Zebra Tc73 Tc78

TERMINAL MOBIL ZEBRA TC73/TC78 ULTRA-ROBUST RE-LANSAT PENTRU NOUA ERA A MOBILITĂȚII

Vă prezentăm Zebra TC73/TC78, o nouă generație de computere mobile concepute pentru o nouă generație de soluții mobile. Streaming video, apeluri video, aplicații intuitive bogate în multimedia, aplicații de realitate augmentată care permit fluxuri de lucru noi și mai eficiente — TC73/TC78 robust, mai subțire și mai ușor le acceptă pe toate. Mai multă putere de procesare pentru suport simultan pentru aplicații. Un afișaj avansat de 6 inchi.

Opțiuni de baterie mai flexibile. Suport complet pentru rețea wireless pentru performanță și fiabilitate de neegalat — Wi-Fi 6E, 5G și CBRS1. Bluetooth 5.2 pentru performanță superioară a accesoriilor. Următorul nivel în performanța de scanare cu motorul de scanare SE55 Advanced Range. Voce cristalină la apelurile audio și video.

Adăugați funcționalitatea unei stații de lucru, radio bidirecțională, RFID, receptor PBX și o soluție de dimensionare mobilă integrată. Instrumentele Mobility DNA simplifică fiecare aspect al TC73/TC78. Și obțineți cinci ani de disponibilitate a produsului cu 10 ani de serviciu și asistență. Treceți la TC73/TC78 — și pătrundeți în noua lume a mobilității.

ÎNCĂRCAT CU TOATE ULTIMELE TEHNOLOGII

Viteză fulgerătoare

Rulați simultan aplicații solicitante, cu timpi de răspuns practic instantanei, cu putere de procesare, memorie și stocare de vârf în clasă. Următoarea generație de procesor Qualcomm 6490 octa-core oferă cu 90% mai multă putere de procesare, un procesor grafic cu 400% mai rapid și o localizare de șase ori mai precisă.2 Și până la 8 GB RAM și 128 GB Flash, plus un card MicroSD de 2 TB slotul oferă spațiu de stocare suficient pentru cele mai mari aplicații de date.

Mai robust, mai ușor, mai subțire – și mai ergonomic

Tehnologiile avansate de fabricație și materiale permit un design mai robust – fără a adăuga greutate sau grosime. Este construit pentru a gestiona căderi de 10 ft./3,05 m pe beton și 2.000 de căderi consecutive. Cu etanșare IP65 și IP68, este rezistent la praf și la apă – scufundați-l în apă și pulverizați-l cu un furtun.

Corning Gorilla Glass protejează ecranul și fereastra imaginii cu o rezistență maximă la zgârieturi și la spargere – două dintre cele mai importante și vulnerabile caracteristici.

Designul industrial avansat și ergonomia aduc un confort superior practic pentru orice dimensiune a mâinii, minimizând efortul necesar pentru a ține și utiliza aceste dispozitive printr-un echilibru excepțional, o zonă de prindere care este cu aproape 20% mai subțire și o plasare și dimensiune corespunzătoare a cheilor.

Ecran avansat de 6 inchi lider în industrie

Mai mult spațiu de afișare înseamnă mai puțină derulare. Afișajul de la margine la margine este cu 28% mai mare3, ușor de vizualizat în interior și în exterior, funcționează atunci când este ud și cu un stilou sau un deget, chiar și cu o mănușă.

Toate caracteristicile corecte ale bateriei și flexibilitatea pentru a rămâne alimentat

Alegeți dintre patru opțiuni de baterie: standard, capacitate extinsă, încărcare wireless4 și BLE, permițând localizarea dispozitivului cu Device Tracker – chiar dacă bateria este epuizată. Toate bateriile se incarca rapid. Compartimentul sigilat pentru baterie permite schimbarea bateriei oriunde și oricând. Încărcați-l cu orice cablu de încărcare USB-C standard. Iar valorile bateriei PowerPrecision+ facilitează identificarea și îndepărtarea bateriilor nesănătoase din rezervorul de baterii.

Zebra Tc73/Tc78

Unde poți folosi terminalele Zebra TC73/TC78 – Piețe și aplicații

Primar

  • Transport si Logistica/Livrare colet/Postal
  • Livrare directă în magazin (DSD)/Contabilitatea rutelor
  • Companii aeriene (sub aripă)
  • Mobilitate pe teren/serviciu pe teren
  • Depozitare
  • Producție
  • Guvernul și Serviciul Public

Secundar

  • Centre de vânzare cu amănuntul/distribuție

TRECEȚI LA TC73/TC78 ȘI PĂTRUNDEȚI ÎN NOUA LUME A MOBILITĂȚII.

ALEGE MODELUL POTRIVIT: TC73, TC78

Toate cele mai recente conexiuni wireless

Oferă-le angajaților tăi cele mai rapide viteze cu Wi-Fi 6E, 5G și CBRS. Wi-Fi 6E este de trei ori mai rapid și acceptă de patru ori numărul de dispozitive, toate cu mai puțină putere. 5G aduce viteze cu fir rețelelor wireless, plus o calitate și o putere mai bună a semnalului. Iar suportul pentru rețelele private LTE CBRS 4 permite conectivitate wireless rentabilă în cele mai mari facilități interioare și exterioare.

Flexibilitate superioară cu Bluetooth 5.2

O calitate audio mai bună îmbunătățește experiența apelanților de la ambele capete ale unui apel. Cerințele mai mici de energie extind durata ciclului bateriei. Și activați soluții unice de colaborare în afaceri — conectați un dispozitiv Bluetooth la mai multe dispozitive gazdă simultan sau conectați mai multe dispozitive Bluetooth la o singură gazdă.

Scanare de înaltă performanță pentru fiecare lucrare

Alegeți dintre două motoare de scanare. SE4770 oferă o rază standard de scanare de 24 in./60 cm, un câmp vizual larg și toleranță maximă la mișcare. Motorul de scanare SE55 1D/2D Advanced Range cu tehnologia IntelliFocus TM permite capturarea codurilor de bare în mână și la o distanță de până la 40 ft./12,2 m 5 — fără a vă apleca sau a urca pe scări. Butonul de scanare este evaluat pentru un milion de acționări. Ambele scanere captează coduri de bare în aproape orice stare și iluminare. Și cu Simulscan NG de la Mobility DNA, capturați toate codurile de bare de care aveți nevoie pe un articol sau pachet printr-o singură apăsare a butonului de scanare – și capturați și procesați informațiile despre documente, inclusiv semnăturile și codurile de bare.

Captați fotografii de rezoluție ultra-înaltă și inteligență video

Camera integrată de 16 MP oferă cea mai înaltă rezoluție din clasa sa. LED-ul bliț generează lumină albă echilibrată. High Dynamic Range (HDR) surprinde detalii chiar și în zonele cele mai luminoase și cele mai întunecate ale fotografiei. Și cu stabilizarea optică a imaginii (OIS), este ușor să capturați fotografii clare și detaliate pentru a documenta dovezile stării, dovada livrării și multe altele.

Ascultă fiecare cuvânt la fiecare apel

Obțineți o calitate audio superioară cu trei microfoane integrate cu anulare a zgomotului, două difuzoare pentru volum, un difuzor de înaltă calitate și HD Voice, inclusiv super-wideband (SWB), Wideband (WB) și Fullband (FB). Iar TC73 și TC78 acceptă căști cu fir și fără fir Bluetooth.

Adăugați funcționalitatea dispozitivelor suplimentare

Calculați dimensiunile exacte ale coletului și taxele de expediere în câteva secunde cu Zebra Dimensioning TM Certified Mobile Parcel, o soluție portabilă „legală pentru comerț” prima din industrie, care utilizează senzorul integrat de timp de zbor.

Transformați TC73/TC78 într-o stație de lucru cu software-ul Workstation Connect și suportul Workstation Connect. Adaugă o sanie RFID rapidă, capabilă să citească 1300 de etichete impresionante pe secundă. Și transformați TC73/TC78 într-un radio bidirecțional care funcționează prin Wi-Fi sau celular și într-un receptor PBX complet cu o interfață personalizată care facilitează executarea chiar și a celor mai complexe funcții de telefonie.


CONDUCEȚI PRODUCTIVITATEA FORȚEI DE MUNCĂ ȘI VALOAREA DISPOZITIVELOR LA UN NOU NIVEL CU MOBILITY DNA

Simplificați integrarea dispozitivului

Creați aplicații bogate care profită din plin de capacitățile dispozitivului dvs. cu Enterprise Mobility Management Tool Kit. Creați aplicații web bogate în funcții cu Enterprise Browser. Și capturați și integrați cu ușurință datele codurilor de bare în aplicațiile dvs. fără a scrie niciun cod cu DataWedge API.

Creșteți securitatea dispozitivului

Păstrați-vă dispozitivele în siguranță în fiecare zi în care sunt în funcțiune cu LifeGuard TM pentru Android TM . Și restricționați aplicațiile și funcțiile dispozitivului cu Enterprise Home Screen.

Implementați dispozitivele rapid și ușor

Lăsați dispozitivele dvs. să se aprovizioneze imediat cu Zebra Zero-Touch. Stabiliți o mână sau mii de dispozitive cu o scanare a unui cod de bare sau atingeți o etichetă NFC cu StageNow.

Faceți gestionarea dispozitivelor simplă și ușoară

Localizați rapid și ușor dispozitivele lipsă cu Device Tracker. Obțineți conexiuni Wi-Fi superioare de încredere cu Wireless Fusion. Controlați ce Servicii Google Mobile sunt active pe dispozitivele dvs. cu Modul restricționat GMS. Eliminați călătoriile inutile la depozitul de reparații cu Device Diagnostics și RxLogger. Activați-vă EMM să accepte chiar și cele mai noi caracteristici cu OEMConfig. Și adăugați funcții pentru a oferi Android funcționalitatea de clasă enterprise de care aveți nevoie cu Extensiile de mobilitate (Mx).

Creșteți productivitatea la locul de muncă

Gestionați cu ușurință accesoriile Bluetooth cu Device Central. Faceți introducerea datelor cât mai ușoară posibil – oferiți-le angajaților o tastatură soft concepută pentru datele dvs. cu Enterprise Keyboard. Capturați date standardizate cu OCR Wedge – cum ar fi permisele de conducere și plăcuțele de înmatriculare. Și convertiți ecranele „verzi” în ecrane moderne intuitive, cu atingere completă, cu emularea terminalului All-touch.

SPECIFICAȚII

Caracteristici fizice

DimensiuniI x 176.8 mm L x 85.8 mm L x 28.4 mm
Zona de prindere: I x 80,75 mm L x 20,3 mm
Greutate349 g cu baterie standard
Display6,0 inchi Full High Definition+ (1080 X 2160); 
iluminare din spate cu LED; 
legat optic la panoul tactil
Fereastra ImagerCorning® Gorilla® Glass
Panou TactilAtingere capacitivă multimodă cu intrare cu vârful degetelor goale sau mănuși sau stilou conductor (se vinde separat); 
Corning® Gorilla® Glass; 
respingerea picăturilor de apă; 
Acoperire anti-petă rezistentă la amprentă
AlimentareLi-Ion reîncărcabil, PowerPrecision+ pentru valori ale bateriei în timp real, 17,71Wh (watt-oră); 
Capacitate standard: 4400 mAh; 
Capacitate extinsă: 6600 mAh; 
baterie BLE: 4400 mAh; 
Baterie de încărcare fără fir compatibilă Qi: 4400 mAh; 
încărcare rapidă, modul baterie Warm Swap (SKU-uri standard); 
Modul de schimbare la cald a bateriei (SKU-uri premium)
Slot de expansiuneCardul MicroSD accesibil utilizatorului acceptă până la 2 TB
SIMNumai TC78: 1 Nano SIM și 1 eSIM
Conexiuni de reteaTC73: WLAN, WPAN (Bluetooth); 
TC78: WWAN 5G
NotificăriTonul audibil; 
LED-uri multicolore; 
feedback-ul haptic
TastaturiTastatură pe ecran și tastatură Zebra enterprise
Voce și AudioTrei microfoane cu anulare a zgomotului; 
alertă vibrație; 
difuzoare duble pentru volum; 
Suport pentru căști fără fir Bluetooth; 
telefon difuzor de înaltă calitate; 
Suport pentru căști PTT (Zebra USB-C); 
Vocea comutatorului de circuit celular; 
Voce HD, inclusiv Super-Wideband (SWB); 
bandă largă (WB) și bandă completă (FB)
ButoaneButoane programabile pentru flexibilitate maximă: butoane duble de scanare dedicate; 
buton dedicat apăsați și vorbiți; 
butoanele de creștere/coborare a volumului și butonul de declanșare al mânerului de declanșare prin I/O din spate
Porturi de interfațăUSB 2.0 (I/O din spate — Doar gazdă), USB 3.0 (Tip C de jos) — Super viteză (gazdă și client)

Caracteristici de performanță

CPUQualcomm 6490 octa-core, 2,7 GHz
Sistem de OperareUpgrade la Android 16
Memorie4 GB RAM/64 GB UFS Flash; 
8 GB RAM/128 GB UFS Flash
SecuritateFIPS 140-2 validat (ISO 19790) și certificate Common Criteria (ISO 15408). 
Criptografia FIPS 140-2 poate fi activată pe anumite configurații printr-o solicitare SKU personalizată. 
Suportă pornire sigură și pornire verificată

Mediul utilizatorului

Temp. de operare-20° C to 50° C
Temp. de stocare-40°C to 70°C
Umiditate5% până la 95% fără condensare
Specificațiiii de rezistențăCăderi multiple de 10 ft./3,05 m pe beton la temperatura camerei conform MIL-STD 810H
Căderi multiple de 8 ft./2,4 m pe beton peste temperatura de funcționare -20° C până la 50° C conform MIL-STD 810H
Specificațiiii test 2.000 căderi de 1,0 m – îndeplinește sau depășește specificațiile IEC de împingere
Etanșare IP65 și IP68 cu baterie conform specificațiilor de etanșare IEC aplicabile
Vibrație4 g de PK Sinus (5 Hz până la 2 kHz); 
0,04 g 2/Hz Aleatoriu (20 Hz la 2 kHz); 
Durată de 60 de minute pe axă, 3 axe
Descărcare electrostatică (ESD)+/- 15 kVdc evacuare aer; 
+/- 8 kVdc descărcare directă; 
+/- 8 kVdc descărcare indirectă

Captură de date

Opțiuni de scanareSE55 1D/2D Advanced Range Scan Engine cu tehnologie IntelliFocus™; 
Motor de scanare 1D/2D SE4770
CameraFață — 8 MP; 
Spate — 16 MP autofocus; 
LED-ul flash generează lumină albă echilibrată; 
suportă modul Torch + HDR (standard); 
Stabilizare optică a imaginii (OIS) (numai SKU-uri premium); 
Senzor de timp de zbor (ToF) (numai SKU-uri premium)
NFCISO 14443 Tipul A și B; 
carduri FeliCa și ISO 15693; 
Emularea cardului prin gazdă; 
Asistență pentru plată fără contact; 
Suport pentru sondaje ECP1.0 și ECP2.0; 
certificat Apple VAS; 
Certificat NFC Forum

Tehnologia senzorilor interactivi (IST)

Senzor de luminaReglează luminozitatea luminii de fundal a ecranului
MagnetometruDetectează direcția și orientarea
Senzor de mișcareAccelerometru cu 3 axe cu MEMS Gyro
Senzor de presiuneDetectează informații de altitudine pentru localizare
Senzor de proximitateDetectează când utilizatorul plasează receptorul pe cap în timpul unui apel telefonic pentru a dezactiva ieșirea afișajului și intrarea tactilă
GiroscopSimte orientarea liniara

Certificari generale

Conform TAA; Certificare ARCore Google susținută

Comunicații de date și voce WAN fără fir (doar TC78)

Banda de frecvențe radioAmerica de Nord: 5G FR1: n2, 5, 7, 12, 13, 14, 25, 26, 29, 38, 41, 48, 66, 71, 77, 78; 
4G: B2, 4, 5, 7, 12, 13, 14, 17, 25, 26, 29, 38, 41, 48, 66, 71; 
3G: B2, 4, 5; 
2G: 850, 1900; 
Restul lumii: 5G FR1: n1, 2, 3, 5, 7, 8, 20, 28, 38, 40, 41, 66, 71, 77, 78; 
4G: B1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 17, 20, 28, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 66, 71; 
3G: 1, 2, 3, 4, 5, 8; 
2G: 850, 900, 1800, 1900; 
China/Japonia: 5G FR1: n1, 3 ,5, 8, 38, 40, 41, 77, 78, 79; 
4G: B1, 3, 5, 7, 8, 19, 34, 38, 39, 40, 41, 42; 
3G: B1, 5, 8,19; 
2G: 850, 900, 1800
GPSGPS, GLONASS, Galileo, Beidou, QZSS
GNSS dublă bandă — concomitent L1/G1/E1/B1 (GPS/QZSS, GLO, GAL, BeiDou) + L5/E5a/BDSB2a (GPS/QZSS, GAL, BeiDou); 
a-GPS; suportă XTRA
MultimediaWi-Fi Multimedia™ (WMM) și WMM-PS inclusiv TSPEC

Wireless LAN

RadioIEEE 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/r/k/v/w/mc/ax; 2×2 MU-MIMO; Wi-Fi 6E (802.11ax); certificat Wi-Fi™; Certificat Wi-Fi™ 6E; Bandă duală simultană; IPv4, IPv6
Rate de date5 GHz: 802.11a/n/ac/ax — 20 MHz, 40 MHz, 80 MHz, 160 MHz — până la 2402 Mbps; 2,4 GHz: 802.11b/g/n/ax — 20 MHz până la 286,8 Mbps
6 GHz: 802.11ax — 20 MHz, 40 MHz, 80 MHz, 160 MHz — până la 2402 Mbps
Canale de operareCanalul 1-13 (2401-2483 MHz): 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13; Canal 36-165 (5150-5850 MHz): 36, 40, 44, 48, 52, 56, 60, 64, 100, 104, 108, 112, 116, 120, 124, 128, 132, 132, 132, 141 , 149, 153, 157, 161, 165; Canalul 1-233 (5925-7125 MHz); Lățimea de bandă a canalului: 20/40/80/160 MHz; Canalele/frecvențele și lățimile de bandă reale de operare depind de regulile de reglementare și de agenția de certificare.
Securitate și criptareWEP (40 sau 104 biți); WPA/WPA2 Personal (TKIP și AES); WPA3 Personal (SAE); WPA/WPA2 Enterprise (TKIP și AES); WPA3 Enterprise (AES) — EAP-TTLS (PAP, MSCHAP, MSCHAPv2), EAP-TLS, PEAPv0-MSCHAPv2, PEAPv1-EAP-GTC, LEAP, EAP-PWD; Numai modelele TC78 WWAN — EAP-SIM, EAP-AKA; Mod WPA3 Enterprise pe 192 de biți (GCMP256) – EAP-TLS; Deschis îmbunătățit (OWE)
CertificariCertificari Wi-Fi Alliance: Wi-Fi CERTIFIED n; CERTIFICAT Wi-Fi ac; CERTIFICAT Wi-Fi 6; Wi-Fi îmbunătățit deschis; WPA2-Personal; WPA2-Enterprise; WPA3-Personal; WPA3-Enterprise (include modul pe 192 de biți); Cadre de management protejate; Wi-Fi Agile Multiband; WMM; WMM-Economisire energie; WMM-Control de admitere; Voce-Entreprindere; Wi-Fi Direct; Managementul QoS; OCE
Roam rapidMemorarea în cache PMKID; Cisco CCKM; 802,11r; OKC

Wireless PAN

BluetoothClasa 2, Bluetooth v5.2 și BLE secundar pentru semnalizare în cadrul bateriei BLE

Garanție

Sub rezerva termenilor declarației de garanție hardware a Zebra, TC73/TC78 este garantat împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de 1 (un) an de la data expedierii. 

Respectarea cerințelor de mediu

Directiva RoHS 2011/65/UE Amendamentul RoHS (UE) 2015/863 (Standard EN IEC 63000:2018); 

Servicii recomandate

Servicii de asistență Zebra OneCare™ Essential și Select; 
Servicii de vizibilitate Zebra — VisibilityIQ™ Foresight. 

Note de subsol

1. CBRS este disponibil numai în SUA.
2. Comparativ cu procesorul Qualcomm SD660.
3. În comparație cu generațiile anterioare ale familiei TC7X.
4. Disponibil numai pentru TC78.
5. Distanța depinde de tipul și dimensiunea simbolului.

Mobility DNA

Caracteristicile Mobility DNA pot varia în funcție de model și poate fi necesar un contract de asistență.

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts