilor dumneavoastră același stil grozav pe care îl iubesc pe tableta personală. Obțineți o tabletă construită pentru a gestiona activitățile de zi cu zi, în interiorul și în afara celor patru pereți. Această tabletă compactă de 8,4 inchi are ecrane luminoase, vizibile la lumina zilei și este încărcată cu funcții care facilitează capturarea datelor. 

Gamă largă de accesorii sporesc robustețea, simplifică încărcarea, extinde durata de viață a bateriei și face această tabletă ușor de transportat și ușor de purtat datorită motorului de scanare integrat. Tableta ET51 Enterprise — toate funcțiile de care afacerea dvs. are nevoie, cu aspectul de consum pe care îl doresc lucrătorii dvs.

CONSTRUIT PENTRU AFACERI PE TOT PARCURSUL ZILEI

Robustă și gata de utilizare în interior și exterior

Practic nimic nu va împiedica tabletele dvs. să ofere funcționarea fiabilă de care aveți nevoie – este construită pentru a gestiona picăturile pe beton, ploaie, zăpadă, praf, căldură extremă, temperaturi sub zero, lichide vărsate și chiar și un furtun jos cu forța maximă.

Această ofertă ET51 include un cadru de protecție proiectat ergonomic care oferă o specificație de cădere de 1,2 metri/4 picioare pe suprafețele de beton. 

Ecranul Corning® Gorilla® Glass oferă rezistență la spargere și zgârieturi, protejând una dintre cele mai vulnerabile componente de pe orice tabletă.

Cea mai bună luminozitate din clasă și dimensiunea ecranului la alegere

Modelul compact, mic și ușor de 8,4 inchi este ideal atunci când dimensiunea și greutatea sunt cele mai importante. 

Obțineți cea mai bună luminozitate din clasă, ceea ce face din ET51 cu scaner integrat cea mai ușor de citit tabletă în aproape orice condiții de iluminare, inclusiv lumina puternică a soarelui.

Tehnologie avansată de ecran tactil

Lucrătorii își pot alege modul preferat de introducere a datelor: un deget, cu sau fără mănușă; sau un stilou pasiv pentru mai multă precizie. Și fiecare mod de intrare funcționează, chiar dacă afișajul este umed.

Cele mai rapide conexiuni wireless oriunde există un punct fierbinte

Cu suport pentru 802.11, ET51 funcționează pe aproape orice rețea WiFi. 

Rezultatul? Conectivitatea constantă de care are nevoie forța de muncă pentru a îmbunătăți productivitatea și calitatea serviciilor pentru clienți.

Putere perpetuă 24x7x365

Bateria detașabilă asigură că ET51 nu trebuie niciodată scos din funcțiune pentru a se încărca – trebuie doar să înlocuiți o baterie complet încărcată în orice moment. 

Dacă doriți să alimentați cele mai lungi ture, adăugați doar oa doua baterie opțională, care poate fi înlocuită la cald, prin extinderea inovatoare, înapoi la mai mult decât dublul duratei de funcționare a bateriei.

Unde poți folosi tabletele Zebra ET51 Windows cu Scaner – Piețe și aplicații

Retail

 • Gestionarea stocurilor
 • Vânzare asistată
 • Verificare pret
 • Punct de vânzare mobil
 • Rupere de linie
 • Procesarea plății

Vânzări pe teren

 • Contabilitate rută/DSD
 • Relații cu clienții
 • Gestionarea pre-vânzare/comenzi
 • Merchandising/sondaj
 • Plata mobilă

Depozit si Distributie

 • Conducere depozit si curte
 • Procesarea retururilor
 • Tranzacții EDI

Producție

 • Gestionarea stocurilor
 • Reumplerea liniei de aprovizionare
 • Testare de siguranță
 • Întreținere/reparații
 • Verificarea conformității
 • Primire/puse/expediere

TABLETA ZEBRA ET51 WINDOWS CU SCANER DE CODURI DE BARE 1D/2D INTEGRAT

ALEGE MODELUL POTRIVIT: ET51 Windows cu Scaner

Puterea de a rula cele mai solicitante aplicații

Procesorul rapid de putere ultra-scăzută se combină cu o mulțime de memorie, permițând lucrătorilor să ruleze mai multe aplicații simultan. Iar procesorul minimizează consumul de energie, prelungind durata de viață utilă a bateriei.


CAPTURĂ AVANSATĂ DE DATE

Scanare avansată de clasă enterprise

Motorul de scanare SE4710 de clasă enterprise Zebra integrat în ET51 oferă capabilități de scanare a codurilor de bare 1D și 2D pentru mai multe medii de utilizator, cum ar fi Retail și Operations. 

Declanșatoarele din stânga și din dreapta asigură o funcționare ambidextră, în timp ce cureaua de mână oferă stabilitate și confort utilizatorului. Iar pentru imagini ocazionale, trebuie doar să utilizați camera color integrată de 8MP orientată spre spate.*

Scanerele noastre oferă PRZM Intelligent Imaging și algoritmii avansați pentru care este renumit Zebra, oferind lucrătorilor dvs. captură rapidă pentru prima dată, de fiecare dată, a practic orice 1D sau Cod de bare 2D în orice stare – deteriorat, murdar sau prost imprimat.

Apeluri video pentru ajutor la fața locului

Camera frontală integrată de 2 MP permite apeluri video prin WiFi, permițând angajaților tăi să primească ajutor instantaneu de la un expert, coleg sau supervizor la distanță.


PERSONALIZAȚI-VĂ SOLUȚIA DE TABLETĂ CU O FAMILIE DE ACCESORII DE NEEGALAT

Cele mai multe opțiuni de încărcare

Soluțiile de încărcare care se montează pe un perete sau pe un desktop permit încărcarea oriunde în instalația dvs. ShareCradle unic oferă eficiență în ceea ce privește

spațiul și costurile în spate, oferind o bază comună pentru a încărca toate computerele și tabletele dvs. mobile Zebra – trebuie doar să introduceți cupele potrivite pentru dispozitivele dvs. în compartimentele de încărcare. 

Soluțiile de încărcare ale stației de andocare disponibile fie pentru tableta de sine stătătoare, fie pentru tableta din interiorul cadrului robust oferă trei porturi USB, Ethernet și HDMI, oferind toată conectivitatea de care aveți nevoie pentru a utiliza ET51 ca soluție desktop și multe altele. 

De asemenea, este posibil să încărcați tabletele ET51/ET56 prin portul USB-C lateral atunci când este nevoie de o soluție de încărcare mai simplă.

Expansiune inovatoare Înapoi pentru a adăuga funcții noi

Pur și simplu înlocuiți spatele bateriei standard cu un spate de expansiune compatibil care adaugă o curea de mână rotativă și suport pentru o baterie auxiliară. Bateria opțională înlocuibilă la cald poate fi adăugată la orice Expansion Back pentru alimentare non-stop.

Asistență pentru punctul de vânzare mobil (mPOS) prin Expansion Backs pentru plăți Zebra

Noua tabletă ET51 de 8 inchi cu scaner integrat acceptă, de asemenea, suporturi de expansiune de plată terță parte disponibile de la MTI pentru a permite o soluție de plată complet mobilă (mPOS). Terminalele de plată Ingenico, Verifone, PAX și Miura sunt acceptate, precum și opțiunile de glisare magnetică (MSR) și cititor de carduri inteligente.
 

Pur și simplu scoateți capacul ușii bateriei de pe ET51 și atașați Zebra Expansion Back pentru a activa plățile mobile pe ET51. Aceste produse sunt îndeplinite prin MTI.

SERVICIU DE NEEGALAT

Serviciu extraordinar de „acoperire totul”.

Zebra OneCare® stabilește standardul industriei pentru serviciile de reparații, menținând ET51-ul dvs. cu tablete de scanare integrate, funcționând la performanță maximă – și într-o stare ca nou. Alegeți nivelul de servicii care se potrivește nevoilor și bugetului dumneavoastră. 

Indiferent de nivelul pe care îl alegeți, obțineți o acoperire cuprinzătoare care acoperă literalmente totul – uzura normală și deteriorarea accidentală. Și din moment ce nimeni nu cunoaște produsele noastre mai bine decât noi, aveți o experiență de neegalat din partea producătorului.

SPECIFICAȚII ET51

Caracteristici fizice

DimensiuniTabletă de 8,4 inchi:
246 mm L x 164 mm H x 27 mm D
Greutate740 g
Afişa8,4 inchi: 21,3 cm; 720 nits
Suportă până la 2560×1600;
Corning Gorilla Glass; vizibil la lumina zilei
Panou tactilMulti-touch capacitiv în 10 puncte
Opțiuni pentru tastaturăVirtual; Bluetooth®
ExpansiuneConector integrat pentru a adăuga cu ușurință accesorii
ConectivitateUSB-C, conector robust pentru utilizare cu stație de andocare robustă (încărcare și date)
Notificareblitz LED; decodificare cod de bare;** indicator LED al camerei
AudioDifuzoare stereo și microfoane duble frontale

Caracteristici de performanta

CPUIntel Atom A3940 quad core 1,6 GHz (frecvență turbo = 2,0 GHz) Frecvența acceptă sistemul de operare pe 64 de biți
Sistem de operareWindows 10 IoT Enterprise
MemorieListă prețurie standard de memorie: 4 GB LPDDR4 RAM; Flash eMMC de 64 GB; Slot pentru card micro SDXC accesibil utilizatorului (standard acceptă până la 200 GB) Listă prețurie suplimentară de memorie: 8 GB LPDDR4 RAM; Flash eMMC de 128 GB

Mediul utilizatorului

Temp. de operare-20° C până la 50° C
Temp. stocare-20° C până la 60° C
Specificațiiie de dropStandard: 1,2 m pe beton sau 1,5 m pe placaj
SigilaIP65
VibrațieAleatoriu: 0,02²/Hz, 20Hz la 2khz 4g RMS 1 oră pe axă
Umiditate10% până la 90% fără condensare

Putere

Profil utilizator bateriePutere mare pentru o tură completă; funcționarea continuă este activată cu bateria secundară opțională
Baterie3300 mAh 7,6 V reîncărcabil Li-Ion; înlocuibil de utilizator (25 Whr)
Opțional schimbător la cald 7,2 V @ 3400 mAh (24,4 Whr)
Încărcare USB-C: acceptă încărcarea USB-PD (livrare a energiei) pe conectorul USB-C de până la 18 W (modurile 9 V și 12 V) prin sursa de alimentare Zebra ( PWR-WUA5V12W0) și cablu (CBL-TC2X-USBC-01)

Captură de date

ScanareMotor de scanare 1D/2D din gama standard SE4710 integrat
Camera din spateCaptură de imagine: cameră cu focalizare automată de 8MP cu bliț LED controlabil de utilizator, iluminare și țintire; fotografii, video, semnături și documente
Camera frontala2MP 1080p full HD optimizat pentru colaborare video și condiții de iluminare scăzută
Video1080p (Full HD, 1920 x 1080), rata de cadre = 30fps

Comunicații fără fir

WiFi (WLAN)802,11 a/b/g/n/ac/r/k/v; MIMO dual band 2×2 pentru transmitere și recepție
Bluetooth (WPAN)Clasa 1, Bluetooth v4.2 (Bluetooth LE)
GPSGNSS acceptă GPS, Galileo și Glonass cu tehnologie LTO pentru GPS asistat fără a sacrifica funcționarea autonomă
NFCP2P: ISO 18092; Cititor/Scriitor: ISO 14443 –AB, MIFARE, FeliCa®, ISO 15693, NFC Forum Tag Types 1 to 4; Emulare card: ISO 14443 –AB-B’, MIFARE, FeliCa RF

Senzori

GiroscopMenține orientarea pe baza principiilor de conservare a momentului unghiular
Senzor de mișcareAccelerometru cu 3 axe care permite aplicații de detectare a mișcării pentru orientarea dinamică a ecranului și gestionarea puterii
Senzor de lumină ambientalăReglează automat luminozitatea afișajului, tastatura și iluminarea de fundal a afișajului
Busolă electronicăIndependent — nu depinde de GNSS

Periferice și accesorii

Accesoriiile includ: ShareCradles (4-slot); stații de andocare; încărcare cu un singur slot sau suporturi de încărcare/comunicare; încărcător de baterie opțional cu 4 sloturi; expansiune spate cu accesorii cum ar fi curea de mână și compartimentul opțional pentru baterie; stylus pasiv

Garanție

Sub rezerva termenilor declarației de garanție hardware a Zebra, tableta ET51 Enterprise este garantată împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de 1 (un) an de la data expedierii. 

Servicii recomandate

Serviciile de asistență Zebra OneCare Select și Essential maximizează disponibilitatea și productivitatea dispozitivelor dumneavoastră. Caracteristicile includ asistență tehnică 24/7, diagnosticare dispozitiv, acoperire cuprinzătoare, înlocuire anticipată și actualizări de software. Sunt disponibile servicii opționale de vizibilitate.

Note de subsol

* Camera color integrată de 8MP nu oferă PRZM, algoritmii avansați de scanare Zebra sau Intelligent Document Capture. Aceste opțiuni sunt disponibile numai pentru scanerele Zebra care sunt integrate prin pachetul de expansiune și scanerele Bluetooth Zebra, cum ar fi scanerul inel RS6000, scanerul însoțitor de buzunar CS4070 și scanerele portabile Bluetooth.

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts