Zebra L10 Android

CELE MAI BUNE TABLETE XPAD, XBOOK 2-ÎN-1 ȘI XSLATE DE 10,1 INCHI „POTRIVITE ORIUNDE”

Puneți puterea datelor mobile în mâinile utilizatorului din cele mai solicitante medii cu familia de tablete robuste Android L10 de la Zebra. Alegeți dintre trei modele care răspund nevoilor lucrătorilor din domeniu din petrol și gaze, minerit, telecomunicații, construcții și armata – precum și din depozite și fabrici de producție. 

Personalizați-vă tabletele L10 cu accesorii de întreprindere care simplifică utilizarea de zi cu zi. Designul robust pentru a merge oriunde este acasă, în interior, în exterior, în congelatoare, frig sub zero și căldură arzătoare, în stivuitoare și camioane și chiar și în lumina puternică a soarelui. 

O platformă avansată oferă o performanță uluitor de rapidă pentru toate aplicațiile dvs., o baterie care oferă o tură completă sau o putere non-stop cu o singură încărcare, plus cele mai rapide conexiuni wireless – WiFi, Bluetooth, celular, GPS și NFC. Gestionați actualizările Android cu simplitatea butoanelor. Și cu Mobility DNA, obțineți aplicații valoroase numai de la Zebra, care duc performanța dispozitivului, ușurința în utilizare, gestionabilitatea și securitatea la următorul nivel.

TOP  ÎN VERSATILITATEA ANDROID ROBUSTĂ

Faceți față nevoilor practic oricărui loc de muncă cu trei modele

XBOOK L10 oferă flexibilitate supremă – utilizați-l ca înlocuitor de laptop cu tastatura complet funcțională pentru introducerea grea de date, scoateți tastatura pentru o utilizare ușoară în timp ce stați în picioare sau pe jos sau montați-l în orice vehicul cu o stație de andocare pentru vehicul însoțitor. 

Pentru utilizatorii care își petrec ziua în picioare, un mâner integrat face ca XPAD L10 să fie ușor de transportat. Iar XSLATE L10 este cel mai mic și mai ușor model pentru utilizatorii care au nevoie de un design tradițional de tabletă.

Indiferent de modelul pe care îl alegeți, aveți același design robust, platformă CPU, experiență comună de utilizator și suport constant pentru toate aplicațiile dvs.

Personalizați cu accesorii Combinați și potriviți

Indiferent de modelele pe care le alegeți, obțineți o familie de accesorii de clasă enterprise care funcționează cu toate acestea. Achiziționarea și gestionarea accesoriilor este mai ușoară. Și puteți simplifica utilizarea de zi cu zi pentru muncitorii dvs. cu o gamă de andocuri industriale și pentru vehicule; o husă de transport, o curea de umăr, un suport și multe altele.


ULTIMA PUTERE

Putere maximă pentru performanță maximă a aplicației

Obțineți toată puterea de care aveți nevoie pentru performanțe superioare pentru toate aplicațiile și programele dvs. cu procesorul ultra-puternic cu 8 nuclee, multă memorie și stocare rapidă eMMC.

Putere de neegalat a bateriei — și gestionarea bateriei

Obțineți putere completă la schimbul de timp cu bateria standard și până la 24 de ore de putere cu bateria extinsă 4 . Cu o baterie detașabilă și înlocuibilă la cald, tabletele dvs. L10 sunt mereu în funcțiune – niciodată într-o stație de încărcare.

Zebra L10 Android

Unde puteți pune tabletele L10 Android să lucreze?

 • Depozitare si depozitare frigorifica
 • Producție — Fabrică
 • Prelucrare alimentară
 • Fabricație farmaceutică
 • Ulei si gaz
 • Minerit
 • Munca de teren
 • Constructie
 • Utilități
 • Telecomunicatii
 • Guvern
 • Siguranța publică

XPAD, XBOOK ȘI XSLATE L10 — CELE MAI BUNE TABLETE ANDROID ROBUSTE PENTRU AFACERI.

ALEGE MODELUL POTRIVIT: XSLATE L10 Android, XPAD L10 Android

TOP ÎN FIABILITATE ȘI UTILIZARE

Un design robust, construit pentru a dura

Această tabletă rezistentă la apă, praf și rezistentă la căderi este construită pentru a face față tuturor. Aruncă-l pe beton. Udați-l – chiar dacă capacele porturilor sunt deschise. 

Utilizați-l la căldură extremă și la frig sub zero, în interiorul unui camion, mașină sau stivuitor – sau acolo unde sunt prezente materiale periculoase.1 Și cadrul ușor de magneziu este mai rezistent decât oțelul și nu se răsucește, astfel încât obțineți durabilitate fără a adăuga greutate.

Un ecran mare de 10,1 inchi cu toate caracteristicile potrivite

Practic, nimic nu împiedică utilizatorii să introducă informații pe afișajul multi-touch avansat – inclusiv mănuși, ploaie și zăpadă. Utilizatorii își pot alege modul preferat de introducere a datelor, degetul sau stiloul.

Corning Gorilla Glass oferă rezistență maximă la zgârieturi și impact la această componentă a dispozitivului cea mai vulnerabilă. Ecranul luminos de 500 nit este ușor de văzut în aproape orice condiții de iluminare, în timp ce afișajul opțional ultraluminos View Anywhere® de 1000 nit este ușor de văzut, chiar și în lumina directă a soarelui.

CEA MAI BUNĂ PRODUCTIVITATE CU CAPTURĂ DE DATE ENTERPRISE ȘI VOICE-OVER-IP (VOIP)

Camere frontale și spate pentru funcționalitate dublată

Activați apelurile video cu camera color frontală de 5 MP, permițând angajaților dvs. să obțină ajutorul instantaneu la fața locului de care au nevoie pentru a rezolva problemele cu echipamentele tehnice și multe altele. 

Realizați fotografii și videoclipuri extrem de detaliate cu camera foto color din spate de 13 MP – ideală pentru capturarea în fracțiune de secundă a dovezii de stare/livrare/serviciu, asistență tehnică la fața locului și multe altele.

Captură perfectă a aproape oricărui cod de bare în orice condiție

Cu motorul de scanare integrat Zebra SE4710 de clasă enterprise (opțional numai pentru XPAD L10), utilizatorii pot captura coduri de bare la fel de repede pe cât pot apăsa butonul de scanare – chiar dacă sunt zgâriate, murdare sau prost imprimate.

Funcționează ca un walkie-talkie — fără costuri suplimentare

Cu Push-to-Talk Express pre-încărcat și pre-licențiat pe toate modelele L10, utilizatorii dvs. beneficiază instantaneu de capacitate de apăsare și vorbesc prin rețeaua dvs. WiFi existentă, imediat de la fabricație.

TOP ÎN CONECTIVITATE

Rază și viteză WiFi mai lungă – cu mai puțină putere

Tehnologia 2×2 Multiple-User Multiple Input Multiple Output (MU-MIMO) permite punctelor de acces să comunice cu mai multe dispozitive simultan prin formarea precisă a fasciculului, sporind capacitatea, viteza și raza de acțiune a rețelei WiFi. Iar procesarea este mutată de la dispozitivul mobil la punctul de acces, prelungind durata ciclului bateriei.

Bluetooth 5.0 — De două ori mai mare viteză, de patru ori mai mare de acțiune, mai puțină putere

Obțineți performanțe mai bune de la imprimantele, căștile și multe altele Bluetooth, folosind în același timp mai puțină energie pentru cicluri mai lungi ale bateriei.

Cele mai rapide conexiuni celulare

Cu suport pentru 4G LTE, angajații tăi sunt conectați în întreaga lume, chiar și în vehicule și în zonele dens populate sau îndepărtate. Și cu certificarea pe rețelele de siguranță publică de top, inclusiv AT&T FirstNet și Verizon, primii respondenți au conexiunile fiabile de care au nevoie atunci când situațiile de urgență supraîncărcă rețelele comerciale.


ULTIMUL ÎN MANAGEMENT ȘI SIMPLITATEA ACTUALIZĂRII SISTEMULUI DE OPERARE

Obțineți un agent de securitate pe viață pentru Android

Cu LifeGuard TM pentru Android TM de la Zebra, obțineți actualizările de securitate de care aveți nevoie pentru a vă menține în siguranță dispozitivele Zebra Android în fiecare zi în care sunt în funcțiune — împreună cu un control ușor și revoluționar de la capăt la capăt al procesului de actualizare a sistemului de operare.

Actualizările sistemului de operare Android sunt simplificate

Cu LifeGuard Analytics — gratuit cu contractul de asistență Zebra OneCare — puteți vedea actualizările Android disponibile, nivelul de prioritate al actualizării și ce dispozitive sunt eligibile pentru actualizare. 

Actualizați automat dispozitivele prin aer prin apăsarea unui buton. Monitorizați și gestionați cu ușurință starea actualizărilor în timp real. Și cu suport inclus pentru următoarele două versiuni de Android, plus control deplin asupra dacă sau când alegeți să actualizați Android, veți obține o rezistență superioară pentru viitor și un cost total de proprietate mai mic.


ULTIMUL ÎN VALOARE, LIVRAT, CU APLICAȚII MOBILITY DNA — NUMAI DE LA ZEBRA

Îmbunătățiți ușurința în utilizare, gestionabilitatea, performanța, securitatea și simplitatea dezvoltării aplicațiilor pentru dispozitivele dvs. Zebra Android

Familia mare de aplicații Mobility DNA face dispozitivele Zebra Android mai ușor de utilizat, mai ușor de gestionat, mai ușor de securizat și simplifică dezvoltarea aplicațiilor. De exemplu, găsiți cu ușurință dispozitive deplasate cu Device Tracker. 

Identificați problemele cu dispozitivele care pot fi reparate la fața locului pentru a elimina călătoriile inutile la Centrul de reparații Zebra – și timpul de nefuncționare al dispozitivului – cu Device Diagnostics. 

Maximizați performanța rețelei dvs. WiFi cu WorryFree WiFi. Stabiliți cu ușurință dispozitivele pentru utilizare, inclusiv dezactivarea oricăror servicii Google Mobile (GMS) care vin standard cu Android și care ar putea să nu fie potrivite pentru utilizare în afacerea dvs. 

Permiteți utilizatoriilor să utilizeze numai aplicațiile și funcțiile dispozitivului pe care le specificați cu Enterprise Home Screen pentru a preveni utilizarea personală a dispozitivului în timpul programului de lucru. Oferiți utilizatorilor o tastatură personalizată pe ecran care permite introducerea mai rapidă a datelor cu Enterprise Keyboard. Și mult mai mult.

SPECIFICAȚII

Caracteristici fizice

DimensiuniXSLATE:
280,8 mm L x 195,2 mm L x 22 mm D
XPAD:
280,8 mm L x 255,9 L mm x 22 mm D
XBOOK:
280,8 mm L x 208,3 L mm x 63,5 mm D
GreutateXSLATE: 1,2 kg
XPAD: 1,4 kg
XBOOK: 2,0 kg
CadruCadru intern din aliaj de magneziu cu bare de protecție de colț din elastomer extern
AfişaAfișaj de 10,1 inchi cu rezoluție 2K
WUXGA 1920 x 1200 (16:10)
– Capacitiv standard de 500 Nit
– Capacitiv View Anywhere® 1000 Nit
– View Anywhere 1000 Nit cu
digitizator activ Wacom®
Corning® Gorilla® Glass 3 Capacitiv Raport de contrast la
atingere în 10 puncte
= 800 : 1
Unghi larg de vizualizare ±89°
Protector de ecran anti-orbire înlocuibil standard de utilizator
Standard cu detecție automată, mănușă și atingere umedă
PutereBaterie standard: 36 WHr cu până la 9,8 ore 2
Baterie extinsă: 98 WHr cu până la 26 ore 2
Timp de încărcare a bateriei 2
– Baterie standard: 2,75 ore cu sistemul oprit 3
– Baterie extinsă: 3,25 ore cu sistemul oprit 3
Baterie Bridge (1 timp de schimb minut)
– Baterie înlocuită la cald
Tensiune de intrare: 12-20V, Adaptor AC: 19V
Porturi/ConectivitateConector de andocare
(2)
Port USB 2.0 USB Type-C (USB 2.0, USB 3.0, Display Port)
Ieșire audio de 3,5 mm (ieșire stereo, intrare mono)
Port Ethernet RJ-45
Dual Nano SIM (4FF)
Serial DB9 opțional (conv. USB) .) sau HDMI-In
Cititor opțional RFID UHF
Slot de expansiuneMicro-SDXC
TastaturăInclus cu XBOOK: Tastatură rezistentă IP65, iluminată din spate, cu curea/suport (opțional pentru XSLATE și XPAD)
AudioIeșire audio de 3,5 mm (ieșire stereo, intrare mono)
Microfon cu matrice multidirecțională
– 2 microfoane (2 microfoane cu matrice frontale)
XPAD: 1 difuzor frontal
XSLATE/XBOOK: 1 difuzor orientat pe spate
Indicatori de stareStarea sistemului, starea bateriei, camera activă

Caracteristici de performanta

CPUQualcomm Snapdragon TM 660 octa-core la 2,2 GHz
Sistem de operareAndroid 11; upgrade la Android 14
Memorie/stocare4GB/64GB sau 128GB eMMC; 8 GB/128 GB eMMC
GraficăGPU Qualcomm Adreno 512
Dezvoltarea aplicațieiEMDK disponibil prin intermediul site-ului Web Zebra Support Central

Mediul utilizatorului

Temperatura de Operare-20° C până la 60° C
Temperatura de depozitare-30° C până la 70° C
Soc termic-30° C până la 70° C în decurs de cinci (5) minute, nefuncționează; MIL-STD-810G
Specificațiiie de dropcăderi de ,83 m pe placaj peste beton, 1,2 m căderi pe beton; ambele testate conform MIL-STD 810G
SigilaIP65 cu ușile portului deschise sau închise, IEC 60529
Medii periculoaseC1D2 (Clasa 1 Divizia 2) pentru locații periculoase 1
VibrațieIntegritate minima nefunctionare, functionare roata compozita; MIL-STD-810G
ŞocFuncționează 40G
Umiditate3% până la 95% fără condensare, -30°C până la 60°C, 5 cicluri de 48 ore; MIL-STD-810G
Izolarea la apăMetoda 506.5 – Procedura I, viteza vântului 40 mph, 4 inci pe oră, 4 laturi; MIL-STD-810G
Nisip suflat20M/S, rata 1,1g/m3 (+/-.3g) la temperatură ridicată de 60° C; MIL-STD-810G
Praf care suflaViteză 8,9 M/s concentrație de praf 3,9 g/m3 la temperatură ridicată de 140 °F/60 °C; MIL-STD-810G
Contaminare cu fluideSoluție 50/50 de apă și înălbitor, soluție 50/50 de apă și peroxid de hidrogen, motorină, ulei pe bază de minerale, dezinfectant Lysol, alcool denaturat, alcool izopropilic
AltitudineFuncționare: 50.000 ft./15.240 m

Captură de date

Opțiuni de scanareNumai XPAD: SE4710 1D/2D imager
aparat fotoCameră color spate cu focalizare automată de 13 MP cu bliț; Cameră frontală color de 5 MP
NFCISO 14443 Tipul A și B; carduri FeliCa și ISO 15693; Modul P2P și emularea cardului prin gazdă și UICC

Date WAN fără fir (celulare)

Banda de frecvențe radioAcceptă agregarea transportatorului până la 3DL CA
Sloturi dual SIM
LTE FDD: benzi 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 14, 17, 19, 20, 25, 26, 28, 66 LTE TDD
: Benzile 38, 39, 40, 41
UMTS/HSPA/HSPA+: Benzile 1, 2, 4, 5, 8
Certificare AT&T FirstNet Ready Certificare
Verizon PNTM
GPSGPS autonom și simultan, GLONASS, Gallileo, BeiDou și A-GPS. Suporta IZat™ XTRA

LAN fără fir (WiFi)

RadioIEEE 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/r/k/w; certificat Wi-Fi™; IPv4, IPv6, 2×2 MU-MIMO
Rate de date5 GHz: 802.11a/n/ac — până la 866,7 Mbps
2,4 GHz: 802.11b/g/n — până la 300 Mbps
SecuritateWEP (40 sau 104 biți); WPA/WPA2 Personal (TKIP și AES); WPA/WPA2 Enterprise (TKIP și AES) — EAP-TTLS (PAP, MSCHAP, MSCHAPv2), EAP-TLS, PEAPv0-MSCHAPv2, PEAPv1-EAP-GTC și LEAP. EAP-PWD
MultimediaWi-Fi Multimedia™ (WMM)

PAN fără fir

BluetoothClasa 2, Bluetooth v5.0, Bluetooth Low Energy (BLE)

Senzori

accelerometru cu 3 axe; senzor de lumină ambientală; giroscop; eCompass

Reglementare

Siguranța produsuluiUL/CSA 60950-1, Ed. a II-a; IEC/EN 60950-1; AS/NZS 60950-1, a 2-a ED.; NUME 019; C1D2, ANSI/ISA 12.12.01-2013 (Locație periculoasă)
SARFCC OET 65 Supliment C; CAN/CSA RSS-102 Issue 5, Safety Code 6; EN 62311, EN 62209-2; EN62209-2:201
EMCFCC Partea 15 B, Clasa B; CAN/CSA ICES-003, Clasa B EN55032, Clasa B; EN 301-489-1; EN 301-489-17; EN 301-489-24; EN 61000-3-2; EN 61000-3-3; EN55024; EN 303 413
Mediu inconjuratorPropunerea California 65; Sisteme de încărcare a bateriilor; Directiva RoHS 2 2011/65/UE; Directiva DEEE 2012/19/UE; Directiva privind deșeurile de baterii 2013/56/UE; NMX -1-122-NYCE-2006 (Consumul de energie din Mexic); Conform Energy Star; EPEAT Silver

garanție

Sub rezerva termenilor declarației de garanție hardware a Zebra, L10 este garantat împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de 3 (trei) ani de la data expedierii.

Servicii recomandate

Zebra OneCare Essential and Select: Maximizați disponibilitatea dispozitivului Zebra, valoarea dispozitivului și eficiența operațională cu aceste servicii de asistență complet care stabilesc bara de asistență în industrie.
Zebra Visibility Services — Asset Visibility Services (AVS) și Operational Visibility Service (OVS): Opțiuni pentru orice contract de asistență Zebra OneCare, aceste servicii oferă datele de gestionare a dispozitivului necesare pentru a duce timpul de funcționare al dispozitivului, eficiența operațională și rentabilitatea investiției la următorul nivel.

Accesoriiii

Dock pentru vehicule; doc industrial; baterii standard și extinse; suport cu suport extins pentru baterie; încărcător de baterie cu un singur compartiment; adaptoare de alimentare; tastatură însoțitoare; digitizer scurt și lung și pixuri pasive; combinație de suport și curea de mână rotativă; mâner moale; curea de umăr; Geantă de cărat; protectoare de ecran; cârpă pentru curățarea ecranului

Note de subsol

1. Necesită un model certificat pentru locații periculoase. Multe modele XSlate și XPad sunt certificate C1D2, iar unele modele sunt certificate ATEX.
2. Performanța bateriei va varia în funcție de configurația sistemului. Durata de viață a bateriei și estimările de reîncărcare vor varia în funcție de setările sistemului, aplicații, caracteristicile opționale, condițiile de mediu, condiția bateriei și preferințele utilizatorului.
3. Timp aproximativ de încărcare. Încărcare validată de la 5% la 90% cu sistemul pornit sau oprit.
4. Pe baza profilurilor tipice de utilizator.Specificațiiiile pot fi modificate fără notificare.

ADN de mobilitate

Soluțiile Mobility DNA vă ajută să obțineți mai multă valoare din computerele noastre mobile, adăugând funcționalități, precum și simplificând implementarea și gestionarea dispozitivelor noastre mobile. Mobility DNA este disponibil numai pe Android. Caracteristicile pot varia în funcție de model și poate fi necesar un contract de asistență. 

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts